Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hurem
Kontakt:

Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la hurem » 19 mar 2024, 18:45

Sindikat12 je napisao/la:
19 mar 2024, 16:55
Imajednabrigada je napisao/la:
19 mar 2024, 15:04
Skoro 3 godine sam na forumu, od toga dvije godine u toj kako vi zovete ulozi " insajdera" .

Prema tome, nadjite mi neku gresku ili laž, u te dvi godine u vezi novih igracaa onda se javite i osudjujte.

Isto tako potrudite se i da nađete istinite info i dobre stvari koje sam donio ovdje da bi bili vise ljudi a manje kreteni.

Vi ste ovdje na forumu bili ko u nekom geto-u veze niste imali sta se desava, dok nisam malo razbio tu monotoniju i beznađe samo pisali gluposti kao sto u vecina danas.

Ne trazim puno a do tad imate👋 hihihi

Brigada je dao novu dimenziju ovom forumu sa insajderima, ja sam na to stavio šlag na tortu.
Vi ste dali novu dimenziju "JA pa JA"...pomalo bolesno.
Nek ste živi i zdravi.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 19 mar 2024, 18:48

Horoz je napisao/la:
19 mar 2024, 16:26
Ako su nam Srbi prepustili Markovića, izuzetno sam skeptičan. Nije baš kod nih neka konkurencija na štoperu, a on nije dobacio ni do šireg spiska.
Bojim se da su to menadžerske relacije, a onda će taj Marković morati da bude na spiskovima i igra. Sutra ako neki Ugwu debituje za Ajax, upravo ovi menadžerski poluigrači biće prepreka da se on pozove.

Inače, što Milošević nije reagovao u slučaju Sučića? Sučić je odbio njegov poziv, što nije iznio svoj stav po tom pitanju koji kao danas iznosi?
Najobičniji foler i lažni trener, ko da gledam ostaviće ga da upropasti još jedne kvalifikacije.
Gdje nije velika konkurencija na stoperskoj poziciji kad imas Pavlovica, Milenkovica, Veljkovica, Gudelja, Erakovica, Masovica, Babića...svi igraju u ligi petice osim Erakovića i Babića
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 19 mar 2024, 19:15

19vendetta87 je napisao/la:
19 mar 2024, 18:48
Horoz je napisao/la:
19 mar 2024, 16:26
Ako su nam Srbi prepustili Markovića, izuzetno sam skeptičan. Nije baš kod nih neka konkurencija na štoperu, a on nije dobacio ni do šireg spiska.
Bojim se da su to menadžerske relacije, a onda će taj Marković morati da bude na spiskovima i igra. Sutra ako neki Ugwu debituje za Ajax, upravo ovi menadžerski poluigrači biće prepreka da se on pozove.

Inače, što Milošević nije reagovao u slučaju Sučića? Sučić je odbio njegov poziv, što nije iznio svoj stav po tom pitanju koji kao danas iznosi?
Najobičniji foler i lažni trener, ko da gledam ostaviće ga da upropasti još jedne kvalifikacije.
Gdje nije velika konkurencija na stoperskoj poziciji kad imas Pavlovica, Milenkovica, Veljkovica, Gudelja, Erakovica, Masovica, Babića...svi igraju u ligi petice osim Erakovića i Babića
Napisao sam već, prošle godine nije bio ni među 4 stopera iz srpske lige, koje je Piksi vodio u Ameriku. Njemu su 24 godine, nikada nije dospio na širi spisak Srbije, a nije se ni u Grčkoj proslavio.
Mislim nije klasa koja može dobaciti do liga 5.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 19 mar 2024, 21:53

forgempp je napisao/la:
19 mar 2024, 17:28
19 mar 2024, 15:42
Znate li vi da Huseinbašića ne bi bilo danas na okupljanju da ne bi mene i moje malenkosti i da nisam javno iznio info da mora izvaditi pasos prije nego napuni 22 godine ili da ne smije odigrati zvanicu utakmicu na euro u21... I nije 3 dana prije 22godine.

