Pa eno pisali su da su nekad davno Zrinjskim oduzeta 2 boda kad je Sliskovic izveo igrace u Orasju u 80 i nekoj minuti
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
bagniadiluca je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:53Borac je najviše kažnjen kada su uletili navijači u teren protiv Želje, i Velež pri istom scenariju, ali do sada nikada ekipa nije izašla sa terena samovoljno....To je inače rijetkost u svijetu fudbala jer su pri takvom scenariju najrigoroznije kazne, plus što je od strane akreditovanog lica FK Sarajevo napadnut sudija verbalno i fizički...biće jako interesantno ali Sarajevo ove godine može samo maštati o evropi![]()
Nama evropa nista ne znaci imamo para ne zavisimo od iste!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Mislim da je 1bodTatamata1946 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:53Pa eno pisali su da su nekad davno Zrinjskim oduzeta 2 boda kad je Sliskovic izveo igrace u Orasju u 80 i nekoj minuti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- bagniadiluca
- Kontakt:
Jako glup komentar prijatelju, ko priča o parama uopšte !?Rule_hz je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:54bagniadiluca je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:53Borac je najviše kažnjen kada su uletili navijači u teren protiv Želje, i Velež pri istom scenariju, ali do sada nikada ekipa nije izašla sa terena samovoljno....To je inače rijetkost u svijetu fudbala jer su pri takvom scenariju najrigoroznije kazne, plus što je od strane akreditovanog lica FK Sarajevo napadnut sudija verbalno i fizički...biće jako interesantno ali Sarajevo ove godine može samo maštati o evropi![]()
LETS GO FIGHTER
Valjda se ima pravo žalbe na odluku. I ne stupa odluka odmah na snagu.Maradona10 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:42Odluka saveza o kazni za Sarajevo u utorak, Mirvic sazvao sastanak isto u utorak? Ako ujutro rano, savez kazni Mirvica sa isključenjem iz BiH fudbala na 6/12 mjeseci, u kojem svojstvu i na osnovu čega će Mirvic napraviti taj sastanak, kao predstavnik koga/čega? Samo pitam...
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Gavaric pa ponovljeno. Koliko nikad u korist Sarajeva nisu isli govori ti i to da nas navijac uleti i uhvate ga odma uzmu ti 3 boda da te uniste,navijac Borca Sadovicu glavu razbije i u bolnicu posalje nikakvi bodovi nisu oduzeti.Rule_hz je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:51mosarajvosa83 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:49Kaznili su nas protiv Borca kad je navijac uletio na teren,naravno navijac Borca uleti i razbije glavu nasem igracu i posalje ga u bolnicu i bodovi im nisu oduzeti,toliko o nasim protekcijama u savezu
Pa onaj sto nije bio u zapisniku mislim da je sloboda bila, a igrao protiv nas.
Izasao je Baka i zrinjski. Ali to je bilo davno. Dobio je Beus ,godinu dana.bagniadiluca je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:53Borac je najviše kažnjen kada su uletili navijači u teren protiv Želje, i Velež pri istom scenariju, ali do sada nikada ekipa nije izašla sa terena samovoljno....To je inače rijetkost u svijetu fudbala jer su pri takvom scenariju najrigoroznije kazne, plus što je od strane akreditovanog lica FK Sarajevo napadnut sudija verbalno i fizički...biće jako interesantno ali Sarajevo ove godine može samo maštati o evropi![]()
Mozda je bilo i bod ili dva. Ne sjecam se ali se sjecam da su se odmah poceli vaditi,ogradjivati od budale ( Bake ) i pokusali se oprati.
Kod nas je drugacije,Mirvic je krenuo punim u rat protiv saveza. Tako je smanjen prostor za kompromis. Bice zanimljivo
Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 17 mar 2024, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Zeinjski je povukao ekipu pa mu nisu uzeli 6 bodova i to u ligi,nama ako uzmu bodove na sudu cemo dobiti milijardu posto,neka naprave gresku kao i sa ovom Hurem
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Pravilnik kaze od 3-6 bodova. Jedina nepoznanica u svemu tome je hoce li im uzeti 3 boda ili 6
Po meni je ovo kukavicki potez izvesti ekipu u 93 minuti i zasluzuje oduzimanje 6 bodova
Po meni je ovo kukavicki potez izvesti ekipu u 93 minuti i zasluzuje oduzimanje 6 bodova
- Antipolitika3
- Kontakt:
Velika razlika je u odnosu na sada i onda,sarajlije su ovaj izlazak odradili teatralno i kukavicki da sakriju slabost dok je Zrinjski protiv Orasja izisao radi ozbiljne kradje.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- bagniadiluca
- Kontakt:
Od toga do sada se pravilnik promjenio jedno 10 puta....Antikloc je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:58Izasao je Baka i zrinjski. Ali to je bilo davno. Dobio je Beus ,godinu dana.bagniadiluca je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:53Borac je najviše kažnjen kada su uletili navijači u teren protiv Želje, i Velež pri istom scenariju, ali do sada nikada ekipa nije izašla sa terena samovoljno....To je inače rijetkost u svijetu fudbala jer su pri takvom scenariju najrigoroznije kazne, plus što je od strane akreditovanog lica FK Sarajevo napadnut sudija verbalno i fizički...biće jako interesantno ali Sarajevo ove godine može samo maštati o evropi![]()
LETS GO FIGHTER
Svakako. Mi nismo herojski udarali igrace Borca nogama u glavu. Nismo ni palili zive ljude u autu. Bas smo pi*keCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 mar 2024, 23:01Pravilnik kaze od 3-6 bodova. Jedina nepoznanica u svemu tome je hoce li im uzeti 3 boda ili 6
Po meni je ovo kukavicki potez izvesti ekipu u 93 minuti i zasluzuje oduzimanje 6 bodova![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Mi izasli zbog jos ozbiljnije kradje i torture evo 3 godine,drago mi je da smo ovoliki narod obradovali i da jedva cekaju da nas drakonski kazne hahah hebo me svak ako sam se ikad radovo kad bilo koji klub kazne l tipa Veleza al svakom svoje,od sad drugacije cemo da igramoAntipolitika3 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 23:03
Velika razlika je u odnosu na sada i onda,sarajlije su ovaj izlazak odradili teatralno i kukavicki da sakriju slabost dok je Zrinjski protiv Orasja izisao radi ozbiljne kradje.
