Ufati se divova pitaru i ne valjaj gluposti.Orden43 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 09:37Stvarno vas ne kontam hebo vas rezultat i sta sad i ako pobjedimo Slogu, NISTA, mi ispasti ne mozemo to morate shvatiti i nemojte se sikirati oko toga, malo se osvrnite oko stvari na stadionu, uskoro cemo imati i najmoderniji i najbolji stadion u drzavi to je za svaku pohvalu a rezultati ce doci samo je bitno imati kvalitetnog trenera i ostaviti ga na dug period
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Frajeru kazem da nije sve tako crno kako izgleda, rezultati ce doci, mi ispast necemo mogu se kladit u sta hoces, jest nas sad uhvatila kriza rezultata ali ja i dalje mislim da je Bruno okej trener i da ga treba pustiti jos, nista mi necemo dobiti ako novog trenera sada budemo trazili, ne moze on u 3 utakmice napraviti citav remont ekipe... Pustiti Brunu pa na kraju sezone vidit sta i kako.BIZMARK66 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 10:57Ufati se divova pitaru i ne valjaj gluposti.Orden43 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 09:37Stvarno vas ne kontam hebo vas rezultat i sta sad i ako pobjedimo Slogu, NISTA, mi ispasti ne mozemo to morate shvatiti i nemojte se sikirati oko toga, malo se osvrnite oko stvari na stadionu, uskoro cemo imati i najmoderniji i najbolji stadion u drzavi to je za svaku pohvalu a rezultati ce doci samo je bitno imati kvalitetnog trenera i ostaviti ga na dug period
Crni Cerak 🐦⬛
Šta se pitara nakotilo na temi strasno
Ma samo lagano, morat ce se i u gostima bod uzetiOrden43 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 12:38Frajeru kazem da nije sve tako crno kako izgleda, rezultati ce doci, mi ispast necemo mogu se kladit u sta hoces, jest nas sad uhvatila kriza rezultata ali ja i dalje mislim da je Bruno okej trener i da ga treba pustiti jos, nista mi necemo dobiti ako novog trenera sada budemo trazili, ne moze on u 3 utakmice napraviti citav remont ekipe... Pustiti Brunu pa na kraju sezone vidit sta i kako.BIZMARK66 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 10:57Ufati se divova pitaru i ne valjaj gluposti.Orden43 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 09:37Stvarno vas ne kontam hebo vas rezultat i sta sad i ako pobjedimo Slogu, NISTA, mi ispasti ne mozemo to morate shvatiti i nemojte se sikirati oko toga, malo se osvrnite oko stvari na stadionu, uskoro cemo imati i najmoderniji i najbolji stadion u drzavi to je za svaku pohvalu a rezultati ce doci samo je bitno imati kvalitetnog trenera i ostaviti ga na dug period

Fk Željezničar.
- mamonelafo
- Kontakt:
Nije sve tako crno? Pa nije, nešto je i sivo.Orden43 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 12:38Frajeru kazem da nije sve tako crno kako izgleda, rezultati ce doci, mi ispast necemo mogu se kladit u sta hoces, jest nas sad uhvatila kriza rezultata ali ja i dalje mislim da je Bruno okej trener i da ga treba pustiti jos, nista mi necemo dobiti ako novog trenera sada budemo trazili, ne moze on u 3 utakmice napraviti citav remont ekipe... Pustiti Brunu pa na kraju sezone vidit sta i kako.BIZMARK66 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 10:57Ufati se divova pitaru i ne valjaj gluposti.Orden43 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 09:37Stvarno vas ne kontam hebo vas rezultat i sta sad i ako pobjedimo Slogu, NISTA, mi ispasti ne mozemo to morate shvatiti i nemojte se sikirati oko toga, malo se osvrnite oko stvari na stadionu, uskoro cemo imati i najmoderniji i najbolji stadion u drzavi to je za svaku pohvalu a rezultati ce doci samo je bitno imati kvalitetnog trenera i ostaviti ga na dug period
Mi tonemo, ne funkcionira ekipa, uprava ništa nije radila, nemamo generalnog sponzora, OP katastrofalan, skupština dizači ruku, oko kluba se rovari već godinama, mi sve dublje tonemo, jedino za finansije ne znam kakve su sada, teren skoro propao i ti nam ovdje kažeš nije sve tako crno.
Ne znam, eto, možda i nije, ali je suludo vjerovati, a mislim i naivno da Željo neće (ne može) ispasti s ovim načinom igre, s ovom strukturom i načinom funkcioniranja kluba u cjelini...

