Da vidimo kako naši linije povlače
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nek nam je sretan VAR
- bagniadiluca
- Kontakt:
Boli me što si ograničen kao balkon i iskompleksiran dosrži, jer da nisi, znao bi da Lešinari i dan danas nose barjak sa likom Husnije Fazlića, a ostale legende Borca u svim sportovima tipa Abas Arslanagic, Fisher i ostale u gradu na Vrbasu oslovljavamo sa velikim respektom a kroz gospodsku i dan danas kad prođu važe za heroje...ajd sad zdrao, smaraš !Antikloc je napisao/la: ↑26 mar 2024, 09:50bagniadiluca je napisao/la: ↑26 mar 2024, 09:42
E moj levatu....veze ti nemaš a Banja Luke nisi u životu vidio, čak imam osjećaj da nisi ni do Travnika dobacio...ajd odskakutaj, nisam te ništa pitao !![]()
![]()
Sta je istina boli. Do 41-e nisu tri Srbina igrala za Borac. Pardon ,tri pravoslavca ali komunisticki orijentisana![]()
LETS GO FIGHTER
lagana pobjeda veleza 0 2Vanja8 je napisao/la: ↑26 mar 2024, 10:19E fakat nisam pametan za tu tekmu...KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 mar 2024, 10:04U petak ocekujem 6-7 hiljada na Grbavici sa invazijom od par desetina gostujucih navijaca. Pokusati dobiti na misice i podrsku navijaca kao sto je i do sada bio slucaj na Grbavici. Neka fudbal pobijedi![]()
Vama treba za bijeg sa zacelja, a Velezu za Evropu...
Kako cete vi odigrati to zivi niko ne zna, a Velez koliko vidim lagano izlazi iz krize...
Mislim da je ovo ubjedljivo najzanimljivija utakmica kola.
Na barjaku je Hikmet Kusmic, a ne Fazlic.bagniadiluca je napisao/la: ↑26 mar 2024, 10:28Boli me što si ograničen kao balkon i iskompleksiran dosrži, jer da nisi, znao bi da Lešinari i dan danas nose barjak sa likom Husnije Fazlića, a ostale legende Borca u svim sportovima tipa Abas Arslanagic, Fisher i ostale u gradu na Vrbasu oslovljavamo sa velikim respektom a kroz gospodsku i dan danas kad prođu važe za heroje...ajd sad zdrao, smaraš !Antikloc je napisao/la: ↑26 mar 2024, 09:50bagniadiluca je napisao/la: ↑26 mar 2024, 09:42![]()
E moj levatu....veze ti nemaš a Banja Luke nisi u životu vidio, čak imam osjećaj da nisi ni do Travnika dobacio...ajd odskakutaj, nisam te ništa pitao !![]()
![]()
Sta je istina boli. Do 41-e nisu tri Srbina igrala za Borac. Pardon ,tri pravoslavca ali komunisticki orijentisana![]()
Fiser je hohstapler, za vrijeme njega i Ringa su napravljeni ogromni dugovi, ko njega respektuje u Banjaluci taj nema pojma o zivotu. Na stranu igracke zasluge.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Zeznuo sam se se za Husniju onda, mada ja bi i njega na barjakSuvorov je napisao/la: ↑26 mar 2024, 10:45Na barjaku je Hikmet Kusmic, a ne Fazlic.bagniadiluca je napisao/la: ↑26 mar 2024, 10:28Boli me što si ograničen kao balkon i iskompleksiran dosrži, jer da nisi, znao bi da Lešinari i dan danas nose barjak sa likom Husnije Fazlića, a ostale legende Borca u svim sportovima tipa Abas Arslanagic, Fisher i ostale u gradu na Vrbasu oslovljavamo sa velikim respektom a kroz gospodsku i dan danas kad prođu važe za heroje...ajd sad zdrao, smaraš !
Fiser je hohstapler, za vrijeme njega i Ringa su napravljeni ogromni dugovi, ko njega respektuje u Banjaluci taj nema pojma o zivotu. Na stranu igracke zasluge.
LETS GO FIGHTER
Za Spicu vazi isto sto i za Fisera. Spica je kriv za dug prema Dzaji ako se ne varam, nije se pojavljivao pred sudom kao tadasnji direktor kluba i presude su isle automatski u korist Dzaje.bagniadiluca je napisao/la: ↑26 mar 2024, 10:50Zeznuo sam se se za Husniju onda, mada ja bi i njega na barjakSuvorov je napisao/la: ↑26 mar 2024, 10:45Na barjaku je Hikmet Kusmic, a ne Fazlic.bagniadiluca je napisao/la: ↑26 mar 2024, 10:28
Boli me što si ograničen kao balkon i iskompleksiran dosrži, jer da nisi, znao bi da Lešinari i dan danas nose barjak sa likom Husnije Fazlića, a ostale legende Borca u svim sportovima tipa Abas Arslanagic, Fisher i ostale u gradu na Vrbasu oslovljavamo sa velikim respektom a kroz gospodsku i dan danas kad prođu važe za heroje...ajd sad zdrao, smaraš !
