Bravo. Citavo vrijeme se islo na rusenje odnosa dva kluba. Ali nisu uspjeli, jer je duboko prijateljstvo. Meni je jasno da je Mirvic ljut na Kevelja, jer se Kevelj prepao da ne zavrsi kao Hasic ranije, ali kako sad stvari stoje, neko je od Vasih dobro natrljao nos Vici, pa sad odjednom normalno sudjenje.OsmaDolazi je napisao/la: ↑30 mar 2024, 18:00Ja to i govorim sve vrijeme ali pojedini nisu dovoljno inteligentni da shvate neke moje rijeci. Nema sta nije rađeno da se odnosi izmedju dva kluba i njihovih navijaca naruse. Puff, bolje ne spominjati. Ali, nije ni Mirvic a ni Hasic toliko ludi i glupi. Pa i sada Hasic se pita za 80% stvari u klubu kod vas. Sto je dobro naravno.AlemC85 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:48Mirvic i Kevelj su prolazni a Sarajevo i Velez ce ostati nakon njih. Ja cu otvoreno reci ovo: Vico je sve probosanske klubove nasankao pa sad imamo sto imamo. Ali pomalo se njemu to vraca kao bumerang.OsmaDolazi je napisao/la: ↑30 mar 2024, 17:31Gdje su oni moji Banjalučani? Tik - tak, tik - tak.
Velezovci i ostali, nemojte se ljutiti. Nece vas niko ni pitati, niti vas je pitao. Trebali ste biti povaljeni na Grbavici ko bekani da niste odabrali stranu. Vec ste u borbi protiv saveza koji je pao, samo im nije javljeno. I ljudi iz Zelje ce vrlo brzo okrenuti stranu, inace ce im pomocni otici bez ispaljenog metka. Ako odaberu kako treba ako nista dobit ce jug za pomocni stadion koji je dat u amanet. Ko zna zna o cemu pricam.
Odnose izmedju Sarajeva i Veleza se ne mogu tek tako narusiti kako neki ovdje misle, jer je upravo Vico, nakon sto je uspio ukloniti Hasica, pokusao da to uradi.
Sakacenje Veleza i Sarajeva preko sudjenja je bila osveta Vice na neki nacin, jer je htio da sprijeci bilo kakav otpor.
Sad je Vici jasno da ima drugog Hasica u vidu Mirvica, kojeg nece moci skloniti, i zato ce morati zrtvovati Borac, kako bi sebe spasio.
Borac ce pasti, vrlo brzo. Jer pare koje su trebali dobiti za sledecu sezonu su vec preusmjerene negdje drugdje. Javna tajna. Kako pada jedna struja u RS, tako pada i Borac.
Znamo se i privatno kako sam cuo, znas da se o ovome pricalo i prije nego je Sarajevo izaslo protiv Borca. Znas da su vas e nekim tekmama gurali kao i nas, samo da bi se medjusobno klali.
Ostatak sezone ce biti najregularniji u historiji nase lige. Ispast ce ko je zasluzio i u Evropu ce ko je zasluzio (i Borac bi zasluzio i bez sudijskog navlacenja, ali ne Ligu Prvaka). Mozda to nece biti moje Sarajevo u Evropi, ali i ako ne bude znam da ce biti jer je zbog nas, a ne zbog nekih drugih.
Vjerujem da je ovo istina sto govoris za Hasica da se i dalje pita u Velezu, sto je jako dobra vijest, jer je nedavno na sudu dobio Savez i morat ce mu se nadoknadit steta.