forgempp je napisao/la: ↑19 mar 2024, 17:28
Imajednabrigada je napisao/la: ↑19 mar 2024, 15:42
Znate li vi da Huseinbašića ne bi bilo danas na okupljanju da ne bi mene i moje malenkosti i da nisam javno iznio info da mora izvaditi pasos prije nego napuni 22 godine ili da ne smije odigrati zvanicu utakmicu na euro u21... I nije 3 dana prije 22godine.
I onda se forum digao na noge poceli ste palamuditi u prazno bez da iko ista poduzme kao i inace i poceli pisati ovi portalčići lazni.
Ali ipak nisam nista prepustio slučaju vec sam Direkt u Savez prenio informaciju.
Pa de hajde digni se malo i oko Esmira, kaze jucer na Areni Savo da mu ga nikad niko nije predlozio.
Ako imas moc i utjecaj uegiraj za ove glavne potencijale...
Fin i kulturan post koji me s pravom proziva na kulturan nacin pa cu i odgovoriti.
Nisam ja uticajan niti imam neku moc i nikad to nisam rekao ovdje da imam, vise djelujem sugestivno i pokusavam saznati sta se dogadja. Spletom okolnosti upoznao sam covjeka bliskog savezu posebno segmentu za potencijalne reprezentativce pa mogu urgirati ili sugerirati za nekog ali daleko od toga da mogu uticati. Ali bar covjek mi kaze kada se nesto i za nekog priprema ali moras znati da i meni se ne kaze sve.
Posebno sada, kada su u Savezu odlučili djelovati tajno dok se ne rijesi definitivno za nekog da se ne bi desavali vise slucajevi Jasic, HuseinBasic, kada je sve bilo dogovoreno i na kraju komplikacije zbog medijskih piskaranja.
Sto se tice Esmira, ne znam sta se tu vise ima urgirati, do njega je bilo ne do nas, prije godinu dana sam pisao da ce igrat za nas, zatim je on dao Intervju Habibovicu i potvrdio da bi ga Miske kontaktirao i pokrenuli proceduru. Savez je jos u augustu rijesio sta je trebalo njegovo je bilo samo da pasos izvadi medjutim ..on to nije uradio
Citam ovdje gluposti, kaze Savo i ne zna za njega!
Pa ne dovodi niti pregovara Savo sa igracima Bog vam dao, to radi Miske i Alija i u njegovom slučaju ranije selektor jankovic.
Sta Savu boli briga niti moze zvati tamo nekog klinju koji tad i bi i ne bi,i tek poceo igrat tamo neku egzotičnu ligu.
Savo gleda da nekako prodje ove utakmice i da sebe promovira kao nekog trenera.
Ali eto, opet dao je pozitivne reakcije da Ce se priključiti naama dok zavrsi sa ovom mladom selekcijom USA.
Isto vidim mnogi se upceali na Savinu pricu kako dobiva preporuke za desetine igraca i kao on nesto prati, pa nemojte biti naivni, prica pricu samo onu sto javnost zeli cuti i za sto ce se publika upecat.
Eto mi smo Brazil imamo milione igraca pa mogu te silne preporuke. Heh
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz