Premijer liga BiH - aktuelno

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 18 mar 2024, 20:57

Beli98 je napisao/la:
18 mar 2024, 20:45
TuzlaCityfighter je napisao/la:
18 mar 2024, 20:25
slika
🙋
Ugasio sam utakmicu nakon ovog "ofsajda". Mislis da je meni bilo drago sto me sudije prave budalom, pa cak i ako je to islo u korist mog kluba?
Onda moras da razumijes odredjene odluke klubova. Svi gledaju kako da spašavaju zivu glavu. Nema potrebe da se dizu tenzije izmedju klubova, treba se na vrijeme organizovati, odabrati trenutak pogodan za sve klubove koji zele da ucestvuju u toj prici. Na zalost mi smo vise osteceni protiv "Bosnjackih" klubova nego protiv ostalih, ali ja nikad nebih uzeo za pravo da idem u kontru njima i njihovim interesima. Isto tako ne mora da znaci da se navijaci slazu sa odlukama svojih klubova.
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 18 mar 2024, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 18 mar 2024, 20:59

Kaze Schmidt da ce se javiti, ali prioritet su izborni zakon i ustavni sud

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 18 mar 2024, 20:59

emil02in je napisao/la:
18 mar 2024, 20:55
Vidiš li datum? Drugostepena komisija je bila dan ranije i izbacila MDK a ostao Radnik,znači od toliko vremena između prvostepene i drugostepena komisije vi dan poslije nudite stadion Svaka čast majstore
https://www.klix.ba/sport/nogomet/mlado ... /210531131
I da zašto niste napustili teren protiv TC?Protiv Borca u Banja Luci?Naravno nije vam odgovaralo.
Ovako su i za KORONA sezonu donijeli odluku da zele igrati i neke svoje prijedloge dali tek nakon sto su saznali da od nastavka nece biti nista. :plac:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 18 mar 2024, 21:00

emil02in je napisao/la:
18 mar 2024, 20:55
feniksptica je napisao/la:
18 mar 2024, 20:19
emil02in je napisao/la:
18 mar 2024, 20:11
Čekaj malo jel stvarno Sarajevo očekuje da ih Velež podrži nakon što su se ispalili iz 4R?Nakon što su nam se rugali na ZVANIČNOJ klupskoj stranici kako nije ruka već KUK????Dajte jedan primjer kad je to FK Sarajevo nekome pomogao?Šutili ste kad su nas krali,i smijali se na to,šutilii ste kad su MDK izbacili zbog stadiona a Sarajevo i Igman igrali PL na tom istom stadionu,šutili ste kad je TC stala u prvoj minuti na Koševu,sad kada je red došao na vas plačete!Tražili ste gledajte!

slika

slika

Lazi me lazi vjerovat cu svee
Vidiš li datum? Drugostepena komisija je bila dan ranije i izbacila MDK a ostao Radnik,znači od toliko vremena između prvostepene i drugostepena komisije vi dan poslije nudite stadion Svaka čast majstore
https://www.klix.ba/sport/nogomet/mlado ... /210531131
I da zašto niste napustili teren protiv TC?Protiv Borca u Banja Luci?Naravno nije vam odgovaralo.
Možda zato što je savezu uredno priloženo BP kao stadion na kojem će Mladost igrati i računalo se na to da će biti prihvaćeno. Neka nije ni tako, neka smo čekali da se sve završi pa se ponudili opet su se pokazala muda i udarila kontra savezu. Šta su ostali uradili po pitanju Mladosti?

Ps. Zašto izbježe moj post gdje sam ti naveo još situacija?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 18 mar 2024, 21:04

18 mar 2024, 20:57
Beli98 je napisao/la:
slika
🙋
Ugasio sam utakmicu nakon ovog "ofsajda". Mislis da je meni bilo drago sto me sudije prave budalom, pa cak i ako je to islo u korist mog kluba?
Onda moras da razumijes odredjene odluke klubova. Svi gledaju kako da spašavaju zivu glavu. Nema potrebe da se dizu tenzije izmedju klubova, treba se na vrijeme organizovati, odabrati trenutak pogodan za sve klubove koji zele da ucestvuju u toj prici. Na zalost mi smo vise osteceni protiv "Bosnjackih" klubova nego protiv ostalih, ali ja nikad nebih uzeo za pravo da idem u kontru njima i njihovim interesima. Isto tako ne mora da znaci da se navijaci slazi sa odlukama svojih klubova.
Razumijem ja sve to, zato i nisam pisao nista negativno vezano za bilo koji klub koji je odbio poziv Sarajeva. Nekome je los tajming, nekome ovo, nekome ono, sve okej. Meni je drago da je moj klub pokrenuo inicijativu. Kad se svima sve stvari poklope, onda neka sazivaju. Ja se nadam da ce moj klub prihvatiti poziv, ma ko ga inicirao.

