Ne znam jesi li upratio ali tri minute poslije toga su dvojica izašla zbog povrede Hrkać i Lohan,nije uopšte simuliranje bilo u nastavku napada smo igrali sa 9 igrača a Hadzikić izbaci loptu da se izmjene urade.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:37Meni je bilo cak simpaticno valjanje, ali ste vala pretjerali na kraju. Ona situacija kad su vasa trojica legla odjednom je bas komicna bila i nema lige gdje bi se to tolerisalo.Direktorcic je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:35Taktika brate moj, 3 boda su 3 boda.Samo cu ti reci nesto realno,niko ne degeneci ko Zeljo na grbavici barem prptiv Veleza,Sarajeva,Borca i slicnoZeko87 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:32Al kako se kraljevi bacaju u šesnaesterac kao da se snima partizanski film, pa ono kad zarafala Bata Živojinović...i još Bruno kralj u toj komediji vidi ni manje ni više nego dva čista penala.
Mada Velež je jadan sa ovim valjanjem, preležali su drugo poluvrijeme haman. Ekipa treća na tabeli, po tri igrača leži u istom trenutku. Hajd da ih je Željo pritisnuo, nego eto onako samo da se vrijeme troši.![]()
Ne igraš valjda sa 9 igrača da bi dobio na vremenu.