Premijer liga BiH - aktuelno

Riki10HZ
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Riki10HZ » 27 mar 2024, 15:02

Eh sad cekamo Kazne za Usidju i one koji su ga poslali! Hajmo mediji raskrinkavajte mafiju.. Samo sto njima slijedi veca kazna a to je ZATVOR! AKO SE DOKAZE DA borac ima upetljane prste i oni ce se suspendovat iz PL a svi znamo da imaju i nadam se da im se oduzne ova titula... Sve u svemu pune ruke posla za sve ljude koji vole BiH da spasimo nas fudbal abd uz pomoc stranaca i svih ljudi... Samo zajedno ovo mozemo iznijeti. Dosta vise da se razglaba ko je za koji klub i da se pljuje drugi. Stisnimo redove cim zavrsi sezona abd organizovat sastanke i idemo ih rusit uz pomoc arnijr navijaca Sarsjeva, Zelje, veleza, Slobode, i svih ostalih koji vole nasu drzavu!!

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 27 mar 2024, 15:03

Zvornicka je napisao/la:
27 mar 2024, 14:59

Ne znam sto te ovo cudi, OsmaDolazi je najveci debil na forumu uz onog lazova Pitarsam (koji je vjerovatno i poremecen)
Znam da te boli. Boljet ce jos, i jace i duže. :rol:
Jos ce vam taj "debil" nabijati komplekse na forumu dugo-dugo ! Sanjat će te me, molit ce te se da se probudite iz nocne more a necete moci ! :mrgreen:
scholsey je napisao/la:
27 mar 2024, 14:56
Ma znam, ali je Mirvić skontao da se zajebao, rupa bez dna, minus prevelik, treba to nekome opravdati.

Izlazna strategija. :zviz:
Eno upravo nas sada gasi. :thumbup:
Al je covjek strateg svaka mu cast. Treba ga umjesto Rozmana, kakva strategija, kapa do poda ! :mrgreen:

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 27 mar 2024, 15:03

Realno ,kazna je smijesna. Pare nisu problem,to je sitno. Trener je ostao prakticno nekaznjen ( na zalost ),Ajducko srce je ionako beskoristan komad budale,necemo ni vidjeti da ga nema pola godine ( ako se uopste vrati ). Mirvicu ionako sve Ajla radi,moze uvijek joj dati upute. A tri boda su smijesna ,naskoditi nam nece a nizasta nam ne trebaju,bili 6-i ili 7-i je sasvim svejedno.
NS je truhal i sklon kompromisima,kao i ova nesrecna zemlja,nesretnih ljudi.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 27 mar 2024, 15:04

Zvornicka je napisao/la:
27 mar 2024, 14:59
nastrojeni21 je napisao/la:
27 mar 2024, 14:38
Pošalju ti na Koševo sudiju koji te protiv istog protivnika vec zaklao u BL, u startu te tu ponize. Taj se sudija opt popisa po tebi, ispadnes iz kupa i kao nagradu dobijes -3 boda, suspenzije i novcanu kaznu. I dodje reta.rd na forum i napise
Do sledeceg pokusaja siljenja k.rca na Fudbalskom Klubu Sarajevo, ADIO !
:twisted:
Ne znam sto te ovo cudi, OsmaDolazi je najveci debil na forumu uz onog lazova Pitarsam (koji je vjerovatno i poremecen)
Nisam znao da je bas toliko glup, sto je najgore nije jedini da isto tako razmislja.

Maradona10
Kontakt:

Post Postao/la Maradona10 » 27 mar 2024, 15:05

Citirajte me ako hocete od prethodnog posta vezanog za ovo. Samo eto novčana kazna je preblaga i kosevo nije zatvoreno. Sta kazu kup nema veze sa ligom ... Ljudi vam ostavili klub bez evrope, a vi i dalje pricajte kako ste jedini digli glas, odradili vas ljudi na foru iz osnovne škole .. Mirvic nije mogao lakse otici nego da vam proda foru, on ce svoje pare naplatiti em od kluba, em kroz menadžersku agenciju sa bratom Vicom... "Otis'o si Mirvicu, ostala je tuga, ko ce sada vratiti 10 milki duga."

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 27 mar 2024, 15:09

Maradona10 je napisao/la:
27 mar 2024, 15:05
Citirajte me ako hocete od prethodnog posta vezanog za ovo. Samo eto novčana kazna je preblaga i kosevo nije zatvoreno. Sta kazu kup nema veze sa ligom ... Ljudi vam ostavili klub bez evrope, a vi i dalje pricajte kako ste jedini digli glas, odradili vas ljudi na foru iz osnovne škole .. Mirvic nije mogao lakse otici nego da vam proda foru, on ce svoje pare naplatiti em od kluba, em kroz menadžersku agenciju sa bratom Vicom... "Otis'o si Mirvicu, ostala je tuga, ko ce sada vratiti 10 milki duga."
Hahahahahahaahahahahahahahahahahahahah...
Po sta cemo da ce Sarajevo igrati Evropu ove godine i da Borac ispada iz lige u sledecih 5 godina? :D

EDIT: Da dodamo u opkladu da i Mirvic nece otici iz kluba dok Borac ne vidi u 1. Ligi RS ? :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 mar 2024, 15:10

Antikloc je napisao/la:
27 mar 2024, 15:03
Realno ,kazna je smijesna. Pare nisu problem,to je sitno. Trener je ostao prakticno nekaznjen ( na zalost ),Ajducko srce je ionako beskoristan komad budale,necemo ni vidjeti da ga nema pola godine ( ako se uopste vrati ). Mirvicu ionako sve Ajla radi,moze uvijek joj dati upute. A tri boda su smijesna ,naskoditi nam nece a nizasta nam ne trebaju,bili 6-i ili 7-i je sasvim svejedno.
Ma jasta.
Sta ima veze sto su vas izlevatili u kupu, izbacili na foru, kasnije vas kaznili, oduzeli bodove, gazdu vam suspendovali na godnu dana i tako te neke sitinice.

