FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prošlu sezonu nakon 23 kola smo bili u zaostatku od 8 bodova za 3 mjestom, sad nakon svega zaostajemo 5 bodova. Ako smo mogli sa onakvim polutrenerom i katastrofalnom atmosferom oko kluba uspjeli to stići sad za ovih 10 kola igrači i sš nemaju nikakav izgovor. Ekipa mora dobro igrati i pobjeđivati sve ostalo je prdimahovina. Dobili su poddšku za skoro svaki potez, očistili svlačionicu od ometača, loše igre, taktike, sve je zaboravljeno sad je na njima. Pobjede tražimo i europske utakmice za sve to i ništa više
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Prvi put u historiji plaćaš obeštećenja za igrača (apsolutno se jedan dobar dio toga nije isplatio), dobio si teretanu u trening centru, nikome ni dana ne kasni plata u klubu a sjećaš li se šta je bilo zadnji put kad je kasnila plata?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 mar 2024, 19:47Volio bih samo da mi napišeš u šta je sve inevstirao investitor.morensa je napisao/la: ↑27 mar 2024, 18:21Drug ne ostajemo, samo pronađeš novac ili investitore, Mirvić je poslovan čovjek dobra ponuda i možda čovjek razmisli pa nas spasite svegaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 mar 2024, 17:41Nadao sam se da će nam savez učiniti uslugu i ublehu maknuti iz fudbala.Tada bi napokon možda dobili upravu,direktora i organe koji svaki normalan klub ima.
Ovako opet ostaje društvo jednog lica,skup ofajli i probisvijeta .valjda si mislio na upravu kao kod komšija koji sjede tu radi statusa, čekaju da pare padnu sa neba ili čekaju kantonalne pare. Najlakše organe napraviti koji neće ništa raditi imali smo mi to sve. A što se tiče ulaganja svaka čast bilo kome ko u ovoj žabokrečini u bilo koju branšu uloži i 1 KM.
Hvala
Popustite više bogalji sa tim vašim malerima i dnevnim sr*njima!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Sve ono što ostaje klubu je investicija od opštine i kantona,tako i ta teretana koju pominješ.Sve ono gdje para cure je investicija od investitora.mnon46 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 20:04Prvi put u historiji plaćaš obeštećenja za igrača (apsolutno se jedan dobar dio toga nije isplatio), dobio si teretanu u trening centru, nikome ni dana ne kasni plata u klubu a sjećaš li se šta je bilo zadnji put kad je kasnila plata?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 mar 2024, 19:47Volio bih samo da mi napišeš u šta je sve inevstirao investitor.morensa je napisao/la: ↑27 mar 2024, 18:21
Drug ne ostajemo, samo pronađeš novac ili investitore, Mirvić je poslovan čovjek dobra ponuda i možda čovjek razmisli pa nas spasite svegavaljda si mislio na upravu kao kod komšija koji sjede tu radi statusa, čekaju da pare padnu sa neba ili čekaju kantonalne pare. Najlakše organe napraviti koji neće ništa raditi imali smo mi to sve. A što se tiče ulaganja svaka čast bilo kome ko u ovoj žabokrečini u bilo koju branšu uloži i 1 KM.
Hvala
I ne obraćaj mi se ako ne znaš normalno diskutovati.Kući sa ženom tako pričaj.
Ja mislim da ni ti sam ne znaš šta si htio da mi kažeš. Po načinu pisanja djeluje da si 50+ godina lik koji još uvijek živi u osamdesetim. Ne ide tako, ne igra Pape više za FKS i ne funkcionišu stvari na način na koji si zamislio. Nit ti općina i kanton plaćaju obeštećenja, nit ti grade trening kamp.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 mar 2024, 20:15Sve ono što ostaje klubu je investicija od opštine i kantona,tako i ta teretana koju pominješ.Sve ono gdje para cure je investicija od investitora.mnon46 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 20:04Prvi put u historiji plaćaš obeštećenja za igrača (apsolutno se jedan dobar dio toga nije isplatio), dobio si teretanu u trening centru, nikome ni dana ne kasni plata u klubu a sjećaš li se šta je bilo zadnji put kad je kasnila plata?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 mar 2024, 19:47
Volio bih samo da mi napišeš u šta je sve inevstirao investitor.
