BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

mandraX
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la mandraX » 22 mar 2011, 00:11

Jašta nego pobjeda! 8-)

[youtube][/youtube]

...'ajmo ljudi, 'ajmo svi na noge...'ajmo pjesmom svi do pobjede!!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 mar 2011, 00:17

Šta se sa mnom dešava prvi šut u životu da me tekma repke uopšte ne zanima.Sjećam se prije Danske/Srbije/Portugala par dana prije tekme nisam mogao spavati :?
Pošto ćemo 90% izgubit neka bude 1:2 to sam stavio na ss.ba kladi dame izvuče :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 22 mar 2011, 00:50

sjajno zagrijavanje pred tekmu kod bicakcica :D :D :D :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 22 mar 2011, 01:04

Oj pa za 4 dana utakmica !!!! Ne mogu pa ne mogu da se skoncentrišem na utakmicu kad znam da će nas možda suspendovati .... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 22 mar 2011, 01:06

LBJ MVP je napisao/la:Šta se sa mnom dešava prvi šut u životu da me tekma repke uopšte ne zanima.Sjećam se prije Danske/Srbije/Portugala par dana prije tekme nisam mogao spavati :?
Pošto ćemo 90% izgubit neka bude 1:2 to sam stavio na ss.ba kladi dame izvuče :mrgreen:
Kako ti je tek kad igraju svabe :(

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 22 mar 2011, 01:27

LBJ MVP je napisao/la:Moja najdraža fudbalska repka ni za Bosnu ne navijam ko za njih.Očekujem od njih na SP 2014 da prekinu dominaciju Španaca :) Odlična mlada ekipa i isti takav trener
P.S.Anketa:Balack nema mjesta u onoj ekipi 8-)

Nemoj tako Strause pa lijepo je covjek napisao :shock: Za njih navija :roll:
RIP SALE VILENJAK

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 22 mar 2011, 01:34

za 4 dana tekma ! ne mogu karte prodat' :lol: :lol:
ser del barça es el millor que hi ha !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 mar 2011, 01:54

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Oj pa za 4 dana utakmica !!!! Ne mogu pa ne mogu da se skoncentrišem na utakmicu kad znam da će nas možda suspendovati .... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
jel ti sanjas tu suspenziju bogte? svaki tvoj post koji sam vidio na ovoj temi je o suspenziji :lol:

btw. ljudi relax, uzivajte u tekmi, i ta eventualna suspenzija saveza moze samo pomoci, odmoc nemoze pa da j*be rak raka.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 22 mar 2011, 02:15

Moze pomoci ali u qqqqqqq. :lol: izg.generaciju + mnogo talentovanih momaka koji vucu korijene iz bosne, a djeca u bosni mogu dase drogiraju, ha ya kakav nogomet, trebace puno godina dase promjeni nesto, novim ljudima u savezu takodjer nece biti lako, a i medju njima ce biti puno korumpiranih 8-)
UEFA :? :? ma jasta koda ih boli..za ovim sto imam 3 pred.. davno su trebali ocistiti ovu gamad uostalom oni su dali zeleno svj.za 3 pred, oni su ga trebali i ukinuti, nesto je drugo u igri, nebi me cudilo da ovdje rumuni i francuzi nisu umjesali svoje papke..Platini :oops:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 22 mar 2011, 03:01

Los_Blanos2 je napisao/la:Moze pomoci ali u qqqqqqq. :lol: izg.generaciju + mnogo talentovanih momaka koji vucu korijene iz bosne, a djeca u bosni mogu dase drogiraju, ha ya kakav nogomet, trebace puno godina dase promjeni nesto, novim ljudima u savezu takodjer nece biti lako, a i medju njima ce biti puno korumpiranih 8-)
UEFA :? :? ma jasta koda ih boli..za ovim sto imam 3 pred.. davno su trebali ocistiti ovu gamad uostalom oni su dali zeleno svj.za 3 pred, oni su ga trebali i ukinuti, nesto je drugo u igri, nebi me cudilo da ovdje rumuni i francuzi nisu umjesali svoje papke..Platini :oops:
Nece biti nikakve suspenzije!!!!!!
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 22 mar 2011, 03:53

:lol: :lol: @Sabane hvala na info.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 22 mar 2011, 08:37

Posto je tesko pratiti repku u UK-u, je li se igra u Zenicu ili Sarajevo?

