FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
35
23%
2. Borbu za Evropu
72
48%
3. Sredinu tabele
26
17%
4. Borbu za opstanak
16
11%

Ukupno glasova: 149

Pablo11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pablo11 » 30 mar 2024, 08:54

Urban90 je napisao/la:
30 mar 2024, 07:01
Amar Osim je bio na korak preuzimanja ekipe, ali su "Manijaci" stopirali zajedno s pojedincima iz uprave njegov povratak. Što je on i rekao za oslobođenje, ko god od vas misli da Amar Osim ne voli želju taj pojma nema.
Nek voli on Zelju,ali nikad vise nece preuzeti ekipu to vam mora biti jasno.
Fk Željezničar.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 30 mar 2024, 08:55

Pablo11 je napisao/la:
30 mar 2024, 08:54
Urban90 je napisao/la:
Amar Osim je bio na korak preuzimanja ekipe, ali su "Manijaci" stopirali zajedno s pojedincima iz uprave njegov povratak. Što je on i rekao za oslobođenje, ko god od vas misli da Amar Osim ne voli želju taj pojma nema.
Šta ti znaš balo balavi. Banujte vise ovog uhljupa vidio nije navijaca.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 30 mar 2024, 09:11

prvo pozz i sory na upadu,htio bi samo apisat da po meni gol nije regularan sto se vidi na slikama ,al etotako je kako je,znam i ubjedzen sam da necete ispasti ,zelim vam sve naj naj ,jer bez Zelje nema lige u :bih:
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 30 mar 2024, 09:12

BIZMARK66 je napisao/la:
30 mar 2024, 08:55
Pablo11 je napisao/la:
Urban90 je napisao/la:
Procitaj opet prvu recenicu sta je momak napisao.
Fk Željezničar.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 mar 2024, 09:18

Osima vratiti pod hitno i da se pokuša spasiti šta se spasiti može inače odu klub u hendek.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 30 mar 2024, 09:28

Otisli smo mi vec u hendek. Vise nije ni bitno hocemo li u drugu ligu ili ne ovo se sve mora rastjerati. Nijedan covjek u klubu nije iz sporta. Nijedan covjek iz uprave ne donosi novac u klub. Skupština ljudi dovedeni da dižu ruku za ove spodobe koji su nam uništili klub.

Doveli povrijeđenog napadaca a vrlo se dobro zna da nam je realizacija bila užasna. Ulazimo opet u drugi dio sezone s dva debila koja nisu dali gol ne pamti se.

Uništavanje kluba na najniže grane. Od najtrofejnijeg kluba u državi do ispadanje iz lige. I trebamo da čitamo ove debile kako Amar nece biti nikad vise u klubu. Mrs u svoju njivu i tamo serite koliko vam volja. Uprava napolje mater vam **** svima u kompletu. Bijednici jedni podnesite ostavke jer ne znate nista to ste dokazali. A ovog smetljara Brunu koji je doveo ove amateri nek vodi s sobom.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 30 mar 2024, 09:31

Ispo ne ispo Zeljo ce narednih 30 godina biti srednja zalost beha fudbala, ako se ne zarati u medjuvremenu

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 30 mar 2024, 09:35

Pa zar toliko malo strukture kluba cijene svoje navijači koji dolaze svaku utakmicu da gledaju najjadniju verziju kluba u historiji pa im ne daju da izadju 15 minuta poslije utakmice sa stadiona, već moraju gledati slavlje gostiju? Zaključani ko kakve životinje na stadionu, nevjerojatno poniženje. Hvala puno najgorih, najlazljivijoj strukturi ljudi koji su ikada bili u klubu za sva poniženja ove sezone al ovo je kap koja je prelila čašu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 30 mar 2024, 09:37

Ne zaslužujemo mi bolje, upravo smo tu gdje i trebamo biti, najpametniji smo, ne cijenimo nikoga i ništa, majstori za Popljuvati naše ljude… sve zarad malo koristi, ma top sve, Uprava ostani

Urban90
Kontakt:

Post Postao/la Urban90 » 30 mar 2024, 09:41

BIZMARK66 je napisao/la:
30 mar 2024, 08:55
Pablo11 je napisao/la:
Urban90 je napisao/la:
Broj 1 kuci tako svoje najmilije zovi papak jedan, a sigurno od tebe imam vise ljeta.
Br 2 na ovom forumu ko god misli drugačije nego ti i tebi slični vi odmah nesto mafijate.
Br 3 Postoje navijači našeg Želje koji cijene stvari i rezultate Amara Osima, daleko da je on cvjecka ali reci da takav čovjek ne voli želju je van svake pameti.

