FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
23%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 163

Urban90
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Urban90 » 30 mar 2024, 10:12

MrkiMedo je napisao/la:
30 mar 2024, 10:03
Nek direktorica obrije picku i pravac kod Amara da ga zamoli.
Drug nema tu šta ko moliti Amara Osima da se vrati, covjek je pokusao s svojim ljudima da se vrati i dan danas je za to, rentam od njega stan u gradu i s covjekom sam pricao na tu temu malo o Želji jer zna koliko volim i koliko pratim. Kaže mi zivota mi mog da nije u životu vidio vece ne ljude od ovih trenutno.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 30 mar 2024, 10:13

Da su Manijaci prijatelji kluba skandirali bi Uprava napolje i danas bi otisli u velikom broju pred Amarovu kuću i molili ga da dodje u klub da ostavi Želju u ligi.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 30 mar 2024, 10:14

Dobro neko napisa, sa Hirošem, Štilom, Krpićem itd. se borimo za opstanak, a sa Mujezinovićima i sličnima igrali Europu. Pametnom dosta.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 30 mar 2024, 10:14

Dozvolit da ti rumeni papcic rovari po klubu i radi sta hoce pa onda dovedeš ove ublehe koje su Celika uništili je znak da su talovi u pitanju.Koji Zeljo.Zeljo je samo podloga za poslove.Pa bolje je ispast nego ovu patnju gledat 10 godina i još toliko.Pitanje svih pitanja je kako su ovi ljudi ušli u klub i ko je doveo rumenog za sportskog i ko ga to proglasi legendom kluba.Volimo tudje pljujemo svoje.Ja sam stariji i sad bi potpiso da me Amar odvede u 2 ligu nego tamo neki iz selendre.Au neki još kontaju da cemo Ostat u ligi zato sto smo Zeljo.Zaboravite.

Urban90
Kontakt:

Post Postao/la Urban90 » 30 mar 2024, 10:16

Semper je napisao/la:
30 mar 2024, 10:13
Da su Manijaci prijatelji kluba skandirali bi Uprava napolje i danas bi otisli u velikom broju pred Amarovu kuću i molili ga da dodje u klub da ostavi Želju u ligi.
Gdje drug još ima klub ti gubi nikad gore nije bilo oni njih aplauzom isprate, ko je lud ovdje ???

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 30 mar 2024, 10:16

Sto se tice utakmice pomirio sam se sa drugom ligom. Pitanje za upravu, zasto se prodaje kisela Knjaz Milos na stadionu?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Urban90
Kontakt:

Post Postao/la Urban90 » 30 mar 2024, 10:20

Alipasino je napisao/la:
30 mar 2024, 10:14
Dozvolit da ti rumeni papcic rovari po klubu i radi sta hoce pa onda dovedeš ove ublehe koje su Celika uništili je znak da su talovi u pitanju.Koji Zeljo.Zeljo je samo podloga za poslove.Pa bolje je ispast nego ovu patnju gledat 10 godina i još toliko.Pitanje svih pitanja je kako su ovi ljudi ušli u klub i ko je doveo rumenog za sportskog i ko ga to proglasi legendom kluba.Volimo tudje pljujemo svoje.Ja sam stariji i sad bi potpiso da me Amar odvede u 2 ligu nego tamo neki iz selendre.Au neki još kontaju da cemo Ostat u ligi zato sto smo Zeljo.Zaboravite.
Imenom i prezimenom Senad Misimovic to su njegovi ljudi ne svi ali ostavio je kostur, i to ko malo bolje poznaje zna odlicno. Ali ovdje je taj Senad Misimovic zasticen boze moj tolike titule smo uzeli sa Misimovicem... Neka ga je Bog kaznio jedva je ziv sutra mu dzenaza bila Amin

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 30 mar 2024, 10:25

Naravno da je suludo i ja brunu ne krivim previse. Njegova krivica je 15%. To sto mi imamo "napadace" koji ne zabijaju golove jbg, to se onda moze nazvati vezni igrac a ne napadac.

Mi imamo centarsuteve ali niko od njih ne zna uletiti u 16 da doceka taj centarsut sto onda na oko izgleda kao da u prazno nabijamo loptu. Svi pricaju nesto o sistemu. Pa ovi igraci ocigledno ne znaju nijedan sistem igrati jer smo 3 trenera imali i zabili najmanje golova u ligi i uzeli 0 u gostima znaci nije trener glavni krivac i ovo je najgore moguce vrijeme za promiieniti ga

Ja samo kazem za dobrobit Zelje da bi bilo dobro da se ljudi koji vole Zelju i znaju ujedine i otjeraju ovu gamad papansku. Teren ti je ogledalo da u klubu nista ne funkcionise iako po imenima imas dobre igrace. Ali imena ne igraju.

