btw, jasko, cuvaj me se
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
u mene ne moze na tastaturi
nezz da nije do opcija...u mene se krecu igraci na A,S,W,D (kao kanter) , a opcije za sutanje, dodavanje i sl. su 1,2,3,4,5 (one tipke skroz desno
)...i kad pritisnem S (dole) ono mi otvori chat (ne u igri na stadionu, nego u meniju)...jeli vi mozete igrat na tast.
tesko na joysticku u pm 
btw, jasko, cuvaj me se
btw, jasko, cuvaj me se
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Goalgetter
- Kontakt:
Sutra pocinje 2. Seozna SportSport.ba PES6 Lige !
Od sutra, ili bolje receno veceras od 00:00 h, pocinje 1. kolo PES6 SportSport.ba Lige. Za razliku od one prve sezone, sada se igra u dvije lige, ali zato po 15 timova. Najboljih 8 iz obadvije grupe idu dalje u Play-Off utakmice.
Preporucio bih vam jos da procitate nova pravila, da ne bi doslo do kazni zbog nepostivanja pravila.
Prvo kolo PES6 Lige:
Liga A:
Lazio - Villareal
Porto - Wolfsburg
Galatasaray - Celtic
Benfica - Fiorentina
Udinese - Shakthar
Marseille - PSV
Everton - Schalke
Leverkusen - Stuttgart
Liga B:
Ajax - Dinamo Kiew
HSV - Panathinaikos
Fulham - Sevilla
Fenerbahce - Sporting
Zenit - Birmingham
Bolton - Besiktas
Napoli - Athletic Bilbao
CSKA - Parma
Od sutra, ili bolje receno veceras od 00:00 h, pocinje 1. kolo PES6 SportSport.ba Lige. Za razliku od one prve sezone, sada se igra u dvije lige, ali zato po 15 timova. Najboljih 8 iz obadvije grupe idu dalje u Play-Off utakmice.
Preporucio bih vam jos da procitate nova pravila, da ne bi doslo do kazni zbog nepostivanja pravila.
Prvo kolo PES6 Lige:
Liga A:
Lazio - Villareal
Porto - Wolfsburg
Galatasaray - Celtic
Benfica - Fiorentina
Udinese - Shakthar
Marseille - PSV
Everton - Schalke
Leverkusen - Stuttgart
Liga B:
Ajax - Dinamo Kiew
HSV - Panathinaikos
Fulham - Sevilla
Fenerbahce - Sporting
Zenit - Birmingham
Bolton - Besiktas
Napoli - Athletic Bilbao
CSKA - Parma
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Svakako,pravila se trebaju kaznjavati. Ako se pravilo prekrsi ide kazna
Svako drugo prekrseno pravilo izbacivanje iz lige

A C A B !
-
jasko_juve
- Kontakt:
ma evo bih ja, ali nece da mi se uloguje...samo pise login i mogu cekat do sabaha ono necejasko_juve je napisao/la:cema ajmo friendly?
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
jasko_juve
- Kontakt:
eu2..jasko_juve..123..probaj iskljucit antivirus il windows firewall..mozda je do tog.. 
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
jasko_juve
- Kontakt:
p.s nece ni kod mene..do njih je onda..drugi put,,

odgadjas poraz hehe
kako mogu iskljuciti antivirus (avast), firewall je vec iskljucen
-
jasko_juve
- Kontakt:
to je 100%..disable samo klikni a nije ni do tog ba,do njih je cim ni kod mene nece..vidicemo te vecerasCeMa je napisao/la:odgadjas poraz hehe![]()
a de mi reci na cemu ti igrasjasko_juve je napisao/la:to je 100%..disable samo klikni a nije ni do tog ba,do njih je cim ni kod mene nece..vidicemo te vecerasCeMa je napisao/la:odgadjas poraz hehe![]()
kako mogu iskljuciti antivirus (avast), firewall je vec iskljucen![]()
kad ce proraditi ovo da mozemo igrati
jel to tebi moze uci u network ?silenT. je napisao/la:imal ko za jednu friendly ?
Iko raspoložen da odigramo.Imam biologiju kontrolni sutra pa da skrenem misli malo s toga 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Iko raspoložen da odigramo.Imam biologiju kontrolni sutra pa da skrenem misli malo s toga
Ne radi server..Palo sve
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ne radi server koliko ja vidimLBJ MVP je napisao/la:Iko raspoložen da odigramo.Imam biologiju kontrolni sutra pa da skrenem misli malo s toga
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
neradi od 3Toxicity je napisao/la:Ne radi server koliko ja vidimLBJ MVP je napisao/la:Iko raspoložen da odigramo.Imam biologiju kontrolni sutra pa da skrenem misli malo s toga
A jbg onda mi preostaje da učim 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- majestic24
- Kontakt:
Jeste li da napravimo jedan kup sada??
Trebaju mi 4 tima (jos tri + ja)
Uslovi
-da ima vremena dva sata da sjedi za racunarom
Igra se na principu lige. Svako sa svakim. Znaci svaki tim po 3 utakmice,ukupno 9 utakmica ce se odigrati.
Igra se sa najboljim timovima . Manchester United je moj,ostali neka sebi izaberu.
Ima li zainteresiranih??
Trebaju mi 4 tima (jos tri + ja)
Uslovi
-da ima vremena dva sata da sjedi za racunarom
Igra se na principu lige. Svako sa svakim. Znaci svaki tim po 3 utakmice,ukupno 9 utakmica ce se odigrati.
Igra se sa najboljim timovima . Manchester United je moj,ostali neka sebi izaberu.
Ima li zainteresiranih??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ima vec kup,nema potrebe da se vise pravi,moze ali nemoj otvarati temu,jer smo vec izbrisali one LIGA PRVAKA PES 6 teme,ovdje sve..
A C A B !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.