Ja sam cuo da je obolio od stresa i da mu je rak metastazirao tako da trebamo imati razumijevanjanokee je napisao/la: ↑19 mar 2024, 18:52A brat najaci, ono hudo konta nesta bitno na ovom forumuVirtu4l je napisao/la: ↑19 mar 2024, 17:46Naravno da nije, ali to je još samo jedna od bezbroj izmišljotina koje lupaju u svojoj nemoći. Gadno je kad im nabiješ tolike komplekse da te bukvalno sanjaju, 15 godina dijele profile sa društvenih mreža, prijete, mole ostale forumaše da glasaju za kantu godine, itd, itd.
Džaba kreče, još dugo ću da im na san izlazim, samo Bože zdravlja.![]()
tobejarabi debila.
Ne znam te uzivo hvala Bogu ali ovako preko poruka si sigurno 3 stvari:
1 Opsjednut sa FKS za kone ne znam.
2 Lupas stvari uglavnom koje nikakvo uporiste nemaju
3 Mozda si ovako prva kanta foruma ali ja cu ti reci da si prva hinja, hinjdura prava foruma.
Premijer liga BiH - aktuelno
- egocentrik
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- feniksptica
- Kontakt:
11sta defanzivna najglasnija
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Devedesetka
- Kontakt:
Nek' se zna da je Švrakino uredan platiša!
e moj huso
hajde barem nije slike žene postavio
hajde barem nije slike žene postavio
Lik je nakucao postova kao niko, da nije njega ovaj bi se forum davno ugasio. Na stranu to sto je pobjegao da ne bude krivicno gonjennokee je napisao/la: ↑19 mar 2024, 18:52A brat najaci, ono hudo konta nesta bitno na ovom forumuVirtu4l je napisao/la: ↑19 mar 2024, 17:46Naravno da nije, ali to je još samo jedna od bezbroj izmišljotina koje lupaju u svojoj nemoći. Gadno je kad im nabiješ tolike komplekse da te bukvalno sanjaju, 15 godina dijele profile sa društvenih mreža, prijete, mole ostale forumaše da glasaju za kantu godine, itd, itd.
Džaba kreče, još dugo ću da im na san izlazim, samo Bože zdravlja.![]()
tobejarabi debila.
Ne znam te uzivo hvala Bogu ali ovako preko poruka si sigurno 3 stvari:
1 Opsjednut sa FKS za kone ne znam.
2 Lupas stvari uglavnom koje nikakvo uporiste nemaju
3 Mozda si ovako prva kanta foruma ali ja cu ti reci da si prva hinja, hinjdura prava foruma.
Prenijelo desetaraDevedesetka je napisao/la: ↑19 mar 2024, 21:08Hahahahahahaha¨!!!!!!!!
https://s¿ource.ba/mobile/clanak/Fudbal/683712
Hahahahhahahaha e sto ih Mirvic farba braco draga. Izbrisite ¿
Ma samo pisaj.
Hahahahhahahaha e sto ih Mirvic farba braco draga. Izbrisite ¿
Ma samo pisaj.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kako da ne uživam kad se ovako zalijeću k'o bekani.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Vremenom će naučiti. Valjda.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
A jest mi drago zbog brata huse, srce ko dzamija.
Kako ce mu tek sljedece sezone na budzet leci jeftinije ulaznice zelje, ima cappy da se pije.
Nece valjda iste cijene biti protiv g.rahica i stupcanice.
Kako ce mu tek sljedece sezone na budzet leci jeftinije ulaznice zelje, ima cappy da se pije.
Nece valjda iste cijene biti protiv g.rahica i stupcanice.
NEMA NAZAD
-
Devedesetka
- Kontakt:
Što je najgore ja licno vjerujem da je pola situacija poput ove jednostavno sudijska pogreška.
Zbog ovakvih situacija nam i treba VAR, bice lakrdije i poslije njega samo 80% manje.
J.bo majku njima nisu na pameti njihovo problemi, oni misle ssmo o Sarajevu. Kakvi su to sklopovi ?HordasOdMalena je napisao/la: ↑19 mar 2024, 21:40Vremenom će naučiti. Valjda.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne dirajte desetara! Ako je i fulio, desava se. Ali ne vjerujem da je ovo on. Platisa je Zenicanin, a nas desetar ponosni svrakindolac.
Šta ćeš, svako prati ono što je interesantno, ono što je nebitno i dosadno je. Šta pisati o klubu koji je jednom nogom fenjeraš. A zamisli još scenario nazigu se i opet postaneš fenjeraš. Moraju ljudi maksimalno iskoristiti vrijeme da pišu na temi premijer liga BIH, gdje će kasnije pisati, skontaj malo?fks74 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 21:44J.bo majku njima nisu na pameti njihovo problemi, oni misle ssmo o Sarajevu. Kakvi su to sklopovi ?![]()
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Eto me u Sarajevo na kahvu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Nije on to nikad direktno rekao, kao sto nikad nista direktno i ne kaze. Uvijek on to mudro upakuje, moglo bi, trebalo bi, vjerovatno ce, mozda ce, cuo od nekog itd i onda ako to bude likuje,,ako ne bude nikom nista. Ne kontam samo vas sto se pecate na njegovo pisanje i divljate na to, to mi fakat nije jasno. Frajer godinama pise na isti nacin, a vi godinama za njim, pa ga citirate po 20 puta. Meni je on najjaci ovdje, milina mi ga citat, samo vi pokvarite sa svojim uvredama, psovkama i samo ga hranite i velicate. Pustite ga da pise, bez uvreda, zabavan je.feniksptica je napisao/la: ↑19 mar 2024, 20:02Pozdrav, postovanje.
Da li je to ista ona pticica koja ti je rekla da ce ljudi iz Saudijske Arabije uloziti novac u Zelju i da će Zeljo biti konkurentan i stabilan klub ?
Hvala.
since 1973