Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

gloryhunter
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la gloryhunter » 20 mar 2011, 15:38

ako budemo izjednaceni s nekim za ispadanje bar imamo solidnu gol razliku..bila bi jos bolja da nismo jucer primili 4 komada..iduca je onu tamo subotu u 4.00h po nasem vremenu a znate sta to znaci...pobjeda vodi na 39 bodova i u mirnije vode...poraz je svjetska katastrofa...remi neloš ali konkurencija uzima bodove to je problem..zadnje 3 utakmice samo uzelo 1bod da smo dobili bar jednu bilo bi puno lakše.. :evil: :evil: :evil:

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 22 mar 2011, 23:12

dovodimo meneza :lol: evo sad sam pricao na telefonu sa smithom, rekao sam mu kad lik dode da ga neubije na treningu :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 mar 2011, 23:15

gloryhunter je napisao/la:dovodimo meneza :lol: evo sad sam pricao na telefonu sa smithom, rekao sam mu kad lik dode da ga neubije na treningu :lol:
Vidjeh i ja da smo zainteresovani za novog Zidane-a. :mrgreen: Also, govori se da je Bayern opasno bacio udicu na Jose Enrique-a, te da je vrlo lako da ćemo ostati bez njega na kraju sezone. Ako je istina da se radi o onih 13+ miliona Eura, onda ga treba prodati. Mada, mišljenja sam da će tu biti maksimalno nekih 8-9 ne računajući bonuse(ako je ovo slučaj, onda bih želio da ostane :D ).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 22 mar 2011, 23:22

Monolog je napisao/la:
gloryhunter je napisao/la:dovodimo meneza :lol: evo sad sam pricao na telefonu sa smithom, rekao sam mu kad lik dode da ga neubije na treningu :lol:
Vidjeh i ja da smo zainteresovani za novog Zidane-a. :mrgreen: Also, govori se da je Bayern opasno bacio udicu na Jose Enrique-a, te da je vrlo lako da ćemo ostati bez njega na kraju sezone. Ako je istina da se radi o onih 13+ miliona Eura, onda ga treba prodati. Mada, mišljenja sam da će tu biti maksimalno nekih 8-9 ne računajući bonuse(ako je ovo slučaj, onda bih želio da ostane :D ).
pa imamo pare i to 35m puni smo ko brod zasto bi prodavali vrlo vaznog igraca...???...no thanks...zelimo meneza i gervinha i irelanda i LB/CB...
samo je stvar u tom da je gervinho krilni napadac a menez krilo..a treba out to out striker...ajde onda sow ali oce li lille prodati i gervinha i sowa i hazarda u istom roku? hm???

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 mar 2011, 23:30

Ma biće yebenica u januaru/februaru ako/kad/ dovedemo Gervinha. Onda će on i Tiote otići na Afrički Kup Nacija i opet smo u gabuli. :lol: Što se tiče Lille-ove rasprodaje, vjerujem da će se riješiti dvojice igrača i to za masne pare. Lično, volio bih da Gervinho dođe, još će i Ben Arfa biti oporavljen, tako da su krila odlično pokrivena. Onda nam Menez nije potreban, jer bi tada pravi striker treb'o ovoj ekipi(posudit Džeku :mrgreen: ).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 22 mar 2011, 23:33

MonoloŽe druze :D Kakva vas je to kriza zapala, ukopa vas Pardew :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 mar 2011, 23:35

hammers je napisao/la:MonoloŽe druze :D Kakva vas je to kriza zapala, ukopa vas Pardew :mrgreen:
Jesi l' ovo ti glas'o za ispadanje? Nemoj da ti usHerem temu nekom anketom o Grantu?! :lol: Ma biće bolje, jbg. Znaš i sam kako je lud Premiership ove godine; post'o je k'o naša liga - odvojile se 3-4 ekipe, a ostale se bore za opstanak. :lol:

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 22 mar 2011, 23:38

Nisam, iskren da budem nisam ni vidio pool :lol: Ali evo sad cu kad si navalio glasati :lol:

Bit' ce gutavo do zadnjeg kola, do skoro ste se borili za evropu a evo sada strepite ko i mi za ispadanje :mrgreen: Kakav je Pardew, nisam puno gledao Newcastle od kad je on preuzeo kormilo. Jel igrate lijep i tecan fudbal samo sreca vas ne mazi ili zasluzeno gubite :mrgreen:

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 mar 2011, 23:40

Vala, ako ćeš iskreno, igramo dobro(izgubili smo 4 boda u 90+ minutama), a pokazali smo protiv Wengerovih momaka da je ekipa i psihološki stasala. No, u posljednje vrijeme je ovo nakaradno i nikakvo. Protiv Stoke-a nisam im'o snage odgledati cijelu utakmicu, valjda ti to govori kako smo stojali na terenu. :( Ne krivim toliko Pardewa(fakat), jer smo ostali bez udarne napadačke igle, a ni povrede/suspenzije/ nas ne maze. Zaključak, ličimo na ekipu, al' u posljednje vrijeme smo zalutali. :(

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 22 mar 2011, 23:52

Steta, volio bi da igrate lose i da zavrsite iza West Hama :mrgreen:

Arnel.S
Kontakt:

Post Postao/la Arnel.S » 23 mar 2011, 09:51

Sto se tice ovog pitanja gore.
Njukastl nema sanse da moze da ispadne.
To je promjenjiva ekipa,mnogo. Kad su oni uspjeli protiv Arsenala da stignu 4-0, nema sta tu da se prica.

