Igrao bih sada,ali moram nesto obaviti..Ja sam tu za sat,pa valjda neko bude da se PSV priprema xD
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Silent izvini...dosao je Darko,pa ne mogu covjeku reci, AJ CAO xD Izvini jos jednom.. 
Igrao bih sada,ali moram nesto obaviti..Ja sam tu za sat,pa valjda neko bude da se PSV priprema xD
-
jasko_juve
- Kontakt:
-
damirdeluxe
- Kontakt:
Jako ja i ti igramo prvo kolo lige...javi mi se na msnjasko_juve je napisao/la:ako hoce ko..eu2..jasko_juve..derbi
[email protected]
zz
-
jasko_juve
- Kontakt:
ja igram prvo kolo protiv Ceme kako vidjoh na rasporedu..ti si mene pomijesao

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
u mene ne moze na tastaturi
nezz da nije do opcija...u mene se krecu igraci na A,S,W,D (kao kanter) , a opcije za sutanje, dodavanje i sl. su 1,2,3,4,5 (one tipke skroz desno
)...i kad pritisnem S (dole) ono mi otvori chat (ne u igri na stadionu, nego u meniju)...jeli vi mozete igrat na tast.
tesko na joysticku u pm 
btw, jasko, cuvaj me se
btw, jasko, cuvaj me se
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Goalgetter
- Kontakt:
Sutra pocinje 2. Seozna SportSport.ba PES6 Lige !
Od sutra, ili bolje receno veceras od 00:00 h, pocinje 1. kolo PES6 SportSport.ba Lige. Za razliku od one prve sezone, sada se igra u dvije lige, ali zato po 15 timova. Najboljih 8 iz obadvije grupe idu dalje u Play-Off utakmice.
Preporucio bih vam jos da procitate nova pravila, da ne bi doslo do kazni zbog nepostivanja pravila.
Prvo kolo PES6 Lige:
Liga A:
Lazio - Villareal
Porto - Wolfsburg
Galatasaray - Celtic
Benfica - Fiorentina
Udinese - Shakthar
Marseille - PSV
Everton - Schalke
Leverkusen - Stuttgart
Liga B:
Ajax - Dinamo Kiew
HSV - Panathinaikos
Fulham - Sevilla
Fenerbahce - Sporting
Zenit - Birmingham
Bolton - Besiktas
Napoli - Athletic Bilbao
CSKA - Parma
Od sutra, ili bolje receno veceras od 00:00 h, pocinje 1. kolo PES6 SportSport.ba Lige. Za razliku od one prve sezone, sada se igra u dvije lige, ali zato po 15 timova. Najboljih 8 iz obadvije grupe idu dalje u Play-Off utakmice.
Preporucio bih vam jos da procitate nova pravila, da ne bi doslo do kazni zbog nepostivanja pravila.
Prvo kolo PES6 Lige:
Liga A:
Lazio - Villareal
Porto - Wolfsburg
Galatasaray - Celtic
Benfica - Fiorentina
Udinese - Shakthar
Marseille - PSV
Everton - Schalke
Leverkusen - Stuttgart
Liga B:
Ajax - Dinamo Kiew
HSV - Panathinaikos
Fulham - Sevilla
Fenerbahce - Sporting
Zenit - Birmingham
Bolton - Besiktas
Napoli - Athletic Bilbao
CSKA - Parma
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Svakako,pravila se trebaju kaznjavati. Ako se pravilo prekrsi ide kazna
Svako drugo prekrseno pravilo izbacivanje iz lige

A C A B !
-
jasko_juve
- Kontakt:
ma evo bih ja, ali nece da mi se uloguje...samo pise login i mogu cekat do sabaha ono necejasko_juve je napisao/la:cema ajmo friendly?
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
jasko_juve
- Kontakt:
eu2..jasko_juve..123..probaj iskljucit antivirus il windows firewall..mozda je do tog.. 
-
jasko_juve
- Kontakt:
p.s nece ni kod mene..do njih je onda..drugi put,,

odgadjas poraz hehe
kako mogu iskljuciti antivirus (avast), firewall je vec iskljucen
-
jasko_juve
- Kontakt:
to je 100%..disable samo klikni a nije ni do tog ba,do njih je cim ni kod mene nece..vidicemo te vecerasCeMa je napisao/la:odgadjas poraz hehe![]()
a de mi reci na cemu ti igrasjasko_juve je napisao/la:to je 100%..disable samo klikni a nije ni do tog ba,do njih je cim ni kod mene nece..vidicemo te vecerasCeMa je napisao/la:odgadjas poraz hehe![]()
kako mogu iskljuciti antivirus (avast), firewall je vec iskljucen![]()
kad ce proraditi ovo da mozemo igrati
imal ko za jednu friendly ?
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
jel to tebi moze uci u network ?silenT. je napisao/la:imal ko za jednu friendly ?
evo nemože 
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Iko raspoložen da odigramo.Imam biologiju kontrolni sutra pa da skrenem misli malo s toga 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Iko raspoložen da odigramo.Imam biologiju kontrolni sutra pa da skrenem misli malo s toga
Ne radi server..Palo sve
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.