Premijer liga BiH - aktuelno

OsmaDolazi
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la OsmaDolazi » 18 mar 2024, 15:50

Kakav kompleks od Mirvica. Nevjerovatno. Kolika kolicina ljubomore, zla i zavisti. Svaki post Mirvic, Mirvah, Ismir...
Samo da znas sta im radis Ismire. :kafa:

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 18 mar 2024, 15:51

chily-rz je napisao/la:
18 mar 2024, 15:48
feniksptica je napisao/la:
18 mar 2024, 15:41
chily-rz je napisao/la:
18 mar 2024, 15:40
Pa i Mirvić se prodao samo ga Vico stari kockar očigledno zaebao pa ovaj ne zna gdje udara sad.
Za sta se on prodo..sta je žrtvovao i kakvu je korist imo od tog.
Šta je šutio do sad ? Odakle on u bratskom pozdravu s Vicom ? Tolike pare je ulupao i kao tek neki dan skontao da ovi u savezu love u mutnom, moš mislit da je toliko naivna jedna takva njuška koja je teška milione.

Ne kažem direktno prodao nego je se držao sa strane i gledao svoje interese, sad kad su mu interesi očigledno uzdrmani ništa ne valja.

Svi mi dobro znamo da su u savezu kriminalci, isto kao što znamo da i garnitura prije njih nije nešto posebno poštenija bila a da ne govorimo o vremenu Ilje, Sulje i Muniba. Dakle nije to samo Vicin mandat nego od formiranja ove zajedničke lige pa do danas. Želite biti pošteni do kraja? Vratite svi titule što ste ih osvojili, sve su došle kao ova Borceva u većoj ili manjoj mjeri ali znamo da poštenja u savezu i sudijskoj organizaciji nije bilo nikad.
po tvom kad se vide bajden i putin trebaju bez trunke oklijevanja da se posaketaju, pa jel. Mozda ga je Mirvic izbo, bilo bi ok :urnebes:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

1921ferroviere

Post Postao/la 1921ferroviere » 18 mar 2024, 15:54

OsmaDolazi je napisao/la:
18 mar 2024, 15:50
Kakav kompleks od Mirvica. Nevjerovatno. Kolika kolicina ljubomore, zla i zavisti. Svaki post Mirvic, Mirvah, Ismir...
I dio sjevera nije za mirvica ali necemo otkrivati sta se prica po sastancima grupe :kafa:

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 18 mar 2024, 15:57

1921ferroviere je napisao/la:
18 mar 2024, 15:54
I dio sjevera nije za mirvica ali necemo otkrivati sta se prica po sastancima grupe :kafa:
Ono zna sta se prica, ono zna. :rol: :rol:
Sarajevo ljubavi moja.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 mar 2024, 15:58

Zagrljaj i poljubac, od muškaraca ja tako pozdravljam samo uže članove rodbine koje ne vidim cesto. Ono, dovoljno je pružiti ruku uz okrenutu glavu, ispoštuješ protokol a u isto vrijeme mu daš do znanja da je kriminalac nedostojan funkcije. Al jok, pozdraviše se ko od dva brata djeca.

I opet govorim, ako ovo nije zaslužena titula Borca nisu svakako ni one u vremenu kad su oraški labudovi dominirali na stadionu gol, Barselona im bod nije mogla uzet u taj vakat.

Al ne vide to prepušteni pitari i štrumfovi, oni kad osvoje to je pošteno i jer su najjači a kad osvoji Brotnjo ili Modriča onda je to naštimano.

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 18 mar 2024, 15:59

Da. Biti 4 u najgoroj ligi Evrope sa najvecim budzetom iste, i to ne samo najvecim budzetom ove sezone nego svih vremena je strasan uspijeh :clap:

Jos kada uzmemo u obzir da nema prolaza u kupu, da se promjenilo 4-5 trenera za godinu dana, ko vam je sportski direktor i ko vam je bila direktorica ona fufara.

Stvarno mu svi zavide, pa bola Sloga gdje igraju amateri ispred vas na tabeli. Jesi li normalan :oops:

Ne pamtim da je veci ubleha bio u BH Nogometu od ovoga lika.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 18 mar 2024, 16:02

Može li mi neko od upućenijih i objektivnijih reći kakav bi scenario bio sa FK Sarajevo kad bi u doglednom vremenskom periodu gospodin Mirvah digao ruke od svega vezano za fudbal?
LETS GO FIGHTER

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 mar 2024, 16:05

bagniadiluca je napisao/la:
18 mar 2024, 16:02
Može li mi neko od upućenijih i objektivnijih reći kakav bi scenario bio sa FK Sarajevo kad bi u doglednom vremenskom periodu gospodin Mirvah digao ruke od svega vezano za fudbal?
Ne znam za njih al znam kad Milorad digne ruke od Borca da će opet u prvi ligu RS a lešinare će da vaspitno odgaja po Boriku kao u stara dobra vremena

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 mar 2024, 16:06

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
18 mar 2024, 15:51
chily-rz je napisao/la:
18 mar 2024, 15:48
feniksptica je napisao/la:
18 mar 2024, 15:41

Za sta se on prodo..sta je žrtvovao i kakvu je korist imo od tog.
Šta je šutio do sad ? Odakle on u bratskom pozdravu s Vicom ? Tolike pare je ulupao i kao tek neki dan skontao da ovi u savezu love u mutnom, moš mislit da je toliko naivna jedna takva njuška koja je teška milione.

