BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Beduin
Kontakt:

Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)

Post Postao/la Beduin » 19 mar 2024, 11:06

Ja nadu polazem u dobru atmosferu u reprezentaciji.
I da neki bivsi igrac Sarajeva, ako ga ima u repki, ne odluci prekinuti utakmicu iz bojkota. 😁
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 mar 2024, 11:35

BHFreak je napisao/la:
19 mar 2024, 02:40
mosarajvosa83 je napisao/la:
19 mar 2024, 02:25
soko je napisao/la:
19 mar 2024, 00:44

Ne kontam to razmisljanje. Savez je kao i prije nula. Pise lik bice komplet smijenjen. Ko ce to doci da vodi savez?
Ovi nasi klubovi realno nemogu izbaciti igraca da igra u solidnom europskom klubu. Vecina klubova se sramoti po Europi. Prvo se trebaju klubovi srediti pa onda mozemo pricati o savezu. Ovako skines ove krpelje, doce drugi i tako u krug.
Kako ce klubovi napredovat kad ti Vico odredjuje koji ces biti na tabeli i kad te unistava sudjenjem zarad RS i njihovih interesa?
Evo da te pitam kao brat sa iste tribine, sta ti mislis koliko procentno vico i sudiie su krive za nase trenutno mjesto na tabeli ja smatram izmedju nekih 15-20% preko 20 nije sigurno ja mislim da mi prvo izmedju sebe se trebamo srediti pa onda dalje. Od pljuvanja na pocetku Dala do kasnije zaljenja sa njim pa da ne pricam dalje. Moju podrsku na svakom protestu ce Sarajevo imati ali protiv drzave nikad!
Zavisi ko se sa cime zadovolji,meni je neuspjeh i 2 mjesto kao sto je i 5 ili 4. Uglavnom bices ona pozicija koju ti Vico odredi da bi Sloga i Birac mogli imati,Sloga i Zvjezda po 2 puta godisnje imaju virozu,mada ovo sudjenje do sad nije vidjeno,ponizavanje igraca,naroda u ovoj drzavi

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 mar 2024, 11:40

baboedindzeko09 je napisao/la:
19 mar 2024, 09:05
Lavcina je napisao/la:
19 mar 2024, 08:30
A da malo ukljucite mozak i skontate nesto? Ko je uopste rekao, da smo mi samo zbog sudija na 5 mjestu i zbog njih zaostajamo toliko za titulom?
Ima tu naše krivice i to niko nespori, ali ne možemo ostati nijemi na stimaljke Borcu vec evo 3 godine. Otkad je dosao Vicko na čelo saveza počele su necastne igre i vratio nas u godine nakon 2002
Što se niste odazvali na Veležov poziv onda kad su njih krali, što tad niste pokretali inicijative, pozivali na prekide utakmica?

Što niste stali uz Tuzla City kad su se oni digli, što tad niste pozivali na prekide utakmica?

Prošle godine kad ste izborili plasman u kval. za KL, što tad niste govorili o Borcu, Vici, što vam predsjednik tad nije pozivao druge klubove na razgovore, što tad niste pozivali na prekide utakmica? U to vrijeme je taj vaš isti predsjednik ispijao kafe sa Vicom, vaša direktorica ga zvala "šefe".

Ko vas ne zna skupo bi vas platio.

REPREZENTACIJA uvijek ispred svih.
https://stav.ba/vijest/vrijeme-je-da-ih ... VzTNjvIQ7A
Evo citaj posto lazes kao kerina,mozda naucite nesto balijanderi,inace znate gdje smo pa bujrum junaci. Nece Sarajevo pisat saopstenja za drugo klubove i pravit sastanke neka oni to urade,Husic je u savezu

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 19 mar 2024, 11:43

Lavcina je napisao/la:
19 mar 2024, 10:12
ArtemisFowl je napisao/la:
19 mar 2024, 09:55
Najbolje da napustite ligu kao što napuštate utakmice.
Ko ce onda Vici stati na crtu? Ne moze to tako. To bi on najvise volio jer samo jos nas nije kupio ničim pa smo mu trn u oku.
Stanite vi nesposobnim ljudima iz kluba na crtu. Ili izađite s terena :crazy:

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 19 mar 2024, 11:44

Ima li neko potencijalni sastav Ukrajine? Da vidimo ko to neće na EURO :)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 mar 2024, 11:52

19 mar 2024, 11:40
Lavcina je napisao/la:
19 mar 2024, 08:30
A da malo ukljucite mozak i skontate nesto? Ko je uopste rekao, da smo mi samo zbog sudija na 5 mjestu i zbog njih zaostajamo toliko za titulom?
Ima tu naše krivice i to niko nespori, ali ne možemo ostati nijemi na stimaljke Borcu vec evo 3 godine. Otkad je dosao Vicko na čelo saveza počele su necastne igre i vratio nas u godine nakon 2002
Što se niste odazvali na Veležov poziv onda kad su njih krali, što tad niste pokretali inicijative, pozivali na prekide utakmica?

