Premijer liga BiH - aktuelno

chily-rz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la chily-rz » 18 mar 2024, 16:31

bagniadiluca je napisao/la:
18 mar 2024, 16:23

Buraz nije Banja Luka neka kasaba, ima ovdje ljudi koji su ludi za klubom i sada bi odmah uskočili, a pored toga su puni love, al otom potom ;) još jedan manda Vicka pa ćemo vidjeti šta i kako :)
Nisam ja ni rekao da ste kasaba ali i ti sam znaš da vas je ista to politika ranije naguzila par puta, gdje vam je bio Mile kad vas je škola fudbala izbacila u niži rang? Gdje su vam bili ti ljudi? Gdje ce biti ti ljudi kad vam ta ista politika ne bude željela zamrznuti dugove da bi mogli Evropu da igrate ? Dakle, i ti ljudi koji bi preuzeli klub bi se opet morali lizati sa poltikom entiteta s obzirom da je klub ovisan od iste ili fakat misliš da će ti ljudi rješavati dugove Borca svojim parama?

Jel ti prizivaš još jedan mandat kriminalca Vice jasno je da ta priča o nekim ljudima spremnim da ulažu je utopija.

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 18 mar 2024, 16:33

chily-rz je napisao/la:
22 sep 2021, 17:01
Ne pričam o forumu, tu iza korisnika može stojati bilo ko, govorim o vrhu grupe. Sramota leševi da čovjeku koji vas je batinjao po Boriku sad pušite ki.tu.
chily-rz je napisao/la:
25 apr 2023, 14:22
Ja sam davno napisao da su lesevi svoju navijackoj svijest pokopali kad su pristali da budu Miletovi pusiqrci.

Tukao ih po Boriku a danas im vedri i oblaci u Borcu bez ikakvog otpora.
chily-rz je napisao/la:
19 okt 2023, 12:28
Ja ne znam kako se imaju obraza javit, tukao ih Mile po Boriku a sad mu se sageli svi kolektivno dok iz sedmice u sedmicu gledaju kako njihov klub otima i krade na terenu. Znači i budala vidi da su postali režimski klub kojeg se na silu gura, budala vidi da je Vico kao prvi čovjek saveza u službi Miloradove prcije.
chily-rz je napisao/la:
08 nov 2023, 10:39
Ma režimski bot kao i većina navijača ove SNSD igračke.

Mile ih tukao po Boriku sad mu titraju damu, ono o priča o nekim stavovima.
chily-rz je napisao/la:
25 dec 2023, 13:07
Teško neko može biti ispod leševa s obzirom da su se sageli liku koji ih je tukao po Boriku, to je presedan u navijačkom svijetu i apsolutni poraz grupe.
chily-rz je napisao/la:
18 mar 2024, 16:05
Ne znam za njih al znam kad Milorad digne ruke od Borca da će opet u prvi ligu RS a lešinare će da vaspitno odgaja po Boriku kao u stara dobra vremena
Jel imas fetis na Borik ili si samo retardiran?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 mar 2024, 16:34

Riziko je napisao/la:
18 mar 2024, 16:26
Jes Virto upro na finansije Sarajeva :rol:
Sve su ovo činjenice i normalne stvari u poslu, čovjek je rizikovao i promašio sa investicijom. Jednostavno nije bio svjestan u šta ulazi a i sam je veoma mnogo doprinijeo trenutnoj situaciji.

Sad je problem što bi cijena njegovog eventualnog neuspjeha mogla biti ogromna, mnogo veća od desetina miliona koje je potrošio, a ta cijena je gašenje jednog za naše uslove velikog kluba, slično se desilo recimo Vardaru. Taj scenario je najrealniji i za Sarajevo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 18 mar 2024, 16:35

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
18 mar 2024, 16:18
Moj Mirvah, od koga si nasao pravit filijalu...

slika
Cuj ovoga, nije ga bilo mjesec dana pa mu sad opet kompleksi proradili. Provalili ste se momacki, najbolje opet objaviti video neki i napisati "kukovi ne lazu". :tokralju:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 mar 2024, 16:35

11.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 mar 2024, 16:38

Suvorov je napisao/la:
18 mar 2024, 16:33

Ponavljanje je majka znanja, tukao Mile leševe sad mu se sageli, ništa slagao nisam.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 18 mar 2024, 16:38

Rezime:

Cist penal i crvni karton protiv Veleza (hips dont lie 🎶)
Gigovic i smijesno navlacenje na derbiju
Nedosudjen penal Igmanu
Nedosudjen penal Slogi
Smijesan faul iz kojeg ste zabili gol protiv Posusja
Cist gol ponisten Sirokom (ofsajd)
Neregularni penali protiv Slobode
Ofsajd protiv Borca u situaciji kada je dosudjen penal

=

Dva-tri smijesno dosudjena faula protiv Borca u kupu

Kme napustite teren, kme spasimo BH fudbal, kme nije ovo sve jer gubimo Evropu nego zato sto smo kme preposteni kme borba, kme svi ste vi izdajice :kuknjava:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 18 mar 2024, 16:39

Ismire posto niko nece na sastanak sad odrijesi kesu i kupuj sudije i utakmice , svaku tekmu zakiti vise nego vico i pokusaj svaki klub zakinuti sto je vise moguce . Pa neka kmece .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 18 mar 2024, 16:40

chily-rz je napisao/la:
18 mar 2024, 16:38
Suvorov je napisao/la:
18 mar 2024, 16:33

Ponavljanje je majka znanja, tukao Mile leševe sad mu se sageli, ništa slagao nisam.
Jel u Boriku ili?

