Ejjjj Mirvic nam unistava klubBeli98 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:09Sarajevo dns strpalo 5 komada a gledaj sta ovaj pise, jel moguce![]()

Ejjjj Mirvic nam unistava klubBeli98 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:09Sarajevo dns strpalo 5 komada a gledaj sta ovaj pise, jel moguce![]()
Hvala na cestitkama ali priznaj da je najteze igrati na Grbavici. Jednostavno uvuce se neki strah svima koji gostuju gore. Za 15 dana igrate na Grbavici. To je po meni bit ili ne biti za njih. Ako ih uzmete, to je to od njih.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:09Jesi dobar ti1981oldschool je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:07NisamIsmir najveći miš na forumu. Usuti se po mjesec dana kad Sarajevo loše igra, i kad posere sve sto napise ovde pa ne zna sta bi od sebe i bruke. Kad prođe malo vremena pa raja zaborave kakve je gluposti pisao, onda miš izađe iz rupe i nastavi po starom. Misu mali jadniNadam se mazlume da ti je ženu neki mostarac dobro iskaro, koliki imaš kompleks prema Mostaru. Umrjet ćeš od kompleksa i mržnje prema Velezu mazlume.
Bravo Velez, Bravo RED ARMY, grmili ste![]()
Ja sam vam zahvalan sto ste ih poslali u drugu ligu i cestitam na nezasluzenoj pobjedi. Sto je manje zasluzena, to je sladja. Bar protiv Zeljkana
Haj sad uzivaj, ne budi nervozan, i reci Campobellu da je super vodio navijanje.
Vazduh trepti kao da nebo gori
Kupio je pjescani sat
Dugo se veće pišanje nije dogodilo.
Ne zezaj sta smo se uzbudili , jarane ko vam je sad kriv?
Oduvijek je tako, ali prava ekipa iskoristi onaj milimetar prostora koji se pojavi. Vi ste to uradili danas, a i prosli put kad su isto bolji bili pa im Guliashvili presudio. Moras dobro spremiti utakmicu i ne smijes im dozvoliti da te uvuku u svoj ritam. Nas vazda uvuku, prebiju, i popusimo. Vas su bas stisli u nekoliko navrata sa onim presingom i tjerali vam zadnju liniju na greske, ali je Hadzikic vrhunski djelovao u tim kriznim momentima.AlemC85 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:18Hvala na cestitkama ali priznaj da je najteze igrati na Grbavici. Jednostavno uvuce se neki strah svima koji gostuju gore. Za 15 dana igrate na Grbavici. To je po meni bit ili ne biti za njih. Ako ih uzmete, to je to od njih.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:09Jesi dobar ti1981oldschool je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:07NisamIsmir najveći miš na forumu. Usuti se po mjesec dana kad Sarajevo loše igra, i kad posere sve sto napise ovde pa ne zna sta bi od sebe i bruke. Kad prođe malo vremena pa raja zaborave kakve je gluposti pisao, onda miš izađe iz rupe i nastavi po starom. Misu mali jadniNadam se mazlume da ti je ženu neki mostarac dobro iskaro, koliki imaš kompleks prema Mostaru. Umrjet ćeš od kompleksa i mržnje prema Velezu mazlume.
Bravo Velez, Bravo RED ARMY, grmili ste![]()
Ja sam vam zahvalan sto ste ih poslali u drugu ligu i cestitam na nezasluzenoj pobjedi. Sto je manje zasluzena, to je sladja. Bar protiv Zeljkana
Haj sad uzivaj, ne budi nervozan, i reci Campobellu da je super vodio navijanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.