Potpuno pobudalili.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Samo se zalit institucijama saveza tj Beusu i Vici
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 30 mar 2024, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Nevjerovatna posjeta na Gradskom stadionubagniadiluca je napisao/la: ↑30 mar 2024, 16:54Čuj Borac se odmah počne patiti, pa majstore igramo protiv Zrinjskog ,ne igramo protiv Želje.....
Cisto da se javim jer rece da cu zazmiriti na posjetu na danasnjoj tekmi...
Nama ce bit sad teze iducu nedjelju. Bit ce zasticeni od sudija ko polarni medjedi jer 2 poraza zaredom im ugrozavaju titulu.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Borac definitivno u ovoj utakmici ima problema... Sa sudjenjem. Nisu oni navikli na ovako ravnopravan tretman od sudija.
Al evo ovako ce im biti kad im farani neki dodju u Evropi.
Al evo ovako ce im biti kad im farani neki dodju u Evropi.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pa mi smo pioniri klanja u ovoj ligi.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Smaraš brate, al opasno! Glumiš nekog pametnjakovića al sad si ukenjao i šefa i stanicu...Vanja8 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:16Nevjerovatna posjeta na Gradskom stadionubagniadiluca je napisao/la: ↑30 mar 2024, 16:54Čuj Borac se odmah počne patiti, pa majstore igramo protiv Zrinjskog ,ne igramo protiv Želje.....u odnosu na prosjek...Mislim jedno tri puta vise gledalaca, redara, vatrogasaca u odnosu na vec vidjeno...
Cisto da se javim jer rece da cu zazmiriti na posjetu na danasnjoj tekmi...![]()
LETS GO FIGHTER
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ovo je trening za ligu prvaka. Osvaja Borac, imaju sad sigurnu prednost pa si mogu priustiti ovaj proces prilagodbe na normalno sudjenje. Akobogda ove godine gledamo i Borac i Zrinjski u grupama
Radje bi bio zaklan od sudija nego ucestovao u farsu mirvica i suplju pricu za dobrobit BH fudbala.
Ti rece da cu zazmiriti na posjetu danas, ja ti se onako drugarski javim da cestitam na broju gledalaca, a ti Boga mi ko da si s Romanije sljego, a ne iz jednog od najljepsih gradova Bosne i Hercegovine...bagniadiluca je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:22Smaraš brate, al opasno! Glumiš nekog pametnjakovića al sad si ukenjao i šefa i stanicu...Vanja8 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:16Nevjerovatna posjeta na Gradskom stadionubagniadiluca je napisao/la: ↑30 mar 2024, 16:54
Čuj Borac se odmah počne patiti, pa majstore igramo protiv Zrinjskog ,ne igramo protiv Želje.....u odnosu na prosjek...Mislim jedno tri puta vise gledalaca, redara, vatrogasaca u odnosu na vec vidjeno...
Cisto da se javim jer rece da cu zazmiriti na posjetu na danasnjoj tekmi...![]()
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Sto vi niste rekli Mirvicu za 4R inicijativu nego je isao za Vicom ko zadnji ker?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:19Sve je to normalno,recite Kevelju nek se zali institucijama saveza
Sto vam se igraci nisu solidarisali sa Tuzlom kad su kleknuli na pocetku utakmice?
Sto se niste bunili na sudjenje kad je svirao onaj smijesan offside, opet isto Tuzli?
Mozemo jos do sutra nabrajati nego se Mirvic sjetio sazivati sastanak kad je sve propalo pa hajde da povucemo i druge za sobom.
Ja ti opet kazem, nadam se da cemo i vi i mi u europu ali ne moze ti pucat qurac dok druge kolju pa kad tebe krenu pljackati sazivati sastanke. Sastanak se trebao dogovoriti na pocetku sezone jer se znalo sta ce biti, nije ovo tek krenulo ove godine.
Ne sviđa mi se tvoj komentar - faul za Boracbagniadiluca je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:22Smaraš brate, al opasno! Glumiš nekog pametnjakovića al sad si ukenjao i šefa i stanicu...
