Oooooleeeee!
Nije nas stid.Pantelija je napisao/la: ↑29 mar 2024, 12:46Sta kaze, ima 20 kamionahahahaha
problem u vama je sto niste skontali da za razliku od husica, bevande, vice, ismir ne zavisi od politike i politicke situacije i ne mora navece klanjati da sutra bude tu gdje jeste.
Dakle, sutra kad se promjeni vlast, njemu je svejedno, vici kad ode dole, moze komotno sam krenuti prema vojkovicima. I to oni dobro znaju, samo su toliko se napunili samopouzdanjem da su se dobro precjenili...
Čolpica bombica zeljin novi haverkako ga brane na skupstini fsks, ali uzalud vam trud sviraci... i ono parole stavlja protiv sistema ovo ono ahahaha pa majke mi, jel vas bar nekada stid?
Mislim da upravo ti znaš šta se sve dešavalo.
navija i irfan duric za bosnu pa ...
Fino je vidjeti da Međugorci podržavaju nekog iz glavnog grada države u kojoj žive.LamineDiarra je napisao/la: ↑29 mar 2024, 12:59u današnjem susretu klubova sa srpskim i hrvatskim backgroundom moje simpatije će biti na strani ovih potonjih. idemo podtrebevićki plavi !
Ne znaju oni više na koju stranu da krenu. Prvo su izmislili Ziljkića, pa onda pripremali teren za revanš kupa, pa onda izazvali onaj cirkus na toj utakmici, nakon toga pokušali sa nekom lažnom borbom protiv saveza, kad su vidjeli da je ipak vrag odnio šalu i da je situacija preozbiljna, upregli su sve da smanje kaznu.

Velez je najveci hercegovacki klub, trebas za njih navijati bar zbog nekog lokal-patriotizma. Zeljkan je AustrougarskiLamineDiarra je napisao/la: ↑29 mar 2024, 12:59u današnjem susretu klubova sa srpskim i hrvatskim backgroundom moje simpatije će biti na strani ovih potonjih. idemo podtrebevićki plavi !
Franjo Budimir, istaknuti šmeker i Udbaš, "Dida" Živka Budimira generala HVO. Prvi sekretar FK Torpedo.
Budimirov djed, Franjo Budimir - Bundi, bio je član Centralnog komiteta Saveza komunista Bosne i Hercegovine. U vrijeme Drugog svjetskog rata borio se na području istočne Hercegovine i Dalmacije u sastavu 3. brigade KNOJ-a gdje je bio i politički izaslanik, a sudjelovao je i u Bitci za Kupres 1942. Bio je jedan od utemeljitelja Okružnog komiteta KPJ za zapadnu Hercegovinu. Budimirovi stičevi, Ante i Božo Budimir, bili su također istaknuti dužnosnici u SR Bosni i Hercegovini. Ante Budimir, jedan od stričeva, zajedno s drugim komunističkim dužnosnicima, bio je upleten u aferu izgradnje vikendica u Neumu. Dobio je kredit od banke "potpuno neopravdano" koji je iskorišten različito od njegove namjene. Skandal je uvelike naštetio ugledu Saveza komunista u Bosni i Hercegovini.
I potpredsjednik Vojo Marković, II potpredsjednik Alojz Stanarević, I sekretar Franjo Budimir, II sekretar Dragutin Baković, blagajnik Stjepan Kenig, ekonom Ante Skarić
Delegati za skupštinu Okružnog fiskulturnog odbora: Franjo Budimir, Vojo Marković, Svetozar Ćuk, Aco Trumić, Mirko Ostojić.
Let s Go Žvaljo!Virtu4l je napisao/la: ↑29 mar 2024, 13:12Ne znaju oni više na koju stranu da krenu. Prvo su izmislili Ziljkića, pa onda pripremali teren za revanš kupa, pa onda izazvali onaj cirkus na toj utakmici, nakon toga pokušali sa nekom lažnom borbom protiv saveza, kad su vidjeli da je ipak vrag odnio šalu i da je situacija preozbiljna, upregli su sve da smanje kaznu.
Na kraju su ostali kao popišani, slave neku pobjedu u kojoj su im oduzeti bodovi i suspedovani čelnici kluba, a sad kad je sve to prošlo, ipak se moraju igrati utakmice i uzeti neki bodovi do kraja prvenstva, nema više vrdanja i skretanja pažnje. Sve kredite su potrošili, veoma nesupješno.
Sad ponovo slijede mrtvi, rođena i nerođena djeca, od do... možda već danas.
Cisto ispravke radi, da te ko nebi shvatio ozbiljno:KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 mar 2024, 11:39Mislim da im je ova slika fetis za njihove snove pune tribine, nema drugog objasnjenja tolikog postavljanja.
Poredjenja radi, pun Jug Grbavice je njihov citav stadion.![]()
Kako ce i znat debilko kad jug samo na slikama i vidi.OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 mar 2024, 13:23Cisto ispravke radi, da te ko nebi shvatio ozbiljno:KONTRASVIH je napisao/la: ↑29 mar 2024, 11:39Mislim da im je ova slika fetis za njihove snove pune tribine, nema drugog objasnjenja tolikog postavljanja.
Poredjenja radi, pun Jug Grbavice je njihov citav stadion.![]()
"Kapacitet Južne tribine stadiona Grbavica iznosi 3.116 sjedecih mjesta".
"Trenutni kapacitet stadiona Rođeni je 6.975".
Pozdrav![]()
Trenutno korisnika/ca: MostarskiBijeli1 i 16 gostiju.