NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 01 apr 2024, 22:26

dinodino2019 je napisao/la:
01 apr 2024, 22:11
Truhlo je napisao/la:
01 apr 2024, 21:59
Ma nije bitan Smajić, momak je odličan, ali nema kvalitet i tačka. Da je Duvnjak preuzeo Goražde ili Gradinu npr i Smajić otišao tamo pa onda se kritika može i uputiti, da kažemo vidi kakvi nas debili vode, kvalitet "naše" djece prepoznali klubovi koji su bolje plasirani i ispred nas u ovom trenutku pa hajde dalo bi se diskutovati. Ali yebeni amaterski Vitez, rang ispod nas, a svi znamo kako se nogomet tamo igra i kolika je razlika između prve i druge lige federacije. To su zlobni komentari vođeni jaranskom linijom, nikakva kritika na mjestu.

Isto ovako kmečanje je bilo na ljeto zbog Kolića, godinu prije zbog onog stopera što u Nemili završi, a isto takvo kmečanje nas čeka naredno ljeto, kada će se amidže aktivirati kada puleni ostanu bez ugovora za narednu sezonu.
Problem tvoj je sto mislis da sve znas, vidim komentarises po drugim temama, mijesas se u sv ezivo ko vegeta odvadi malo majstore. Svima nam je zajednicki interes bolji i jaci Čelik.
Većinu što sam pisao ispostavilo se tačnim, to što tebe frustrira što ti jaruge otpadaju jedan po jedan je tvoj problem :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 01 apr 2024, 22:27

Mozemo ako igramo bez krila fino je izgledalo protiv Mladosti s 2 napadaca

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 01 apr 2024, 22:32

Nera1982 je napisao/la:
01 apr 2024, 22:08
Igrače koje bi ja ostavio za iduću sezonu su Durmo Horić Musa Bajramović Sivac? pod upitnikom zbog situacije od prije nekoliko sedmica, Vardo Begić Međuseljac Mašić i Talhu ako se odluči da ostane i ne vrati za sarajevo. Ostale otjerat prvi dan nakon kraja prvenstva. Promovisat 3 juniora a benju u prvu postavu ubacit, strašan igrač i talenat velika prednost u odnosu na Međeseljca je snaga i građa, momak je redovan i na treningu i u teretani za razliku od Međeseljca od 60 kila. Možda sam nekog zaboravio al to je to uglavnom
zasto bajramovic da ostane to mi nije jasno.
Momak samo nabija lopte bezveze nit je stabilan na stoperu nit je na bekU dobar.Eto pratite ga svaka lopta prmea naprijed ispucava bezeveze
Zadnja izmjena: nicaze95, dana/u 01 apr 2024, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 01 apr 2024, 22:33

AllGunsBlazing je napisao/la:
01 apr 2024, 22:18
Medjuseljac se fizicki bolje nosio sa stoperima Gorazda nego i jedan drugi igrac. Njegova mana nije ni snaga ni trcanje, vec sto je univerzalac, a nista mu nije primarno. Momak je uz Tabakovica jedini u ovoj ekipi koji zna igrati fudbala, ovo sve ostalo se pati sa prijemom lopte. Od gola Stupcanici je drugi igrac, osim utakmice u Hadzicima. Ako ovako nastavi, imacemo dobrog igraca, ALI mu se mora naci pozicija.

Mislim, svejedno mi sto se pise da je fizicki slab, samo se pitam da li ovdje neko gleda utakmice. U Gorazdu je osvojio sigurno tri lopte ako nije i vise protiv dva lika koji su fizicki prejaki.

Sto se tice pozicije, drugi spic u formaciji sa dva spica, jedino pitanje je da li mi mozemo sebi priustiti da igramo sa dva spica.
Bolje i Ali u špicu sa Mašićem i iza njih Tabaković, nego krenuti sa dva igrača manje na krilima. 4 4 2 baklava je najmanje loše što imamo u ovom trenutku i nema druge opcije. Čak i kad se priključe ova tri juniora, opet nemamo krila pa je red da igramo bez krila.

Ali bi nešto i napravio u Goraždu da je imao još jednog suigrača gore da ga rastereti. Druga stvar je i Mašić koji je uvijek puno bolji bio kad je imao partnera u napadu, ko god to bio Aladin, Ali ili Šarić u prošloj polusezoni.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 01 apr 2024, 22:39

Ma Međuseljac je najbolji kad igra na poziciji desetke. Ono sto ga razlikuje od klasicnih desetki je odlican osjecaj da iz drugog plana nesto uradi, zbog toga se stice dojam da moze igrati i napadaca. Moze, ali samo kao neka sunjalica iza klasicnog napadaca. Nesto kao Tomislav Kiš iz Zrinjskog. Nije nikakav problem u Aliju, da bi se dobilo najbolje od njega, on iza sebe na pozicijama pivota mora imati dva dobra veznjaka. Jednog destruktivca koji nije Skols ili Begic (trenutno) i jednog veznjaka koji je mozak citave ekipe, dirigent veznog reda, a takvog nemamo ni u tragovima.
Srce, čast i ponos!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 01 apr 2024, 23:01

Venom je napisao/la:
01 apr 2024, 22:39
Ma Međuseljac je najbolji kad igra na poziciji desetke. Ono sto ga razlikuje od klasicnih desetki je odlican osjecaj da iz drugog plana nesto uradi, zbog toga se stice dojam da moze igrati i napadaca. Moze, ali samo kao neka sunjalica iza klasicnog napadaca. Nesto kao Tomislav Kiš iz Zrinjskog. Nije nikakav problem u Aliju, da bi se dobilo najbolje od njega, on iza sebe na pozicijama pivota mora imati dva dobra veznjaka. Jednog destruktivca koji nije Skols ili Begic (trenutno) i jednog veznjaka koji je mozak citave ekipe, dirigent veznog reda, a takvog nemamo ni u tragovima.
I još dva ozbiljna krila da otvore prostor :rol:

Sve to što si nabrojao je validno, ali toga nema u ovom trenutku. Valjda se te stvari isprave na ljeto, pa dobijemo ozbiljna krila i veznjake, pa onda opleti 4 2 3 1 dan i noć.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 01 apr 2024, 23:35

01 apr 2024, 07:58
FliX je napisao/la:
01 apr 2024, 02:10
Al Damjanovic je kralj, otiso u Gorazde bez napadaca. Ni na klupi ni na terenu. Valjda mu Duvnjak nije ostavio nijednog. Ove ideje se nije sjetio ni Katanacho.
Pa jel imao izbor, Mašić tri žuta, a drugi napadac Ahmetspahic igrao za juniore. Cim sam vidio Medjuseljca medju dvojicom grmalja u odbrani Gorazda znao sam da nema od nas eigre prema naprijed nista
Ko je doveo Musu u Celik?
Taj sto je doveo Musu u Celik, sto nije doveo i kakvog napadaca, a ne da strahuje za karton/povredu Masica?
Hajd zdravo. :mrgreen:

nicazedobagro
Kontakt:

Post Postao/la nicazedobagro » 02 apr 2024, 00:03

Nera1982 je napisao/la:
Igrače koje bi ja ostavio za iduću sezonu su Durmo Horić Musa Bajramović Sivac? pod upitnikom zbog situacije od prije nekoliko sedmica, Vardo Begić Međuseljac Mašić i Talhu ako se odluči da ostane i ne vrati za sarajevo. Ostale otjerat prvi dan nakon kraja prvenstva. Promovisat 3 juniora a benju u prvu postavu ubacit, strašan igrač i talenat velika prednost u odnosu na Međeseljca je snaga i građa, momak je redovan i na treningu i u teretani za razliku od Međeseljca od 60 kila. Možda sam nekog zaboravio al to je to uglavnom
Nemoj govorit nesto sto ne znas, Medjuseljca svaki dan vidjam kako se vraca iz teretane.
Momak ocigledno radi na sebi, sad nije on kriv nego jednostavno se rodio malo nizi i slabiji sto je i normalno za igrace poput njega
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 02 apr 2024, 00:19

