Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo za Ismira od ekipe iz Platonove
Pozdrav za raju s'Koševa uz pjesmu "Odje.b je lansiran"
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Inace jos jednom su samo dokazali da su najvece interesdzije i hinje u drzavi. U sred sezone kao krenuli da se bore za BH FUDBAL nakon sto su ispali iz kupa zbog par smijensih faulova a dok su sudijske lakrdije isle u njihovu korist tada su sutili, uz cak ismijavanje nekih odlulka.
Zna Mirvic vrlo dobro ako ne izbore Evropu ove godine sljedeca je vec
Zna Mirvic vrlo dobro ako ne izbore Evropu ove godine sljedeca je vec

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Najace je kad neki pitar kaze kao kad VAS budu krali. Pa krast ce se i bice podvale. Englezi sa VAR-om grijese. Jok eto nece sudija pogrijesiti namjerno/nenamjerno. Sad kad Tuzla bude pikradena rece eh eto vam...kao oni bi sve rijesili da ih je neko podrzao. Sta da su i svi dosli???? Otjersli bi Vicu? Smjenili Colpe i Dzemidzice koje ste i vi postavili???? Boga vam nemojte suplje, MIRVIC SVOJ SUPAK CUVA. Ubrzo ce -6b , letit ce Slovenac i ide nova praonica para vol. 12.
Usput cemo vas i ovaj derbi izjebati i tu ce vam lakrdije biti
Usput cemo vas i ovaj derbi izjebati i tu ce vam lakrdije biti

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- IsmirMirvic
U mom jubilarnom stotom postu, I will let you in on a little secret: ovo se ocekivalo. Prvi cilj inicijative je bio da se razotkrije gdje ko stoji. Sada mozemo reci da su sve maske pale!

Sarajevo ce sada ici jos jace! Necemo vuci ostale klubove i gledati napredak lige, vec samo i iskljucivo stititi vlastite interese!

Sarajevo ce sada ici jos jace! Necemo vuci ostale klubove i gledati napredak lige, vec samo i iskljucivo stititi vlastite interese!
što ne pišeš sa nofearhz profila? Ne reče nam nikad ko je ono pojačanje iz Serie A?IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:00U mom jubilarnom stotom postu, I will let you in on a little secret: ovo se ocekivalo. Prvi cilj inicijative je bio da se razotkrije gdje ko stoji. Sada mozemo reci da su sve maske pale!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
radujem se vjerskom obredu u kojem se vrsi sahrana. Pa vi ste fuj, barem gledajuci vas kroz prizmu ovih par navijaca degenerika
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
-
- Kontakt:
Kakva država takav i Savez i to je nažalost jedina istina..Pogledajte sve što ima prefiks BH da je ili urušeno ili ako i opstaje da je tronožac na kojem dvije od tri noge drže nacionalisti i korupcionaši iz vodećih partija koji naravno ubiru super lovu od toga..Treća noga kao djeluje BH u malom ali sve više liči na ove dvije i kako se boriti protiv toga kao klub ili klubovi..? Dok se društvo ne resetuje neće ni fudbal/nogomet biti bolji i svaki pokušaj neke "normalizacije" će biti uzaludan..Pitanje je jesmo li mi i zaslužili bolje kad nama ne valjaju ni najbolji koje smo ikad imali (Pape, Vaha Halilhodžić itd..) Ima i do nas je jer smo odavno prihvatili da je ovo sve normalno, na kraju krajeva narod je izabrao vođe i ideologije..
- kontrasviju
- Kontakt:
To je to. Drago mi je da su svi klubovi pročitali njihove namjere.KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:58Inace jos jednom su samo dokazali da su najvece interesdzije i hinje u drzavi. U sred sezone kao krenuli da se bore za BH FUDBAL nakon sto su ispali iz kupa zbog par smijensih faulova a dok su sudijske lakrdije isle u njihovu korist tada su sutili, uz cak ismijavanje nekih odlulka.
Zna Mirvic vrlo dobro ako ne izbore Evropu ove godine sljedeca je vec![]()
1921
-
Dajte sliku Mirvića u intimnom pozdravu s Vicom, cisto nek se prepošteni pitari podsjete u kakvim je odnosima njihov vrli i čestiti predsjednik kluba bio sa istim samo par mjeseci ranije.
Mora da su očekivali kako će im se Borac skloniti do polufinala al ovi ne samo da nisu nego su dopeljali i sudiju po potrebi pa pukla ljubav dva kvazi sportska radnika.
Mora da su očekivali kako će im se Borac skloniti do polufinala al ovi ne samo da nisu nego su dopeljali i sudiju po potrebi pa pukla ljubav dva kvazi sportska radnika.
-

