Kome objasnjavas, ljudi pokusavaju vratiti amara preko foruma, a pitaju se 0,1%.bablaz1 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 10:10Iako sam laik, malo bih se osvrnuo na Brunu.
Došao je u najgorem mogućem momentu, skenirao ekipu i rastjerao sve pokušaje od fudbalera (Gasal, Turanjanin, Ćosić, Biber...). Teažili napadača svim silama, doveli Bismarka koji je jedva dobio radnu dozvolu. Kasno doveli Hiroša, Cavnića. Opet možemo reći da je raspored bio poprilično zeznut- realno. Dva puta Zrinjski, Velež, sarajevo. Ekipa je definitivno mu uručena bez imalo samopouzdanja. Skrpili se nekako, solidan kadar dobili. Postavio čovjek formaciju 343 gdje nam protivnici realno slabo prave prilike. Ono što je bitnije da ne možemo izdržati tempo koji je nametnuo. Traži puno trke i to inekako izgleda ok. I dalje gubimo utakmice na strani. Široki 2:0, koji je bio u naletu, dobio glat sarajeva 3:0 u gostima, Z09 picedemo, primimo prvi gol na foru, krenemo grlom u jagode, onda nesreća sa Selimovićem. Izgubimo od Zrinjskog, gfje smo imali dvije prilike od koje smo jednu morali zabiti. Ptoblemi sa sastavom, kartonima, povredama. Od utakmica kući, zrinjski bili bolji ali bez samopouzdanja, 2 mrtva zicera. Derbi nam se pisložilo, i bili smo bolji. Sinoć bez veznog reda Velež jedan šut u okvir i gol. Problem su vezane greške odbrane (zvijezda i sinoć). Mislim da ipak Bruno ima energiju (prenio je iz igračkih dana), i kiks protiv Z09 bi nas mogao koštati opstanka. Ne znam, idu dvije teške utakmice gdje možemo izgubiti obje, što bi nas dovelo baš u bezizlaznu situaciju. Stvarno je raspored bio paklen. Još uvijek vjerujem da možemo opstati, trebamo zbiti redove, i suludo bi bilo mijenjati opet trenera, jer ni jedan ne garantuje opstanak.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
Isto ko sto se ti pitas 0.1 da nece dociPablo11 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 14:14Kome objasnjavas, ljudi pokusavaju vratiti amara preko foruma, a pitaju se 0,1%.bablaz1 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 10:10Iako sam laik, malo bih se osvrnuo na Brunu.
Došao je u najgorem mogućem momentu, skenirao ekipu i rastjerao sve pokušaje od fudbalera (Gasal, Turanjanin, Ćosić, Biber...). Teažili napadača svim silama, doveli Bismarka koji je jedva dobio radnu dozvolu. Kasno doveli Hiroša, Cavnića. Opet možemo reći da je raspored bio poprilično zeznut- realno. Dva puta Zrinjski, Velež, sarajevo. Ekipa je definitivno mu uručena bez imalo samopouzdanja. Skrpili se nekako, solidan kadar dobili. Postavio čovjek formaciju 343 gdje nam protivnici realno slabo prave prilike. Ono što je bitnije da ne možemo izdržati tempo koji je nametnuo. Traži puno trke i to inekako izgleda ok. I dalje gubimo utakmice na strani. Široki 2:0, koji je bio u naletu, dobio glat sarajeva 3:0 u gostima, Z09 picedemo, primimo prvi gol na foru, krenemo grlom u jagode, onda nesreća sa Selimovićem. Izgubimo od Zrinjskog, gfje smo imali dvije prilike od koje smo jednu morali zabiti. Ptoblemi sa sastavom, kartonima, povredama. Od utakmica kući, zrinjski bili bolji ali bez samopouzdanja, 2 mrtva zicera. Derbi nam se pisložilo, i bili smo bolji. Sinoć bez veznog reda Velež jedan šut u okvir i gol. Problem su vezane greške odbrane (zvijezda i sinoć). Mislim da ipak Bruno ima energiju (prenio je iz igračkih dana), i kiks protiv Z09 bi nas mogao koštati opstanka. Ne znam, idu dvije teške utakmice gdje možemo izgubiti obje, što bi nas dovelo baš u bezizlaznu situaciju. Stvarno je raspored bio paklen. Još uvijek vjerujem da možemo opstati, trebamo zbiti redove, i suludo bi bilo mijenjati opet trenera, jer ni jedan ne garantuje opstanak.
Šta radi Cocalić u situaciji kad primamo gol? Sad pregledao tekmu u kompletu ( uživo se ne vidi 50% stvari na terenu) ali Cocalićevi potezi su mi malo čudni...