Kakva je bila tuca sinoc na Grbavici na zapadnoj tribini?
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Gdje su oni moji Banjalučani? Tik - tak, tik - tak.
Velezovci i ostali, nemojte se ljutiti. Nece vas niko ni pitati, niti vas je pitao. Trebali ste biti povaljeni na Grbavici ko bekani da niste odabrali stranu. Vec ste u borbi protiv saveza koji je pao, samo im nije javljeno. I ljudi iz Zelje ce vrlo brzo okrenuti stranu, inace ce im pomocni otici bez ispaljenog metka. Ako odaberu kako treba ako nista dobit ce jug za pomocni stadion koji je dat u amanet. Ko zna zna o cemu pricam.
Velezovci i ostali, nemojte se ljutiti. Nece vas niko ni pitati, niti vas je pitao. Trebali ste biti povaljeni na Grbavici ko bekani da niste odabrali stranu. Vec ste u borbi protiv saveza koji je pao, samo im nije javljeno. I ljudi iz Zelje ce vrlo brzo okrenuti stranu, inace ce im pomocni otici bez ispaljenog metka. Ako odaberu kako treba ako nista dobit ce jug za pomocni stadion koji je dat u amanet. Ko zna zna o cemu pricam.
Jao ovih forumskih pitara kako se ofiraju. Klalo se i klat ce se uvijek to je tako, i normalno da ce se kukat kad te zakolje. Ali sta ste vi nasli nekome pricati, nije niko sa vama jer ste se ko kujice povukle iz prosle inicijative, a ovdje onanisali na Vicu i korona titulu. Mi smo ostali bez najbolje poslijeratne uprave zbog te borbe, covjek digao ruke kad je vidio kakve su kuje koje vode klubove, koji ne zanima nikakva borba za postenu ligu nego samo cekaju da se u savezu zarotira i da dodje na njih red umjesto Borca.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Zaklat ce nas iducu tekmu,gdje ce dvije zaredom izgubiti!tutankamon1905 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 16:45LezVe u naletu, uzet ovo i nakon iduceg kola -6. Eto vode u usima Borcu i onda Dobojska kujica mora opet pocet igrat da ne bi bilo neugodnih situacija![]()
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Druze, zali Boze takvih ljudi koji dignu sidro kada je najteze. Ne mora se klati. Ovo kolo ti je klasican primjer kako se moze suditi kako treba kada mora tako biti. Dodje jedan dopis iz UEFA-e i sudjenje bude cakum-pakum. Eh tako je trebao uraditi i vas covjek u ono vrijeme. Ali, iskreni budimo, nije provociranje. Velez nema snagu koju ima Sarajevo da pokrene to sve.Rodjeni81 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:32Jao ovih forumskih pitara kako se ofiraju. Klalo se i klat ce se uvijek to je tako, i normalno da ce se kukat kad te zakolje. Ali sta ste vi nasli nekome pricati, nije niko sa vama jer ste se ko kujice povukle iz prosle inicijative, a ovdje onanisali na Vicu i korona titulu. Mi smo ostali bez najbolje poslijeratne uprave zbog te borbe, covjek digao ruke kad je vidio kakve su kuje koje vode klubove, koji ne zanima nikakva borba za postenu ligu nego samo cekaju da se u savezu zarotira i da dodje na njih red umjesto Borca.
Jos nesto, Ismir nije bio tu kada je 4R i stvoren a i raspadnut ako me sjecanje dobro sluzi. I da, ne prebacujte Sarajevu da je izaso samo tako. Zeljo se prodao, Azmiru obecan savez a Sarajevo i Velez ostali. Stim da je kod nas tada haoticna situacija u klubu bila, nije se znalo ko i gdje goni i vodi. Bezveze svaljujete na nas nesto sto nije tacno.
Sta smo trebali uraditi kada su sjeli iz Tuzle, sta je Sarajevo tu trebalo. Pa solidarisali smo se svakako, Zeljo bi im u onoj situaciji dao 2 gola dok oni sjede. Smijesno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.