SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tan i u Cardiff radi slicno. Gleda iskljucivo profit, on je napravio mrezu par klubova i bez velikih ulaganja htio profit. Stvar je sto cesto su ljudi koje je postavljao bili nesposobni za to.
Matthias Leterme naslijedio Ajlu Alimanović
Jedino čudno u cijeloj priči. Da je na 6 mjeseci, okej, ovako bukvalno do jula
Ovaj bek iz Grčke?
Piše da će toliko trajati snimanje situacije i novi način funkcioniranja kluba. Možda i ostane kasnije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 apr 2024, 11:22Jedino čudno u cijeloj priči. Da je na 6 mjeseci, okej, ovako bukvalno do jula![]()
Ali, to na stranu, mislim da je ovo dobar potez. Nakon Ayle upgrade 200%, ipak je u pitanju čovjek koji ima iskustvo rada u Belgiji kao direktor kluba. I to nije kratko bio, od 2009. se vrtio po Kortrijku.![]()
Ja se iskreno nadam da će ostati, vjerujem da zna svoj posao.skoJaa je napisao/la: ↑03 apr 2024, 11:32Piše da će toliko trajati snimanje situacije i novi način funkcioniranja kluba. Možda i ostane kasnije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 apr 2024, 11:22Jedino čudno u cijeloj priči. Da je na 6 mjeseci, okej, ovako bukvalno do jula![]()
Ali, to na stranu, mislim da je ovo dobar potez. Nakon Ayle upgrade 200%, ipak je u pitanju čovjek koji ima iskustvo rada u Belgiji kao direktor kluba. I to nije kratko bio, od 2009. se vrtio po Kortrijku.![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta i 21 gost.