Liče, još 10 kola do kraja.
De se Bogati ne brukaj s tim kvazi analizama da neko nešto ima sigurno ako pobijedi jednu utakmicu, a istvoremeno neko drugi kiksa. Nisi dijete.
Razumijem da ne podnosite Sarajevo, al ne budite smiješni.
Liče, još 10 kola do kraja.
E kako ste pokvareni, pa niko se ne veseli ovome nego se ismijavaju navijci klubova koji su ocekivali 12 bodova da ce oduzeti. Vi ste se prvi veselili disciplinskoj i najstrozoj kazni, a kazna pla na 3 boda koja ce se zalbom vratiti.kontrasviju je napisao/la: ↑27 mar 2024, 14:44Ma hajde dobro vjerujem da je većina (čak i njih) očekivala neku strožiju kaznu. Ali nije mi vala jasno čemu ovoliko slavlje, upisali ovo sebi kao neku pobjedu protiv saveza![]()
Još se ovaj jedan “insajder” raspisao ne prestaje, isto kao da je pola saveza smijenjeno![]()
A kazna nije bezazlena, pogotovo ova 3 boda koja mogu direktno odlučiti ko će biti četvrti.
TIK-TAKGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 mar 2024, 14:50Virto insajder.![]()
Još čekamo investicije iz SA, povratak najboljeg predsjednika poslije rata, i još mnogo toga.![]()
Ne znam sto te ovo cudi, OsmaDolazi je najveci debil na forumu uz onog lazova Pitarsam (koji je vjerovatno i poremecen)nastrojeni21 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 14:38Pošalju ti na Koševo sudiju koji te protiv istog protivnika vec zaklao u BL, u startu te tu ponize. Taj se sudija opt popisa po tebi, ispadnes iz kupa i kao nagradu dobijes -3 boda, suspenzije i novcanu kaznu. I dodje reta.rd na forum i napiseDo sledeceg pokusaja siljenja k.rca na Fudbalskom Klubu Sarajevo, ADIO !![]()
Znam da te boli. Boljet ce jos, i jace i duže.
Eno upravo nas sada gasi.
Nisam znao da je bas toliko glup, sto je najgore nije jedini da isto tako razmislja.Zvornicka je napisao/la: ↑27 mar 2024, 14:59Ne znam sto te ovo cudi, OsmaDolazi je najveci debil na forumu uz onog lazova Pitarsam (koji je vjerovatno i poremecen)nastrojeni21 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 14:38Pošalju ti na Koševo sudiju koji te protiv istog protivnika vec zaklao u BL, u startu te tu ponize. Taj se sudija opt popisa po tebi, ispadnes iz kupa i kao nagradu dobijes -3 boda, suspenzije i novcanu kaznu. I dodje reta.rd na forum i napiseDo sledeceg pokusaja siljenja k.rca na Fudbalskom Klubu Sarajevo, ADIO !![]()
Hahahahahahaahahahahahahahahahahahahah...Maradona10 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 15:05Citirajte me ako hocete od prethodnog posta vezanog za ovo. Samo eto novčana kazna je preblaga i kosevo nije zatvoreno. Sta kazu kup nema veze sa ligom ... Ljudi vam ostavili klub bez evrope, a vi i dalje pricajte kako ste jedini digli glas, odradili vas ljudi na foru iz osnovne škole .. Mirvic nije mogao lakse otici nego da vam proda foru, on ce svoje pare naplatiti em od kluba, em kroz menadžersku agenciju sa bratom Vicom... "Otis'o si Mirvicu, ostala je tuga, ko ce sada vratiti 10 milki duga."
Ma jasta.Antikloc je napisao/la: ↑27 mar 2024, 15:03Realno ,kazna je smijesna. Pare nisu problem,to je sitno. Trener je ostao prakticno nekaznjen ( na zalost ),Ajducko srce je ionako beskoristan komad budale,necemo ni vidjeti da ga nema pola godine ( ako se uopste vrati ). Mirvicu ionako sve Ajla radi,moze uvijek joj dati upute. A tri boda su smijesna ,naskoditi nam nece a nizasta nam ne trebaju,bili 6-i ili 7-i je sasvim svejedno.
NS je truhal i sklon kompromisima,kao i ova nesrecna zemlja,nesretnih ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Kockoglavi, Majestic-12 [Bot], Zigazaga i 26 gostiju.