Problem Zeljeznicara je sto ispadamo iz lige a suti se o tome. A suti se o tome samo zato sto neko ima svoje prste u tome i ne da da se prica, ja drugo objasnjenje nemam. Ne bih bio u kozi ni ovim igracima (pogotovo ovim sto su se vratili u Zelju, nasa djeca) da te pljuje sve i jedan klosar a naimanje si kriv za to al ne moze niko pogledati dublje u problem i shvatiti da smo upravo svi mi krivci za ovo stanjer jer pustamo i sutimo.

I onda ce doci utakmica koja ce biti odlucujuca TEORETSKI za opstanak i ispast cemo iz lige i onda ce biti KAKO OVO. ZAR MOZE OVO OVAKO. KASNO CE BITI.

Iako ja mislim da sa sinocnjim porazom je pocetak naseg kraja pogotovo jer ides slogi, znaci 0 bodova, dolazi ti uhljup koji je realno puno bolji a bice i motivisaniji a mi u crnoj rupi znaci mogu isto ocekivati debakl i tu ce vjerovatno i eskalirati sve al tad ce vec biti kasno. Danas je dan kad se klub treba ocistiti. Sutra je vec kasno. Svaki sat ovaj tumor ce sve vise napadati klub dok nas ne izbaci iz lige.

MRS VISE NESPOSOBNJAKOVICI!

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 30 mar 2024, 10:28

Kamaga11 je napisao/la:
30 mar 2024, 10:16
Sto se tice utakmice pomirio sam se sa drugom ligom. Pitanje za upravu, zasto se prodaje kisela Knjaz Milos na stadionu?
Pitanje za upravu je isključovo kad će ostavka, yebo vas voda i pjesma, niste normalni, ne spinujte. UPRAVA NAPOLJE!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 30 mar 2024, 10:33

Orvel je napisao/la:
30 mar 2024, 10:25
Naravno da je suludo i ja brunu ne krivim previse. Njegova krivica je 15%. To sto mi imamo "napadace" koji ne zabijaju golove jbg, to se onda moze nazvati vezni igrac a ne napadac.

Mi imamo centarsuteve ali niko od njih ne zna uletiti u 16 da doceka taj centarsut sto onda na oko izgleda kao da u prazno nabijamo loptu. Svi pricaju nesto o sistemu. Pa ovi igraci ocigledno ne znaju nijedan sistem igrati jer smo 3 trenera imali i zabili najmanje golova u ligi i uzeli 0 u gostima znaci nije trener glavni krivac i ovo je najgore moguce vrijeme za promiieniti ga

Ja samo kazem za dobrobit Zelje da bi bilo dobro da se ljudi koji vole Zelju i znaju ujedine i otjeraju ovu gamad papansku. Teren ti je ogledalo da u klubu nista ne funkcionise iako po imenima imas dobre igrace. Ali imena ne igraju.

Problem Zeljeznicara je sto ispadamo iz lige a suti se o tome. A suti se o tome samo zato sto neko ima svoje prste u tome i ne da da se prica, ja drugo objasnjenje nemam. Ne bih bio u kozi ni ovim igracima (pogotovo ovim sto su se vratili u Zelju, nasa djeca) da te pljuje sve i jedan klosar a naimanje si kriv za to al ne moze niko pogledati dublje u problem i shvatiti da smo upravo svi mi krivci za ovo stanjer jer pustamo i sutimo.

I onda ce doci utakmica koja ce biti odlucujuca TEORETSKI za opstanak i ispast cemo iz lige i onda ce biti KAKO OVO. ZAR MOZE OVO OVAKO. KASNO CE BITI.

Iako ja mislim da sa sinocnjim porazom je pocetak naseg kraja pogotovo jer ides slogi, znaci 0 bodova, dolazi ti uhljup koji je realno puno bolji a bice i motivisaniji a mi u crnoj rupi znaci mogu isto ocekivati debakl i tu ce vjerovatno i eskalirati sve al tad ce vec biti kasno. Danas je dan kad se klub treba ocistiti. Sutra je vec kasno. Svaki sat ovaj tumor ce sve vise napadati klub dok nas ne izbaci iz lige.

Do Brune je itekako. On napravi postavku bez veznog reda a onda Krpica povuče nazad a Haracic degen igra na krilu. Izbij nabij loptu i to je sve.

Jel ovo uigravao 15 dana na pauzi. Ovu sramotu. Bez suta na gol u 2.pol.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 30 mar 2024, 10:36

BIZMARK66 je napisao/la:
30 mar 2024, 10:33
Orvel je napisao/la:
30 mar 2024, 10:25

Do Brune je itekako. On napravi postavku bez veznog reda a onda Krpica povuče nazad a Haracic degen igra na krilu. Izbij nabij loptu i to je sve.