Fiser je hohstapler, za vrijeme njega i Ringa su napravljeni ogromni dugovi, ko njega respektuje u Banjaluci taj nema pojma o zivotu. Na stranu igracke zasluge.Fišer je bio igračina, kasnije ga je čaša preuzela...mada i Špica je napravio duga poprilično, možda i više od Fišera...
Nabijem ih na kuurac, "stare banjalućane" i "legende kluba", samo su stetu nanijeli "svom" klubu, gledali kako da zavrnu koju stoju sebi u dzep.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma samo blokiras levata i rahat si,vjeruj mi ne vrijedni njegove nebuloze citat. Vidim i ostala BL stoka se povampirila,nerviraju se jer smo digli hajku,poceli mediji opet pisat,svi su se bili umirili na njihove historijske kradje i lopovluke,svima postalo normalno da nam taj smijesni klub i njihovi navijaci drze nekakve moralne govore,da nas kradu najofirnije i ubjedjuju kako nista bilo nije. Sad se opet pocelo pisat pa su nervozni postari,brine ih sve od kamiondzije koji to nije a najvise ga bole njegove pare. Kad se pitaju za kamiondziju i prije kamiondzije smo imali kamiondziju,pa i prije njega opet nekog i vazda cemo imati nismo slina kao Borac da nas neko otrese kad mu dodje da ispuse nos.Vanja8 je napisao/la: ↑25 mar 2024, 23:33Majke ti hocete li to i Cvijanovicku u Upravu, Nesic je onda poluozbiljna stvar...bagniadiluca je napisao/la: ↑25 mar 2024, 23:19Isto tako znaš koliko nas zabole šta vi mislite o nama, a posebno nam je važna vaša dobronamjernost za ovu ligu i napredak u fudbalu.....i ptica na grani vas je pročitala, ali nije da nije i ranije spominjano kako ste najveći licemjeri....o tome da ste divovi ne mogu od smjehaVanja8 je napisao/la: ↑25 mar 2024, 23:09
Znas koliko nas zaboli sta navijaci Borca misle o nama...
A posebno nam je vazna vasa "dobronamjernost", vjeruj, ne mozemo vam se zahvaliti sto nam sve to onako "posteno" sugerisete i prvi sam da to uzmemo na nasoj sledecoj forumskoj Skupstini u razmatranje...
Iskreno, sa jednom cinjenicom koju si naveo se slazem, zna nas zasvrbiti za Borcem, ali eto ne bih bas javno ovdje napisao gdje...tako da moj ti Vanja, gledaj da što prije dočekate nove pripreme i da se radujete , a do tada pustite nama ozbiljnim klubovima koji znaju sa loptom da se hvatamo u koštac sa ozbiljnim stvarima
![]()
![]()
![]()
Da ste raritet , jeste...Jedini ste klub u Evropi kome uvodjenje aktivnih politicara u klub predstavlja hvatanje u kostac sa ozbiljnim stvarima...![]()
![]()
Divovi za neke klubove jesmo, jer mi nikada nismo bili igracka koju kad odbace zaglavi sa Slogom iz Trna i Famosom iz Vojkovica na istom levelu.
Kad feninga u klubu nismo imali, kad su nam igrace izbacivali van iz stanova mi smo u vrhu bili...
Ogromna je to razlika izmedju dva kluba...Ogromna...
Znaju to i pravi navijaci Borca, pa da Gradski stadion "Velikana iz Platonove" ne bi zjapio prazan, prave se ugovori sa skolama iz Vukosavlja, Laktasa da uz placen prevoz i obezbjedjene sendvice djeci pogledaju utakmice Premijer lige BiH...![]()
![]()
![]()
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Lijepi strahKONTRASVIH je napisao/la: ↑26 mar 2024, 10:04U petak ocekujem 6-7 hiljada na Grbavici sa invazijom od par desetina gostujucih navijaca. Pokusati dobiti na misice i podrsku navijaca kao sto je i do sada bio slucaj na Grbavici. Neka fudbal pobijedi![]()
Vec su pocele panike
-
JanSobieski
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mislis stRAh?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 mar 2024, 11:26Lijepi strahKONTRASVIH je napisao/la: ↑26 mar 2024, 10:04U petak ocekujem 6-7 hiljada na Grbavici sa invazijom od par desetina gostujucih navijaca. Pokusati dobiti na misice i podrsku navijaca kao sto je i do sada bio slucaj na Grbavici. Neka fudbal pobijedi![]()
![]()
Vec su pocele panike![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zar bolan još raspravljate o političkom projektu. Svima je sve jasno. Koga to zanima borac? Veliki derbi entiteta odigran u Modriči pred 12 ljudi. Uživajte u nesportskim uspjesima dok traju. Uvjerite sami sebe da je to zasluženo, čestitam će vam i koji slijepi bošnjo, nikakav problem. Ne mrzi se ovdje ni Zrinjski ništa manje od vas,takvi smo, i znamo svi ko je beus, ali njihovu dominaciju nije niko ili skoro niko osporavao. Ljudi su bili najbolji i to je to. Idi slavite Rusiju, Kosovo, Srbiju, generale i tako to, zbog toga i postojite.
