Iz Slovenije mislim
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Izbacivalo je i meni taj laptop na fbu i bas sam pomislio kako je brutalan za te pare.

Narucivao sam od njih i druge stvari i uvijek su bili uredni, tako da vjerujem da ces i ti imati pozitivno iskustvo.
Btw, koliko se sjecam, imas i 7 dana mogucnost povratka uredjaja ako istim ne budes zadovoljan.

Kod samohodne kosilice najvažniji ti je motor honda i Briggs and Stratton kosilice sa tim motorom su peri deri, motor kao od kamena polovna i nova sa tim motorima ce vise i bolje raditi nego sa kineskim, bolje dati dvije glave vise i imati kosilicu sa pravim motorom nego kinesko smece sto ide u willager i ostale marke
prodajem
Eno i ćilim vandaliziran, e da mi je znati sta je u mozgovima te djece i budala 

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Re: Chat
sladoled je navodno preporučljivo zimi jesti, i kad te grlo boli.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑02 apr 2024, 14:51nisam nikad mislio da jedem sladoled ovako rano u aprilu, a vidi sad...
Felixians4 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 00:37sladoled je navodno preporučljivo zimi jesti, i kad te grlo boli.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑02 apr 2024, 14:51nisam nikad mislio da jedem sladoled ovako rano u aprilu, a vidi sad...

citavu zimu sam rokao ovaj

- legenda reala
- Kontakt:
Ja uzo polovnu neku Honda 250 maraka i nisam se pokajao, sprzio prije toga neke tri na struju placo ih po 200-300 maraka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
TefalTava je napisao/la: ↑03 apr 2024, 01:04Felixians4 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 00:37sladoled je navodno preporučljivo zimi jesti, i kad te grlo boli.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑02 apr 2024, 14:51nisam nikad mislio da jedem sladoled ovako rano u aprilu, a vidi sad...
citavu zimu sam rokao ovaj![]()
, u megamarketu smijesna cijena 2.60 po pakovanju
![]()
Smece.
Da. Sladoled je nastao zimi kada je neki lik zamrznuo sok na -20Felixians4 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 00:37sladoled je navodno preporučljivo zimi jesti, i kad te grlo boli.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑02 apr 2024, 14:51nisam nikad mislio da jedem sladoled ovako rano u aprilu, a vidi sad...

Najjaci.
- Felixians4
- Kontakt:
baš mami na pogled s pakiranjem. što se hrane tiče, mislim da se može jesti nikad kvalitetnije i raznolikije na ex yu prostorima zadnjih godina po restoranima, buregdžinicima, burgerajima, pizzerijama.. tako bi se daloo zaključiti po gastro kanalima na youtubeuTefalTava je napisao/la: ↑03 apr 2024, 01:04Felixians4 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 00:37sladoled je navodno preporučljivo zimi jesti, i kad te grlo boli.Licniznanstvenik je napisao/la: ↑02 apr 2024, 14:51nisam nikad mislio da jedem sladoled ovako rano u aprilu, a vidi sad...
citavu zimu sam rokao ovaj![]()
, u megamarketu smijesna cijena 2.60 po pakovanju
![]()
Probajte Ferrero Rocher cokoladu.
Gdje ima kupiti?
Je li radi jos uvijek ona kuglana u SCC? Ako ne, gdje još ima u Sarajevu?
Je li radi jos uvijek ona kuglana u SCC? Ako ne, gdje još ima u Sarajevu?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Pa Villager ima samohodnih kosilica upravo sa Briggs and Stratton motorima i to baš u ovom cjenovnom rangu.TefalTava je napisao/la: ↑02 apr 2024, 22:27Kod samohodne kosilice najvažniji ti je motor honda i Briggs and Stratton kosilice sa tim motorom su peri deri, motor kao od kamena polovna i nova sa tim motorima ce vise i bolje raditi nego sa kineskim, bolje dati dvije glave vise i imati kosilicu sa pravim motorom nego kinesko smece sto ide u willager i ostale marke
Nije proizvođač za profi alate i mašine, barem ne po pitanju motorki, ali će sigurno ispuniti i prebaciti tu vrijednost, drugim riječima isplatit će se više puta.
Kupio sam ima jače od godinu njihovu motorku 460, msm oko 350 KM nova. U garanciji zamijenjena uljna pumpa, ali moja greška što sam radio poslove za koje nije proizvedena. Itekako robustan proizvod. Vrsta motorke za povremena korisnike, prorijeđivanje i manje zahvate. Ja narezao preko 10 metara bukovine i hrastovine.
Ne mora biti profi alat i mašina da bi služila. Postoje proizvođači čiji su se proizvodi odlično pokazali za neke osnovne potrebe domaćinstva. Nisu profesionalni ali zato je i cijena pristupačna te služit će do rozi - mahšera ako se radi na predviđen način.
Ovo opet najbolje možeš znat na osnovu testova njemačkih nezavisnih portala za poređenje kvalitete proizvoda, koji upoređuju rezultate iz par stotina časopisa, foruma i sl., tipa testberichte, te F.A.Z Kaufkompas potrošački portal itd.
Također imate proizvođača tipa Stihla koje nude i profi i poluprofi motorke.
Što se kosilice tiče, ove navedene su za već uređene površine i manju travu, te one pizdune što uređuju i češljaju svoje vrtove.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 10 gostiju.