bagniadiluca je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:57Jako glup komentar prijatelju, ko priča o parama uopšte !?Rule_hz je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:54bagniadiluca je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:53Borac je najviše kažnjen kada su uletili navijači u teren protiv Želje, i Velež pri istom scenariju, ali do sada nikada ekipa nije izašla sa terena samovoljno....To je inače rijetkost u svijetu fudbala jer su pri takvom scenariju najrigoroznije kazne, plus što je od strane akreditovanog lica FK Sarajevo napadnut sudija verbalno i fizički...biće jako interesantno ali Sarajevo ove godine može samo maštati o evropi![]()
Pa sta ti znaci onda ako nisi nosioc u trecem i play offu, da se lahtas sa ekipama iz liga petice... Jedina je sansa da uradis kroz titulu da osvojis onda se mozes grupama nadati... A vi svakqko niste ni u prvom predkolu nosioci pa vam ne znaci nista... I onako niti imate kspaciteta dovest igrace da bi napravili neki iskorak u evropi... Jedino svinjski moze i mi da sta doguramo... A vi svakako ispadate odmah.... Jedina utjeha sto cete zaraditi neke pare da pokrijete troskove koje ako napravite za sklapanje ekipe ... I sto vi zaradite u evropi mi prodajom jednog igraca uzmemo... Pa onda sta je fazon sta si htio reci ako nije u novcu rijec???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Neće Vam sigurno uzeti bodove jer nije bilo prvenstvo u pitanju, nego kup. Dobit će te zabranu igranja kupa naredne sezone i to je to. Vidjet ćeš. Ako fulim, častim te donerom u Mamma Miji na IlidžiAntikloc je napisao/la: ↑17 mar 2024, 23:05Svakako. Mi nismo herojski udarali igrace Borca nogama u glavu. Nismo ni palili zive ljude u autu. Bas smo pi*keCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑17 mar 2024, 23:01Pravilnik kaze od 3-6 bodova. Jedina nepoznanica u svemu tome je hoce li im uzeti 3 boda ili 6
Po meni je ovo kukavicki potez izvesti ekipu u 93 minuti i zasluzuje oduzimanje 6 bodova![]()
![]()
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Nama je Musa uzeo pobjedu u BL u zadnjim minutama priznavsi gol iz ofsajda i sad ga opet bez imalo srama poslali da nas dokrajci. Ako to nije ozbiljna kradja i demonstriranje sile i ismijavanje lige od strane saveza nw znam sta jeAntipolitika3 je napisao/la: ↑17 mar 2024, 23:03
Ma mislim da ni Savez neće imati petlje rigorozne mjere poduzeti protiv Sarajeva jer su svjesni da stvar može izmaći kontroli. Max 6 boba u utorak i nakon žalbe smanjiće na 3 i to je to. Plus neka uslovna kazna i 10 milja maraka.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- bagniadiluca
- Kontakt:
Majstore naravno da nemamo šta tražiti u kvalifikacijama u ligi šampiona, ali idemo u evropa ligu prvo da vidimo tamo na čemu smo, pa onda u treće predkolo za konferencijsku gdje nam treba jedna pobjeda i u grupama smoRule_hz je napisao/la: ↑17 mar 2024, 23:08bagniadiluca je napisao/la: ↑17 mar 2024, 22:57Jako glup komentar prijatelju, ko priča o parama uopšte !?
Pa sta ti znaci onda ako nisi nosioc u trecem i play offu, da se lahtas sa ekipama iz liga petice... Jedina je sansa da uradis kroz titulu da osvojis onda se mozes grupama nadati... A vi svakqko niste ni u prvom predkolu nosioci pa vam ne znaci nista... I onako niti imate kspaciteta dovest igrace da bi napravili neki iskorak u evropi... Jedino svinjski moze i mi da sta doguramo... A vi svakako ispadate odmah.... Jedina utjeha sto cete zaraditi neke pare da pokrijete troskove koje ako napravite za sklapanje ekipe ... I sto vi zaradite u evropi mi prodajom jednog igraca uzmemo... Pa onda sta je fazon sta si htio reci ako nije u novcu rijec???
Zadnja izmjena: bagniadiluca, dana/u 17 mar 2024, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
LETS GO FIGHTER
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kakvi bodovi kad si kup igrao haha nema suda na kojih ih neces uzet.
Uživajte dok možete poslije Vice (osim ako zatvora ne zaglavi za vrijeme mandata) idete na pašnjake protiv Glasnica, Slavije i ostalih rs velikana na megdane...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, MikiPirs, NazorUso, Vanja8 i 30 gostiju.