Ko je najbolji ove sezone? Evo da je sudjenje bilo kako ti mislis da treba, ko bi bio sampion?jasta je napisao/la: ↑26 mar 2024, 11:57Zar bolan još raspravljate o političkom projektu. Svima je sve jasno. Koga to zanima borac? Veliki derbi entiteta odigran u Modriči pred 12 ljudi. Uživajte u nesportskim uspjesima dok traju. Uvjerite sami sebe da je to zasluženo, čestitam će vam i koji slijepi bošnjo, nikakav problem. Ne mrzi se ovdje ni Zrinjski ništa manje od vas,takvi smo, i znamo svi ko je beus, ali njihovu dominaciju nije niko ili skoro niko osporavao. Ljudi su bili najbolji i to je to. Idi slavite Rusiju, Kosovo, Srbiju, generale i tako to, zbog toga i postojite.
- feniksptica
- Kontakt:
I da nije bilo nekih zamjena domaćinstva sto isto utice Zrinja bi bioSuvorov je napisao/la: ↑26 mar 2024, 12:02Ko je najbolji ove sezone? Evo da je sudjenje bilo kako ti mislis da treba, ko bi bio sampion?jasta je napisao/la: ↑26 mar 2024, 11:57Zar bolan još raspravljate o političkom projektu. Svima je sve jasno. Koga to zanima borac? Veliki derbi entiteta odigran u Modriči pred 12 ljudi. Uživajte u nesportskim uspjesima dok traju. Uvjerite sami sebe da je to zasluženo, čestitam će vam i koji slijepi bošnjo, nikakav problem. Ne mrzi se ovdje ni Zrinjski ništa manje od vas,takvi smo, i znamo svi ko je beus, ali njihovu dominaciju nije niko ili skoro niko osporavao. Ljudi su bili najbolji i to je to. Idi slavite Rusiju, Kosovo, Srbiju, generale i tako to, zbog toga i postojite.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
12345678922
- Kontakt:
Vi niste sigruno, nego ste ove sezone to pametno odradili.Suvorov je napisao/la: ↑26 mar 2024, 12:02Ko je najbolji ove sezone? Evo da je sudjenje bilo kako ti mislis da treba, ko bi bio sampion?jasta je napisao/la: ↑26 mar 2024, 11:57Zar bolan još raspravljate o političkom projektu. Svima je sve jasno. Koga to zanima borac? Veliki derbi entiteta odigran u Modriči pred 12 ljudi. Uživajte u nesportskim uspjesima dok traju. Uvjerite sami sebe da je to zasluženo, čestitam će vam i koji slijepi bošnjo, nikakav problem. Ne mrzi se ovdje ni Zrinjski ništa manje od vas,takvi smo, i znamo svi ko je beus, ali njihovu dominaciju nije niko ili skoro niko osporavao. Ljudi su bili najbolji i to je to. Idi slavite Rusiju, Kosovo, Srbiju, generale i tako to, zbog toga i postojite.
Na početku sezone, Željo vas zgazi, i onda skontate pa nećemo se tako igrat nego.
Onda zamjenite domaćinstvo sa Slogom, Vlado dovede juniore pregazite ih 5:0.
Pa naštimate prelaz sa Zvijezdom, Pa vam i Posušje dodje u goste, znači 4 od 5 tekmi na početku sezone ste igrali kao domaćini.
Kako je to moguće ? Pa jer ste uvidili da treba nakupit bodova na početku sezone dok se Zrinjski trošio po Evropi sa ostlaim ekipama, oni su vam i bili jedini konkurenti da se ne lažemo.
Eh dalje da ne pričam, gdje god je utakmica mogla otić u drugom smjeru sudija je navlačio male faulove a meni ko navijaču to izvuče više živce nego penali i golovi iz ofsajda.