UPRAVA NAPOLJE!

SPISAK GROBARA POPUT AMIRE, JUSUFA, CERNICE IMATE NA STRANICI KLUBA.

MARŠ IZ KLUBA!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 mar 2024, 10:40

BIZMARK66 je napisao/la:
30 mar 2024, 10:33

Za dvije sedmice reprezentativne pauze levat nije uspio da uigra dvije smislene akcije sa ekipom. Sva igra mu se svodi na kloca Drlju, koji ne zna nabaciti loptu. Velez ga iz jedine sanse pobjedio, isto kao i onog arapskog kloca.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 30 mar 2024, 10:40

let3 je napisao/la:
30 mar 2024, 01:45
Pablo11 je napisao/la:
30 mar 2024, 01:38
let3 je napisao/la:
30 mar 2024, 01:21
Ili cemo podhitno smijeniti Brunu koji se nije trebao ni dovoditi (te probati opstati) ili cemo ce on nas sigurno smijeniti u drugu ligu.

To su dvije opcije ispred nase tzv. uprave. A mozda njima i odgovara da ispadnemo, moguce je i to.
A ko je rezervna opcija, da digne ove strasne igrace u zadnjih par kola? Jer ocigledno je da je do trenera pa njih 5 ne zna,a ovi na terenu su odlicni.
E to pitanje su se trebali pitati oni koji su glumili divljake i tjerali Amara, najtrofejnijeg trenera Zelje. Sa njim se nikad nismo toliko srozali da se borimo za opstanak. Nikad ! Tabela je sve.
A ne sad da se pitamo ta pitanja o rezervnim opcijama, kad su nas amateri svukli skoro u cvajtu. Sad je kasno kume, sad mozemo kolektivno qrcu svirati :zviz:
A mi ne možemo biti gori, šutimo! Sramota! Ne mogu da vjerujem. Sve do jednom članu uprave i skupštine se sjeme zatrlo. Jadovi nesposobni.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 30 mar 2024, 10:43

Shorty je prije par mjeseci rekao da nikad gore ljudi u Zelji nisu bili, a da Zelju u zivotu odrzava samo Vico trenutno. Kako vrijeme odmice, sve vise mu vjerujem.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 mar 2024, 10:44

Fascinantno je kakve mi neznalice dovodimo na klupu.
Nisu te trenerske neznalice ni bitne vise, oni ce otici svakako, ali onaj koji se sjetio dovesti Arapa i Brunu je veliki dusmanin kluba. To neka znate.

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 30 mar 2024, 10:51

Ali 2 izmjene,uvodis Stilica i Haracica,a vadis Amoaha i Boljevica,jedina 2 igraca koja su u stanju probit po krilu,nevjerovatno,Drljo igra cijeli utakmicu,a Ovčina na klupi sjedi...

Gargamel22
Kontakt:

Post Postao/la Gargamel22 » 30 mar 2024, 10:55

NADZORNI ODBOR
Marko Dmitrović – član
Borislav Goić – član
Armin Zelenturović – član

UPRAVNI ODBOR
Jusuf Tanović – predsjednik
Ilijas Kovačević – član
Kerim Balić – član
Seudin Novalić – član
Bakir Sadović – član
Admir Tunović – član
Mario Krajina – član
Mirza Trbonja – član
Minela Jašar Opardija – član

SKUPŠTINA
Edin Cernica, Predsjednik Skupštine
Nedim Sijerčić, Potpredsjednik Skupštine

STRUČNI STAB
Bruno Akrapović, trener
Samir Bekrić, sportski direktor

IDITE VEĆ DANAS ZLOČINCI KLUBA!
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 30 mar 2024, 10:58

Ne može se igracima nista zamjeriti. Oni su trčali, trudili se Al u onoj postavci dzaba trčiš. Bez ikakve logike. Nema ko da poveze sredinu. A onda kad uzmeš nosalanciju Cavnica kod gola dovoljno je da izgubiš jer tek tad neces dati gola.

Ovu neznalicu ko je doveo treba odmah s njim da leti iz kluba jutros u 7 sati.

Debil nece da shvati da mi nismo u sredini tabele da uigrava nesto sto vec 7.kola ne prolazi. Pa da nam je svejedno. Degenu ispadamo iz lige a on kad ganjas rezultat ubacuje debila Haracica koji je kolo prije promašio prazan gol. A na tribinama Zubanovic, Babaluk a on dalje tjera svoje. Bojkot samo i prazne tribine!!

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 30 mar 2024, 11:00

Amar Osim!

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 30 mar 2024, 11:08

MrkiMedo je napisao/la:
30 mar 2024, 11:00
Amar Osim!
slika

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: almaron, Hrasno15, kontra i 54 gosta.