[youtube][/youtube]
...'ajmo ljudi, 'ajmo svi na noge...'ajmo pjesmom svi do pobjede!!!
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Kako ti je tek kad igraju svabeLBJ MVP je napisao/la:Šta se sa mnom dešava prvi šut u životu da me tekma repke uopšte ne zanima.Sjećam se prije Danske/Srbije/Portugala par dana prije tekme nisam mogao spavati![]()
Pošto ćemo 90% izgubit neka bude 1:2 to sam stavio na ss.ba kladi dame izvuče
LBJ MVP je napisao/la:Moja najdraža fudbalska repka ni za Bosnu ne navijam ko za njih.Očekujem od njih na SP 2014 da prekinu dominaciju ŠpanacaOdlična mlada ekipa i isti takav trener
P.S.Anketa:Balack nema mjesta u onoj ekipi
jel ti sanjas tu suspenziju bogte? svaki tvoj post koji sam vidio na ovoj temi je o suspenzijiUnica_Liverpool_ je napisao/la:Oj pa za 4 dana utakmica !!!! Ne mogu pa ne mogu da se skoncentrišem na utakmicu kad znam da će nas možda suspendovati ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nece biti nikakve suspenzije!!!!!!Los_Blanos2 je napisao/la:Moze pomoci ali u qqqqqqq.izg.generaciju + mnogo talentovanih momaka koji vucu korijene iz bosne, a djeca u bosni mogu dase drogiraju, ha ya kakav nogomet, trebace puno godina dase promjeni nesto, novim ljudima u savezu takodjer nece biti lako, a i medju njima ce biti puno korumpiranih
UEFA![]()
ma jasta koda ih boli..za ovim sto imam 3 pred.. davno su trebali ocistiti ovu gamad uostalom oni su dali zeleno svj.za 3 pred, oni su ga trebali i ukinuti, nesto je drugo u igri, nebi me cudilo da ovdje rumuni i francuzi nisu umjesali svoje papke..Platini
zmaj_Bosne je napisao/la:Ma ja u svakom slučaju dolazim u Zenicu. Želim da prisustvujem možda posljednjoj utakmici BiH repke u ovoj godini. Kada ću imati tu priliku opet ne znam i zato želim to vidjeti i dati našim zmajevima podršku. A ovi što ne vjeruju u našu repku neka zaobiđu ovu temu, stvarno nije nikom stalo ovdje da čita vaše negativnosti. Svi smo mi svjesni u kakvom je stanju BiH fudbal kao i čitava država, tako da pustite bar na trenutak nas iskrene navijače na miru da budemo uz našu reprezentaciju.
VOLIM TE BOSNO!!
1.ZenicaD1n0 je napisao/la:Posto je tesko pratiti repku u UK-u, je li se igra u Zenicu ili Sarajevo?
I kad je uzvrat u Budimpestu?
samo što sumnjam da će se igrat baš u BudimpeštiD1n0 je napisao/la:Posto je tesko pratiti repku u UK-u, je li se igra u Zenicu ili Sarajevo?
I kad je uzvrat u Budimpestu?
Potpisujem.Obavezno dolazim na tekmu i hoću da vidim borbu zmajeva i naravno pobjedu.zmaj_Bosne je napisao/la:Ma ja u svakom slučaju dolazim u Zenicu. Želim da prisustvujem možda posljednjoj utakmici BiH repke u ovoj godini. Kada ću imati tu priliku opet ne znam i zato želim to vidjeti i dati našim zmajevima podršku. A ovi što ne vjeruju u našu repku neka zaobiđu ovu temu, stvarno nije nikom stalo ovdje da čita vaše negativnosti. Svi smo mi svjesni u kakvom je stanju BiH fudbal kao i čitava država, tako da pustite bar na trenutak nas iskrene navijače na miru da budemo uz našu reprezentaciju.
VOLIM TE BOSNO!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.