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ova dvojka više ima postova o FKS nego općenito o vasi miskinu crnom. Eto ne mora Mirvić biti inicijator, neka vaša uprava koja je u komunkaciji sa savezom inicira sastanak? Da li smije! Ne smijete pisnuti miševi, jer posudba je bila, licenca je bila, opstanak pod pitanjem, ali eto vicko će vam to osigurati da ŠUTITE.kontrasviju je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:05To je to. Drago mi je da su svi klubovi pročitali njihove namjere.KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:58Inace jos jednom su samo dokazali da su najvece interesdzije i hinje u drzavi. U sred sezone kao krenuli da se bore za BH FUDBAL nakon sto su ispali iz kupa zbog par smijensih faulova a dok su sudijske lakrdije isle u njihovu korist tada su sutili, uz cak ismijavanje nekih odlulka.
Zna Mirvic vrlo dobro ako ne izbore Evropu ove godine sljedeca je vec![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Iduce godine kad budete i ako budete na prvom mjestu sa solidnom prednosti u odnosu na konkurenciju, sazovite sastanak i svi ce se redom odazvati.
Nemojte mi nekakve patetike i izmisljanja..kao zasto Tuzla nije sazvala sastanak, mi bi dosli..ovako su samo klecali, to nista ne znaci
Nemojte mi nekakve patetike i izmisljanja..kao zasto Tuzla nije sazvala sastanak, mi bi dosli..ovako su samo klecali, to nista ne znaci

Sve mogu da razumijem, nece klubovi da se odazovu u sred sezone, ok. Boje se neki da ne ispadnu iz lige ok, neki da ih jos vise ne osakati ok.
Ali ovako debilne komentare navijaca sa grbavice, pa to je ocaj za gledati. Nadam se da je ovo mali uzorak jer ne volim da sve svrstam u isti kos.
Ovako citajuci imam dojam da je njima stvarno ok kad te ascare ubije sudija, sve samo ne u rat sa savezom. Evo bice prilika nadam se i po zavrsetku sezone pa bujrum.
Ali ovako debilne komentare navijaca sa grbavice, pa to je ocaj za gledati. Nadam se da je ovo mali uzorak jer ne volim da sve svrstam u isti kos.
Ovako citajuci imam dojam da je njima stvarno ok kad te ascare ubije sudija, sve samo ne u rat sa savezom. Evo bice prilika nadam se i po zavrsetku sezone pa bujrum.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koji si sad ti? Ono sto smo mi uvijek znali sada je saznala i citava drzava, hinjaluk i interes je vas 'recept za uspjeh'. S vama ni u DzamijuedRed je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:14
Ova dvojka više ima postova o FKS nego općenito o vasi miskinu crnom. Eto ne mora Mirvić biti inicijator, neka vaša uprava koja je u komunkaciji sa savezom inicira sastanak? Da li smije! Ne smijete pisnuti miševi, jer posudba je bila, licenca je bila, opstanak pod pitanjem, ali eto vicko će vam to osigurati da ŠUTITE.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Sve mogu razumjeti al prekinuti utakmicu u devedeset i nekoj minuti jer si skontao da ispadaš pa to prikazati kao neki protest je priča za malu djecu, da ste to uradili kontra Goška na 4-0 za Sarajevo ako ništa dobili bi respekt od običnih navijača s obzirom da su uprave klubova ipak nešto drugo.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, invincible1921, Pablo11, torbica i 37 gostiju.