Valjda je pozvao nas i Željezničar sutra na sastanak neki.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Evandere, i na kraju ću reći nešto da te štrecne, ko te kar. nek ti piše pjesme.Evander je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:31Jel pricas o Mirvicu ili o nekom Marvelovom superheroju?Torino je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:22Raja ovako, mi imamo Mirvića koji ima bruku poteza u rukavima da ovo izvuče u našu korist. Pokušava pošteno, od početka je krenuo da bude dobar sa Gicom i ostalima, ali nisu ga ozbiljno svatili, već ga smatraju klaunom kojem treba uzeti pare. Pokazao je to kada je prišao Gici i rukovo se sa njim na famoznom klipu, koji ste popušili od Zemunaca.
Pozvao je timove na sastanak na kojem bi pričali o problemima, očito da drugi nemaju problema, kao što Tuzla City kaže, niste nas podržali kad smo kleknuli, jadovi, MI NE KLEČIMO. Prodrmao se kavez, vide se neke stvari, imaju svi oraha, izgleda mi najmanje dok imamo damu da protresemo sve.
Mirvić sutra da hoće može ući u jednu od stranaka i da politički lobira za Sarajevo, ali nismo dobili boljitak našeg fudbala. Samo nas u vrhu i to je to. Ne bi on samo palamudio,već bi se baš zauzimo za nas. Onda bi prao pare da valja i bio jedan od jačih ljudi u državi. Nije mu to interes, a može, itekako može, što bi ga stranke objeručke prihvatile. Ima batinaše , pa 15 ljudi je uvijek oko njega. Može i sa tamne strane svašta napraviti, kolumbijska škola je to. Ne sjedi on sa Titom onako.
Podcjenjuju čovjeka. Pozvo ih je, nečete. Nemojte se sutra žaliti i pričati kako ste pokradeni, imali ste priliku. Nema nas 200, pa da se bojimo nekoga, armija je to ogromna, pored nas ima dosta stranih prijaelja koji mogu pomoči. Smiješna je ovo liga za te ljudie koji milijarde okreču, gdje je Tan, šutit će na sve, aha, baš.
Horde su imale dosta borbi i iz svih borbi su izašli kao pobjednici, prvi smo prozvali Ušanovića pa vidjeli smo kako je prošao, sad ideme Gico. Ni BHF ne šuti na savez i oni su kivni, tako da sa te strane isto imamo neku podršku. Sad će ih raja razapeti još više poslije Ukrajne, puni se čaša polako, selektori se mjenjaju kao čarape, niko ne valja samo oni dobri... Jadno je što su se neki prodali, da nušu im.
Jedan za sve, svi za SARAJEVO.![]()
Mirvic je samo jedan nesposobni ublehas, koji ce zarad svoje sujete i nesposobnosti, pokopati klub.
Smijuriju je napravio, koja ce klub kostati previse, samo da bi spasio svoju g.... i dao alibi Zlovencu i papku Ibriciciu, jer ne postoji nacin da ih se rijesi, radi stetnih ugovora po klub.
Godinama cemo se od ovoga oporavljati.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Mozda se degenerici pojave. Kanton i politika im finansira zivot.
Samo kako se opravdati Vici i "zemuncima"

Kazem ja, najgore je imati posla i dogovore sa ovisnicima.
- FKS -
Ako su išta dobili novca ili imaju neki dogovor možda i dođu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Reče čovjek koji je zadnji put na Koševu bio dok su bordo stolice bile na istoku.Evander je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:31Jel pricas o Mirvicu ili o nekom Marvelovom superheroju?Torino je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:22Raja ovako, mi imamo Mirvića koji ima bruku poteza u rukavima da ovo izvuče u našu korist. Pokušava pošteno, od početka je krenuo da bude dobar sa Gicom i ostalima, ali nisu ga ozbiljno svatili, već ga smatraju klaunom kojem treba uzeti pare. Pokazao je to kada je prišao Gici i rukovo se sa njim na famoznom klipu, koji ste popušili od Zemunaca.
Pozvao je timove na sastanak na kojem bi pričali o problemima, očito da drugi nemaju problema, kao što Tuzla City kaže, niste nas podržali kad smo kleknuli, jadovi, MI NE KLEČIMO. Prodrmao se kavez, vide se neke stvari, imaju svi oraha, izgleda mi najmanje dok imamo damu da protresemo sve.
