Upravo tako, bio i podržao svoj klub. Ne glumimo svi pripadnike Hordi zla

Upravo tako, bio i podržao svoj klub. Ne glumimo svi pripadnike Hordi zla
ma nece ti niko nista slobodno odi na istok ili sjever samo nemoj nositi obiljezje i nece ti niko nista ni reci ni uraditi . Samo bi preporucio negdje da malo dalje od tampon zone sjednes da te ne pogodi neki leteci predmet .
Ma samo neka se rijesava kroz Institucije NS BiH...Lavcina je napisao/la: ↑18 mar 2024, 21:19Ovo isto ko kod inicijative 4R par klubova reklo pričat cemo tek po zavrsetku sezone. I normalno niko novi nije pristupio. Zato lijepo odmah recite NECEMO ZBOG SVOJIH INTERESA. A ne oljepsavati nesto mi bi to ovako, ne bi tako.
Ali nejse jos ce pojedini klubovi za par mjeseci sami moliti, da se pokrene nesto u vezi sudija kad ih Vicko gurne u provaliju![]()
Rozman ce dobiti godinu dana suspenzije kao i Ibricic.
mogli su lijepo pitati mirvica da im zavrsi jug, frajer bi to za 30 dana uradio ali oni se okrenuli korijenimaVanja8 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 21:25Ma samo neka se rijesava kroz Institucije NS BiH...Lavcina je napisao/la: ↑18 mar 2024, 21:19Ovo isto ko kod inicijative 4R par klubova reklo pričat cemo tek po zavrsetku sezone. I normalno niko novi nije pristupio. Zato lijepo odmah recite NECEMO ZBOG SVOJIH INTERESA. A ne oljepsavati nesto mi bi to ovako, ne bi tako.
Ali nejse jos ce pojedini klubovi za par mjeseci sami moliti, da se pokrene nesto u vezi sudija kad ih Vicko gurne u provaliju![]()
![]()
Samo ako obuces plavu kosulju neces imati problema.
Kad se već svi vežete za ovu utakmicu i situaciju protiv Tuzle, na istoj utakmici u kratkom razmaku također poništen čist gol Sarajeva gdje također sviran nepostojeći ofsajd, al jbo to nije bitno.
Sarajevo trenutno moze da instalira samo GTA San Andreas na starom Pentium 3.
Sezona završava 26.05.2024. pa zovite na sastanakfeniksptica je napisao/la: ↑18 mar 2024, 20:49Jedno logicno pitanje
Ako imas nesto u planu mijenjat. Kako ces to uspijet za tekucu sezonu ako se oocnes okupljst i sastancit psr dana pred pocetak iste.
Valjda se koji mjesec krije krene okupljatz razmjenjivat ideje prijedloge..
Zadnju kartu za niži rang smo vam mi ovjerili, zato
E bas ste vi bitan faktoru ovoj ligi
Nismo mi pod Vicinom nadležnosti, taj će najprije ugasiti Borac jednom kad sjaše, puno se vi qrcite za klub kojeg je škola fudbala izbacila u niži rang.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Proximic i 29 gostiju.