Ma ovi zeljini su iole normalni, ljudi svjesni situacije, poklopili se i mole se Bogu da se nesto promijeni u medjuvremenu.
Ovi pitari su dno dna, i dalje mi nije jasno da krivce traze u svima, samo u sebi ne.
Ma ovi zeljini su iole normalni, ljudi svjesni situacije, poklopili se i mole se Bogu da se nesto promijeni u medjuvremenu.
Mislim da su osvojili zimske pripreme. Tradicionalno.
Nisu se poklopili nego se uvlace u pakas kome stignu od Zemunaca do Vice i ne smiju pisnuti jer ako pisnu lete iz lige u maju.To i ptice na grani znaju.Jasno i ocigledno ko danLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑25 mar 2024, 19:43Ma ovi zeljini su iole normalni, ljudi svjesni situacije, poklopili se i mole se Bogu da se nesto promijeni u medjuvremenu.
Ovi pitari su dno dna, i dalje mi nije jasno da krivce traze u svima, samo u sebi ne.
Da je bilo sve regularno, vi do kup utakmice sa Borcem niste trebali ni doći.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 mar 2024, 20:10Nisu se poklopili nego se uvlace u pakas kome stignu od Zemunaca do Vice i ne smiju pisnuti jer ako pisnu lete iz lige u maju.To i ptice na grani znaju.Jasno i ocigledno ko danLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑25 mar 2024, 19:43Ma ovi zeljini su iole normalni, ljudi svjesni situacije, poklopili se i mole se Bogu da se nesto promijeni u medjuvremenu.
Sarajevo je institucija i nikad nece sutiti jer smo VELICINA i za njih a i za vas sve.
Sjvesni smo da lose igramo ali fkt moras bit velika fudbalska neznalica ako smatras da je problem samo u nama.Pa jesil ti pogledao jednu utakmicu u nastavku nasu?
-Protiv Zvijezde gol ofsajd najmanje 2m citavim tijelom,1 bod
-Nepostojeci penal protiv Igmana,2 boda
-Kup sa Borcem,ispadanje iz kupa
-Sviran pa ponisten penal protiv Goska sto se za nas nikad ne bi uradilo.Hajde nije ni bio penal i nije utjecalo na rezultat pa nema veze ali to se ne smije raditi.Bar dok VAR ne uvedemo.
Znaci mi smo sad trebali biti 3.sa bodom ispred Veleza i jos uvijek u polufinalu kupa da nije bilo kradja samo u ovi nekoliko utakmica druge polusezone o prvoj da ne govorim.Da i to sve saberem bili bi 2.lagano.
Za titule nismo i to niko ne trazi ali za 3.mjesta jesmo i banda konta neofirno i to da nam uzmu.Mene bi stid bilo da mi Sloga Doboj predstavlja drzavu u Evropi.E neces taman nas izbacili iz lige neces.
A vi balije sutite dok vas qaraju.Sarajevo sigurno nece.Kad vas pokradu sutite trazili ste to i zadovoljni ste savezom prema tome nemate ni potrebe ni pravo da se zalite.
Tim koji je prvi put igrao finale kupa da ne pricam o tome da nemaju titule, i onda ih opet furaju na isto..
Tu se nafure i valjda kontaju sad ce razvalit polusezonu, navuko im Mirvić neakve latinose i onda te klepi po ušima ko stigne. Ne razmišljaju trezveno ni sekunde, ove godine su im rezultati baš katastrofalni.
Kakva 2 boda Igman, penal je bio na 0:0, ko kaze da bi vi to dobili. Uzela vam je Zvijezda 09 bod i bili biste na istoj poziciji kao i sad i ispali biste u osmini finala iz kupa da Iliev nije izlazio do peterca u penal seriji sa Slobodom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 mar 2024, 20:10Nisu se poklopili nego se uvlace u pakas kome stignu od Zemunaca do Vice i ne smiju pisnuti jer ako pisnu lete iz lige u maju.To i ptice na grani znaju.Jasno i ocigledno ko danLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑25 mar 2024, 19:43Ma ovi zeljini su iole normalni, ljudi svjesni situacije, poklopili se i mole se Bogu da se nesto promijeni u medjuvremenu.
Sarajevo je institucija i nikad nece sutiti jer smo VELICINA i za njih a i za vas sve.
Sjvesni smo da lose igramo ali fkt moras bit velika fudbalska neznalica ako smatras da je problem samo u nama.Pa jesil ti pogledao jednu utakmicu u nastavku nasu?
-Sviran pa ponisten penal protiv Goska sto se za nas nikad ne bi uradilo.Hajde nije ni bio penal i nije utjecalo na rezultat pa nema veze ali to se ne smije raditi.Bar dok VAR ne uvedemo.
Znaci mi smo sad trebali biti 3.sa bodom ispred Veleza i jos uvijek u polufinalu kupa da nije bilo kradja samo u ovi nekoliko utakmica druge polusezone o prvoj da ne govorim.Da i to sve saberem bili bi 2.lagano.
Za titule nismo i to niko ne trazi ali za 3.mjesta jesmo i banda konta neofirno i to da nam uzmu.Mene bi stid bilo da mi Sloga Doboj predstavlja drzavu u Evropi.E neces taman nas izbacili iz lige neces.
A vi balije sutite dok vas qaraju.Sarajevo sigurno nece.Kad vas pokradu sutite trazili ste to i zadovoljni ste savezom prema tome nemate ni potrebe ni pravo da se zalite.
