Sarajevo ce sada ici jos jace! Necemo vuci ostale klubove i gledati napredak lige, vec samo i iskljucivo stititi vlastite interese!

što ne pišeš sa nofearhz profila? Ne reče nam nikad ko je ono pojačanje iz Serie A?IsmirMirvic je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:00U mom jubilarnom stotom postu, I will let you in on a little secret: ovo se ocekivalo. Prvi cilj inicijative je bio da se razotkrije gdje ko stoji. Sada mozemo reci da su sve maske pale!
Sarajevo ce sada ici jos jace! Necemo vuci ostale klubove i gledati napredak lige, vec samo i iskljucivo stititi vlastite interese!
To je to. Drago mi je da su svi klubovi pročitali njihove namjere.KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:58Inace jos jednom su samo dokazali da su najvece interesdzije i hinje u drzavi. U sred sezone kao krenuli da se bore za BH FUDBAL nakon sto su ispali iz kupa zbog par smijensih faulova a dok su sudijske lakrdije isle u njihovu korist tada su sutili, uz cak ismijavanje nekih odlulka.
Zna Mirvic vrlo dobro ako ne izbore Evropu ove godine sljedeca je vec![]()
Ova dvojka više ima postova o FKS nego općenito o vasi miskinu crnom. Eto ne mora Mirvić biti inicijator, neka vaša uprava koja je u komunkaciji sa savezom inicira sastanak? Da li smije! Ne smijete pisnuti miševi, jer posudba je bila, licenca je bila, opstanak pod pitanjem, ali eto vicko će vam to osigurati da ŠUTITE.kontrasviju je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:05To je to. Drago mi je da su svi klubovi pročitali njihove namjere.KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:58Inace jos jednom su samo dokazali da su najvece interesdzije i hinje u drzavi. U sred sezone kao krenuli da se bore za BH FUDBAL nakon sto su ispali iz kupa zbog par smijensih faulova a dok su sudijske lakrdije isle u njihovu korist tada su sutili, uz cak ismijavanje nekih odlulka.
Zna Mirvic vrlo dobro ako ne izbore Evropu ove godine sljedeca je vec![]()
Koji si sad ti? Ono sto smo mi uvijek znali sada je saznala i citava drzava, hinjaluk i interes je vas 'recept za uspjeh'. S vama ni u DzamijuedRed je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:14
Ova dvojka više ima postova o FKS nego općenito o vasi miskinu crnom. Eto ne mora Mirvić biti inicijator, neka vaša uprava koja je u komunkaciji sa savezom inicira sastanak? Da li smije! Ne smijete pisnuti miševi, jer posudba je bila, licenca je bila, opstanak pod pitanjem, ali eto vicko će vam to osigurati da ŠUTITE.
Ocito treba crtati da je u vama problem i nacin na koji ste ovo napravilinokee je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:20Sve mogu da razumijem, nece klubovi da se odazovu u sred sezone, ok. Boje se neki da ne ispadnu iz lige ok, neki da ih jos vise ne osakati ok.
Ali ovako debilne komentare navijaca sa grbavice, pa to je ocaj za gledati. Nadam se da je ovo mali uzorak jer ne volim da sve svrstam u isti kos.
Ovako citajuci imam dojam da je njima stvarno ok kad te ascare ubije sudija, sve samo ne u rat sa savezom. Evo bice prilika nadam se i po zavrsetku sezone pa bujrum.
Pricas kako je ljiljan zastava pod kojom je BiH ratovala i da je simbol rata sto nema veze s istinom. Da imalo poznajes historiju drzave u kojoj zivis znao bi da je to nas identitet od nastanka.ik0ik0 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:53O čemu tiegocentrik je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:50Kako koje tocno????
Poistovjecujes nasilno upadanje na teritoriju s odbranom teritorije. Mi nismo ratovali na isti nacin, mi smo branili svoj dom od agresora.![]()
![]()
![]()
Vi bi im dali 2 gola dok su klecali.tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:20Iduce godine kad budete i ako budete na prvom mjestu sa solidnom prednosti u odnosu na konkurenciju, sazovite sastanak i svi ce se redom odazvati.
Nemojte mi nekakve patetike i izmisljanja..kao zasto Tuzla nije sazvala sastanak, mi bi dosli..ovako su samo klecali, to nista ne znaci![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.