Hvala
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jaa sta ima strumfova na ovoj temi...

-
- Kontakt:
Trening kamp ne gradi ni Mirvić,za tu teretanu je pare dalo Min.kul. i sporta KS.mnon46 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 20:27Ja mislim da ni ti sam ne znaš šta si htio da mi kažeš. Po načinu pisanja djeluje da si 50+ godina lik koji još uvijek živi u osamdesetim. Ne ide tako, ne igra Pape više za FKS i ne funkcionišu stvari na način na koji si zamislio. Nit ti općina i kanton plaćaju obeštećenja, nit ti grade trening kamp.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 mar 2024, 20:15Sve ono što ostaje klubu je investicija od opštine i kantona,tako i ta teretana koju pominješ.Sve ono gdje para cure je investicija od investitora.mnon46 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 20:04
Prvi put u historiji plaćaš obeštećenja za igrača (apsolutno se jedan dobar dio toga nije isplatio), dobio si teretanu u trening centru, nikome ni dana ne kasni plata u klubu a sjećaš li se šta je bilo zadnji put kad je kasnila plata?
Kada uloži pare u nešto što će klubu ostati poslije njega skidam kapu.
A to kome on plaća obeštećenja i kolike plate baca me ne interesuje .
Njegove pare njegovi hirovi.
A ko je onda po tebi ikad uložio nešto u klub što je ostalo poslije njega?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 mar 2024, 20:32Trening kamp ne gradi ni Mirvić,za tu teretanu je pare dalo Min.kul. i sporta KS.mnon46 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 20:27Ja mislim da ni ti sam ne znaš šta si htio da mi kažeš. Po načinu pisanja djeluje da si 50+ godina lik koji još uvijek živi u osamdesetim. Ne ide tako, ne igra Pape više za FKS i ne funkcionišu stvari na način na koji si zamislio. Nit ti općina i kanton plaćaju obeštećenja, nit ti grade trening kamp.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 mar 2024, 20:15
Sve ono što ostaje klubu je investicija od opštine i kantona,tako i ta teretana koju pominješ.Sve ono gdje para cure je investicija od investitora.
- napoleon72
- Kontakt:
Da, ljubav prema klubu se mjeri tako da djecu odgajas da ne znaju da Grbavica postoji a ime Sirokog Brijega pises malim slovom. Izvini Soja Stojane, nisam te prepoznao.AVNOJ je napisao/la: ↑27 mar 2024, 18:31Taj klub ne zaslužuje ništa na dobije na Koševu a kamoli aplauz pa makar 100 golova dali a ti čim ime tog kluba izgovaraš tako i još ga pišeš velikim slovom dovoljno govori.napoleon72 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 18:07Vidjeli smo protiv Sirokog, standing ovations dobiliSAMO BORDO je napisao/la: ↑27 mar 2024, 17:42Sve ce proci i ova bagra nestati aBd.
Samo je FKS vijecno, doce i ovima kraj pa borca i ove korida klubove u ligu rs vratiti gdje im je i mjesto da igraju!
Nikad niko ovdje nebi rijeci rekao i svaki protivnik pude aplauzom ispracen na fer igru i sudjenje.
Da BOG dao da se raspadnu svi skupa je.. im Cvilo babe a i oni njemu.
Sutra kad neki novi Sesar ili Ikic dodju, prvi sidji sa tribine i samar im opali, nemoj se klanjat ovdje kad momci dodju na tekmu i urade ono sto Pape, Husref i ekipa nikad nisu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Jel moguce da je ovoliko strumfova na temi i da se ne moze odstraniti bar 1 2?
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Preporučujem svima da pišu na temi samo za članove, skroz druga dimenzija. Ovdje čitaš postove debilnog sureala, evandera i bipolarnog lucasa.
Ako se ne moze ocistit tema od strumfova , moze l se bar promijenit naziv teme u NKZ ? Hvala.
Ja se cudim da ovi pojedinci ulaze u rasprave sa njima...Jarane ,ako te citira nesto samo ga mrsnes, a ne njima nesto dokazivati...