Mirvić sutra da hoće može ući u jednu od stranaka i da politički lobira za Sarajevo, ali nismo dobili boljitak našeg fudbala. Samo nas u vrhu i to je to. Ne bi on samo palamudio,već bi se baš zauzimo za nas. Onda bi prao pare da valja i bio jedan od jačih ljudi u državi. Nije mu to interes, a može, itekako može, što bi ga stranke objeručke prihvatile. Ima batinaše , pa 15 ljudi je uvijek oko njega. Može i sa tamne strane svašta napraviti, kolumbijska škola je to. Ne sjedi on sa Titom onako.
Podcjenjuju čovjeka. Pozvo ih je, nečete. Nemojte se sutra žaliti i pričati kako ste pokradeni, imali ste priliku. Nema nas 200, pa da se bojimo nekoga, armija je to ogromna, pored nas ima dosta stranih prijaelja koji mogu pomoči. Smiješna je ovo liga za te ljudie koji milijarde okreču, gdje je Tan, šutit će na sve, aha, baš.
Horde su imale dosta borbi i iz svih borbi su izašli kao pobjednici, prvi smo prozvali Ušanovića pa vidjeli smo kako je prošao, sad ideme Gico. Ni BHF ne šuti na savez i oni su kivni, tako da sa te strane isto imamo neku podršku. Sad će ih raja razapeti još više poslije Ukrajne, puni se čaša polako, selektori se mjenjaju kao čarape, niko ne valja samo oni dobri... Jadno je što su se neki prodali, da nušu im.
Mirvic je samo jedan nesposobni ublehas, koji ce zarad svoje sujete i nesposobnosti, pokopati klub.
Smijuriju je napravio, koja ce klub kostati previse, samo da bi spasio svoju g.... i dao alibi Zlovencu i papku Ibriciciu, jer ne postoji nacin da ih se rijesi, radi stetnih ugovora po klub.
Govori ti čovjek koji kisne na Koševu svaku. Selam papak. Gurbeti su sprat ispod.
🇵🇸
Jel to opet neko bacio 10KM placeniku evanderu da popljuje. Slabo ti je ovo mozda za 20 jace udaras, samo jako pudlice.Evander je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:31Jel pricas o Mirvicu ili o nekom Marvelovom superheroju?Torino je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:22Raja ovako, mi imamo Mirvića koji ima bruku poteza u rukavima da ovo izvuče u našu korist. Pokušava pošteno, od početka je krenuo da bude dobar sa Gicom i ostalima, ali nisu ga ozbiljno svatili, već ga smatraju klaunom kojem treba uzeti pare. Pokazao je to kada je prišao Gici i rukovo se sa njim na famoznom klipu, koji ste popušili od Zemunaca.
Samo svi ko jedan, pa neka nam oduzmu sve bodove, ispast necemo, ali treba ih prozivat na svakom koraku, sto nedo turkovic danas kaze, Musa je dosao sa takvim ciljem da ponizava Sarajevo na Kosevu. Treba pripremit takav teren da im se ne spava danima kad ih delegiraju na nas stadion. Halalit i Evropu i sve al samo ih prozivat. I nisu svi kao sto smo mi!!!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- skullcrusher
- Kontakt:
Meni jos uvijek nije jasno kojom logikom i zasto da nam uzmu bodove kakve veze kup sa ligom ima bukvalno nigdje veze.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Pa oba takmičenja su pod NSBiH, kao što prenosiš kartone iz jednog u drugo takmičenje tako i kazne...mada ne očekujem veću kaznu od 3 boda na kraju i uzimanje para naravnoskullcrusher je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:00Meni jos uvijek nije jasno kojom logikom i zasto da nam uzmu bodove kakve veze kup sa ligom ima bukvalno nigdje veze.
