Bas je to razlog da se sastanci.

@ovaj sureal jel to plava kosuljica, dobra atmosfera na dolini dugova a HZ nepravedno izbacene. A medju glasnijim si
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kako neslužbeno saznajemo klub koji je svojevremeno pokrenuo priču o regularnosti ovaj put neće doći na sastanak. Radi se naravno o ekipi Veleža iz Mostara.
Neslužbene informacije kažu da su u Veležu spremni razgovarati o svim problemima, ali vjeruju da se kroz institucije sistema može mnogo više toga uraditi.
Iako su se iz FK Sarajevo nadali da će se veliki broj klubova odazvati njihovom pozivu, čini se kako to na kraju neće biti slučaj.
znači mi i igman, Nirton nas poguraoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:37Odbio i Velez, ocekivano:
Kako neslužbeno saznajemo klub koji je svojevremeno pokrenuo priču o regularnosti ovaj put neće doći na sastanak. Radi se naravno o ekipi Veleža iz Mostara.
Neslužbene informacije kažu da su u Veležu spremni razgovarati o svim problemima, ali vjeruju da se kroz institucije sistema može mnogo više toga uraditi.
Iako su se iz FK Sarajevo nadali da će se veliki broj klubova odazvati njihovom pozivu, čini se kako to na kraju neće biti slučaj.
Sve to stoji, može biti da je alibi.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:02Mozemo mi napadati druge klubove do sutra, ali iluziorno je ocekivati da se prikljuce, pogotovo u ovom momentu. To je svakome normalnom i starijem od 13 godina jasno od pocetka.
Moje licno misljenje je da je ovo prvenstveno pokusaj Mirvica i ostalih da se nadje alibi za lose rezultate i probleme u klubu. Kazem moje misljenje, ne mogu sa sigurnoscu tvrditi da jeste ili nije tako.
Sta god bio Mirvicev motiv (pretpostavimo da je najcasniji moguci), ovo se svejedno cini kao pokusaj da se nadje alibi za lose rezultate i probleme u klubu. Kao uspjesan poslovan covjek, Mirvic je sigurno svjestan koliko je vazna percepcija i nije moguce da ne zna kako ovo sve skupa izgleda, pa se postavlja pitanje zasto je bas sad krenuo u ovo sve. Dvije su opcije: 1) jer, kazem, zeli da nadje alibi za lose rezultate i probleme u klubu, 2) jer se jednostavno zaletio u afektu.
Vi meni recite koja je od ove dvije opcije gora i objasnite kako vi vidite situaciju, ali ako moze bez mitomanije a la skretnicari tipa jadni mi, sami protiv svih, niko nas ne voli, mi smo jedini posteni itd.
Kad nas svi odj.ebu, ostanemo sami na vjetrometini, moguce i bez Europe, pa nas onda disciplinska opali po usima, vidjecemo koliko je zaista pametno bilo ovo sve. Budimo iskreni prema sami sebi, to mozemo. Ja da sam na celu nekog drugog kluba u BiH, bilo kojeg, odbio bi ovaj Mirvicev poziv.
bravo, sad počneš sve zakidati plačenim sudijama pa nek' plaču !mikimaus je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:47Nista , posto niko nece na sastanak i svima je dobro , svu snagu sada preusmjeriti u kupovinu sudija i utakmica , poceti igrati vicinu igru , zakini sto vise mozes . Ismire na tebe je red da prije svake tekme dadnes gutu vecu nego vico i pocni igrati prljavo . Sve zakini koje mozes .
Hvala Bogu..neko normalno razmišljanje...sve to napraviti prije početka sljedeće sezone..pokušati predstavnici svih klubova održati sastanak sa savezom i između sebe..i baš me interesije da je npr.završilo 1:1 i Sarajevo prošlo na penale..da li bi sve se ovo potenciralo...endeende je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:36Pa sastanku se nece niko odazvati niti je mjesto niti vrijeme za sastanak zavrsni dio sezone je u pitanju gdje svaki klub gleda svoje interese sto je i logicno, ako ko misli da bi ovo proslo stvarno je lud, od sastanka nema nista
Ti pravis sastanak u ligi u kojoj 5 6 klubova funksionise na osnovu sadasnjeg saveza, mada su sve bosnjaci krivi koji su se prodali u savezu za funkciju i klimaju glavom, mislim da je ovo preglup potez uozbiljite se nismo djeca, kakvi sastanici kakve picke materine gluposti...
Upri do kraja sezone
Svi u Tuzlu !!! Stanica sva je u bordo bjelom i horde krecu!!!!
Progledali cim su se od zeljeznicara distancirali.Surreal je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:38znači mi i igman, Nirton nas poguraoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:37Odbio i Velez, ocekivano:
Iako su se iz FK Sarajevo nadali da će se veliki broj klubova odazvati njihovom pozivu, čini se kako to na kraju neće biti slučaj.![]()
Bravo 100% tako je, neko ga mora presijeci.Beli98 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:53Znate sta je najgore sad? Kad neko drugi bude pokraden, bas onako ofirno, isto ce traziti nekakvu pravdu. I kao da gledam, nas klub nece biti za to, zajedno sa navijacima.
To je taj krug koji se vrti konstantno. Ako hocemo ikakav napredak, neko ga mora presijeci.
Tako je. Necete sad? Nije pravi momenat? Hocete neki drugi termin? - Evo, moze. Hajmo opet. Ako i to odbiju, nemas sta vise ni pokusavati.luckystrike je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:01Mi ne gubimo ništa s tim što se nisu odazvali. Iskulirali poziv, sasvim OK. Naše je kao najvećeg kluba pokušati ponovo, progutati svoj ego, u dogledno vrijeme ponovo pozvati sve za dobrobit bh. fudbala.
Naša borba ne staje! Sami, sami. Na terenu kao prvo, na tribini, medijski, i u konačnici u savezu.
Posljednje , svakako ne i najmanje važno, zahtjeva jasan plan kako dovesti "svoje" ljude u savezne jedinice i komitete i kako pokušati ako ne upravljati onda u dobroj mjeri uticati na sve procese.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Arhitekt, Beli98, boki86, casual033, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], Hajdeee, hazarder, Imamkarbarum, James1987, Kaunas, keli, ledesma, mnon46, mosarajvosa83, Mostarska, N3R3D, nedimmmm1337, Posejdon, samoFKS, VolimBiH96, Zagor i 174 gosta.