-
- Kontakt:
Tan je uložio u kamp i akademiju.Naravno,bošnjo je pokarao skoro sve što se moglo pokrasti urađeno je samo minimalno.Ni blizu onoga što je trebalo.mnon46 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 20:36A ko je onda po tebi ikad uložio nešto u klub što je ostalo poslije njega?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 mar 2024, 20:32Trening kamp ne gradi ni Mirvić,za tu teretanu je pare dalo Min.kul. i sporta KS.mnon46 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 20:27
Ja mislim da ni ti sam ne znaš šta si htio da mi kažeš. Po načinu pisanja djeluje da si 50+ godina lik koji još uvijek živi u osamdesetim. Ne ide tako, ne igra Pape više za FKS i ne funkcionišu stvari na način na koji si zamislio. Nit ti općina i kanton plaćaju obeštećenja, nit ti grade trening kamp.
Ako si ikad otišao dole mogao si vidjeti na pta to liči,sami prilaz kampu je za Bogu plakati.
Akademija je imala svoj budzet,akademci su išli širom evrope na najača turnire.
Skupljali iskustvo i mjerili se sa najboljim.
Naravno bošnjo opet sve pokrade tako da sad imamo smjene direktora svake godine.
Reci mi koja je razlika između ugašenog OP i akademije?
Gdje su ti talentovani igrači?
Najtalentovaniji igrač bio Dal kome je pola stadiona zbog zlobe majku ****.
Ziljkićeva plata nije investicija kao ni Penerandina niti Hasićeva.Kaomšto rekoh to su hirovi predsjednika i neka se igra ne interesuje me.
Hasiće mi treba da pravimo ali nećemo nikad upravo zbog toga što imamo lika na čelu kluba koji želi da se miješa u sve,a pojma nema.
Ljudi ga muzu ko kravu.
Koliko je realno da nam vrate bodove zalbom??
Zanimljivo, sad bas gledam. Nigdje medju clanovima kluba nema:GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 mar 2024, 20:43Preporučujem svima da pišu na temi samo za članove, skroz druga dimenzija. Ovdje čitaš postove debilnog sureala, evandera i bipolarnog lucasa.
Lucasa
Evandera
Surreal
SamoDaKazeem
Antikloca
Sanceza
Ni jednog dezurnog strumfa...

Malo jači od pavlake.nokee je napisao/la: ↑27 mar 2024, 20:56Zanimljivo, sad bas gledam. Nigdje medju clanovima kluba nema:GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 mar 2024, 20:43Preporučujem svima da pišu na temi samo za članove, skroz druga dimenzija. Ovdje čitaš postove debilnog sureala, evandera i bipolarnog lucasa.
Lucasa
Evandera
Surreal
SamoDaKazeem
Antikloca
Sanceza
Ni jednog dezurnog strumfa...![]()
🇵🇸
U kakve krajnosti ljudi idu ovo je meni nevjerovatno, šest godina pišem na forumu, moji prvi postovi kao ono jako, ali jako mladog klinca su bili na ovoj temi, jer sam i tada želio da uđem u kontakt sa ljudima sa kojima imam povezanost - istu boju, istu pjesmu, isti DNK bez obzira koliko udaljeni bili. Niti u jednom momentu nisam se identificirao kao navijač nekog drugog kluba iz BiH, to i sam Mortem zna.
Navijači kao navijači trebaju da razgraniče neke stvari, nismo mi svi u tom "ultras" gasu, ne mrzimo svi komšijski klub, shvatam rivalitet i ne mogu da spavam dva dan pred derbi, ali ja te ljude ne mrzim - ne bih mogao nazivati četnicima, jer oni to nisu. Ne bih se potukao sa osobom na ulici jer nosi šal Željezničara. Ne izbjegavam plavu košulju ili patike, jer je to boja susjednog kluba, ne glumim da mi je utakmica najvažniji problem na svijetu, ali očigledno moraš biti mrzitelj da bi bio svrstan u navijače.
Zamisli nazoveš štrumfa osobu jer ima drugačiji pogled na neke stvari od tebe, zamisli psuješ nekome sve redom, jer je bacio neku benignu foru - pazi na forumu. I ti si kao zrela osoba i navijač? Ne bih rekao. Otišao sam na derbi, pohvalio atmosferu i uvijek ću - ali otišao sam da gledam svoj klub, kad već ne shvatate osnove, šta ja kao "štrumf" gledam svaku utakmicu ovog kluba, jer nemam apsolutno ništa pametnije da radim?