Što niste stali uz Tuzla City kad su se oni digli, što tad niste pozivali na prekide utakmica?

Prošle godine kad ste izborili plasman u kval. za KL, što tad niste govorili o Borcu, Vici, što vam predsjednik tad nije pozivao druge klubove na razgovore, što tad niste pozivali na prekide utakmica? U to vrijeme je taj vaš isti predsjednik ispijao kafe sa Vicom, vaša direktorica ga zvala "šefe".

Evo citaj posto lazes kao kerina,mozda naucite nesto balijanderi,inace znate gdje smo pa bujrum junaci. Nece Sarajevo pisat saopstenja za drugo klubove i pravit sastanke neka oni to urade,Husic je u savezu
Sta je to slagao? Je li vas TC lijepo zamolila da kleknete sa njom? Mislis da ne bi izazvalo paznju jer su oba tima kleknula kad je utakmica pocela? Jos nije neki nebitan klub u ligi nego Sarajevo. Kad su vas zamolili, je li vas klub im odgovorio stitimo svoje interese? Niste htjeli stati kad su njih, ali sad kad je vas, hajmo svi da se dignu, drzava, pa i Dzeko kao sto su neki kod vas pisali na temi :lol:

Moje misljenje je da vas je Mirvic zayebao sa ovim, samo da se skloni paznja sa losih rezultata. Cak su to i neki vasi prepoznali na temi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 mar 2024, 11:53

19 mar 2024, 11:43
Lavcina je napisao/la:
19 mar 2024, 10:12
19 mar 2024, 09:55
Najbolje da napustite ligu kao što napuštate utakmice.
Ko ce onda Vici stati na crtu? Ne moze to tako. To bi on najvise volio jer samo jos nas nije kupio ničim pa smo mu trn u oku.
Stanite vi nesposobnim ljudima iz kluba na crtu. Ili izađite s terena :crazy:
Vazi perac gu.zova evo samo sto nismo. Kad smo mi stajali na crtu tom savezu ti si vjerovatno tutu gurao ili si po forumu davao podrsku? Sjecas se protesta protiv Usanovica,nesto vas nije bilo tj razbjezali ste se pa su te HZ dobijale prijave,batine za bolje sutra

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 mar 2024, 11:55

DamirT je napisao/la:
19 mar 2024, 11:52

Sta je to slagao? Je li vas TC lijepo zamolila da kleknete sa njom? Mislis da ne bi izazvalo paznju jer su oba tima kleknula kad je utakmica pocela? Jos nije neki nebitan klub u ligi nego Sarajevo. Kad su vas zamolili, je li vas klub im odgovorio stitimo svoje interese? Niste htjeli stati kad su njih, ali sad kad je vas, hajmo svi da se dignu, drzava, pa i Dzeko kao sto su neki kod vas pisali na temi :lol:

Moje misljenje je da vas je Mirvic zayebao sa ovim, samo da se skloni paznja sa losih rezultata. Cak su to i neki vasi prepoznali na temi...
Eto imas link pa procitaj,niko nama nije potreban mi nas interes mozemo sami izgurati a za ostale smo vidjeli kako su ga izgurali. Inace,Husic je u savezu zasto da mu bilo ko izadje u susret,on je tu da se bori za sve nas postavljen,zasto nije glasan kao sto je bio protiv Sarajeva svaku tekmu i jos neke tekme svako kolo u ligi?

BHFreak
Kontakt:

Post Postao/la BHFreak » 19 mar 2024, 12:02

19 mar 2024, 11:35
BHFreak je napisao/la:
19 mar 2024, 02:40
19 mar 2024, 02:25

Kako ce klubovi napredovat kad ti Vico odredjuje koji ces biti na tabeli i kad te unistava sudjenjem zarad RS i njihovih interesa?
Evo da te pitam kao brat sa iste tribine, sta ti mislis koliko procentno vico i sudiie su krive za nase trenutno mjesto na tabeli ja smatram izmedju nekih 15-20% preko 20 nije sigurno ja mislim da mi prvo izmedju sebe se trebamo srediti pa onda dalje. Od pljuvanja na pocetku Dala do kasnije zaljenja sa njim pa da ne pricam dalje. Moju podrsku na svakom protestu ce Sarajevo imati ali protiv drzave nikad!
Zavisi ko se sa cime zadovolji,meni je neuspjeh i 2 mjesto kao sto je i 5 ili 4. Uglavnom bices ona pozicija koju ti Vico odredi da bi Sloga i Birac mogli imati,Sloga i Zvjezda po 2 puta godisnje imaju virozu,mada ovo sudjenje do sad nije vidjeno,ponizavanje igraca,naroda u ovoj drzavi
I meni je neuspjeh 2 mjesto, ali brate da je doc do tog drugog mjesta rijesiti problem unutar kluba, pa da onda sa Vicom se obracunamo. Dao Bog pa nam na kraju samo Vico ostao kao problem!
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 mar 2024, 12:03

Koga boli qrac i za sa i siti i husica
naprijed rejal

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 mar 2024, 12:04

DamirT je napisao/la:
19 mar 2024, 11:52

:crazy: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 mar 2024, 12:16

Bordo sizofrenija i ovdje :urnebes:
Kad su oni krali, otimali, namjestali, kupovali, puštali nije se pricalo o prekidu vec se pjevalo Bosna je sampion.

Sad kad drugi jaše onda treba drzava cijela da ide dole jer kradu Sarajevo :urnebes:

Samo sto bajke ovdje prosipate raji sto ni ne zna koliko ste krali, otimali, namjestali.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 mar 2024, 12:19

Sveti je napisao/la:
19 mar 2024, 12:03
Koga boli qrac i za sa i siti i husica
Pa trebalo bi da nas boli,taj ljiljan zlatni se najvise eksponirao,da ce ustrojiti savez,da nema smisla da repka bude ovakva,da je vodi covjek kao Vico i odjednom se ucutao

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 mar 2024, 12:24

Ovako su i u ratu prodali pola drzave, to su klasični šibicari koje zanima samo svoja guzica i Bosna od Bascarsije do Stupske petlje-

**** od nacionalne selekcije BOSNE I HERCEGOVINE, imate svoju temu Sarajevo i tamo kmecite jer ste zavrsili sezonu 3 mjeseca ranije bez ikakvog uspjeha i osramoceni a skrsili novca kao niko nikad.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 mar 2024, 12:37

avenija je napisao/la:
19 mar 2024, 12:24
Ovako su i u ratu prodali pola drzave, to su klasični šibicari koje zanima samo svoja guzica i Bosna od Bascarsije do Stupske petlje-

**** od nacionalne selekcije BOSNE I HERCEGOVINE, imate svoju temu Sarajevo i tamo kmecite jer ste zavrsili sezonu 3 mjeseca ranije bez ikakvog uspjeha i osramoceni a skrsili novca kao niko nikad.
:tokralju: zenicani su nam zato svim osvjetlali obraz hahahah eto ti ces nam zabraniti gdje da pisemo avlijaneru. Zahvalite se drugima sto vam jedna granata na grad nije pala dok su drugi bili 24 sata pod granatama,koje smece zenicko. Skandirajte opet za Markale velike patriote na baterije. Tvoja tema je 2 liga ako Bog da narenih 100 godina a pises na temi koja nije namjenjena za drugoligase,na ovom portalu ti sigurno neces nista odredjivati

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 mar 2024, 12:43

avenija je napisao/la:

:clap:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 mar 2024, 12:57

Evo napisao vam je Vico zajednistvo treba vise nego ikad. Zenicki robovi budite kao i do sad na prvoj liniji,pokazite zajednistvo

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 19 mar 2024, 13:02

MoodyHank je napisao/la:
19 mar 2024, 12:58
J E B E M O V A M F A M I L I J U P I T A R S K U

M R Š S T E M E G O V N A R I
Orgijamo ti sa starom i sekom,nemoj se sta ljutiti ljubi te Facko

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 19 mar 2024, 13:02

avenija je napisao/la:

E pa necemo. Za inat cemo kvariti i temu i utakmicu u četvrtak.
Tek u ovim situcijama vidiš kako su Bosnje prodane.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 mar 2024, 13:05

Lavcina je napisao/la:
19 mar 2024, 13:02
avenija je napisao/la:

E pa necemo. Za inat cemo kvariti i temu i utakmicu u četvrtak.
Tek u ovim situcijama vidiš kako su Bosnje prodane.
Kako su prodane se vidjelo kad ste sutili ko picke kad god su vas sudije gurale, kad ste krali i namjestali i kad se niste odazivali na tudje pozive za borbu protiv sudjenja.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.