Sarajevu go iz ofsajda na kraju utakmice u BL, Želji gol iz faula nad Muftićem. Da ga nije zabio ondje vjerovatno bi od kraja navuko neki penal.

Nema Njegomirovića, Gigovića, Bilbije i ostalih prodanih duša.
Suvorov je napisao/la: ↑26 mar 2024, 12:02Ko je najbolji ove sezone? Evo da je sudjenje bilo kako ti mislis da treba, ko bi bio sampion?jasta je napisao/la: ↑26 mar 2024, 11:57Zar bolan još raspravljate o političkom projektu. Svima je sve jasno. Koga to zanima borac? Veliki derbi entiteta odigran u Modriči pred 12 ljudi. Uživajte u nesportskim uspjesima dok traju. Uvjerite sami sebe da je to zasluženo, čestitam će vam i koji slijepi bošnjo, nikakav problem. Ne mrzi se ovdje ni Zrinjski ništa manje od vas,takvi smo, i znamo svi ko je beus, ali njihovu dominaciju nije niko ili skoro niko osporavao. Ljudi su bili najbolji i to je to. Idi slavite Rusiju, Kosovo, Srbiju, generale i tako to, zbog toga i postojite.
Kompleksno pitanje. Ne možeš to ocjenjivati sa ove tačke na kojoj jesi. Borac je trenutno najbolji, al nabildalo se to i ovako i onako. Morali bi vam odmah oduzeti 18 bodova sloga i zvijezda, 3 vraćena Posušje,....e sad ne znači da nešto od toga ne bi i uzeli....o zaštićenosti sudijskoj je suvišno...ostale poguraš pa ih i zakineš....napuniš kartonima....Ima tu faktora mali milion. Moj favorit bi opet bio Zrinjski. U svakom slučaju ima li bi ekipu za Evrope i da je tu u borbi za prvaka.
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:

Zeljkan nam je najdrazi samo se skine legne i opusti
Sa istom skupinom igrača i istim trenerom ali sa različitim okolnostima možeš biti u istoj ligi i prvi i peti.
Ovo važi za ujednačenije lige, ne mislim na neki Seltik ili Zvezdu. Te okolnosti su nekad regularne a nekad ne.
Ovo važi za ujednačenije lige, ne mislim na neki Seltik ili Zvezdu. Te okolnosti su nekad regularne a nekad ne.
-
19vendetta87
- Kontakt:
2000 Veležovaca najavilo dolazak na gRbAvicu. Invazija gRAda saRAjeva
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Posljednja utakmica na sjevernoj tribini pa je zato invazija.19vendetta87 je napisao/la: ↑26 mar 2024, 12:262000 Veležovaca najavilo dolazak na gRbAvicu. Invazija gRAda saRAjeva
19V22
Kako oduzeti 18 bodova, nismo odigrali 6 utakmica sa Zvijezdom i Slogom?jasta je napisao/la: ↑26 mar 2024, 12:15Suvorov je napisao/la: ↑26 mar 2024, 12:02Ko je najbolji ove sezone? Evo da je sudjenje bilo kako ti mislis da treba, ko bi bio sampion?jasta je napisao/la: ↑26 mar 2024, 11:57Zar bolan još raspravljate o političkom projektu. Svima je sve jasno. Koga to zanima borac? Veliki derbi entiteta odigran u Modriči pred 12 ljudi. Uživajte u nesportskim uspjesima dok traju. Uvjerite sami sebe da je to zasluženo, čestitam će vam i koji slijepi bošnjo, nikakav problem. Ne mrzi se ovdje ni Zrinjski ništa manje od vas,takvi smo, i znamo svi ko je beus, ali njihovu dominaciju nije niko ili skoro niko osporavao. Ljudi su bili najbolji i to je to. Idi slavite Rusiju, Kosovo, Srbiju, generale i tako to, zbog toga i postojite.
Kompleksno pitanje. Ne možeš to ocjenjivati sa ove tačke na kojoj jesi. Borac je trenutno najbolji, al nabildalo se to i ovako i onako. Morali bi vam odmah oduzeti 18 bodova sloga i zvijezda, 3 vraćena Posušje,....e sad ne znači da nešto od toga ne bi i uzeli....o zaštićenosti sudijskoj je suvišno...ostale poguraš pa ih i zakineš....napuniš kartonima....Ima tu faktora mali milion. Moj favorit bi opet bio Zrinjski. U svakom slučaju ima li bi ekipu za Evrope i da je tu u borbi za prvaka.
Ko je napunjen kartonima ove sezone? To se stvarno desilo prije 3 godine u par kola (namjerno ili ne), ali ti i dalje zivis u tom filmu.