Vjerujem da se ni Savezu ne ide u rat sa nama. I mi i oni bi bili zadovoljni sa tim ishodom.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ne vjerujem da ima išta od oduzimanja bodova, vrlo vjerojatno pravno bi se to srušilo lagano, prekinuta je kup utakmica. Prije postoji opcija suspenzije nekih ljudi ili zabrana učestvovanja u kupu naredne godine (ali i tu se debelo vaga), jer time otvaraju rat na duže staze, što im može zadavati ogromne probleme vremenom. Očekujem drakonske novčane kazne, a jedno je sigurno nisu ni oni načisto kakav potez da povuku. Jedno je sigurno aktivirali smo ogroman alarm sa ovim potezom i očekujem da će se i od strane saveza raditi sve polako i umjereno i da će pokušati polako spustiti loptu da to izgleda onako poprilično dobro do kraja sezone. Ne smiju ni oni baš talasati, jer recimo u slučaju suspenzije Mirvića misliš da će ovaj ostati dužan prema Vici i ekipi na sve moguće načine.skullcrusher je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:00Meni jos uvijek nije jasno kojom logikom i zasto da nam uzmu bodove kakve veze kup sa ligom ima bukvalno nigdje veze.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Traze nacin da rijese kao i sa Velezom na miran nacin pa da nastave orgijat posle po staromAmcho1 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:12Ne vjerujem da ima išta od oduzimanja bodova, vrlo vjerojatno pravno bi se to srušilo lagano, prekinuta je kup utakmica. Prije postoji opcija suspenzije nekih ljudi ili zabrana učestvovanja u kupu naredne godine (ali i tu se debelo vaga), jer time otvaraju rat na duže staze, što im može zadavati ogromne probleme vremenom. Očekujem drakonske novčane kazne, a jedno je sigurno nisu ni oni načisto kakav potez da povuku. Jedno je sigurno aktivirali smo ogroman alarm sa ovim potezom i očekujem da će se i od strane saveza raditi sve polako i umjereno i da će pokušati polako spustiti loptu da to izgleda onako poprilično dobro do kraja sezone. Ne smiju ni oni baš talasati, jer recimo u slučaju suspenzije Mirvića misliš da će ovaj ostati dužan prema Vici i ekipi na sve moguće načine.skullcrusher je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:00Meni jos uvijek nije jasno kojom logikom i zasto da nam uzmu bodove kakve veze kup sa ligom ima bukvalno nigdje veze.
-
- Kontakt:
Magoda nije mogao završiti da mu dijete ide u Skender Kulenović školu a kamoli ovo. Koga će Magoda ucjenjivati, izbori u oktobru, opet ćemo mi najebati, reći će popustite malo.
za ove mitomane i raju iz Mostara koja cinjenicu da ih je poklopio Vico i napravio svojim kujicama:
Jedan mali podsjetnik, za one koji se ne sjećaju ili ne žele da se sjećaju.
Ko je prvi stao uz Velež 1999. godine, uoči play-offa i zbrke sa Bijelim brijegom? Ko je ostao bez Evrope, ko je ostao bez Lige prvaka, para, a onda samo par sedmica kasnije i bez kompletne Uprave i bez pola tima, koliko je preko noći osvanulo u Đerzelezu? Sarajevo.
Ko je prvi i jedini stao uz Mladost 2021. godine, kad su izbačeni iz Lige zbog reflektora? Ko je javno preko zvanične web stranice osudio odluku Saveza i ponudio Mladosti na korištenje stadion Koševo (tada je još bila aktivna priča o preuzimanju stadiona), kako bi se izbjegli problemi sa reflektorima? Sarajevo.
Ko je prvi stao uz Velež 2021. godine i ostao do kraja u priči koja se zvala 4R? Dok su ostali pobjegli poslije prvog sastanka, obećanog opstanka, pozjamice Saveza da se dobije licenca, ko je ostao uz Velež do kraja? Sarajevo.
Ko to i kako nije ispoštovao klečanje igrača Tuzla City na Koševu (iste Tuzle čiji je prvi čovjek jedan od top pet ljudi u Savezu !!!) 2023. godine? Je li im to možda postignut pogodak dok su klečali ili su se igrači dodavali na sredini terena i ispoštovali "protest"? Sarajevo.
Ko je ostavio u Ligi Olimpic 2016. godine, nauštrb Borca? Sarajevo.
Ko je ostavio u Ligi Igman 2023. godine, nauštrb Leotara? Sarajevo.
Da li je ikad iko pokrenuo inicijativu, zajednički sastanak klubova ili nešto slično, a da se FK Sarajevo nije odazvao na poziv? by Semir Zilić

tako da mozete nam se svi sageti a vi vidite sa vasim doratom, smijete li na malonogomrtni novogodisnji turnir u Skenderiji ili da vas ni tamo vise ne zovemo?
Jedan mali podsjetnik, za one koji se ne sjećaju ili ne žele da se sjećaju.
Ko je prvi stao uz Velež 1999. godine, uoči play-offa i zbrke sa Bijelim brijegom? Ko je ostao bez Evrope, ko je ostao bez Lige prvaka, para, a onda samo par sedmica kasnije i bez kompletne Uprave i bez pola tima, koliko je preko noći osvanulo u Đerzelezu? Sarajevo.
Ko je prvi i jedini stao uz Mladost 2021. godine, kad su izbačeni iz Lige zbog reflektora? Ko je javno preko zvanične web stranice osudio odluku Saveza i ponudio Mladosti na korištenje stadion Koševo (tada je još bila aktivna priča o preuzimanju stadiona), kako bi se izbjegli problemi sa reflektorima? Sarajevo.
Ko je prvi stao uz Velež 2021. godine i ostao do kraja u priči koja se zvala 4R? Dok su ostali pobjegli poslije prvog sastanka, obećanog opstanka, pozjamice Saveza da se dobije licenca, ko je ostao uz Velež do kraja? Sarajevo.
Ko to i kako nije ispoštovao klečanje igrača Tuzla City na Koševu (iste Tuzle čiji je prvi čovjek jedan od top pet ljudi u Savezu !!!) 2023. godine? Je li im to možda postignut pogodak dok su klečali ili su se igrači dodavali na sredini terena i ispoštovali "protest"? Sarajevo.
Ko je ostavio u Ligi Olimpic 2016. godine, nauštrb Borca? Sarajevo.
Ko je ostavio u Ligi Igman 2023. godine, nauštrb Leotara? Sarajevo.
Da li je ikad iko pokrenuo inicijativu, zajednički sastanak klubova ili nešto slično, a da se FK Sarajevo nije odazvao na poziv? by Semir Zilić
tako da mozete nam se svi sageti a vi vidite sa vasim doratom, smijete li na malonogomrtni novogodisnji turnir u Skenderiji ili da vas ni tamo vise ne zovemo?
🇵🇸
Je l' ti ovo pišeš onako iz glave ili znaš nešto više?Torino je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:22Raja ovako, mi imamo Mirvića koji ima bruku poteza u rukavima da ovo izvuče u našu korist. Pokušava pošteno, od početka je krenuo da bude dobar sa Gicom i ostalima, ali nisu ga ozbiljno svatili, već ga smatraju klaunom kojem treba uzeti pare. Pokazao je to kada je prišao Gici i rukovo se sa njim na famoznom klipu, koji ste popušili od Zemunaca.
Jedan za sve, svi za SARAJEVO.
Ako se riješi nekim slučajem na miran način nas će ostaviti na miru i u tom slučaju izborili smo se za sebe, neće nas dirati sigurno jedan period. Drugi klubovi ne mogu reći da nisu pozvani da idu u zajedničku borbu, odbili su poziv i niko im nije kriv kada budu zavaljivani.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:16Traze nacin da rijese kao i sa Velezom na miran nacin pa da nastave orgijat posle po staromAmcho1 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:12Ne vjerujem da ima išta od oduzimanja bodova, vrlo vjerojatno pravno bi se to srušilo lagano, prekinuta je kup utakmica. Prije postoji opcija suspenzije nekih ljudi ili zabrana učestvovanja u kupu naredne godine (ali i tu se debelo vaga), jer time otvaraju rat na duže staze, što im može zadavati ogromne probleme vremenom. Očekujem drakonske novčane kazne, a jedno je sigurno nisu ni oni načisto kakav potez da povuku. Jedno je sigurno aktivirali smo ogroman alarm sa ovim potezom i očekujem da će se i od strane saveza raditi sve polako i umjereno i da će pokušati polako spustiti loptu da to izgleda onako poprilično dobro do kraja sezone. Ne smiju ni oni baš talasati, jer recimo u slučaju suspenzije Mirvića misliš da će ovaj ostati dužan prema Vici i ekipi na sve moguće načine.skullcrusher je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:00Meni jos uvijek nije jasno kojom logikom i zasto da nam uzmu bodove kakve veze kup sa ligom ima bukvalno nigdje veze.