Treba to nekako pretvoriti u pobjedu nad Savezom :mrgreen:

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 27 mar 2024, 15:11

Ispadanje iz lige i raspad sistema.

Tik-tak, tik-tak... ⌛

Maradona10
Kontakt:

Post Postao/la Maradona10 » 27 mar 2024, 15:13

OsmaDolazi je napisao/la:
27 mar 2024, 15:09
Maradona10 je napisao/la:
27 mar 2024, 15:05
Hahahahahahaahahahahahahahahahahahahah...
Po sta cemo da ce Sarajevo igrati Evropu ove godine i da Borac ispada iz lige u sledecih 5 godina? :D

EDIT: Da dodamo u opkladu da i Mirvic nece otici iz kluba dok Borac ne vidi u 1. Ligi RS ? :mrgreen:
Reci cifru koju hoces? Hocemo li po stanove? Ja stavim svoj u BL ti svoj u Sa? Ja ti na to dodam jos da ce u narednih 5 godina bar u 3 Borac biti ispred Sarajeva na tabeli? Ali ti si koliko ja vidim, za neke ustanove...

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 27 mar 2024, 15:14

Pa dobro, da su nam komšije čemu, ukoliko nekako dobijemo u Tuzli, opet bismo bili na -2 od Veleža :D
Samo što će Velež da se igra po Grbavici, standardno.

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 27 mar 2024, 15:14

Sarajevo dobro proslo, najmanja moguca kazna.
Opet su u borbi za evropu skoro pa se nista nije promijenilo na njihovu stetu.

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 27 mar 2024, 15:14

slika

Herson

Post Postao/la Herson » 27 mar 2024, 15:15

Igramo li Kup iduće sezone? Zna li se šta?

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 27 mar 2024, 15:15

let3 je napisao/la:
27 mar 2024, 15:10
Antikloc je napisao/la:
Ma jasta.
Sta ima veze sto su vas izlevatili u kupu, izbacili na foru, kasnije vas kaznili, oduzeli bodove, gazdu vam suspendovali na godnu dana i tako te neke sitinice.

Sta mislis ti moze li tvog "gazdu" neko suspendovati da vise ne bude "gazda"? :bow:
Sta mislis hoce li Ibricic moci raditi posao SD-a ako su ga suspendovali? :D

Ja sam znao da su ovi iz Zvornicke udareni u glavu, ali da su ovoliko to me iznenađuje.

Zamisli neko Marinakisa suspenduje i covjek vise nece biti gazda Olimpiakosa. E divim vam se.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 mar 2024, 15:16

Mirvić napokon ima čistu situaciju da napusti brod koji tone.

Njemu je danas pao ogroman teret sa leđa.

Tik-tak, tik-tak...⌛
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 27 mar 2024, 15:16

IsmirMirvic je napisao/la:
27 mar 2024, 15:14
slika
Mogo si ba Mirva tipla nekog da ti uradi ovo, a ne da gledamo u piksele.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 27 mar 2024, 15:17

Sto se kazne tiče “pala muha na medvjeda”!
Htjeli su 12 boba otet,pa 3 jedva koje će najvjerovatnije
Vratiti.Balije i sjecikese iz BanjaLuke mogu da ga Puse👈
Nije Ba Sarajevo nedo Bog Velež,Željkan i Moljac iz BL,
Pa da se šilji kurko.
Al tjeracemo se mi još.Tek je pocelo i izuzetno mi je drago
da je Gospodin Mirvic uvidio sa kakvim balijama i petokolonasima
Ima posla.Samo Jako,NEMA NAZAD💪👈
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 27 mar 2024, 15:18

Kada usporedimo njihovu kaznu i nasu ne moze se reci da su bas dobro prosli. Nista nisu uradili osim sto su napustili teren dok je u Mostaru prekinuta utakmica. Nazalost udarali se igraci Borca nogama sa tribine koji nisu nista krivi i kako oni kazu zapaljeno auto sudije u povratku mada za ovo drugo nije dokazano ko je to uradio

Samo sto je nase rukovodstvo to prebrodilo na puno dostojanstveniji nacin bez pokusaja uvlacenja drugih klubova i puno vise patriotski jer nismo molili savez kao oni

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 27 mar 2024, 15:19

IsmirMirvic je napisao/la:
27 mar 2024, 15:14
slika
💪❤️🤍❤️💪

NEMA NAZAD👈
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 mar 2024, 15:19

OsmaDolazi je napisao/la:
27 mar 2024, 15:15
let3 je napisao/la:
27 mar 2024, 15:10
Antikloc je napisao/la:
Ma jasta.

Sta mislis ti moze li tvog "gazdu" neko suspendovati da vise ne bude "gazda"? :bow:
Sta mislis hoce li Ibricic moci raditi posao SD-a ako su ga suspendovali? :D

Ja sam znao da su ovi iz Zvornicke udareni u glavu, ali da su ovoliko to me iznenađuje.

Zamisli neko Marinakisa suspenduje i covjek vise nece biti gazda Olimpiakosa. E divim vam se.
Da ga hoce bogdo neko suspendovati :pray: kud dođe ikako u klub taj nas "gazda".

Ali dobro ste ovo zapisavanje od strane Saveza okrneuli na zayebanciju, moram priznati :lol: samo jos da objavite kako ste pobjedili u tom ratu kojeg sami vodite sa njima i mirna Bosna :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 4 gosta.