Ovo sam napisao cisto da ne mislite da se bas svako raduje kad se neko krade. Ja sam uzasno alergican na nepravdu, u bilo kom obliku. Isto kao taj ofsajd sto si postavio. Znaci ja ne bih trebao vjerovati svojim ocima nego tamo nekom liku koji stoji pored aut linije i mase zastavicom kako vjetar puhne? - Ne hvala !
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 18 mar 2024, 21:07

1921ferroviere je napisao/la:
18 mar 2024, 16:12
Virtu4l je napisao/la:
18 mar 2024, 16:09
Raduje me što su klubovi shvatili ovu farsu i režiju FK Sarajevo.

Ima nade za naš fudbal. :bih:
Upravo to :bih:
Ako mirvic moze mazati njima oci ne znaci da moze i nama ;)
Spavas na pdfu FKS. Kakve su to bolesti i kompleksi.

Ps raspali se akobogda, amin.

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 18 mar 2024, 21:08

Iskreno, malo mi je i zao pitara. Uvalis tolike pare i Vico te izjebe ni evrope neda. Jeste da smo i mi krivi sa 3 komada. Ali sad od 11 klubova samo oni na sastanku i doce Dzidic. Mogu i u liftu napraviti sastanak nema ih puno. :guz: :urnebes:
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 mar 2024, 21:09

Beli98 je napisao/la:
18 mar 2024, 21:04
18 mar 2024, 20:57
Beli98 je napisao/la:

Onda moras da razumijes odredjene odluke klubova. Svi gledaju kako da spašavaju zivu glavu. Nema potrebe da se dizu tenzije izmedju klubova, treba se na vrijeme organizovati, odabrati trenutak pogodan za sve klubove koji zele da ucestvuju u toj prici. Na zalost mi smo vise osteceni protiv "Bosnjackih" klubova nego protiv ostalih, ali ja nikad nebih uzeo za pravo da idem u kontru njima i njihovim interesima. Isto tako ne mora da znaci da se navijaci slazi sa odlukama svojih klubova.
Razumijem ja sve to, zato i nisam pisao nista negativno vezano za bilo koji klub koji je odbio poziv Sarajeva. Nekome je los tajming, nekome ovo, nekome ono, sve okej. Meni je drago da je moj klub pokrenuo inicijativu. Kad se svima sve stvari poklope, onda neka sazivaju. Ja se nadam da ce moj klub prihvatiti poziv, ma ko ga inicirao.

Ovo sam napisao cisto da ne mislite da se bas svako raduje kad se neko krade. Ja sam uzasno alergican na nepravdu, u bilo kom obliku. Isto kao taj ofsajd sto si postavio. Znaci ja ne bih trebao vjerovati svojim ocima nego tamo nekom liku koji stoji pored aut linije i mase zastavicom kako vjetar puhne? - Ne hvala !
Valjda budemo pametni pa se nikad ne javimo na bilo ciji poziv,nek se bore sami dovoljno ih ima i dovoljno su mocni :rol: Izdace saopstenje i polazati hrabrost cim ih prvi put neko protiv Sarajeva pokrade

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 mar 2024, 21:09

Ali fakat, odavno nije veca euforija vladala na ovoj temi... :urnebes: :urnebes:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 mar 2024, 21:12

slika
🙋
Ovo da su Sarajevu uradili Ibro bi s bazukom uletio na teren a Mirvić bi ugasio plamen vječne vatre.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 18 mar 2024, 21:12

Borba ne prestaje, ali šta je sad naredni korak? Pokazao se bojkot i nezadovoljstvo suđenjem, eto na taj neki populistički način, Mirvić pružio ruku svakoj ekipi, pokušao "sazvati" sastanak - šta sad dalje?