Članske su već prežvakana tema, hvala Allahu, Bogu ili kome god se molite, pa imate tu komociju u životu koja se tiče između ostalog i novčanih sredstava, neke osobe na forumu su možda i dalje studenti, neko je možda nezaposlen, neko hrani djecu i roditelje, jedva spaja kraj sa krajem i nema mogućnost da bude svaki dan na tribini, i ako bi možda to i poželio. Možda se upravo neko takav i registruje na forumu, da makar virtuelno osjeti žar i zajedništvo navijanja, pa makar to bio emoji nakon gola. Možda toj nekoj osobi to popravi sedmicu, ali je on štrumf.
Aferim veliki navijači i nepljuvači, ali ukoliko nema zajedništva među navijačima, džaba sve, pa makar i virtualno
Navijači kao navijači trebaju da razgraniče neke stvari, nismo mi svi u tom "ultras" gasu, ne mrzimo svi komšijski klub, shvatam rivalitet i ne mogu da spavam dva dan pred derbi, ali ja te ljude ne mrzim - ne bih mogao nazivati četnicima, jer oni to nisu. Ne bih se potukao sa osobom na ulici jer nosi šal Željezničara. Ne izbjegavam plavu košulju ili patike, jer je to boja susjednog kluba, ne glumim da mi je utakmica najvažniji problem na svijetu, ali očigledno moraš biti mrzitelj da bi bio svrstan u navijače.
Zamisli nazoveš štrumfa osobu jer ima drugačiji pogled na neke stvari od tebe, zamisli psuješ nekome sve redom, jer je bacio neku benignu foru - pazi na forumu. I ti si kao zrela osoba i navijač? Ne bih rekao. Otišao sam na derbi, pohvalio atmosferu i uvijek ću - ali otišao sam da gledam svoj klub, kad već ne shvatate osnove, šta ja kao "štrumf" gledam svaku utakmicu ovog kluba, jer nemam apsolutno ništa pametnije da radim?
Članske su već prežvakana tema, hvala Allahu, Bogu ili kome god se molite, pa imate tu komociju u životu koja se tiče između ostalog i novčanih sredstava, neke osobe na forumu su možda i dalje studenti, neko je možda nezaposlen, neko hrani djecu i roditelje, jedva spaja kraj sa krajem i nema mogućnost da bude svaki dan na tribini, i ako bi možda to i poželio. Možda se upravo neko takav i registruje na forumu, da makar virtuelno osjeti žar i zajedništvo navijanja, pa makar to bio emoji nakon gola. Možda toj nekoj osobi to popravi sedmicu, ali je on štrumf.
Aferim veliki navijači i nepljuvači, ali ukoliko nema zajedništva među navijačima, džaba sve, pa makar i virtualno

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Naravno da nema, ovako satraše ovu temu, niko ništa ne radi. Općenito je ona tema zdravija, samo je treba malo aktivirati.nokee je napisao/la: ↑27 mar 2024, 20:56Zanimljivo, sad bas gledam. Nigdje medju clanovima kluba nema:GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 mar 2024, 20:43Preporučujem svima da pišu na temi samo za članove, skroz druga dimenzija. Ovdje čitaš postove debilnog sureala, evandera i bipolarnog lucasa.
Lucasa
Evandera
Surreal
SamoDaKazeem
Antikloca
Sanceza
Ni jednog dezurnog strumfa...![]()
- napoleon72
- Kontakt:
Pa znas kako, ovi koji pisu "kmeljo" i "listica", koji se ne druze ni s kim s memli strane grada, koji djecu uce da Grbavica ne postoji (ili sugavica, golubarnik, kako je vec zovu). Koji komsije zovu cetnicima i ne nose plave farmerke, kojim kad babo umre ne odu mu na dzenazu nego gledaju utakmicu Sarajeva, koji se u po noci bude i skacu po sobi s bakljama jer su sanjali da Sarajevo vodi na utakmici... To su istinski i pravi navijaci. Po tom se ljubav mjeri. Svi ostali su dusmani kluba.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne treba se nadati, ali uložiti žalbu i nadati se najboljem.
Bitno je u petak izaći na teren i pobjediti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, Hamagara, James1987, ledesma, mosarajvosa83, napoleon72, SineTalexy i 80 gostiju.