I kad je uzvrat u Budimpestu?
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 22 mar 2011, 08:40

zmaj_Bosne je napisao/la:Ma ja u svakom slučaju dolazim u Zenicu. Želim da prisustvujem možda posljednjoj utakmici BiH repke u ovoj godini. Kada ću imati tu priliku opet ne znam i zato želim to vidjeti i dati našim zmajevima podršku. A ovi što ne vjeruju u našu repku neka zaobiđu ovu temu, stvarno nije nikom stalo ovdje da čita vaše negativnosti. Svi smo mi svjesni u kakvom je stanju BiH fudbal kao i čitava država, tako da pustite bar na trenutak nas iskrene navijače na miru da budemo uz našu reprezentaciju.

VOLIM TE BOSNO!!
:!: :!: BRAVO CARE
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 22 mar 2011, 08:42

D1n0 je napisao/la:Posto je tesko pratiti repku u UK-u, je li se igra u Zenicu ili Sarajevo?

1.Zenica
2.u Junu (aBd) :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 22 mar 2011, 08:50

D1n0 je napisao/la:Posto je tesko pratiti repku u UK-u, je li se igra u Zenicu ili Sarajevo?

samo što sumnjam da će se igrat baš u Budimpešti :)

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 22 mar 2011, 09:21

tesko da ce se igrat' uzvrat i u bukurestu... (kad nas suspenduju)

nemoj co'eka zezat', bucharest ili budapest, kod engleza je mala razlika ;)

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 22 mar 2011, 09:51

zmaj_Bosne je napisao/la:Ma ja u svakom slučaju dolazim u Zenicu. Želim da prisustvujem možda posljednjoj utakmici BiH repke u ovoj godini. Kada ću imati tu priliku opet ne znam i zato želim to vidjeti i dati našim zmajevima podršku. A ovi što ne vjeruju u našu repku neka zaobiđu ovu temu, stvarno nije nikom stalo ovdje da čita vaše negativnosti. Svi smo mi svjesni u kakvom je stanju BiH fudbal kao i čitava država, tako da pustite bar na trenutak nas iskrene navijače na miru da budemo uz našu reprezentaciju.

VOLIM TE BOSNO!!
Potpisujem.Obavezno dolazim na tekmu i hoću da vidim borbu zmajeva i naravno pobjedu.
Z-M-A-J-E-V-I :!:

@Unica brate ohladi nas malo,najprije sa smajlijima,a suspenziju se bojim da sanjaš.
You'll never walk alone.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 22 mar 2011, 10:25

ako budu dva remija, to ce biti veliki uspjeh, jer oni nama ne odgovaraju, njihov stil fudbala.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 22 mar 2011, 10:37

Ma kakav Remi ljudi, sta vam je, nama izgleda niciji stil ne odgovara... Svi mastate o prvenstvima, a bojite se **** Rumuna i Mutua, dajte malo optimizma, mozemo ih razvaliti samo ako budu htjeli nasi da igraju kao protiv Slovacke i Mexica...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 mar 2011, 12:36

ja bi volio da Susic proba protiv Rumuna sa ovom taktikom....

-----------------------------------------Hasagic------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
---Mujdza----------------Mravac---------------------Spahic----------------Subasic-----
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------Rahimic------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------Stilic----------------Misimovic---------------Lulic---------------------
--------------------------------Pjanic-----------------------------------------------------
----------------------------------------------Dzeko---------------------------------------

Pjanicu je ovdje mjesto,Misimovicu je ovdje mjesto,Stilic zasluzuje priliku i ovo bi mu bila dobra pozicija......
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.