Jesi to jos jedan u nizu koji zna nase finansije? E pa evo da ti kazem da moze ako hoce kupiti sve i jednu utakmicu, a liga je nazalost najkorumpiranija u Evropi, pa mu to nije ni tesko.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 mar 2024, 13:13Kakvo kupovanje stari vidis da vam je u klubu rasulo zivo. Trebate prvo platiti do iduce sezone ove ugovore i plate koje ste potpisivali a necete evropi prismrdit do 2025 mada vam ni tada nije sigurna kada se pojacaju zdravi Velez Zrinjski i Borac. Nije iskljuceno ni Zeljo i Siroki da iskoce iduce kao Sloga ove sezone. Zbog toga i jeste citava ova farsa i kmecanje. Daj boze da vam Mirvic sam ne digne sidro kao Hasic nakon ovoga. Tu vam je kraj kada vas podju tuziti igraci na koje ste masturbirali i hvalili se kako mazete muda maslomnokee je napisao/la: ↑19 mar 2024, 13:03Nebitno kada, evo na kraju tekuce sezone, ja ne znam zasto bi nekome smetalo da mu se klub ukljuci u udruzenje premierligasa neovisno o savezu koje ima svaka liga? Da se za svakog tog premierligasa ganja neka pravda i normalno sudjenje izmedju ostalog.
Jedino u tom slucaju nema vise onoga bunis se samo kad tebe zakinu, nego ima neko udruzenje koje ce to dalje da ganja i ispravlja.
Osim ako nema oraha u dzepovima, osim ako si u dogovoru sa savezom, osim ako direktno primas pare i posudbe od saveza. Da je normalan savez nebi to ni njima trebalo da smeta, nego znaju da imaju pun q afera pa prpa odma.
U pravu je @Pantelija
Ja da sam na mjestu Mirvica rekao bi ok nece niko. Nije problem. Kupi sve i jednu utakmicu u sljedecem prvenstvu, kupuj sve dok idiotima ne bude jasno da ovako vise ne ide.
Nicija nije do zore sijala pa nece ni ovih kriminalaca iz saveza sa kojima ste ocito usli u talove sve moguce, nekad isplivati mora pa vidjecemo.
Ostaje zapisano da je velez jedini odbio bilo kakav sastanak koji nije unutar institucija NSBiH, istog onog saveza kojeg do neki dan nisu mogli organski. Zanimljivo
Ali historija pamti, nek se zna.