Hoćemo li mi uopće igrati ovu ligu, kako to idemo sami protiv svih, svaku drugu utakmicu sjesti na teren ili izaći... Ili šta? Ima navijača koji će tek shvatiti nemarnost ove odluke, ukoliko se zatvore tribine, ili ako odjednom i mi vidimo naš klub u zoni borbe za opstanak. Promijenit će se narativ brzo. Čini mi se i da je Mirvić eto sedam dana kasnije, malo shvatio šta to (ni)je dobio prekidom utakmice.

Važnije pitanje od toga svega, po meni je stručni štab. Budući da nema Evrope, treba jasno odlučiti da li ostajemo na Rožmanu. Ukoliko da, imat će jasne i duge pripreme, i očekujem da se konačno prestane izvlačiti i počne voditi i biti lider ove ekipe.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Herson

Post Postao/la Herson » 18 mar 2024, 21:16

E slobodno me osudite, ali nikad prije nisam išao na derbi na Grbavicu, da li bi imao problema da odem sa drugaricom na neku od "njhovih" tribina ili ipak stream?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 18 mar 2024, 21:19

Ovo isto ko kod inicijative 4R par klubova reklo pričat cemo tek po zavrsetku sezone. I normalno niko novi nije pristupio. Zato lijepo odmah recite NECEMO ZBOG SVOJIH INTERESA. A ne oljepsavati nesto mi bi to ovako, ne bi tako.

Ali nejse jos ce pojedini klubovi za par mjeseci sami moliti, da se pokrene nesto u vezi sudija kad ih Vicko gurne u provaliju :D

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 18 mar 2024, 21:24

Herson je napisao/la:
18 mar 2024, 21:16
E slobodno me osudite, ali nikad prije nisam išao na derbi na Grbavicu, da li bi imao problema da odem sa drugaricom na neku od "njhovih" tribina ili ipak stream?
Upravo tako, bio i podržao svoj klub. Ne glumimo svi pripadnike Hordi zla :kafa:

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 18 mar 2024, 21:24

Herson je napisao/la:
18 mar 2024, 21:16
ma nece ti niko nista slobodno odi na istok ili sjever samo nemoj nositi obiljezje i nece ti niko nista ni reci ni uraditi . Samo bi preporucio negdje da malo dalje od tampon zone sjednes da te ne pogodi neki leteci predmet .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 mar 2024, 21:25

Lavcina je napisao/la:
18 mar 2024, 21:19
Ovo isto ko kod inicijative 4R par klubova reklo pričat cemo tek po zavrsetku sezone. I normalno niko novi nije pristupio. Zato lijepo odmah recite NECEMO ZBOG SVOJIH INTERESA. A ne oljepsavati nesto mi bi to ovako, ne bi tako.

Ali nejse jos ce pojedini klubovi za par mjeseci sami moliti, da se pokrene nesto u vezi sudija kad ih Vicko gurne u provaliju :D
Ma samo neka se rijesava kroz Institucije NS BiH... :urnebes:

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 18 mar 2024, 21:26

Surreal je napisao/la:
18 mar 2024, 21:12
Važnije pitanje od toga svega, po meni je stručni štab. Budući da nema Evrope, treba jasno odlučiti da li ostajemo na Rožmanu. Ukoliko da, imat će jasne i duge pripreme, i očekujem da se konačno prestane izvlačiti i počne voditi i biti lider ove ekipe.
Rozman ce dobiti godinu dana suspenzije kao i Ibricic.
Trazite novi strucni stab, ali i predsjednika kluba.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 mar 2024, 21:27

Sve te inicijative i nekakve borbe protiv Saveza su u startu oduđene na propast bez Zelje, najveceg kluba drzave. Svi to vec znate.
A da bi se Zeljo ukljucio moraju se prvo pojesti mnoga gowna koja su se izasrala. E to je malo problem.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 mar 2024, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 18 mar 2024, 21:28

Suvorov je napisao/la:
18 mar 2024, 21:26
Surreal je napisao/la:
18 mar 2024, 21:12
Rozman ce dobiti godinu dana suspenzije kao i Ibricic.
Trazite novi strucni stab, ali i predsjednika kluba.

slika

slika

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 18 mar 2024, 21:28

Vanja8 je napisao/la:
18 mar 2024, 21:25
Lavcina je napisao/la:
18 mar 2024, 21:19

Ma samo neka se rijesava kroz Institucije NS BiH... :urnebes:
mogli su lijepo pitati mirvica da im zavrsi jug, frajer bi to za 30 dana uradio ali oni se okrenuli korijenima :D
NEMA NAZAD

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []