I da neki bivsi igrac Sarajeva, ako ga ima u repki, ne odluci prekinuti utakmicu iz bojkota.
BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Ja nadu polazem u dobru atmosferu u reprezentaciji.
I da neki bivsi igrac Sarajeva, ako ga ima u repki, ne odluci prekinuti utakmicu iz bojkota.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Zavisi ko se sa cime zadovolji,meni je neuspjeh i 2 mjesto kao sto je i 5 ili 4. Uglavnom bices ona pozicija koju ti Vico odredi da bi Sloga i Birac mogli imati,Sloga i Zvjezda po 2 puta godisnje imaju virozu,mada ovo sudjenje do sad nije vidjeno,ponizavanje igraca,naroda u ovoj drzaviBHFreak je napisao/la: ↑19 mar 2024, 02:40Evo da te pitam kao brat sa iste tribine, sta ti mislis koliko procentno vico i sudiie su krive za nase trenutno mjesto na tabeli ja smatram izmedju nekih 15-20% preko 20 nije sigurno ja mislim da mi prvo izmedju sebe se trebamo srediti pa onda dalje. Od pljuvanja na pocetku Dala do kasnije zaljenja sa njim pa da ne pricam dalje. Moju podrsku na svakom protestu ce Sarajevo imati ali protiv drzave nikad!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 02:25Kako ce klubovi napredovat kad ti Vico odredjuje koji ces biti na tabeli i kad te unistava sudjenjem zarad RS i njihovih interesa?soko je napisao/la: ↑19 mar 2024, 00:44
Ne kontam to razmisljanje. Savez je kao i prije nula. Pise lik bice komplet smijenjen. Ko ce to doci da vodi savez?
Ovi nasi klubovi realno nemogu izbaciti igraca da igra u solidnom europskom klubu. Vecina klubova se sramoti po Europi. Prvo se trebaju klubovi srediti pa onda mozemo pricati o savezu. Ovako skines ove krpelje, doce drugi i tako u krug.
-
- Kontakt:
https://stav.ba/vijest/vrijeme-je-da-ih ... VzTNjvIQ7Ababoedindzeko09 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 09:05Što se niste odazvali na Veležov poziv onda kad su njih krali, što tad niste pokretali inicijative, pozivali na prekide utakmica?Lavcina je napisao/la: ↑19 mar 2024, 08:30A da malo ukljucite mozak i skontate nesto? Ko je uopste rekao, da smo mi samo zbog sudija na 5 mjestu i zbog njih zaostajamo toliko za titulom?
Ima tu naše krivice i to niko nespori, ali ne možemo ostati nijemi na stimaljke Borcu vec evo 3 godine. Otkad je dosao Vicko na čelo saveza počele su necastne igre i vratio nas u godine nakon 2002
Što niste stali uz Tuzla City kad su se oni digli, što tad niste pozivali na prekide utakmica?
Prošle godine kad ste izborili plasman u kval. za KL, što tad niste govorili o Borcu, Vici, što vam predsjednik tad nije pozivao druge klubove na razgovore, što tad niste pozivali na prekide utakmica? U to vrijeme je taj vaš isti predsjednik ispijao kafe sa Vicom, vaša direktorica ga zvala "šefe".
Ko vas ne zna skupo bi vas platio.
REPREZENTACIJA uvijek ispred svih.
Evo citaj posto lazes kao kerina,mozda naucite nesto balijanderi,inace znate gdje smo pa bujrum junaci. Nece Sarajevo pisat saopstenja za drugo klubove i pravit sastanke neka oni to urade,Husic je u savezu
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Stanite vi nesposobnim ljudima iz kluba na crtu. Ili izađite s terenaLavcina je napisao/la: ↑19 mar 2024, 10:12Ko ce onda Vici stati na crtu? Ne moze to tako. To bi on najvise volio jer samo jos nas nije kupio ničim pa smo mu trn u oku.ArtemisFowl je napisao/la: ↑19 mar 2024, 09:55Najbolje da napustite ligu kao što napuštate utakmice.

Ima li neko potencijalni sastav Ukrajine? Da vidimo ko to neće na EURO 

Sta je to slagao? Je li vas TC lijepo zamolila da kleknete sa njom? Mislis da ne bi izazvalo paznju jer su oba tima kleknula kad je utakmica pocela? Jos nije neki nebitan klub u ligi nego Sarajevo. Kad su vas zamolili, je li vas klub im odgovorio stitimo svoje interese? Niste htjeli stati kad su njih, ali sad kad je vas, hajmo svi da se dignu, drzava, pa i Dzeko kao sto su neki kod vas pisali na temimosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 11:40https://stav.ba/vijest/vrijeme-je-da-ih ... VzTNjvIQ7Ababoedindzeko09 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 09:05Što se niste odazvali na Veležov poziv onda kad su njih krali, što tad niste pokretali inicijative, pozivali na prekide utakmica?Lavcina je napisao/la: ↑19 mar 2024, 08:30A da malo ukljucite mozak i skontate nesto? Ko je uopste rekao, da smo mi samo zbog sudija na 5 mjestu i zbog njih zaostajamo toliko za titulom?
Ima tu naše krivice i to niko nespori, ali ne možemo ostati nijemi na stimaljke Borcu vec evo 3 godine. Otkad je dosao Vicko na čelo saveza počele su necastne igre i vratio nas u godine nakon 2002
Što niste stali uz Tuzla City kad su se oni digli, što tad niste pozivali na prekide utakmica?
Prošle godine kad ste izborili plasman u kval. za KL, što tad niste govorili o Borcu, Vici, što vam predsjednik tad nije pozivao druge klubove na razgovore, što tad niste pozivali na prekide utakmica? U to vrijeme je taj vaš isti predsjednik ispijao kafe sa Vicom, vaša direktorica ga zvala "šefe".
Evo citaj posto lazes kao kerina,mozda naucite nesto balijanderi,inace znate gdje smo pa bujrum junaci. Nece Sarajevo pisat saopstenja za drugo klubove i pravit sastanke neka oni to urade,Husic je u savezu

Moje misljenje je da vas je Mirvic zayebao sa ovim, samo da se skloni paznja sa losih rezultata. Cak su to i neki vasi prepoznali na temi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Vazi perac gu.zova evo samo sto nismo. Kad smo mi stajali na crtu tom savezu ti si vjerovatno tutu gurao ili si po forumu davao podrsku? Sjecas se protesta protiv Usanovica,nesto vas nije bilo tj razbjezali ste se pa su te HZ dobijale prijave,batine za bolje sutraArtemisFowl je napisao/la: ↑19 mar 2024, 11:43Stanite vi nesposobnim ljudima iz kluba na crtu. Ili izađite s terenaLavcina je napisao/la: ↑19 mar 2024, 10:12Ko ce onda Vici stati na crtu? Ne moze to tako. To bi on najvise volio jer samo jos nas nije kupio ničim pa smo mu trn u oku.ArtemisFowl je napisao/la: ↑19 mar 2024, 09:55Najbolje da napustite ligu kao što napuštate utakmice.![]()
-
- Kontakt:
Eto imas link pa procitaj,niko nama nije potreban mi nas interes mozemo sami izgurati a za ostale smo vidjeli kako su ga izgurali. Inace,Husic je u savezu zasto da mu bilo ko izadje u susret,on je tu da se bori za sve nas postavljen,zasto nije glasan kao sto je bio protiv Sarajeva svaku tekmu i jos neke tekme svako kolo u ligi?DamirT je napisao/la: ↑19 mar 2024, 11:52Sta je to slagao? Je li vas TC lijepo zamolila da kleknete sa njom? Mislis da ne bi izazvalo paznju jer su oba tima kleknula kad je utakmica pocela? Jos nije neki nebitan klub u ligi nego Sarajevo. Kad su vas zamolili, je li vas klub im odgovorio stitimo svoje interese? Niste htjeli stati kad su njih, ali sad kad je vas, hajmo svi da se dignu, drzava, pa i Dzeko kao sto su neki kod vas pisali na temimosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 11:40https://stav.ba/vijest/vrijeme-je-da-ih ... VzTNjvIQ7Ababoedindzeko09 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 09:05
Što se niste odazvali na Veležov poziv onda kad su njih krali, što tad niste pokretali inicijative, pozivali na prekide utakmica?
Evo citaj posto lazes kao kerina,mozda naucite nesto balijanderi,inace znate gdje smo pa bujrum junaci. Nece Sarajevo pisat saopstenja za drugo klubove i pravit sastanke neka oni to urade,Husic je u savezu![]()
Moje misljenje je da vas je Mirvic zayebao sa ovim, samo da se skloni paznja sa losih rezultata. Cak su to i neki vasi prepoznali na temi...
I meni je neuspjeh 2 mjesto, ali brate da je doc do tog drugog mjesta rijesiti problem unutar kluba, pa da onda sa Vicom se obracunamo. Dao Bog pa nam na kraju samo Vico ostao kao problem!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 11:35Zavisi ko se sa cime zadovolji,meni je neuspjeh i 2 mjesto kao sto je i 5 ili 4. Uglavnom bices ona pozicija koju ti Vico odredi da bi Sloga i Birac mogli imati,Sloga i Zvjezda po 2 puta godisnje imaju virozu,mada ovo sudjenje do sad nije vidjeno,ponizavanje igraca,naroda u ovoj drzaviBHFreak je napisao/la: ↑19 mar 2024, 02:40Evo da te pitam kao brat sa iste tribine, sta ti mislis koliko procentno vico i sudiie su krive za nase trenutno mjesto na tabeli ja smatram izmedju nekih 15-20% preko 20 nije sigurno ja mislim da mi prvo izmedju sebe se trebamo srediti pa onda dalje. Od pljuvanja na pocetku Dala do kasnije zaljenja sa njim pa da ne pricam dalje. Moju podrsku na svakom protestu ce Sarajevo imati ali protiv drzave nikad!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 02:25
Kako ce klubovi napredovat kad ti Vico odredjuje koji ces biti na tabeli i kad te unistava sudjenjem zarad RS i njihovih interesa?
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑19 mar 2024, 11:52Sta je to slagao? Je li vas TC lijepo zamolila da kleknete sa njom? Mislis da ne bi izazvalo paznju jer su oba tima kleknula kad je utakmica pocela? Jos nije neki nebitan klub u ligi nego Sarajevo. Kad su vas zamolili, je li vas klub im odgovorio stitimo svoje interese? Niste htjeli stati kad su njih, ali sad kad je vas, hajmo svi da se dignu, drzava, pa i Dzeko kao sto su neki kod vas pisali na temimosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 11:40https://stav.ba/vijest/vrijeme-je-da-ih ... VzTNjvIQ7Ababoedindzeko09 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 09:05
Što se niste odazvali na Veležov poziv onda kad su njih krali, što tad niste pokretali inicijative, pozivali na prekide utakmica?
Evo citaj posto lazes kao kerina,mozda naucite nesto balijanderi,inace znate gdje smo pa bujrum junaci. Nece Sarajevo pisat saopstenja za drugo klubove i pravit sastanke neka oni to urade,Husic je u savezu![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bordo sizofrenija i ovdje
Kad su oni krali, otimali, namjestali, kupovali, puštali nije se pricalo o prekidu vec se pjevalo Bosna je sampion.
Sad kad drugi jaše onda treba drzava cijela da ide dole jer kradu Sarajevo
Samo sto bajke ovdje prosipate raji sto ni ne zna koliko ste krali, otimali, namjestali.

Kad su oni krali, otimali, namjestali, kupovali, puštali nije se pricalo o prekidu vec se pjevalo Bosna je sampion.
Sad kad drugi jaše onda treba drzava cijela da ide dole jer kradu Sarajevo

Samo sto bajke ovdje prosipate raji sto ni ne zna koliko ste krali, otimali, namjestali.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ovako su i u ratu prodali pola drzave, to su klasični šibicari koje zanima samo svoja guzica i Bosna od Bascarsije do Stupske petlje-
**** od nacionalne selekcije BOSNE I HERCEGOVINE, imate svoju temu Sarajevo i tamo kmecite jer ste zavrsili sezonu 3 mjeseca ranije bez ikakvog uspjeha i osramoceni a skrsili novca kao niko nikad.
**** od nacionalne selekcije BOSNE I HERCEGOVINE, imate svoju temu Sarajevo i tamo kmecite jer ste zavrsili sezonu 3 mjeseca ranije bez ikakvog uspjeha i osramoceni a skrsili novca kao niko nikad.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
avenija je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:24Ovako su i u ratu prodali pola drzave, to su klasični šibicari koje zanima samo svoja guzica i Bosna od Bascarsije do Stupske petlje-

avenija je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:24Ovako su i u ratu prodali pola drzave, to su klasični šibicari koje zanima samo svoja guzica i Bosna od Bascarsije do Stupske petlje-

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Evo napisao vam je Vico zajednistvo treba vise nego ikad. Zenicki robovi budite kao i do sad na prvoj liniji,pokazite zajednistvo
-
- Kontakt:
E pa necemo. Za inat cemo kvariti i temu i utakmicu u četvrtak.avenija je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:24Ovako su i u ratu prodali pola drzave, to su klasični šibicari koje zanima samo svoja guzica i Bosna od Bascarsije do Stupske petlje-
Tek u ovim situcijama vidiš kako su Bosnje prodane.
Kako su prodane se vidjelo kad ste sutili ko picke kad god su vas sudije gurale, kad ste krali i namjestali i kad se niste odazivali na tudje pozive za borbu protiv sudjenja.Lavcina je napisao/la: ↑19 mar 2024, 13:02E pa necemo. Za inat cemo kvariti i temu i utakmicu u četvrtak.avenija je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:24Ovako su i u ratu prodali pola drzave, to su klasični šibicari koje zanima samo svoja guzica i Bosna od Bascarsije do Stupske petlje-
Tek u ovim situcijama vidiš kako su Bosnje prodane.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.