Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Vidjeh i ja da smo zainteresovani za novog Zidane-a.gloryhunter je napisao/la:dovodimo menezaevo sad sam pricao na telefonu sa smithom, rekao sam mu kad lik dode da ga neubije na treningu
pa imamo pare i to 35m puni smo ko brod zasto bi prodavali vrlo vaznog igraca...???...no thanks...zelimo meneza i gervinha i irelanda i LB/CB...Monolog je napisao/la:Vidjeh i ja da smo zainteresovani za novog Zidane-a.gloryhunter je napisao/la:dovodimo menezaevo sad sam pricao na telefonu sa smithom, rekao sam mu kad lik dode da ga neubije na treningu
Also, govori se da je Bayern opasno bacio udicu na Jose Enrique-a, te da je vrlo lako da ćemo ostati bez njega na kraju sezone. Ako je istina da se radi o onih 13+ miliona Eura, onda ga treba prodati. Mada, mišljenja sam da će tu biti maksimalno nekih 8-9 ne računajući bonuse(ako je ovo slučaj, onda bih želio da ostane
).
Jesi l' ovo ti glas'o za ispadanje? Nemoj da ti usHerem temu nekom anketom o Grantu?!hammers je napisao/la:MonoloŽe druzeKakva vas je to kriza zapala, ukopa vas Pardew
Ozbiljno ili?gloryhunter je napisao/la:dovodimo menezaevo sad sam pricao na telefonu sa smithom, rekao sam mu kad lik dode da ga neubije na treningu
nego sta prava smudgemania...xisco ce mi sredit autogram...Per Ciljan Skjelbred je napisao/la:Ozbiljno ili?gloryhunter je napisao/la:dovodimo menezaevo sad sam pricao na telefonu sa smithom, rekao sam mu kad lik dode da ga neubije na treningu
Ništa...Love Arsenal FC je napisao/la:Šta mislite o prelasku Petrića u Newcastle United![]()
![]()
dovodio je newcastle i bolje od cavanija_d1n0_ je napisao/la:pravo sam se nasmijao kada sam vidio da se newcastle interesuje i za cavanija...
Zaboravio si na Sholu?Monolog je napisao/la:Ma biće yebenica u januaru/februaru ako/kad/ dovedemo Gervinha. Onda će on i Tiote otići na Afrički Kup Nacija i opet smo u gabuli.Što se tiče Lille-ove rasprodaje, vjerujem da će se riješiti dvojice igrača i to za masne pare. Lično, volio bih da Gervinho dođe, još će i Ben Arfa biti oporavljen, tako da su krila odlično pokrivena. Onda nam Menez nije potreban, jer bi tada pravi striker treb'o ovoj ekipi(posudit Džeku
).
Samo što je Leeds tada grcao u dugovima, a Newcastle je trenutno u jako malim dugovima... Pa neigraju uopče tako loše koliko rezultati govore, a jedna utakmica, konkretno protiv Stokea, nebih uzimao za mjerilo jer nam je i previše igrača bilo ozljeđeno, barem 3-4 koja bi počela od prve minute. Eh, da barem nismo prosuli onih 6 bodova (Tottenham, Sunderland i Blackburn) sad bi se puno lakše disalo...melanholicar je napisao/la:Ne bih da se pravim pametan,al definitivno je Newcastle klub koji je na osnovu statistike ovog proljeća jedan do najbližih Championshipu. Iako zaista imam simpatije prema klubu sa Saint Jamesa jednostavno neadekvatne zamjene za Andya su možda i jedan od glavnih razloga,sama prodaja istog je bila u finansijskom smislu na kraće staze sjajan strateški potez,al bojim se na duže sudbinu sličnu Leedsu u vrijeme prodaje Ferdinanda i ostalih.