Jeste, i svaki put dobijali najvece moguce kazne

Izvini kada smo imali dobru tzezgu i ubirali nesto? Mi nismo imali svog covjeka nikada u savezu. To odmah da znas. Mi smo uzeli dvije tutle do dolaska tana... 1999 i 2007. Obje smo bili ubjedljivo najbolji na terenu.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:47
Ja znam da ti znas kako funkcionise, sta se radi i kako to ide u savezu, zato ti i repliciram. Vidis ja bih radije nagazio Pilava zbog njegovog ucesca i doprinosa u sudiskoj organizaciji, jer ga sad ne mozes smijeniti, ali mozes makar istuci.Veca mi je pravda i normalnije, nego kupovao utakmice. Gore si nekad spomenuo sezonu u koroni, tad smo mi na bod od evrope bili, fulali penal za pobjedu protiv Veleza sa kojim bi bili ispred bojca. Dobro znas da nebi se prekinula sezona da nije bojac bio na mjestu koje vodi u evropu. Savez je jedna pijaca , gdje se trguje, u ovom slucaju Sarajevo je kupac, jer nemaju svoju tezgu i ne prodaje robu. Dobro znas i da ste nekad dobro stojali na toj pijaci, imali na dobrom mjestu tezgu i ubirali dobru zaradu. Prema tome, trenutna situacija je takva, ne znam zasto je tebi to cudno (jer znas da je bilo i obrnuto)
Dolaskom tana ulagao se veliki novac. Uzeli titulu kada nam je u ekipi bio cimirot, jajalo, duljevic itd... pregazili prvi dio sezone, u drugom lose krenuli (bojkot igraca trenera) onda dzeno uscuplic zavrsio posao
Nakon toga dupla kruna sa husrefom, ne znam ima li potrebe pricati o toj sezoni, s vinkom titula godina bez poraza. Ja stvarno ne vidim da smo mi "ubirali" plodove. Naama se znalo desiti da sudije sude u nasu korist, ali to niti je bilo pkanski od saveza niti je bilo kontinuirano. Posebno su nas znale sudije zastittii na kosevu iako igracki za to nije bilo potrebe, ali to se desava uvijek velikim klubovima da sudija nagne na stranu...
Ovo sada nema veze sa tim. Na kosevu se moglo igrati uvijek, nikad nije bio omjer faulova 37-4 ... niti su postizani kontinuirano golovi iz par metara ofsajda. Nosili su sa koseva bodove mnogi.