Medo Brundo je cvrsto odlucio da nas strovali u cvajtu, a oni hajvani iz uprave ga i dalje drze na klupi

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Koliko je imao poraza u nizu ?
Ja ne razumijem sto ti Nedu mijesas i spominjes kao nekog ko bi trebao doci umjesto njega ili neko ko bi trebao uci u klub. Glupost.
Znas i ti dobro sta Nedo zeli. Treba otjerati,ali cisto sumnjam da ce uhljebi u upravi prihvatiti ostavke.MrkiMedo je napisao/la: ↑02 apr 2024, 19:24Ja ne razumijem sto ti Nedu mijesas i spominjes kao nekog ko bi trebao doci umjesto njega ili neko ko bi trebao uci u klub. Glupost.
Treba prihvatiti cinjenicu da smo krac, da je sve u klubu krac i da treba apsolutno sve rastjerati i dovesti nove ljude na sve pozicije. Ko god ne misli tako je budala i interesdzija.
Koji dio videa?19vendetta87 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 13:59Nedo Turkovic je najavio na svom yt kanalu da ce Amar Osim premijerno kod njega ispricati svoju stranu price u vezi Željezničara
9:12Zoze19 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 19:55Koji dio videa?19vendetta87 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 13:59Nedo Turkovic je najavio na svom yt kanalu da ce Amar Osim premijerno kod njega ispricati svoju stranu price u vezi Željezničara
Zna se koje su tekme nasa sansa, smijesno je pomisliti da cemo bas protiv Sloge osvojiti neki bod. Sljedece dvije mozda bod na Grbavici.braco je napisao/la: ↑02 apr 2024, 21:43Naša odbrana mora odigrati savršenu utakmicu ukoliko želi bod protiv bilo kojeg protivnika, a kamoli 3 boda. Primjer su nedavni 3:0 derbi i 0:0 sa Zrinjskim na Grbavici gdje odbrana odigrala bez greške. Ove sezone je svaka naša greška u odbrani kažnjena, a mi kad primimo gol onda je utakmica za nas gotova jer naši igrači su mentalno u qrcu da okrenu rezultat, a i svakako smo ekipa sa najmanje postignutih golova u ligi.
Možda protiv Sloge ne bi bilo loše vidjeti Mahmića s obzirom da je visok preko 1,90, lijevak je pa može igrati lijevog štopera sa 3 nazad, a i valjda je mobilniji od Cocalića npr.
Na čemu si ti, daj mi broj od dilera...Orden43 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 09:37Stvarno vas ne kontam hebo vas rezultat i sta sad i ako pobjedimo Slogu, NISTA, mi ispasti ne mozemo to morate shvatiti i nemojte se sikirati oko toga, malo se osvrnite oko stvari na stadionu, uskoro cemo imati i najmoderniji i najbolji stadion u drzavi to je za svaku pohvalu a rezultati ce doci samo je bitno imati kvalitetnog trenera i ostaviti ga na dug period