bagniadiluca je napisao/la: ↑26 mar 2024, 08:29Dragi moj Vanja, hajde malo da zavirimo u istoriju kako domaćeg tako i internacionalnog fudbala...ali nećemo baš previše daleko jer tu nećemo pronaći ime fk SarajevoVanja8 je napisao/la: ↑25 mar 2024, 23:33Majke ti hocete li to i Cvijanovicku u Upravu, Nesic je onda poluozbiljna stvar...bagniadiluca je napisao/la: ↑25 mar 2024, 23:19
Isto tako znaš koliko nas zabole šta vi mislite o nama, a posebno nam je važna vaša dobronamjernost za ovu ligu i napredak u fudbalu.....i ptica na grani vas je pročitala, ali nije da nije i ranije spominjano kako ste najveći licemjeri....o tome da ste divovi ne mogu od smjehatako da moj ti Vanja, gledaj da što prije dočekate nove pripreme i da se radujete , a do tada pustite nama ozbiljnim klubovima koji znaju sa loptom da se hvatamo u koštac sa ozbiljnim stvarima
![]()
![]()
![]()
Da ste raritet , jeste...Jedini ste klub u Evropi kome uvodjenje aktivnih politicara u klub predstavlja hvatanje u kostac sa ozbiljnim stvarima...![]()
![]()
Divovi za neke klubove jesmo, jer mi nikada nismo bili igracka koju kad odbace zaglavi sa Slogom iz Trna i Famosom iz Vojkovica na istom levelu.
Kad feninga u klubu nismo imali, kad su nam igrace izbacivali van iz stanova mi smo u vrhu bili...
Ogromna je to razlika izmedju dva kluba...Ogromna...
Znaju to i pravi navijaci Borca, pa da Gradski stadion "Velikana iz Platonove" ne bi zjapio prazan, prave se ugovori sa skolama iz Vukosavlja, Laktasa da uz placen prevoz i obezbjedjene sendvice djeci pogledaju utakmice Premijer lige BiH...![]()
![]()
![]()
u BL kad se igralo lopte i ponosno odjekivalo ime Borac kao simbol radničke klase, za to vrijeme u sarajevskoj čaršiji je odjekivalo torpedo
dvadeset godina smo stariji od vas, tako da, naravno ustani kad spomeneš ime Borac ! Druga stvar, krenuću od bivše države, masa klubova je politički projekat, a najveći klubovi ili BG blizanci su i danas...Berluskoni je bio predsjednik Italije a ujedno bio predsjednik jednog od najvećih klubova u svijetu ! Toliko o tome shvatio si
i treća stvar, moj Vanja, sve i jedan klub u njemačkoj ali sve i jedan osim Bajerna je igrao drugu ligu, neki i treću, tako da mani me te izlizane floskule o veličini kluba i divovima..trenutno ste kitober na biciklu i svi vam se smiju....

Kakve veze vi imate sa tim ponosnim radnicki i bosnjackim klubom ?? Apsolutno nikakve !

Navijaci i igraci tog pravog Borca bi danasnje troprste kokardase koji su oteli Borac pohvatali i ponabijali na kolac

Sa osmjehom i zadovoljstvom