Samo da znas sta im radis Ismire.

po tvom kad se vide bajden i putin trebaju bez trunke oklijevanja da se posaketaju, pa jel. Mozda ga je Mirvic izbo, bilo bi okchily-rz je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:48Šta je šutio do sad ? Odakle on u bratskom pozdravu s Vicom ? Tolike pare je ulupao i kao tek neki dan skontao da ovi u savezu love u mutnom, moš mislit da je toliko naivna jedna takva njuška koja je teška milione.feniksptica je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:41Za sta se on prodo..sta je žrtvovao i kakvu je korist imo od tog.
Ne kažem direktno prodao nego je se držao sa strane i gledao svoje interese, sad kad su mu interesi očigledno uzdrmani ništa ne valja.
Svi mi dobro znamo da su u savezu kriminalci, isto kao što znamo da i garnitura prije njih nije nešto posebno poštenija bila a da ne govorimo o vremenu Ilje, Sulje i Muniba. Dakle nije to samo Vicin mandat nego od formiranja ove zajedničke lige pa do danas. Želite biti pošteni do kraja? Vratite svi titule što ste ih osvojili, sve su došle kao ova Borceva u većoj ili manjoj mjeri ali znamo da poštenja u savezu i sudijskoj organizaciji nije bilo nikad.
I dio sjevera nije za mirvica ali necemo otkrivati sta se prica po sastancima grupeOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:50Kakav kompleks od Mirvica. Nevjerovatno. Kolika kolicina ljubomore, zla i zavisti. Svaki post Mirvic, Mirvah, Ismir...
Samo da znas sta im radis Ismire.![]()
Ono zna sta se prica, ono zna.1921ferroviere je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:54I dio sjevera nije za mirvica ali necemo otkrivati sta se prica po sastancima grupeOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:50Kakav kompleks od Mirvica. Nevjerovatno. Kolika kolicina ljubomore, zla i zavisti. Svaki post Mirvic, Mirvah, Ismir...
![]()
Da. Biti 4 u najgoroj ligi Evrope sa najvecim budzetom iste, i to ne samo najvecim budzetom ove sezone nego svih vremena je strasan uspijehOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:50Kakav kompleks od Mirvica. Nevjerovatno. Kolika kolicina ljubomore, zla i zavisti. Svaki post Mirvic, Mirvah, Ismir...
Ne znam za njih al znam kad Milorad digne ruke od Borca da će opet u prvi ligu RS a lešinare će da vaspitno odgaja po Boriku kao u stara dobra vremenabagniadiluca je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:02Može li mi neko od upućenijih i objektivnijih reći kakav bi scenario bio sa FK Sarajevo kad bi u doglednom vremenskom periodu gospodin Mirvah digao ruke od svega vezano za fudbal?
Kriv im je Morvic sto nije napravio sastanak i izdao saopstenja u njihovo ime kad su ih krali hahah samo jako Mirvicu svi smo uz klub pa cemo se tjerat,poslije ce se balije same pridruziti kad vide interes,nadam se da nikad ni jednom sastanku necemo prisustvovatiLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:51po tvom kad se vide bajden i putin trebaju bez trunke oklijevanja da se posaketaju, pa jel. Mozda ga je Mirvic izbo, bilo bi okchily-rz je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:48Šta je šutio do sad ? Odakle on u bratskom pozdravu s Vicom ? Tolike pare je ulupao i kao tek neki dan skontao da ovi u savezu love u mutnom, moš mislit da je toliko naivna jedna takva njuška koja je teška milione.feniksptica je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:41
Za sta se on prodo..sta je žrtvovao i kakvu je korist imo od tog.
Ne kažem direktno prodao nego je se držao sa strane i gledao svoje interese, sad kad su mu interesi očigledno uzdrmani ništa ne valja.
Svi mi dobro znamo da su u savezu kriminalci, isto kao što znamo da i garnitura prije njih nije nešto posebno poštenija bila a da ne govorimo o vremenu Ilje, Sulje i Muniba. Dakle nije to samo Vicin mandat nego od formiranja ove zajedničke lige pa do danas. Želite biti pošteni do kraja? Vratite svi titule što ste ih osvojili, sve su došle kao ova Borceva u većoj ili manjoj mjeri ali znamo da poštenja u savezu i sudijskoj organizaciji nije bilo nikad.![]()
jel vam svanulo aabagniadiluca je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:02Može li mi neko od upućenijih i objektivnijih reći kakav bi scenario bio sa FK Sarajevo kad bi u doglednom vremenskom periodu gospodin Mirvah digao ruke od svega vezano za fudbal?
Mirvah je marioneta koja trosi pare od Tana, tako, da nista se ne bi promjenilo.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:02Može li mi neko od upućenijih i objektivnijih reći kakav bi scenario bio sa FK Sarajevo kad bi u doglednom vremenskom periodu gospodin Mirvah digao ruke od svega vezano za fudbal?
"Nećemo doći sutra u Sarajevo. Svjesni smo mi da se neke stvari moraju dovesti u red, ali vrijeme i mjesto održavanja sastanka nisu u redu. Takve stvari se trebaju organizovati na pravi način, sastanak treba pripremiti i adresa je Fudbalski savez Bosne i Hercegovine. Prije par mjeseci smo na Koševu prvi minut kleknuli u znak protesta protiv lošeg suđenja. Tražili smo podršku od Sarajeva ali je nismo dobili uz obrazloženje da gledaju svoje interese. Uglavnom, moramo svi zajedno raditi da se neke stvari ne dešavaju i Tuzla City će uvijek biti za to i nećemo šutjeti, kao to nismo ni do sada ali još jednom ću reći da nećemo dolaziti sutra u Sarajevo", kaže Husić.
Nauči čitati s razumijevanjem pa se vrati.egocentrik je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:25Pricas kako je ljiljan zastava pod kojom je BiH ratovala i da je simbol rata sto nema veze s istinom. Da imalo poznajes historiju drzave u kojoj zivis znao bi da je to nas identitet od nastanka.ik0ik0 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:53O čemu tiegocentrik je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:50
Kako koje tocno????
Poistovjecujes nasilno upadanje na teritoriju s odbranom teritorije. Mi nismo ratovali na isti nacin, mi smo branili svoj dom od agresora.![]()
![]()
![]()
Gledaj junačino, Milorad je doživio u Boriku da mu se skandira ono što vi u sarajevu ne smijete ni napisati u poruci skrivenog pošiljaoca nekom od svojih vladajućih, a u tadašnje vrijeme da ste tako nešto Aliji skandirali ne da bi fasovali nego bi vam zabranio djelovanje, tako da shhhhhhhhh....a što se tiče fudbala, dao Bog sutra da nas ništa ne poistovjećuje sa njima, pa gdje god igrali, a za tvoju info, dizali smo mi pehare i bez politikechily-rz je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:05Ne znam za njih al znam kad Milorad digne ruke od Borca da će opet u prvi ligu RS a lešinare će da vaspitno odgaja po Boriku kao u stara dobra vremenabagniadiluca je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:02Može li mi neko od upućenijih i objektivnijih reći kakav bi scenario bio sa FK Sarajevo kad bi u doglednom vremenskom periodu gospodin Mirvah digao ruke od svega vezano za fudbal?