Probao sam ja ove čokolade kad su došle na naše tržište prošle godine tj. kad sam ih ja vidio i definitivno su mi bile ispod prosjeka, posebno za ovu cijenu. Nisam probao ovo drugo sa slike ali dobro izgleda.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Što sada na ovoj temi piše Re:Chat, a prije se zvala samo Chat?
Re: Chat
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I meni su te Ferrero bzvz, bolje mi je onaj noir ferrero klasični u kuglicama, to im je najbolje što su izbacili u zadnje vrijemeMortemHz je napisao/la: ↑03 apr 2024, 10:51Probao sam ja ove čokolade kad su došle na naše tržište prošle godine tj. kad sam ih ja vidio i definitivno su mi bile ispod prosjeka, posebno za ovu cijenu. Nisam probao ovo drugo sa slike ali dobro izgleda.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- numanumaye22
- Kontakt:
Probao prije skoro 2 godine. Bolje su kuglice definitivno, ima i rafaelo cokolada odavno, ali su svakako bolje kuglice, jos kad se nadje velika kutija rafaela za 2.39 eur, rocher za 1.99 eur bajo moj
Pored toga, imaju i sladoledi rocher i rafaelo naravno.

- Felixians4
- Kontakt:
Ono što pozdravljam da se maknuo nastavak koji se nije poštivao.
P.S. Da bar ljeto ne bude ljeto ko što zima nije zima
https://www.--- SPAM ---/mobile/vijesti/cla ... i_ostalo_m
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 03 apr 2024, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
- JayCatwright
- Kontakt:
da malo i ostali osjete nepravdu u Gazi
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Namjenska industrija Bosne i Hercegovine jedna je od rijetkih grana privrede koja je sve jača, a izvoz oružja je u prvom kvartalu ove godine veći za skoro tri puta u odnosu na isti period prošle godine.
Prema podacima Uprave za indirektno oporezivanje BiH, u prva tri mjeseca ove godine izvoz oružja iznosio je 92.410.727 KM, dok je u tri mjeseca 2023. godine iznosio 35.116.034 KM.
Tako su najtraženiji proizvodi iz BiH, što se tiče namjenske industrije, bombe, granate, torpeda, mine, rakete i slična vojna municija i njihovi dijelovi, kojih je za tri mjeseca izvezeno za oko 90 miliona KM.
Najviše smo proizvoda plasirali u Sjedinjene Američke Države...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ovo moram probati.

nemoj puno to da ti ostane za zidarskognumanumaye22 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 11:46Probao prije skoro 2 godine. Bolje su kuglice definitivno, ima i rafaelo cokolada odavno, ali su svakako bolje kuglice, jos kad se nadje velika kutija rafaela za 2.39 eur, rocher za 1.99 eur bajo moj![]()

- numanumaye22
- Kontakt:
Helez tvrdi da postoje dva ugovora za izvoz dronova kamikaza, Ministarstvo kaže da ne postoji nijedan
Hahahahaha covjek osudjen jer je davao lazan iskaz i ljudi mu povjerovali u ovakvo nesto.I Ministarstvo odbrane Crne Gore "spustilo na zemlju" Helezove priče o dronovima kamikazama

Zalosno ko je ministar odbranei, covjek kad se narolja ako se ne pobije u kafani, onda daje lazne izjave sa takve pozicije.

Lazes ko Helez. 

Jel on pričao i za helikoptere nekakve? I za ono zauzimanje kasarni? Pijan sigurno, nema drugog objašnjenja 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!