Izgubio ti se trag na trenutak, pomislio sam da nisi mozda krenuo prema Sarajevu kad ono ti kopas po starim postovimaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 mar 2024, 11:54Da se prisjetimo ovog sabana sto govori "nesta" i koji u 2024 ne zna za opciju kopiranja tekstaSuvorov je napisao/la: ↑08 jan 2024, 20:15Jesi cuo za copy/paste? Za 10 sekundi kopiras dio Mortemovog posta i zalijepis ga ovdje.TurkishAirlines je napisao/la: ↑08 jan 2024, 19:12
Vrlo malo je pačenika koji idu na temu drugog kluba, i gledaju sta rade.
Ali ti si otisao korak dalje, uzeo teku, upisao imena forumasa koji pisu na temi Sarajeva i iste stavio u svoj post na pdf-u PLBiH.
Bravo majstore![]()
Cuj uzeo teku, vec se ranije dalo vidjeti da nisi bas bistar.![]()
![]()
Napravili ste mobilizaciju sta pricas?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 mar 2024, 11:40Ne razumijem proslu utakmicu petak i 350 nas bilo. Ovu utakmicu isto petak. Niko nista nije najavljivao nikakve invazije i slicno. To ste vi poceli umisljati i ne razumijem zasto sebi taj pritisak nabijate. Niti se samoproglasavamo da smo najbolja grupa niti najbrojnija. Uzivajte i ne stresirajte se nije vam dobro za zdravljePablo11 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 11:30Nema sta strah od najjace grupe, morate nas razumiti, bi uvijek tu Genavicu planirate masovno i glupirate se i na kraju nista, nemoj misliti da ste bitni.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 mar 2024, 11:12Manijaka vise od 300 u Vrapcicima nije bilo od 2012 a borili su se od tada nekoliko puta za evropu i titulu subotama i nedjeljama. Ja stvarno ne znam zasto ih pere ovakav strah i neizvjesnost. Normalno dolazimo na gostovanje nama je borba za evropu od 1 do 33 kola ne od veceras. Opustite se
Nije nas stid.Pantelija je napisao/la: ↑29 mar 2024, 12:46Sta kaze, ima 20 kamionahahahaha
problem u vama je sto niste skontali da za razliku od husica, bevande, vice, ismir ne zavisi od politike i politicke situacije i ne mora navece klanjati da sutra bude tu gdje jeste.
Dakle, sutra kad se promjeni vlast, njemu je svejedno, vici kad ode dole, moze komotno sam krenuti prema vojkovicima. I to oni dobro znaju, samo su toliko se napunili samopouzdanjem da su se dobro precjenili...
Čolpica bombica zeljin novi haverkako ga brane na skupstini fsks, ali uzalud vam trud sviraci... i ono parole stavlja protiv sistema ovo ono ahahaha pa majke mi, jel vas bar nekada stid?
Mislim da upravo ti znaš šta se sve dešavalo.
navija i irfan duric za bosnu pa ...
Fino je vidjeti da Međugorci podržavaju nekog iz glavnog grada države u kojoj žive.LamineDiarra je napisao/la: ↑29 mar 2024, 12:59u današnjem susretu klubova sa srpskim i hrvatskim backgroundom moje simpatije će biti na strani ovih potonjih. idemo podtrebevićki plavi !
Ne znaju oni više na koju stranu da krenu. Prvo su izmislili Ziljkića, pa onda pripremali teren za revanš kupa, pa onda izazvali onaj cirkus na toj utakmici, nakon toga pokušali sa nekom lažnom borbom protiv saveza, kad su vidjeli da je ipak vrag odnio šalu i da je situacija preozbiljna, upregli su sve da smanje kaznu.
Velez je najveci hercegovacki klub, trebas za njih navijati bar zbog nekog lokal-patriotizma. Zeljkan je AustrougarskiLamineDiarra je napisao/la: ↑29 mar 2024, 12:59u današnjem susretu klubova sa srpskim i hrvatskim backgroundom moje simpatije će biti na strani ovih potonjih. idemo podtrebevićki plavi !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv i 26 gostiju.