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 30 mar 2024, 09:42

Dokle su ovi iz uprave sa usmenom molbom i kahvom kod Amara? Minute su bitne a ne neke veće vremenske jedinice.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

Urban90
Kontakt:

Post Postao/la Urban90 » 30 mar 2024, 09:44

Pablo11 je napisao/la:
Urban90 je napisao/la:
Vidjet ćemo drug sve su prilike da se Amar Osim označio kao grobar, ali i ti i ja znamo s kim smo slavili i ponosili se imenom Željezničar.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 30 mar 2024, 09:50

Uprava je dokazala da nerad dvije godine od velikog kluba moze napraviti nizeligasa. Cak su imali i mogucnost podici klub kad smo izasli u europu ali nakardne i nelogicne odluke su dovele do jos veceg pada nakon ulaska para u klub. Bas me zanima zasto je to tako.

Svi smo mi navijaci Zelje ali se ne petljamo u rukovodstvo jer ne znamo, tako bi se svi trebali drzati tribine a ne sefovanja. Jedino logicno rjesenje u ovom trenutku je amar osim koliko god ga pojedini mrzili zbog prica koje su pokrenute. Ne kazem da je sve do brune, ali mislim da ce bruno dobro posaugat zbog citave ove situacije i on xe ispasti nesposoban (citaj jos jedan covjek kojeg cemo potrositi i hebat mu mater zbog toga sto je citav klub odron).

Ovi iz uprave da imaju obraza davno bi otisli a pogotovo ona direktorica koja je tu ocigledno politicki poltron. SRAMITE SE. ODLAZITE. TREBAJU NAM ZELJOVCI KOJI VOLE I ZNAJU A IMA IH SAMO SU IH OVI NOVOKOMPONOVANI PAPCI OTJERALI I S TIM SU I NAS OTJERALI U DRUGU LIGU.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 30 mar 2024, 09:59

Ma boli Brunu k... za Željom. Ima finu platu. Ispali ili ostali njemu pare idu a otići će vrlo brzo. Nije mu prvi put da klub odvede u drugu ligu. Ovo postaje isto kao neko s namjerom hoce klub da sroza na najniže grane.

Nismo mi u ligi s Bog zna koliko jačim ekipama da se nalazimo u ovoj situaciji.

Da uprava radi svoj posao, da su donijeli pare u klub pa ni pola muke. Oni žive od nas navijaca ne žive od juga nego od dijaspore i još 10.000 ljudi. Sve dok ne bude bojkot na tribinama i dok ne budu imali zaradu od karata 0 maraka oni će da budu u klubu.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 30 mar 2024, 10:01

Urban90 je napisao/la:
30 mar 2024, 09:44
Pablo11 je napisao/la:
Urban90 je napisao/la:
Vidjet ćemo drug sve su prilike da se Amar Osim označio kao grobar, ali i ti i ja znamo s kim smo slavili i ponosili se imenom Željezničar.
O ovome sam sinoc razmisljao dugo u noc jer nisam mogao zaspati sta mi rade debili. Obolit cu. I onda se sjetis kad si bio ponosan na to sta je i sta predstavlja ime Zeljeznicar. Danas kad neko spomene Zeljeznicar, cujes sazaljevanje u glasu al haj bitno je da se vrti biznis. Ide poso, samo izgleda pogresne igre da igraju iza ledja jer ogledalo (teren) ti lupa samar i dokazuje koliko ne znas voditi klub. A da imas imalo ljubavi, prepoznao bi to i trazio strucnu pomoc KOJA NIJE POLITIKA JER TI POLITIKA OVDJE NE MOZE POMOCI. NEGO VIDIMO VEC, SAMO ODMOCI I GURNUTI U PORON.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 30 mar 2024, 10:03

Nek direktorica obrije picku i pravac kod Amara da ga zamoli.