- kupus army
- Kontakt:
O kakvom mirnom nacinu razmisljate? Pokusavao je Ismir na miran način, nema više nazad, borba je teška i ide se do kraja!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Savez pada uskoro, steta sto se ne moze vise reci, ali ko zna zna i ne brine se, pa da i braci ovdje porucim da se ne brinu. I kazna koju cemo dobiti nece imati nikakve svrhe. Postoji dobra sansa da nece niko u Evropu iz Bosne ove godine, kao da necemo ni imati prvaka jer ce prvenstvo biti proglaseno neregularnim, a savez komplet smijenjen.
A sto se tice sastanka i nedolaska, Mirvic nije ni ocekivao neki odziv, to je vise pokazivanje sile u narednim koracima koji ce biti bombasticni i u fazonu "idemo sami protiv svih i pobijedicemo bez sumnje". Znate da je Mirvic biznismen i da se u biznis ne upusta bez konkretnog plana. Pa tako i za ovo, ne budite naivni misliti da nemamo dokaze koji ce bez sumnje dokazati korupciju na sudu.
Mozda i dokaz za stimanje utakmica - povezite malo sporazumni sa ziljkicem itd. - pametnom dosta

A sto se tice sastanka i nedolaska, Mirvic nije ni ocekivao neki odziv, to je vise pokazivanje sile u narednim koracima koji ce biti bombasticni i u fazonu "idemo sami protiv svih i pobijedicemo bez sumnje". Znate da je Mirvic biznismen i da se u biznis ne upusta bez konkretnog plana. Pa tako i za ovo, ne budite naivni misliti da nemamo dokaze koji ce bez sumnje dokazati korupciju na sudu.
Mozda i dokaz za stimanje utakmica - povezite malo sporazumni sa ziljkicem itd. - pametnom dosta

Zasto ciljano govoris neistine?Evander je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:31
Jel pricas o Mirvicu ili o nekom Marvelovom superheroju?![]()
Ako si toliko upucen kako se iz tvog pisanja moze naslutiti, znao bi da plate ne idu preko fk Sarajeva i bilo kakav dug istima (tremeri igraci itd) ne bi teretili klub, i to je ono sto se mirvicu kapa skida dole jer je time dokazao da one bajke o nekim posudbama i slicnim stvarima su bajke. Dakle, to sto pricas nije istina.
Mozes mu naci 100 mana, jedna mi je juce bas ono udarila u mozak, ali da on pravi nekome koga je doveo alibi jer ga kosta previse, njega koji daje i šakom i kapom...
Uslovi u akademiji gdje najvise imam uvida su od njegovog dolaska drasticno popravljeni, drasticno! Ulaze na max.
I u klub ulaze na max i jedino sto nas sprecava da se dignemo iznad ostalih su neposlozene kockice koje ce se vjerujem posloziti vremenom dok i on skonta kako idu stvari i savez koji izdrkava se nad nama do besvjesti.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Panto nemoj ih tako jako,beze trosis vrijeme na njih.Pantelija je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:47Zasto ciljano govoris neistine?Evander je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:31
Ako si toliko upucen kako se iz tvog pisanja moze naslutiti, znao bi da plate ne idu preko fk Sarajeva i bilo kakav dug istima (tremeri igraci itd) ne bi teretili klub, i to je ono sto se mirvicu kapa skida dole jer je time dokazao da one bajke o nekim posudbama i slicnim stvarima su bajke. Dakle, to sto pricas nije istina.
Mozes mu naci 100 mana, jedna mi je juce bas ono udarila u mozak, ali da on pravi nekome koga je doveo alibi jer ga kosta previse, njega koji daje i šakom i kapom...
Uslovi u akademiji gdje najvise imam uvida su od njegovog dolaska drasticno popravljeni, drasticno! Ulaze na max.
I u klub ulaze na max i jedino sto nas sprecava da se dignemo iznad ostalih su neposlozene kockice koje ce se vjerujem posloziti vremenom dok i on skonta kako idu stvari i savez koji izdrkava se nad nama do besvjesti.
Ne smijes ovako ofirati Evandera, znas da je rekao napraviti haos na forumu ako ga ne budemo slušaliPantelija je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:47Zasto ciljano govoris neistine?Evander je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:31

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.