Upravo tako, bio i podržao svoj klub. Ne glumimo svi pripadnike Hordi zla
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
ma nece ti niko nista slobodno odi na istok ili sjever samo nemoj nositi obiljezje i nece ti niko nista ni reci ni uraditi . Samo bi preporucio negdje da malo dalje od tampon zone sjednes da te ne pogodi neki leteci predmet .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Ma samo neka se rijesava kroz Institucije NS BiH...Lavcina je napisao/la: ↑18 mar 2024, 21:19Ovo isto ko kod inicijative 4R par klubova reklo pričat cemo tek po zavrsetku sezone. I normalno niko novi nije pristupio. Zato lijepo odmah recite NECEMO ZBOG SVOJIH INTERESA. A ne oljepsavati nesto mi bi to ovako, ne bi tako.
Ali nejse jos ce pojedini klubovi za par mjeseci sami moliti, da se pokrene nesto u vezi sudija kad ih Vicko gurne u provaliju![]()
Rozman ce dobiti godinu dana suspenzije kao i Ibricic.
Trazite novi strucni stab, ali i predsjednika kluba.
Sve te inicijative i nekakve borbe protiv Saveza su u startu oduđene na propast bez Zelje, najveceg kluba drzave. Svi to vec znate.
A da bi se Zeljo ukljucio moraju se prvo pojesti mnoga gowna koja su se izasrala. E to je malo problem.
A da bi se Zeljo ukljucio moraju se prvo pojesti mnoga gowna koja su se izasrala. E to je malo problem.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 mar 2024, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
mogli su lijepo pitati mirvica da im zavrsi jug, frajer bi to za 30 dana uradio ali oni se okrenuli korijenimaVanja8 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 21:25Ma samo neka se rijesava kroz Institucije NS BiH...Lavcina je napisao/la: ↑18 mar 2024, 21:19Ovo isto ko kod inicijative 4R par klubova reklo pričat cemo tek po zavrsetku sezone. I normalno niko novi nije pristupio. Zato lijepo odmah recite NECEMO ZBOG SVOJIH INTERESA. A ne oljepsavati nesto mi bi to ovako, ne bi tako.
Ali nejse jos ce pojedini klubovi za par mjeseci sami moliti, da se pokrene nesto u vezi sudija kad ih Vicko gurne u provaliju![]()
![]()
NEMA NAZAD
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Samo ako obuces plavu kosulju neces imati problema.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Samo se vi iz BL šprdajte, kad Sarajevo instalira svog čovjeka za predsjednika Milorad će pričati da svakako ne priznaje državnu ligu i da je Borcu čast što će igrati prvu ligu RS opet.
Uvijek raspoloženi i nadasve umišljeni šizopitari, golemo kako su vas svi odyebali
Baš se pitam zašto...
Baš se pitam zašto...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Kad se već svi vežete za ovu utakmicu i situaciju protiv Tuzle, na istoj utakmici u kratkom razmaku također poništen čist gol Sarajeva gdje također sviran nepostojeći ofsajd, al jbo to nije bitno.
Sarajevo trenutno moze da instalira samo GTA San Andreas na starom Pentium 3.
Mozda moze Šmit da nametne novog predsjednika.
A vas cemo da vratimo u kantonalnu ako budete puno talasali.
Zadnja izmjena: Suvorov, dana/u 18 mar 2024, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Evo prijedlog savezu . Ovo se spominje vec godinama hoce da se liga da se smanji na 10 timova sa 12 . Ako se to desi trazite kompromis nek se spoje 2 entitetske lige u prvu ligu bosne i da je 3 rang takmicenja entitentska . Tim si rijesio brdo problema jer vise nece biti zasigurnih mjesta za timove iz rs iako su oni realno najlosiji od spajanja lige 2002 godine . A vico hoce da uvede ligu sa 10 timova , evo ako , treba nek se desi i ove sezone pa nek i moj zeljo ispadne ali nek se desi .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Sezona završava 26.05.2024. pa zovite na sastanakfeniksptica je napisao/la: ↑18 mar 2024, 20:49Jedno logicno pitanje
Ako imas nesto u planu mijenjat. Kako ces to uspijet za tekucu sezonu ako se oocnes okupljst i sastancit psr dana pred pocetak iste.
Valjda se koji mjesec krije krene okupljatz razmjenjivat ideje prijedloge..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Kada se skoro govorilo treba sve lopte izbusiti, pitari se najvise smijali.
Zadnju kartu za niži rang smo vam mi ovjerili, zato
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
E bas ste vi bitan faktoru ovoj ligi
Prosla su vremena kriminalca Osima starijeg, koji vam je vise stelio, nego Vico Borcu sad.
U sustini, savez sad nihe nista gori, nego je bilo kad bio. Sve one ranije strukture, pocevsi od Pusine, kasnije Muniba i Pasalica, pa onda Osima i Begica, sve evo do danas, sve je to u pet deka.
Ova smijurija sad, samo je potez ocajnika da spasi svoju guziicu i onih koje je instalirao, a koje ne moze otjerati radi stetnih ugovora po klub. Mirvic je savrseno dobro znao sta radi i sta slijedi. Rekao sam odmah nakon utakmice, ovo je njegova strategija da zbrise odavde i da dobije bilo kakav alibi. Najgore od svega, klub ce na kraju najvise ispastati, radi nesposobne uprave i nesposobnog trenera.
Mirvićuuuu, stani za spas bh fudbala, Mirvićuuuuu!
Nismo mi pod Vicinom nadležnosti, taj će najprije ugasiti Borac jednom kad sjaše, puno se vi qrcite za klub kojeg je škola fudbala izbacila u niži rang.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AvantiBL, Hajdeee, VivaLaLiberta, Zigazaga i 42 gosta.