Ne kažem direktno prodao nego je se držao sa strane i gledao svoje interese, sad kad su mu interesi očigledno uzdrmani ništa ne valja.

Svi mi dobro znamo da su u savezu kriminalci, isto kao što znamo da i garnitura prije njih nije nešto posebno poštenija bila a da ne govorimo o vremenu Ilje, Sulje i Muniba. Dakle nije to samo Vicin mandat nego od formiranja ove zajedničke lige pa do danas. Želite biti pošteni do kraja? Vratite svi titule što ste ih osvojili, sve su došle kao ova Borceva u većoj ili manjoj mjeri ali znamo da poštenja u savezu i sudijskoj organizaciji nije bilo nikad.
po tvom kad se vide bajden i putin trebaju bez trunke oklijevanja da se posaketaju, pa jel. Mozda ga je Mirvic izbo, bilo bi ok :urnebes:
Kriv im je Morvic sto nije napravio sastanak i izdao saopstenja u njihovo ime kad su ih krali hahah samo jako Mirvicu svi smo uz klub pa cemo se tjerat,poslije ce se balije same pridruziti kad vide interes,nadam se da nikad ni jednom sastanku necemo prisustvovati

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 18 mar 2024, 16:07

20 hiljada
6 bodova
6 mjeseci suspenzija za Senijada
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 18 mar 2024, 16:07

jel vam svanulo aa :D imas info neke, suska se po bl mahali jel :D :bih: :bih:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 mar 2024, 16:09

Raduje me što su klubovi shvatili ovu farsu i režiju FK Sarajevo.

Ima nade za naš fudbal. :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 18 mar 2024, 16:10

Mirvah je marioneta koja trosi pare od Tana, tako, da nista se ne bi promjenilo.
Zadnja izmjena: Istinasamo123, dana/u 18 mar 2024, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 18 mar 2024, 16:10

Gdje i šta radi Almedin Ziljkić i njegov narko kartel?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 18 mar 2024, 16:11

"Nećemo doći sutra u Sarajevo. Svjesni smo mi da se neke stvari moraju dovesti u red, ali vrijeme i mjesto održavanja sastanka nisu u redu. Takve stvari se trebaju organizovati na pravi način, sastanak treba pripremiti i adresa je Fudbalski savez Bosne i Hercegovine. Prije par mjeseci smo na Koševu prvi minut kleknuli u znak protesta protiv lošeg suđenja. Tražili smo podršku od Sarajeva ali je nismo dobili uz obrazloženje da gledaju svoje interese. Uglavnom, moramo svi zajedno raditi da se neke stvari ne dešavaju i Tuzla City će uvijek biti za to i nećemo šutjeti, kao to nismo ni do sada ali još jednom ću reći da nećemo dolaziti sutra u Sarajevo", kaže Husić.
:opaopa:
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 mar 2024, 16:11

Virtu4l je napisao/la:
18 mar 2024, 16:09

Ne smeta Mirviću Vico, smeta mu što nije navijač Sarajeva, to je najrealniji osvrt na ovu situaciju.

1921ferroviere

Post Postao/la 1921ferroviere » 18 mar 2024, 16:12

Virtu4l je napisao/la:
18 mar 2024, 16:09

Upravo to :bih:
Ako mirvic moze mazati njima oci ne znaci da moze i nama ;)

Maradona10
Kontakt:

Post Postao/la Maradona10 » 18 mar 2024, 16:13

Jedva čekam današnje saopštenje zašto je propao tako jako medijski ispreceni spin , pardon, sastanak... i sutra odluku saveza, biće zanimljivo.

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 18 mar 2024, 16:13

egocentrik je napisao/la:
18 mar 2024, 15:25
ik0ik0 je napisao/la:
18 mar 2024, 14:53
egocentrik je napisao/la:
18 mar 2024, 14:50

Kako koje tocno????
Poistovjecujes nasilno upadanje na teritoriju s odbranom teritorije. Mi nismo ratovali na isti nacin, mi smo branili svoj dom od agresora.
O čemu ti :rol: :rol: :rol:
Pricas kako je ljiljan zastava pod kojom je BiH ratovala i da je simbol rata sto nema veze s istinom. Da imalo poznajes historiju drzave u kojoj zivis znao bi da je to nas identitet od nastanka.
Nauči čitati s razumijevanjem pa se vrati.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 18 mar 2024, 16:13

chily-rz je napisao/la:
18 mar 2024, 16:05
Ne znam za njih al znam kad Milorad digne ruke od Borca da će opet u prvi ligu RS a lešinare će da vaspitno odgaja po Boriku kao u stara dobra vremena
Gledaj junačino, Milorad je doživio u Boriku da mu se skandira ono što vi u sarajevu ne smijete ni napisati u poruci skrivenog pošiljaoca nekom od svojih vladajućih, a u tadašnje vrijeme da ste tako nešto Aliji skandirali ne da bi fasovali nego bi vam zabranio djelovanje, tako da shhhhhhhhh....a što se tiče fudbala, dao Bog sutra da nas ništa ne poistovjećuje sa njima, pa gdje god igrali, a za tvoju info, dizali smo mi pehare i bez politike ;)
LETS GO FIGHTER

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Evander, rishovski i 18 gostiju.