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 30 mar 2024, 10:04

:problem:
tareizo je napisao/la:
30 mar 2024, 09:11
prvo pozz i sory na upadu,htio bi samo apisat da po meni gol nije regularan sto se vidi na slikama ,al etotako je kako je,znam i ubjedzen sam da necete ispasti ,zelim vam sve naj naj ,jer bez Zelje nema lige u :bih:
Hvala tebi na normalnom komentaru, ali nažalost situacija je teška kako god.
Sloboda, Čelik, mi sad u teškoj situaciji.
Ili su ovi klubovi (da ne stavljam sad određene predznake) toliko skloni lopovluku ili su u pitanju neki dublji motivi kako će možda liga izgledati u budućnosti (da opet ne pominjem neke predznake ili ključeve) , ali skontat ćeš već.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 30 mar 2024, 10:05

Politika je dobra kad ti udju ljudi s parama a ne kad ti politika udje i klub da bi pokrali sve. A uz to ispadas iz lige. Da imaju obraza i da nemaju interes pokrasti nesto jutros bi oni dali ostavke. Bojkot samo mamu vam **** lopovsku!!

Urban90
Kontakt:

Post Postao/la Urban90 » 30 mar 2024, 10:08

Orvel je napisao/la:
30 mar 2024, 10:01
Urban90 je napisao/la:
30 mar 2024, 09:44
Pablo11 je napisao/la:

O ovome sam sinoc razmisljao dugo u noc jer nisam mogao zaspati sta mi rade debili. Obolit cu. I onda se sjetis kad si bio ponosan na to sta je i sta predstavlja ime Zeljeznicar. Danas kad neko spomene Zeljeznicar, cujes sazaljevanje u glasu al haj bitno je da se vrti biznis. Ide poso, samo izgleda pogresne igre da igraju iza ledja jer ogledalo (teren) ti lupa samar i dokazuje koliko ne znas voditi klub. A da imas imalo ljubavi, prepoznao bi to i trazio strucnu pomoc KOJA NIJE POLITIKA JER TI POLITIKA OVDJE NE MOZE POMOCI. NEGO VIDIMO VEC, SAMO ODMOCI I GURNUTI U PORON.
Drug moj ne mogu ovaj forum i pojedini forumaši se umislili da moramo svi razmišljati kao oni.

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 30 mar 2024, 10:10

Iako sam laik, malo bih se osvrnuo na Brunu.
Došao je u najgorem mogućem momentu, skenirao ekipu i rastjerao sve pokušaje od fudbalera (Gasal, Turanjanin, Ćosić, Biber...). Teažili napadača svim silama, doveli Bismarka koji je jedva dobio radnu dozvolu. Kasno doveli Hiroša, Cavnića. Opet možemo reći da je raspored bio poprilično zeznut- realno. Dva puta Zrinjski, Velež, sarajevo. Ekipa je definitivno mu uručena bez imalo samopouzdanja. Skrpili se nekako, solidan kadar dobili. Postavio čovjek formaciju 343 gdje nam protivnici realno slabo prave prilike. Ono što je bitnije da ne možemo izdržati tempo koji je nametnuo. Traži puno trke i to inekako izgleda ok. I dalje gubimo utakmice na strani. Široki 2:0, koji je bio u naletu, dobio glat sarajeva 3:0 u gostima, Z09 picedemo, primimo prvi gol na foru, krenemo grlom u jagode, onda nesreća sa Selimovićem. Izgubimo od Zrinjskog, gfje smo imali dvije prilike od koje smo jednu morali zabiti. Ptoblemi sa sastavom, kartonima, povredama. Od utakmica kući, zrinjski bili bolji ali bez samopouzdanja, 2 mrtva zicera. Derbi nam se pisložilo, i bili smo bolji. Sinoć bez veznog reda Velež jedan šut u okvir i gol. Problem su vezane greške odbrane (zvijezda i sinoć). Mislim da ipak Bruno ima energiju (prenio je iz igračkih dana), i kiks protiv Z09 bi nas mogao koštati opstanka. Ne znam, idu dvije teške utakmice gdje možemo izgubiti obje, što bi nas dovelo baš u bezizlaznu situaciju. Stvarno je raspored bio paklen. Još uvijek vjerujem da možemo opstati, trebamo zbiti redove, i suludo bi bilo mijenjati opet trenera, jer ni jedan ne garantuje opstanak.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], mavi i 43 gosta.