I onda se forum digao na noge poceli ste palamuditi u prazno bez da iko ista poduzme kao i inace i poceli pisati ovi portalčići lazni. :urnebes: :urnebes:

Ali ipak nisam nista prepustio slučaju vec sam Direkt u Savez prenio informaciju. :urnebes:
Pa de hajde digni se malo i oko Esmira, kaze jucer na Areni Savo da mu ga nikad niko nije predlozio.
Ako imas moc i utjecaj uegiraj za ove glavne potencijale...

Fin i kulturan post koji me s pravom proziva na kulturan nacin pa cu i odgovoriti. :)

Nisam ja uticajan niti imam neku moc i nikad to nisam rekao ovdje da imam, vise djelujem sugestivno i pokusavam saznati sta se dogadja. Spletom okolnosti upoznao sam covjeka bliskog savezu posebno segmentu za potencijalne reprezentativce pa mogu urgirati ili sugerirati za nekog ali daleko od toga da mogu uticati. Ali bar covjek mi kaze kada se nesto i za nekog priprema ali moras znati da i meni se ne kaze sve.

Posebno sada, kada su u Savezu odlučili djelovati tajno dok se ne rijesi definitivno za nekog da se ne bi desavali vise slucajevi Jasic, HuseinBasic, kada je sve bilo dogovoreno i na kraju komplikacije zbog medijskih piskaranja.

Sto se tice Esmira, ne znam sta se tu vise ima urgirati, do njega je bilo ne do nas, prije godinu dana sam pisao da ce igrat za nas, zatim je on dao Intervju Habibovicu i potvrdio da bi ga Miske kontaktirao i pokrenuli proceduru. Savez je jos u augustu rijesio sta je trebalo njegovo je bilo samo da pasos izvadi medjutim ..on to nije uradio

Citam ovdje gluposti, kaze Savo i ne zna za njega!
Pa ne dovodi niti pregovara Savo sa igracima Bog vam dao, to radi Miske i Alija i u njegovom slučaju ranije selektor jankovic.

Sta Savu boli briga niti moze zvati tamo nekog klinju koji tad i bi i ne bi,i tek poceo igrat tamo neku egzotičnu ligu.
Savo gleda da nekako prodje ove utakmice i da sebe promovira kao nekog trenera.

Ali eto, opet dao je pozitivne reakcije da Ce se priključiti naama dok zavrsi sa ovom mladom selekcijom USA.

Isto vidim mnogi se upceali na Savinu pricu kako dobiva preporuke za desetine igraca i kao on nesto prati, pa nemojte biti naivni, prica pricu samo onu sto javnost zeli cuti i za sto ce se publika upecat.

Eto mi smo Brazil imamo milione igraca pa mogu te silne preporuke. Heh
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 mar 2024, 22:02

19 mar 2024, 21:53
forgempp je napisao/la:
Znate li vi da Huseinbašića ne bi bilo danas na okupljanju da ne bi mene i moje malenkosti i da nisam javno iznio info da mora izvaditi pasos prije nego napuni 22 godine ili da ne smije odigrati zvanicu utakmicu na euro u21... I nije 3 dana prije 22godine.

I onda se forum digao na noge poceli ste palamuditi u prazno bez da iko ista poduzme kao i inace i poceli pisati ovi portalčići lazni. :urnebes: :urnebes:

Ali ipak nisam nista prepustio slučaju vec sam Direkt u Savez prenio informaciju. :urnebes:
Pa de hajde digni se malo i oko Esmira, kaze jucer na Areni Savo
Pa ne dovodi niti pregovara Savo sa igracima Bog vam dao, to radi Miske i Alija i u njegovom slučaju ranije selektor jankovic.

Sta Savu boli briga niti moze zvati tamo nekog klinju koji tad i bi i ne bi,i tek poceo igrat tamo neku egzotičnu ligu.

Isto vidim mnogi se upceali na Savinu pricu kako dobiva preporuke za desetine igraca i kao on nesto prati, pa nemojte biti naivni, prica pricu samo onu sto javnost zeli cuti i za sto ce se publika upecat.
Ne bi se slozio stobom da nije Savina ili bilo kojeg selektora obaveza da obavi razgovor sa potencijalnim igracem to je njegov posao jer bez dobrih igraca nema ni rezultata puno je drukcije kad on dodje i kaze ej pozvacu te trebas mi garantujem ti poziv medju 23 igraca nego kad idu Miske i Beli sami..
Pa bas se digla frka na Hadzibegica da Tahirovicu ode kad je poceo u Romi igrati

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 19 mar 2024, 22:10

forgempp je napisao/la:

Pa de hajde digni se malo i oko Esmira, kaze jucer na Areni Savo da mu ga nikad niko nije predlozio.
Ako imas moc i utjecaj uegiraj za ove glavne potencijale...