Ako cemo tako i vi bi ispali od Hadzica da je sve regularno biloSuvorov je napisao/la: ↑25 mar 2024, 20:21Kakva 2 boda Igman, penal je bio na 0:0, ko kaze da bi vi to dobili. Uzela vam je Zvijezda 09 bod i bili biste na istoj poziciji kao i sad i ispali biste u osmini finala iz kupa da Iliev nije izlazio do peterca u penal seriji sa Slobodom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 mar 2024, 20:10Nisu se poklopili nego se uvlace u pakas kome stignu od Zemunaca do Vice i ne smiju pisnuti jer ako pisnu lete iz lige u maju.To i ptice na grani znaju.Jasno i ocigledno ko danLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑25 mar 2024, 19:43
A Sloga ce da predstavlja drzavu u Evropi, kad je mogao Olimpik i Tuzla City, moze i Sloga.
KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 mar 2024, 19:11Eo dobra komedija na linku ispod![]()
Ta Sloga koju podcjenjujes vas je dva puta zasluzeno dobila, niste se mogli ni buniti na sudjenje.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 mar 2024, 20:25Ako cemo tako i vi bi ispali od Hadzica da je sve regularno biloSuvorov je napisao/la: ↑25 mar 2024, 20:21Kakva 2 boda Igman, penal je bio na 0:0, ko kaze da bi vi to dobili. Uzela vam je Zvijezda 09 bod i bili biste na istoj poziciji kao i sad i ispali biste u osmini finala iz kupa da Iliev nije izlazio do peterca u penal seriji sa Slobodom.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 mar 2024, 20:10
Nisu se poklopili nego se uvlace u pakas kome stignu od Zemunaca do Vice i ne smiju pisnuti jer ako pisnu lete iz lige u maju.To i ptice na grani znaju.Jasno i ocigledno ko dan
A Sloga ce da predstavlja drzavu u Evropi, kad je mogao Olimpik i Tuzla City, moze i Sloga.![]()
Ako si bio/gledao znas o cemu pricam
Onaj tim Tuzle je licio na nesto pa i Olimpica ali ovo![]()
![]()
![]()
Pa Krupa je imala bolju ekipu one 2 sezone kad nisu izasli nego ovi krsevi.Fuj
Rekose navijaci dva kluba koji bi bez politike nestali iz bh nogometa.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑25 mar 2024, 19:43Ma ovi zeljini su iole normalni, ljudi svjesni situacije, poklopili se i mole se Bogu da se nesto promijeni u medjuvremenu.
Još jedan mit koji ste sami sebi uspjeli utuviti u glavu. Trebate mijenjati način razmišljanja pod hitno.TurkishAirlines je napisao/la: ↑25 mar 2024, 20:32Rekose navijaci dva kluba koji bi bez politike nestali iz bh nogometa.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑25 mar 2024, 19:43Ma ovi zeljini su iole normalni, ljudi svjesni situacije, poklopili se i mole se Bogu da se nesto promijeni u medjuvremenu.
Nemoj ih prepadat i traumatizirat izmislit ce opet neki rodjendan ili posljednju utakmicu na jugu kao prosli put. Dolazi nas nekih 70-80 plafonnekoIzMostara je napisao/la: ↑25 mar 2024, 20:47Pozbijte safove Zeljinovci, ide invazija u petak.
0 2![]()
Cinjenica, ne mit.Rigoletto je napisao/la: ↑25 mar 2024, 20:38Još jedan mit koji ste sami sebi uspjeli utuviti u glavu. Trebate mijenjati način razmišljanja pod hitno.TurkishAirlines je napisao/la: ↑25 mar 2024, 20:32Rekose navijaci dva kluba koji bi bez politike nestali iz bh nogometa.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑25 mar 2024, 19:43
Boli ove Dodine kujice kojoh dodje 100 na tekmu sto Sarajevo nece da cuti na kradje,lakrdije i na neregularnu ligu,pa onda dodju da laju i kao cude se nesto,pojma nemam sto toliko vode brigu o nama,brinu se sto ne tjeramo Mirvica,Rozmana,brinu se sto kritikujemo,sto trosimo pare hahah hvala im puno bas su brizniNajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 mar 2024, 20:10Nisu se poklopili nego se uvlace u pakas kome stignu od Zemunaca do Vice i ne smiju pisnuti jer ako pisnu lete iz lige u maju.To i ptice na grani znaju.Jasno i ocigledno ko danLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑25 mar 2024, 19:43Ma ovi zeljini su iole normalni, ljudi svjesni situacije, poklopili se i mole se Bogu da se nesto promijeni u medjuvremenu.
Morpheus je napisao/la: ↑25 mar 2024, 15:34Bože dragi, kakvo ismijavanje svog klubaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 mar 2024, 15:33Velicinu kluba ne cine titule. Velicinu kluba cine njegovi navijaci. Upoznali ste i vi a najbolje vasi susjedi kako je kada igras protiv najveceg kluba u drzavi. Dodju ti kuci pokupuju ti karte i kada udjes na finale kupa osjecas se kao navijac Orasja koji igra protiv River Plateanastrojeni21 je napisao/la: ↑25 mar 2024, 15:11Ako može neko napisati još neku državu gdje najveći klub ima 0 titula, kao što je to kod nas Velež.![]()
![]()
Bio na utakmici , također u blizini Engleza .svrakino1921 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 19:45
Još 15 000 ljudi ostalo ispred stadiona
Steta sto su stolice se morale postavit
Da nije bilo stolica prekucali bih onaj derbi kad nam je Pape prodao bicikl i zabio gol kad je bilo 63 000 gledalaca
Tad nije bilo stolica samo na zapadnoj tribini
Nikada i niko u ovoj ligi nece igrat pred 40 000+ osim nas i Pitara
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, AVNOJ, bhfanatic14, riki46, ronaldo99, TheNoblesMo i 16 gostiju.