Jer si JEDAN JEDINI...........
Dobro je Ćurić posložio ovaj omladinski 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Najtužnije je što niko ništa ni da trepne. Što će reći da sve ide po planu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
- BatistutA19
- Kontakt:
Izvinite na upadu ali sta rec Zeljo bukvalno propada a to je nekom cilj izgleda isto ko da gledam Čelik kad smo i mi pricali ma ne moze Celik ispast bla bla a sekunda do gasenja bila.Mada je Zeljo u boljoj situaciji sto puta ali ovako ne mozete dalje i kad ostanete mada vjerujem da ce te ostat a Tuzla ispast ali hajd vijeruj i Azmiru na sta je spreman.
I kod vas je politika duboko u klubu i Manijaci nisu mi jasni da ne vidi i da ne site klub nego sute ,preslikana prica tada i sa Robijasima o podjelama..
I vama treba dobar reset rastjerat sve u klubu i preuzet normalni koji vole Zeljo ali imat spremne ljude a ne otjerat i ko ce preuzet..Teska je borba to ako budete morali u rat sa njima..Sretno vam i halalite na upadu .Vidimo se u PL za jedno 2 do 3 sezone nadam se akobogda jer mi imamo jos puno posla.
I kod vas je politika duboko u klubu i Manijaci nisu mi jasni da ne vidi i da ne site klub nego sute ,preslikana prica tada i sa Robijasima o podjelama..
I vama treba dobar reset rastjerat sve u klubu i preuzet normalni koji vole Zeljo ali imat spremne ljude a ne otjerat i ko ce preuzet..Teska je borba to ako budete morali u rat sa njima..Sretno vam i halalite na upadu .Vidimo se u PL za jedno 2 do 3 sezone nadam se akobogda jer mi imamo jos puno posla.
Što je debil, što priziva najtrofejnijeg trenera lige?
Ne treba ići nazad, i tu priču Miske Amar, ali boli pljuvanje bilo koga ko je iole pridonjeo, zato i jesmo ovdje.
-
- Kontakt:
Jesu li oni na skupstini rekli da se pravi strateski plan i da je formirana grupa radna i da ce to biti nekada u martu,evo prodje mart.
Ima li iko normalan da iz uprave da neku izjavu,mater vam **** nesposobnu
Rasulo u omladinskom pogonu. Rasulo u prvom timu. Ljudi.dalje u klubu. Niko da ostavke da.
Navodno je u cetvrtak odzana neka skupstina.Railwayman30 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 15:07Jesu li oni na skupstini rekli da se pravi strateski plan i da je formirana grupa radna i da ce to biti nekada u martu,evo prodje mart.
- gegenpressing
- Kontakt:
Stabilizacija i vracanje dugova. To je bila glavna prica unazad 3 godine.
E dobro su nas stabilizovali.
E dobro su nas stabilizovali.
Pogledaj opet video kad je bio trener veleza, to nije moj glas nego 80% stadiona.BIZMARK66 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 14:17Isto ko sto se ti pitas 0.1 da nece dociPablo11 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 14:14Kome objasnjavas, ljudi pokusavaju vratiti amara preko foruma, a pitaju se 0,1%.bablaz1 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 10:10Iako sam laik, malo bih se osvrnuo na Brunu.
Fk Željezničar.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ja nemam drugog objašnjenja, nego da su u klubu ljudi namjenski tu, da unište FKŽ.
Pa da su najveće dušmane stavili u UO, ne bi nas ovako brzo ugasili.
Pa da su najveće dušmane stavili u UO, ne bi nas ovako brzo ugasili.
4-1 kadeti izgubili neki dan 3-0
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sve ovo me podsjeca na Slobodu prosle sezone, kad su ih pustili niz vodu. Ko fol doveli onog klauna Pranjica, uzdali se u njega da ce ih izvaditi, a lik totalna neznalica (kod nas Bruno) i kad su ispali, vec sutradan se pojavio Azmir Husic da im nudi saradnju
kao da to nije mogao uraditi dva mjeseca ranije dok su bili u Premijeru
E tako se isto sprema i Zelji. Ako ispadne, vec sutra ce se pojaviit neki spasioc da pruzi ruku spasa. To je zapravo dusman koji je dozvolio propast.

E tako se isto sprema i Zelji. Ako ispadne, vec sutra ce se pojaviit neki spasioc da pruzi ruku spasa. To je zapravo dusman koji je dozvolio propast.
Ostavke picke, a igracima redom yebem mater
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Joj al' Drljo 15. puta centrirao, 10. puta pogodio igrača do sebe, 5.puta nabio je van granica igrališta sa druge strane.. još kad mu prođe ona lopta ispod noge...