Sta tek reci kad dodje ljeto. Kuhas se i od vrucine, a bgm i od ispita

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sta tek reci kad dodje ljeto. Kuhas se i od vrucine, a bgm i od ispita
Vjerujem ti da je tako, prva sam godina pa jos nisam dozivio.
Dozivit ces vjeruj
Jesam ja, pouzdani su max. Dodje sve onako kako i pise, a i 'fizicki' su dobro ocuvani. Doduse, obicno imaju vise istih refurbished modela, pa je nemoguce da svaki na istom mjestu ima potpuno iste tragove koristenja.
Kuricu mora se polizat koji guz u politici inace ti je ko Beslagicu, preko grane.
Hvala družeGhuraba je napisao/la: ↑02 apr 2024, 15:33Jesam ja, pouzdani su max. Dodje sve onako kako i pise, a i 'fizicki' su dobro ocuvani. Doduse, obicno imaju vise istih refurbished modela, pa je nemoguce da svaki na istom mjestu ima potpuno iste tragove koristenja.Salu na stranu, mislim da im nema ravnih u Bosni sto se tih laptopa tice. Dobijes i godinu dana garancije (bar sam ja toliko dobio, pa pretpostavljam da svi imaju toliko), tako da je sve max korektno. Preporucivao sam i drugima da naruce kod njih i sve je bilo ok. Jedino je recimo kod jarana bio mali problem sa zvucnikom, tj. preko 60-70% jacine se osjetilo krcanje. Prijavio je kvar, oni isti dan poslali postu po laptop i vratili mu ga kroz 3-4 dana s novim zvucnikom. U oba pravca su oni snijeli troskove dostave.
Beško ili Dodik, pitanje je sad..Evo danas smo dogovorili da se nađu sredstva i nađe najeminentnija advokatska kuća u Americi i da se tuži Američka vlada u Americi. To ćemo raditi u narednom periodu - kazao je Dodik.
Gardena i Wolf Garten su top njemačke marke, Stiga i Husqvarna iz Švedske, Honda i još neke su ekstra, ali ujedno i najskuplje.
Villager nije losa marka, a imaju kosilice po 500-600KMarmando je napisao/la: ↑02 apr 2024, 19:20Gardena i Wolf Garten su top njemačke marke, Stiga i Husqvarna iz Švedske, Honda i još neke su ekstra, ali ujedno i najskuplje.
Einhell kao neka prosječna ( ako i to) marka nudila je kosačice u tom cjenovnom rangu.
Opet se postavlja pitanje ( kao i kod mnogih drugih stvari) da li uzeti najbolju klasu a polovnu ili osrednju i neprovjerenu novu.