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 18 mar 2024, 16:40

mikimaus je napisao/la:
18 mar 2024, 16:39
Ismire posto niko nece na sastanak sad odrijesi kesu i kupuj sudije i utakmice , svaku tekmu zakiti vise nego vico i pokusaj svaki klub zakinuti sto je vise moguce . Pa neka kmece .
Ovakvi bi da mijenjaju nesto zarad boljeg sutra bhfudbala :damn:
19V22

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 18 mar 2024, 16:40

KONTRASVIH je napisao/la:
Rezime:

Nedosudjen penal Igmanu
Nedosudjen penal Slogi

=

Dva-tri smijesno dosudjena faula protiv Borca u kupu

Kme napustite teren, kme spasimo BH fudbal, kme nije ovo sve jer gubimo Evropu nego zato sto smo kme preposteni kme borba, kme svi ste vi izdajice :kuknjava:
:rol: :rol: :rol: :rol:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 mar 2024, 16:42

Suvorov je napisao/la:
18 mar 2024, 16:40

Jel u Boriku ili?
Za Borik se zna, neformalno, tukao ih je gdje god je stigao.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 18 mar 2024, 16:42

Stariji klub Zeljeznicar ne moze da prisustvuje sastanku, ili po historiji gledano moze se reci da babo ima drugih obaveza i ne moze na roditeljski..
Fk Željezničar.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 18 mar 2024, 16:42

chily-rz je napisao/la:
18 mar 2024, 16:31
18 mar 2024, 16:23

Buraz nije Banja Luka neka kasaba, ima ovdje ljudi koji su ludi za klubom i sada bi odmah uskočili, a pored toga su puni love, al otom potom ;) još jedan manda Vicka pa ćemo vidjeti šta i kako :)
Nisam ja ni rekao da ste kasaba ali i ti sam znaš da vas je ista to politika ranije naguzila par puta, gdje vam je bio Mile kad vas je škola fudbala izbacila u niži rang? Gdje su vam bili ti ljudi? Gdje ce biti ti ljudi kad vam ta ista politika ne bude željela zamrznuti dugove da bi mogli Evropu da igrate ? Dakle, i ti ljudi koji bi preuzeli klub bi se opet morali lizati sa poltikom entiteta s obzirom da je klub ovisan od iste ili fakat misliš da će ti ljudi rješavati dugove Borca svojim parama?

Jel ti prizivaš još jedan mandat kriminalca Vice jasno je da ta priča o nekim ljudima spremnim da ulažu je utopija.
Pa to što su nas izbacivali zbog kojekakvih malverzacija, škola fudbala, Žepče limorada, i ostalih lakrdija samo govori o nama da smo uvijek bili trn u oku nekima koji su u vladajućoj strukturi i samim ti sve se kosi sa ovim što si napisao.Sada kad je dosta kasapljenja i iživljavanja na Borcu opet ne valjamo....Mandat Vici je završena stvar, slično nešto kao juče u Rusiji kad su bili izbori ;)
I hajde dođi malo iz tog Azova da vidiš svijeta, vodim te u Borik na tekmu a poslje toga u Johny bee good na veliki Nektar ;)
LETS GO FIGHTER

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 mar 2024, 16:45

KONTRASVIH je napisao/la:
Rezime:

Nedosudjen penal Igmanu
Nedosudjen penal Slogi
Nedosuđen penal Borcu u BL u prvom dijelu sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 mar 2024, 16:49

18 mar 2024, 16:42

Pa to što su nas izbacivali zbog kojekakvih malverzacija, škola fudbala, Žepče limorada, i ostalih lakrdija samo govori o nama da smo uvijek bili trn u oku nekima koji su u vladajućoj strukturi i samim ti sve se kosi sa ovim što si napisao.Sada kad je dosta kasapljenja i iživljavanja na Borcu opet ne valjamo....Mandat Vici je završena stvar, slično nešto kao juče u Rusiji kad su bili izbori ;)
I hajde dođi malo iz tog Azova da vidiš svijeta, vodim te u Borik na tekmu a poslje toga u Johny bee good na veliki Nektar ;)
Pa govori i to da je u to vrijeme Milorada bolio racku za Borac što vam dalje opet samo govori šta će se desiti kad opet ohladi od istog.

Neka mene u Azovu, ovdje je pitoma sredina, nema grafita ratnih zločinaca, mentalno zdravlje mi je najpreče.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 18 mar 2024, 16:50

Kakve su ovo odbijenice na Kosevu ?

:kafa:
Mjau !

Veeemooo
Kontakt:

Post Postao/la Veeemooo » 18 mar 2024, 16:50

Spasimo bh. fudbal :wtf: :tokralju:
Zadnja izmjena: Veeemooo, dana/u 18 mar 2024, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 18 mar 2024, 16:50

chily-rz je napisao/la:
18 mar 2024, 16:49

Pa govori i to da je u to vrijeme Milorada bolio racku za Borac što vam dalje opet samo govori šta će se desiti kad opet ohladi od istog.

Neka mene u Azovu, ovdje je pitoma sredina, nema grafita ratnih zločinaca, mentalno zdravlje mi je najpreče.
Kod vas ni macka nije pitoma i ona mrzi glavni grad.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 18 mar 2024, 16:52

chily-rz je napisao/la:
18 mar 2024, 16:49

Slijedi šta slijedi od sudbine se pobjeći ne može ;) Želim vam brz povratak u premijer ligu :)
LETS GO FIGHTER

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Giuseppe1 i 17 gostiju.