Fin i kulturan post koji me s pravom proziva na kulturan nacin pa cu i odgovoriti. :)

Nisam ja uticajan niti imam neku moc i nikad to nisam rekao ovdje da imam, vise djelujem sugestivno i pokusavam saznati sta se dogadja. Spletom okolnosti upoznao sam covjeka bliskog savezu posebno segmentu za potencijalne reprezentativce pa mogu urgirati ili sugerirati za nekog ali daleko od toga da mogu uticati. Ali bar covjek mi kaze kada se nesto i za nekog priprema ali moras znati da i meni se ne kaze sve.

Posebno sada, kada su u Savezu odlučili djelovati tajno dok se ne rijesi definitivno za nekog da se ne bi desavali vise slucajevi Jasic, HuseinBasic, kada je sve bilo dogovoreno i na kraju komplikacije zbog medijskih piskaranja.

Sto se tice Esmira, ne znam sta se tu vise ima urgirati, do njega je bilo ne do nas, prije godinu dana sam pisao da ce igrat za nas, zatim je on dao Intervju Habibovicu i potvrdio da bi ga Miske kontaktirao i pokrenuli proceduru. Savez je jos u augustu rijesio sta je trebalo njegovo je bilo samo da pasos izvadi medjutim ..on to nije uradio

Ali eto, opet dao je pozitivne reakcije da Ce se priključiti naama dok zavrsi sa ovom mladom selekcijom USA.

Eto mi smo Brazil imamo milione igraca pa mogu te silne preporuke. Heh
:thumbup:
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 19 mar 2024, 22:19

zgembo89 je napisao/la:
19 mar 2024, 22:02
forgempp je napisao/la:

Pa de hajde digni se malo i oko Esmira, kaze jucer na Areni Savo

Ne bi se slozio stobom da nije Savina ili bilo kojeg selektora obaveza da obavi razgovor sa potencijalnim igracem to je njegov posao jer bez dobrih igraca nema ni rezultata puno je drukcije kad on dodje i kaze ej pozvacu te trebas mi garantujem ti poziv medju 23 igraca nego kad idu Miske i Beli sami..
Pa bas se digla frka na Hadzibegica da Tahirovicu ode kad je poceo u Romi igrati
Naravnoo i to je ispravan put da selektor isto ide i poprica sa tim momcima.

Ali shvati, Savo je tu tek par mjeseci, nije u poziciji niti ima vremena da prica sa igracima koji mu momentalno me mogu pomoci na terenu, jer i ne zna da li Ce ostati poslije baraza.

Ukoliko prodje Baraz i ostane selektor, i pocne raditi i razmisljati dugoročno normalno da Ce se ta praksa promijeniti ili bi bar trebala.

Da on igra u ligi 5 i da je standardan normalno da bi iu Savo odmah se upecao za njim.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 mar 2024, 23:13

19 mar 2024, 22:19
zgembo89 je napisao/la:
19 mar 2024, 22:02

Naravnoo i to je ispravan put da selektor isto ide i poprica sa tim momcima.

Ali shvati, Savo je tu tek par mjeseci, nije u poziciji niti ima vremena da prica sa igracima koji mu momentalno me mogu pomoci na terenu, jer i ne zna da li Ce ostati poslije baraza.

Ukoliko prodje Baraz i ostane selektor, i pocne raditi i razmisljati dugoročno normalno da Ce se ta praksa promijeniti ili bi bar trebala.

