Kaznili su nas protiv Borca kad je navijac uletio na teren,naravno navijac Borca uleti i razbije glavu nasem igracu i posalje ga u bolnicu i bodovi im nisu oduzeti,toliko o nasim protekcijama u savezu
Pa onaj sto nije bio u zapisniku mislim da je sloboda bila, a igrao protiv nas.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mi vama zeljkana, a vi nama BP za euro utakmice na ljeto po jeftinijoj cijeni, ako je izborimo. Msm da je posteno
Ide Bilino besplatno ako gurnete plavog krimosa na mjesto koje zaslužuje
Novci nam ne trebaju, privodimo kraju dugovanja
Pazite prvo da vi ne ispadnete u trecu ligu
Bez brige, danas su za nas odigrala crno crvena braća iz Tuzle
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Borac je najviše kažnjen kada su uletili navijači u teren protiv Želje, i Velež pri istom scenariju, ali do sada nikada ekipa nije izašla sa terena samovoljno....To je inače rijetkost u svijetu fudbala jer su pri takvom scenariju najrigoroznije kazne, plus što je od strane akreditovanog lica FK Sarajevo napadnut sudija verbalno i fizički...biće jako interesantno ali Sarajevo ove godine može samo maštati o evropi
Ima li neko dobrog pamćenja da nam iz glave navede koji su klubovi sve kažnjeni oduzimanjem bodova u ovoj ćemernoj ligi kako postoji, i šta je prethodovalo tome ?
Pa eno pisali su da su nekad davno Zrinjskim oduzeta 2 boda kad je Sliskovic izveo igrace u Orasju u 80 i nekoj minuti
Borac je najviše kažnjen kada su uletili navijači u teren protiv Želje, i Velež pri istom scenariju, ali do sada nikada ekipa nije izašla sa terena samovoljno....To je inače rijetkost u svijetu fudbala jer su pri takvom scenariju najrigoroznije kazne, plus što je od strane akreditovanog lica FK Sarajevo napadnut sudija verbalno i fizički...biće jako interesantno ali Sarajevo ove godine može samo maštati o evropi
Nama evropa nista ne znaci imamo para ne zavisimo od iste!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ima li neko dobrog pamćenja da nam iz glave navede koji su klubovi sve kažnjeni oduzimanjem bodova u ovoj ćemernoj ligi kako postoji, i šta je prethodovalo tome ?
Pa eno pisali su da su nekad davno Zrinjskim oduzeta 2 boda kad je Sliskovic izveo igrace u Orasju u 80 i nekoj minuti
Mislim da je 1bod
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jako glup komentar prijatelju, ko priča o parama uopšte !?
Odluka saveza o kazni za Sarajevo u utorak, Mirvic sazvao sastanak isto u utorak? Ako ujutro rano, savez kazni Mirvica sa isključenjem iz BiH fudbala na 6/12 mjeseci, u kojem svojstvu i na osnovu čega će Mirvic napraviti taj sastanak, kao predstavnik koga/čega? Samo pitam...
Valjda se ima pravo žalbe na odluku. I ne stupa odluka odmah na snagu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kaznili su nas protiv Borca kad je navijac uletio na teren,naravno navijac Borca uleti i razbije glavu nasem igracu i posalje ga u bolnicu i bodovi im nisu oduzeti,toliko o nasim protekcijama u savezu
Pa onaj sto nije bio u zapisniku mislim da je sloboda bila, a igrao protiv nas.
Gavaric pa ponovljeno. Koliko nikad u korist Sarajeva nisu isli govori ti i to da nas navijac uleti i uhvate ga odma uzmu ti 3 boda da te uniste,navijac Borca Sadovicu glavu razbije i u bolnicu posalje nikakvi bodovi nisu oduzeti.
Izasao je Baka i zrinjski. Ali to je bilo davno. Dobio je Beus ,godinu dana.
Mozda je bilo i bod ili dva. Ne sjecam se ali se sjecam da su se odmah poceli vaditi,ogradjivati od budale ( Bake ) i pokusali se oprati.
Kod nas je drugacije,Mirvic je krenuo punim u rat protiv saveza. Tako je smanjen prostor za kompromis. Bice zanimljivo
Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 17 mar 2024, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Zeinjski je povukao ekipu pa mu nisu uzeli 6 bodova i to u ligi,nama ako uzmu bodove na sudu cemo dobiti milijardu posto,neka naprave gresku kao i sa ovom Hurem
Velika razlika je u odnosu na sada i onda,sarajlije su ovaj izlazak odradili teatralno i kukavicki da sakriju slabost dok je Zrinjski protiv Orasja izisao radi ozbiljne kradje.
Izasao je Baka i zrinjski. Ali to je bilo davno. Dobio je Beus ,godinu dana.
Od toga do sada se pravilnik promjenio jedno 10 puta....
Velika razlika je u odnosu na sada i onda,sarajlije su ovaj izlazak odradili teatralno i kukavicki da sakriju slabost dok je Zrinjski protiv Orasja izisao radi ozbiljne kradje.
Mi izasli zbog jos ozbiljnije kradje i torture evo 3 godine,drago mi je da smo ovoliki narod obradovali i da jedva cekaju da nas drakonski kazne hahah hebo me svak ako sam se ikad radovo kad bilo koji klub kazne l tipa Veleza al svakom svoje,od sad drugacije cemo da igramo
Jako glup komentar prijatelju, ko priča o parama uopšte !?
Pa sta ti znaci onda ako nisi nosioc u trecem i play offu, da se lahtas sa ekipama iz liga petice... Jedina je sansa da uradis kroz titulu da osvojis onda se mozes grupama nadati... A vi svakqko niste ni u prvom predkolu nosioci pa vam ne znaci nista... I onako niti imate kspaciteta dovest igrace da bi napravili neki iskorak u evropi... Jedino svinjski moze i mi da sta doguramo... A vi svakako ispadate odmah.... Jedina utjeha sto cete zaraditi neke pare da pokrijete troskove koje ako napravite za sklapanje ekipe ... I sto vi zaradite u evropi mi prodajom jednog igraca uzmemo... Pa onda sta je fazon sta si htio reci ako nije u novcu rijec???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pravilnik kaze od 3-6 bodova. Jedina nepoznanica u svemu tome je hoce li im uzeti 3 boda ili 6
Po meni je ovo kukavicki potez izvesti ekipu u 93 minuti i zasluzuje oduzimanje 6 bodova
Svakako. Mi nismo herojski udarali igrace Borca nogama u glavu. Nismo ni palili zive ljude u autu. Bas smo pi*ke
Neće Vam sigurno uzeti bodove jer nije bilo prvenstvo u pitanju, nego kup. Dobit će te zabranu igranja kupa naredne sezone i to je to. Vidjet ćeš. Ako fulim, častim te donerom u Mamma Miji na Ilidži
Nama je Musa uzeo pobjedu u BL u zadnjim minutama priznavsi gol iz ofsajda i sad ga opet bez imalo srama poslali da nas dokrajci. Ako to nije ozbiljna kradja i demonstriranje sile i ismijavanje lige od strane saveza nw znam sta je