Samo ako obuces plavu kosulju neces imati problema.
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Samo se vi iz BL šprdajte, kad Sarajevo instalira svog čovjeka za predsjednika Milorad će pričati da svakako ne priznaje državnu ligu i da je Borcu čast što će igrati prvu ligu RS opet.
Uvijek raspoloženi i nadasve umišljeni šizopitari, golemo kako su vas svi odyebali
Baš se pitam zašto...
Baš se pitam zašto...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Kad se već svi vežete za ovu utakmicu i situaciju protiv Tuzle, na istoj utakmici u kratkom razmaku također poništen čist gol Sarajeva gdje također sviran nepostojeći ofsajd, al jbo to nije bitno.
Sarajevo trenutno moze da instalira samo GTA San Andreas na starom Pentium 3.
Mozda moze Šmit da nametne novog predsjednika.
A vas cemo da vratimo u kantonalnu ako budete puno talasali.
Zadnja izmjena: Suvorov, dana/u 18 mar 2024, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Evo prijedlog savezu . Ovo se spominje vec godinama hoce da se liga da se smanji na 10 timova sa 12 . Ako se to desi trazite kompromis nek se spoje 2 entitetske lige u prvu ligu bosne i da je 3 rang takmicenja entitentska . Tim si rijesio brdo problema jer vise nece biti zasigurnih mjesta za timove iz rs iako su oni realno najlosiji od spajanja lige 2002 godine . A vico hoce da uvede ligu sa 10 timova , evo ako , treba nek se desi i ove sezone pa nek i moj zeljo ispadne ali nek se desi .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Sezona završava 26.05.2024. pa zovite na sastanakfeniksptica je napisao/la: ↑18 mar 2024, 20:49Jedno logicno pitanje
Ako imas nesto u planu mijenjat. Kako ces to uspijet za tekucu sezonu ako se oocnes okupljst i sastancit psr dana pred pocetak iste.
Valjda se koji mjesec krije krene okupljatz razmjenjivat ideje prijedloge..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Kada se skoro govorilo treba sve lopte izbusiti, pitari se najvise smijali.
Zadnju kartu za niži rang smo vam mi ovjerili, zato
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
E bas ste vi bitan faktoru ovoj ligi
Prosla su vremena kriminalca Osima starijeg, koji vam je vise stelio, nego Vico Borcu sad.
U sustini, savez sad nihe nista gori, nego je bilo kad bio. Sve one ranije strukture, pocevsi od Pusine, kasnije Muniba i Pasalica, pa onda Osima i Begica, sve evo do danas, sve je to u pet deka.
Ova smijurija sad, samo je potez ocajnika da spasi svoju guziicu i onih koje je instalirao, a koje ne moze otjerati radi stetnih ugovora po klub. Mirvic je savrseno dobro znao sta radi i sta slijedi. Rekao sam odmah nakon utakmice, ovo je njegova strategija da zbrise odavde i da dobije bilo kakav alibi. Najgore od svega, klub ce na kraju najvise ispastati, radi nesposobne uprave i nesposobnog trenera.
Mirvićuuuu, stani za spas bh fudbala, Mirvićuuuuu!
Nismo mi pod Vicinom nadležnosti, taj će najprije ugasiti Borac jednom kad sjaše, puno se vi qrcite za klub kojeg je škola fudbala izbacila u niži rang.
Vicko rekao trening je od sada na grbavici, vaso miskin neka se ne brine za opstanak.
alo pazi kako govoris o pokojnom ivici osimu . On je spasio bh fudbal . On je legenda svugdje u svijetu i svugdje postovan samo ga nasi u bosni pljuju . A to ako tvrdis da zeljo nije najveci klub drzavi hajde polahko . Mi da smo htjeli da stupimo u strajk protiv saveza mi bi sami to uradili bez pomoci drugih i mi bi rijesili sami tu situaciju ne bi se pozivali na bratske odnose jer mi ih u ligi nemamo ni sa kim i tako treba biti . A jedno je smijati se provocirati pljuvati po zelji godinama rugati se stvarima kao sa gorenjem grbavice sa dzenazom i drugim . A sad traziti da vam pomognemo pa nismo ni mi onaj stereotip glupog bosanca .Evander je napisao/la: ↑18 mar 2024, 21:42E bas ste vi bitan faktoru ovoj ligi![]()
![]()
![]()
Prosla su vremena kriminalca Osima starijeg, koji vam je vise stelio, nego Vico Borcu sad.
U sustini, savez sad nihe nista gori, nego je bilo kad bio. Sve one ranije strukture, pocevsi od Pusine, kasnije Muniba i Pasalica, pa onda Osima i Begica, sve evo do danas, sve je to u pet deka.
Ova smijurija sad, samo je potez ocajnika da spasi svoju guziicu i onih koje je instalirao, a koje ne moze otjerati radi stetnih ugovora po klub. Mirvic je savrseno dobro znao sta radi i sta slijedi. Rekao sam odmah nakon utakmice, ovo je njegova strategija da zbrise odavde i da dobije bilo kakav alibi. Najgore od svega, klub ce na kraju najvise ispastati, radi nesposobne uprave i nesposobnog trenera.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma vi ste napravili najpametniji potez...
Sto bi vi dolazili na sastanak i borili se za Premijerligase, da je Celik ovo organizovao vi bi garant se odazvali...
Epska blamaza pitica 
- feniksptica
- Kontakt:
I poslije toga ste pokrali 2 ekipe momacki. Cak i protivnicki treneri ismijavali izjavu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vas je izbacio Alen Seranic, ministar zdravlja iz susjednog entiteta. Mozes misliti ironije, igrate u FBiH, a ministar zdravlja RS vam dao uputnicu za kantonalnu ligu.chily-rz je napisao/la: ↑18 mar 2024, 21:42Nismo mi pod Vicinom nadležnosti, taj će najprije ugasiti Borac jednom kad sjaše, puno se vi qrcite za klub kojeg je škola fudbala izbacila u niži rang.