E jesi ih navuko, hahhahaRule_hz je napisao/la:trpajte sve na rumune 2,81 kvota prelaz 1/2---23,00 x/2--6,30 i 2/2---5,60
A fino se zna da je na redu bio X. Cak je jaran skinuo i tačan rezultat 1:1.
Postol TM87 zna o ćemu pricam
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
E jesi ih navuko, hahhahaRule_hz je napisao/la:trpajte sve na rumune 2,81 kvota prelaz 1/2---23,00 x/2--6,30 i 2/2---5,60
mislis pintol tm87Nexus je napisao/la:E jesi ih navuko, hahhahaRule_hz je napisao/la:trpajte sve na rumune 2,81 kvota prelaz 1/2---23,00 x/2--6,30 i 2/2---5,60
Jucerasnjapintol_TM87 je napisao/la:mislis pintol tm87Nexus je napisao/la:E jesi ih navuko, hahhahaRule_hz je napisao/la:trpajte sve na rumune 2,81 kvota prelaz 1/2---23,00 x/2--6,30 i 2/2---5,60
Postol TM87 zna o ćemu pricamzna heh
bgm ne kontam koja je tekma u pitanju...da nije ova unirea xD
mislis pintol tm87Nexus je napisao/la:E jesi ih navuko, hahhahapintol_TM87 je napisao/la:[quote="Nexus"trpajte sve na rumune 2,81 kvota prelaz 1/2---23,00 x/2--6,30 i 2/2---5,60
Ko ovo uspe nekada neka se javi.Devil je napisao/la:Izgleda da kod njih sada ima neki play-off tako bar kod mene na tabeli u listi pise,a Malmu treba za opstanak tako da sam ja tu na jednom boze sacuvaj tiketu pokusao sa 2.po'marke je napisao/la:Prati ko ovaj svedski rukomet, interesuju me utakmice IK Sävehof-HK Malmö i Hammarby IF-HK Aranäs?! Ovom Savehofu treba za titulu a Hamarbiju za opstanak.
1.tiket:
Bochum-Cottbus 3+ 1.65![]()
Spartak-Volga 1 1.30![]()
Vienna-Hartberg 1 2.10![]()
Sonderskyie-Midtjylland x2 1.25![]()
Rybarikova-De Brito 1 1.30![]()
--------------------------------------
tiket 2:
Savehof-Malmo 2 5.10![]()
Tours-Nantes x 3.0![]()
Milton KD-Peterborough oba daju 1.70![]()
Jucerasnjapintol_TM87 je napisao/la:mislis pintol tm87Nexus je napisao/la:E jesi ih navuko, hahhahapintol_TM87 je napisao/la:[quote="Nexus"trpajte sve na rumune 2,81 kvota prelaz 1/2---23,00 x/2--6,30 i 2/2---5,60
Postol TM87 zna o ćemu pricamzna heh
bgm ne kontam koja je tekma u pitanju...da nije ova unirea xD
Emir_ZENICA je napisao/la:Sta je sa ovim parom ? Imal gdje rezultat ?
Ramos-Vinolas A. (Esp) -Safwat M. (Egy)
Hvalalegenda reala je napisao/la:
3:2 vodi Ramos
legendo kako nadjes ove chalengere da pratis ovako po poenima ?legenda reala je napisao/la:evo ti link pa prati ,servira za prvi set
http://www.protennislive.com/frameset.a ... tatour.com
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:legendo kako nadjes ove chalengere da pratis ovako po poenima ?legenda reala je napisao/la:evo ti link pa prati ,servira za prvi set
kad treba vi recite ,ja ću vam naći rezultate ,ma na zvaničnoj stranici turnira ima ,ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:legendo kako nadjes ove chalengere da pratis ovako po poenima ?legenda reala je napisao/la:evo ti link pa prati ,servira za prvi set
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.