Da on igra u ligi 5 i da je standardan normalno da bi iu Savo odmah se upecao za njim.
Pa on je sam to najavio kad je.preuzeo repku dovest cemo nove igrace osvjezit cemo spominjo Spikica Markovica itd i nikog nije zavrsio nit je skim obavio direktan kontakt ,a vec je vise od pola godine tu pa sam je govorio oticu prije baraza obic sve igrace ocito je postavljen tu bez rezultatskog imperativa da se malo praksa ,a demagog je sto odgovara savezu

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 mar 2024, 23:38

Ne znamo def. da li je u medjuvremenu razgovarao s nekim bitnijim igračima.
Iz razgovora se dalo naslutiti da s Markovicem jeste razgovarano, pa i jos s nekim ali ne želi otkrivati detalje, što je i logično.
Huseinbašić je riješen.

Nerealno je očekivati neku veću inicijativu po tom pitanju prije ovako bitnih utakmica. Nema tu prostora za ubacivati više imena pred odlučuje utakmice.

Mozda su neki u procesu ali je kod nas procedura jednostavno prespora i drži se u tajnosti, kao što je bilo u slučaju Huseinbašića.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 mar 2024, 00:02

hurem je napisao/la:
19 mar 2024, 23:38
Huseinbašić je riješen.

Nerealno je očekivati neku veću inicijativu po tom pitanju prije ovako bitnih utakmica. Nema tu prostora za ubacivati više imena pred odlučuje utakmice.

Mozda su neki u procesu ali je kod nas procedura jednostavno prespora i drži se u tajnosti, kao što je bilo u slučaju Huseinbašića.
Huseinbasic je vec prije bio dogovoren sa Tahirovicem u oaketu kad je Miske postavio mu bosna na Instagramu pa je posle zbog Eura U21 povuko se ali cinjenica je da Savo poziva neke penzionere igrace bez minutaze ,a nije poslao pozive nekim mladjim igracima koji mogu nesto u buducnosti mozda doprinijeti stvarno smijesno Prevljak Civic Gojakovic Cimirot pa i Hamulic niko utakmice nema od 90min vec par mjeseci a svi oko 30godina starosti

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 21 mar 2024, 22:51

Majku ti je.bem raspalu zajedno sa Civicem, Rahmanovicem i Kovacevicem.

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 21 mar 2024, 22:52

Savo izgubio utakmicu, u 70 minuti morao mjenjati cimirota i krunića, kockao se sa njima u očiglednom padu-nisu mogli hodati više i nažalost po.nas, izgubio

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 21 mar 2024, 22:56

ovisnik je napisao/la:
21 mar 2024, 22:52
Savo izgubio utakmicu, u 70 minuti morao mjenjati cimirota i krunića, kockao se sa njima u očiglednom padu-nisu mogli hodati više i nažalost po.nas, izgubio
:salut:

+ trebao je Tabakovica staviti za Demirovica nakon 70-80 minuta. ovo je 100% njegov poraz

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 mar 2024, 23:00

Epidaurus je napisao/la:
21 mar 2024, 22:51
Majku ti je.bem raspalu zajedno sa Civicem, Rahmanovicem i Kovacevicem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 21 mar 2024, 23:03

Čiča miča i gotova priča. Pljuc

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 21 mar 2024, 23:05

Al lepo prica...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 mar 2024, 23:06

Ovaj nece otici
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 mar 2024, 23:12

BigZlatan je napisao/la:
21 mar 2024, 22:56
ovisnik je napisao/la:
21 mar 2024, 22:52

+ trebao je Tabakovica staviti za Demirovica nakon 70-80 minuta. ovo je 100% njegov poraz
Pripremo je se on 3 mjeseca za baraz smisljo taktike i onaj Jusufbegovic sto palamudi na arena sport kad gleda usporene snimke a ubacuju Civica Kovacevica dok Tabakovic i Huseinbasic ne ulaze

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 21 mar 2024, 23:14

L-Train je napisao/la:
21 mar 2024, 23:06
Ovaj nece otici
Nista mu nisu ni prigovorili. Sjeti se kako su se prema Petevu ponasali, a nas ubjedljivo najbolji selektor bio. Kako njega otpustise poce i raspad sa ovim amaterima kasnije.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 21 mar 2024, 23:16

Ovaj je il totalni idiot il je svjesno sabotirao ekipu jer drugog objasnjenja za uvodjenje Civica nema. Kamo srece da pogine jos veceras zajedno sa smecem iz saveza koje ga je uopce i dovelo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.