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 23 mar 2011, 11:29

kad bi se kojim cudom dobio wolves bilo bi to gotovo oko price oko ispadanja...
mozda ireland donese pobjedu poceo je trenirati ponovo na full...pobjeda nosi 39 bodova i 7 utakmica do kraja....
ovako je stanje da smo na 36 bodova i 8 utakmica do kraja....na utakmicama protiv celskog, liverpoola i man utda nemamo sta izgubiti...mogli bi nekom uzet tu bod ili 3...ostali protivnici su slabiji :wba, blackpool, birmingham, villa...

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 23 mar 2011, 19:51

Ozbiljno ili? :mrgreen:

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 23 mar 2011, 20:10

Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:
Ozbiljno ili? :mrgreen:
nego sta prava smudgemania...xisco ce mi sredit autogram...

nego evo citam malo o petricu svi portali prenose "vijest"
http://www.24sata.hr/nogomet/newcastle- ... ica-214495

newcastle bira izmedju petrica, adriana i cavanija :lol: jos su trebali stavit i djibril cissea da bude poker..

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 23 mar 2011, 21:45

Love Arsenal FC je napisao/la:Šta mislite o prelasku Petrića u Newcastle United :?: :?: :?:
Ništa...

Neuklapa se u novi sistem kupovanja igrača Newcastlea jer je previše star, tako da vjerojatno ništa od njega. Osobno bi volio da dođe, ali sigurno ne za 12M koliko se spominje, max 5M, pogotovo što mu ugovor istiće sljedeće ljeto...

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 23 mar 2011, 21:48

pravo sam se nasmijao kada sam vidio da se newcastle interesuje i za cavanija... :lol:
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 23 mar 2011, 22:39

_d1n0_ je napisao/la:pravo sam se nasmijao kada sam vidio da se newcastle interesuje i za cavanija... :lol:
dovodio je newcastle i bolje od cavanija :geek:

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 24 mar 2011, 16:57

Monolog je napisao/la:Ma biće yebenica u januaru/februaru ako/kad/ dovedemo Gervinha. Onda će on i Tiote otići na Afrički Kup Nacija i opet smo u gabuli. :lol: Što se tiče Lille-ove rasprodaje, vjerujem da će se riješiti dvojice igrača i to za masne pare. Lično, volio bih da Gervinho dođe, još će i Ben Arfa biti oporavljen, tako da su krila odlično pokrivena. Onda nam Menez nije potreban, jer bi tada pravi striker treb'o ovoj ekipi(posudit Džeku :mrgreen: ).
Zaboravio si na Sholu? :mrgreen:

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 24 mar 2011, 17:07

Ne bih da se pravim pametan,al definitivno je Newcastle klub koji je na osnovu statistike ovog proljeća jedan do najbližih Championshipu. Iako zaista imam simpatije prema klubu sa Saint Jamesa jednostavno neadekvatne zamjene za Andya su možda i jedan od glavnih razloga,sama prodaja istog je bila u finansijskom smislu na kraće staze sjajan strateški potez,al bojim se na duže sudbinu sličnu Leedsu u vrijeme prodaje Ferdinanda i ostalih.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Per Ciljan Skjelbred
Kontakt:

Post Postao/la Per Ciljan Skjelbred » 24 mar 2011, 18:59

melanholicar je napisao/la:Ne bih da se pravim pametan,al definitivno je Newcastle klub koji je na osnovu statistike ovog proljeća jedan do najbližih Championshipu. Iako zaista imam simpatije prema klubu sa Saint Jamesa jednostavno neadekvatne zamjene za Andya su možda i jedan od glavnih razloga,sama prodaja istog je bila u finansijskom smislu na kraće staze sjajan strateški potez,al bojim se na duže sudbinu sličnu Leedsu u vrijeme prodaje Ferdinanda i ostalih.
Samo što je Leeds tada grcao u dugovima, a Newcastle je trenutno u jako malim dugovima... Pa neigraju uopče tako loše koliko rezultati govore, a jedna utakmica, konkretno protiv Stokea, nebih uzimao za mjerilo jer nam je i previše igrača bilo ozljeđeno, barem 3-4 koja bi počela od prve minute. Eh, da barem nismo prosuli onih 6 bodova (Tottenham, Sunderland i Blackburn) sad bi se puno lakše disalo...

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: richa i 10 gostiju.