FliX je napisao/la:
01 apr 2024, 23:35
01 apr 2024, 07:58
FliX je napisao/la:
01 apr 2024, 02:10
Al Damjanovic je kralj, otiso u Gorazde bez napadaca. Ni na klupi ni na terenu. Valjda mu Duvnjak nije ostavio nijednog. Ove ideje se nije sjetio ni Katanacho.
Pa jel imao izbor, Mašić tri žuta, a drugi napadac Ahmetspahic igrao za juniore. Cim sam vidio Medjuseljca medju dvojicom grmalja u odbrani Gorazda znao sam da nema od nas eigre prema naprijed nista
Ko je doveo Musu u Celik?
Taj sto je doveo Musu u Celik, sto nije doveo i kakvog napadaca, a ne da strahuje za karton/povredu Masica?
Hajd zdravo. :mrgreen:
Pa nije jer mu nije klub omogucio kao proslom. Jer je prosli potrosio sve.

Puno je teze iz dijaspore sve shvatiti zato ne treba puno pametovati.

senadbrkic
Kontakt:

Post Postao/la senadbrkic » 02 apr 2024, 00:31

Vjerujem da će iduće sezone maksimalno pet igrača iz trenutnog rostera ostat plus tri juniora.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 apr 2024, 00:40

Greske su sastavni dio posla. Momci u UO sve rade u interesu kluba, ali i puno ozbiljniji klubovi grijese u transferima. Najbitnije je da naucimo iz ovoga svega.

Sto se Gorazda tice, zakazali su Vardo, Begic i bekovi. Mehic je isto zakazao, ali da se ne lazemo, on i ne zna bolje kada ga stavis da kreira igru.

Vardo nije postojao, jednostavno on igra ili zadnjeg ili ne igra. Begic je u svakom prijemu imao tri viska poteza i nekakvi pokusaji driblinga koji ni na terminu ne prodju. Jos se okrece prema tribini kada mu je neko nas nakon pete izgubljene na sredini rekao "izadji sam." Tacno se covjek zapita kako igraju fudbal, ako se toliko prati tribina.

Sivac se ugasio ove sezone, a posebno u drugom dijelu. Uspio je samo isprovocirati domacu publiku nekakvim padanjima, a mogao stici loptu. Nista naprijed, nazad standardno los.

Arnautovic izgleda u jednom trenu kao da moze sve, u drugom ispadne kao da nikad fudbala nije igrao. Momak ne moze ostati fokusiran na utakmicu, gasi se precesto i mnogo puta ide u duel samo da mu niko ne moze reci da nije usao u duel, ali to je tako mlako.

Ono sto je primjetno kod maltene svih igraca, a posebno se vidi u utakmicama gdje je protivnik los, ali borben, je nedostatak te borbe. Njima je svejedno. Oni su tu sto moraju biti, malo ce se i oznojiti, malo potrcati, ali je sve to neozbiljno. Ok, jesu oni jos uvijek amateri, ali sebi ne smiju dopustiti da nisu dali 100% na terenu. Na kraju krajeva, i igraci Radnika, Gorazda, Rahica su amateri, ali grizu, za razliku od nasih manekena. I tu je Dario zakazao. Cini mi se da je i on odustao.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 02 apr 2024, 00:48

senadbrkic je napisao/la:
02 apr 2024, 00:31
Vjerujem da će iduće sezone maksimalno pet igrača iz trenutnog rostera ostat plus tri juniora.
Isti osjećaj imam. Durmo, Horić, Musa, Begić (U21), Međuseljac(U21), Mašić?

Tri perspektivna izlazna juniora Ahmetspahić, Hodžić i Smajlović. Sve su prilike da stiže 10+ novi igrača na ljeto.

Nera1982
Kontakt:

Post Postao/la Nera1982 » 02 apr 2024, 01:00

nicazedobagro je napisao/la:
02 apr 2024, 00:03
Nera1982 je napisao/la:
Nemoj govorit nesto sto ne znas, Medjuseljca svaki dan vidjam kako se vraca iz teretane.
Momak ocigledno radi na sebi, sad nije on kriv nego jednostavno se rodio malo nizi i slabiji sto je i normalno za igrace poput njega
Drago mi je ako je tako, ali ja to govorim od centra da će imat sa fizikom problema u ovoj ligi. Pogledaj Begića fizički beton, može Alija u zubima nosat. Sad ima tu i genetike al kažem trebalo se ranije počet fizički jačat. Benjo mi djelujo odlično fizički i mislim da neće imati problema sa tim kad bude igro za seniore. Kažem drago mi je ako momak radi na sebi samo nek nastavi talenat je neosporiv

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 02 apr 2024, 01:07

Ne brinite se. Na ljeto ostaje vjerovatno 5-6 igraca.
Ostalo noga
moSa likCe

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 02 apr 2024, 07:42

Za utakmicu protiv Rahića vraca se Mašić, treba napomenuti da po dva žuta imaju Šetkić, Karalić i Međuseljac.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

senadbrkic
Kontakt:

Post Postao/la senadbrkic » 02 apr 2024, 13:09

Truhlo je napisao/la:
02 apr 2024, 00:48
senadbrkic je napisao/la:
02 apr 2024, 00:31
Isti osjećaj imam. Durmo, Horić, Musa, Begić (U21), Međuseljac(U21), Mašić?

Tri perspektivna izlazna juniora Ahmetspahić, Hodžić i Smajlović. Sve su prilike da stiže 10+ novi igrača na ljeto.
Ma teško je to sad znati, u 2023. smo psovali Međuseljca, sad je pored Durme, Muse i Isakovića, najkorisniji igrač.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 02 apr 2024, 17:51

Promašeno pismo robije, mogu se ovi zalagati dan i noć, nema tu kvaliteta, panjevi su panjevi :kafa:

Isto tako ne ide amaterski ugovor i tražiti profesionalan pristip.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 02 apr 2024, 18:04

Jednom se mora presjeci i za buduce generacije. Sve profesionalne uslove imaju shodno tome tako se moraju i ponasati prema dresu.

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 02 apr 2024, 18:12

Truhlo je napisao/la:
02 apr 2024, 17:51

Je li se zajeba*aš ili si ozbiljno izvalio ovakvu glupost?

Profesionalni pristup zahtjeva težina nošenja dresa sa grbom Čelika, zahtjeva onih 50-100 ljudi što ide na gostovanja, onih 500 članova koji čine jezgro, oni vjerni navijači, svi sponzori itd. a ne vrsta ugovora, papir i potpis.

Trening dva puta dnevno, ako već sami ne mogu skontati mi ćemo im crtati!
SAMO ČELIK !

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 02 apr 2024, 18:42

Viper je napisao/la:
02 apr 2024, 18:12
Truhlo je napisao/la:
02 apr 2024, 17:51

Je li se zajeba*aš ili si ozbiljno izvalio ovakvu glupost?

Profesionalni pristup zahtjeva težina nošenja dresa sa grbom Čelika, zahtjeva onih 50-100 ljudi što ide na gostovanja, onih 500 članova koji čine jezgro, oni vjerni navijači, svi sponzori itd. a ne vrsta ugovora, papir i potpis.

Trening dva puta dnevno, ako već sami ne mogu skontati mi ćemo im crtati!
Da su rezultati bolji niko se ne bi počešao. U ove 4 proljetne utakmice nisam vidio nezalaganje, jesam nekvalilet i neznanje, ali nezalaganja na terenu nije bilo.

Sasvim nepotrebno, dugoročno kontraproduktivno, pa će biti čuđenje zašto je većini igrača gotovnije da igraju za Banoviće i prije će tamo nego u Čelik.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.