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Očigledno je da pojedinci znaju nešto što mi obični smrtnici ne znamo. Ako drugi budu odlučili ostajemo, ako se sami budemo pitali, tonemo sigurno.
- mamonelafo
- Kontakt:
Jedino ako drugi ne odluče da ostanemo. Jah, možda ima neko neku info, nedostupnu za široke narodne mase.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:05Očigledno je da pojedinci znaju nešto što mi obični smrtnici ne znamo. Ako drugi budu odlučili ostajemo, ako se sami budemo pitali, tonemo sigurno.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Ko će vas ba ostaviti. Boli **** ljude u savezu za Zelju. U strukturama saveza godinama imamo 0 ljudi. Ljudi u klubu su niko i ništa, nebitne persone. Evo ijedan uhljup u klubu da je radio minimum ne bi se našli u ovoj situaciji.
Ovom debilku eskobaru smijesno uzet ce bod. Boli njega neka stvar lupeta po temi, dopisuje se sam s sobom šta ces ti tu dalje. Cirkus od teme prave plus pitari koji su se nakotili ovdje. Vise niko i ne piše ovdje.
Ovom debilku eskobaru smijesno uzet ce bod. Boli njega neka stvar lupeta po temi, dopisuje se sam s sobom šta ces ti tu dalje. Cirkus od teme prave plus pitari koji su se nakotili ovdje. Vise niko i ne piše ovdje.
-
- Kontakt:
Tako je Bismarče...ovo iznad su sve rezervni profili onog bota hulahopkeBIZMARK66 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:32Ko će vas ba ostaviti. Boli **** ljude u savezu za Zelju. U strukturama saveza godinama imamo 0 ljudi. Ljudi u klubu su niko i ništa, nebitne persone. Evo ijedan uhljup u klubu da je radio minimum ne bi se našli u ovoj situaciji.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Boli me chuna čiji su profili.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:44Tako je Bismarče...ovo iznad su sve rezervni profili onog bota hulahopkeBIZMARK66 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:32Ko će vas ba ostaviti. Boli **** ljude u savezu za Zelju. U strukturama saveza godinama imamo 0 ljudi. Ljudi u klubu su niko i ništa, nebitne persone. Evo ijedan uhljup u klubu da je radio minimum ne bi se našli u ovoj situaciji.
Neka nam hulahopkica slika bar jednu kartu ove sezone sa utakmice, da vidimo na koju tribinu ide nas strucnjak.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:44Tako je Bismarče...ovo iznad su sve rezervni profili onog bota hulahopkeBIZMARK66 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:32Ko će vas ba ostaviti. Boli **** ljude u savezu za Zelju. U strukturama saveza godinama imamo 0 ljudi. Ljudi u klubu su niko i ništa, nebitne persone. Evo ijedan uhljup u klubu da je radio minimum ne bi se našli u ovoj situaciji.
Fk Željezničar.
Smanji s drkanjem pa će te prestati
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mozda nije hulahopkica mozda je SanjinlegoPablo11 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:58Neka nam hulahopkica slika bar jednu kartu ove sezone sa utakmice, da vidimo na koju tribinu ide nas strucnjak.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:44Tako je Bismarče...ovo iznad su sve rezervni profili onog bota hulahopkeBIZMARK66 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:32Ko će vas ba ostaviti. Boli **** ljude u savezu za Zelju. U strukturama saveza godinama imamo 0 ljudi. Ljudi u klubu su niko i ništa, nebitne persone. Evo ijedan uhljup u klubu da je radio minimum ne bi se našli u ovoj situaciji.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Sto bi jedan rekao, prije ce rs postati nezavisna drzava, nego mi ispasti iz lige.. ali kakav nam je napad morat ce nego i gol zabiti.mamonelafo je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:15Jedino ako drugi ne odluče da ostanemo. Jah, možda ima neko neku info, nedostupnu za široke narodne mase.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑03 apr 2024, 13:05Očigledno je da pojedinci znaju nešto što mi obični smrtnici ne znamo. Ako drugi budu odlučili ostajemo, ako se sami budemo pitali, tonemo sigurno.
Fk Željezničar.
E sad smo najebali degen sam s sobom počeo da pise...
Nama nijedna utakmica nije naša šansa ako nismo na 200% jer u tom slučaju onda mi ne možemo ni Famosu bod uzeti s obzirom na mentalno stanje naših igrača, nama je isto igrali protiv Zvijezde 09 ili Zrinjskog. Kad već pričamo o Slogi, što je najtužnije protiv takvih jačih protivnika ove polusezone (2X Zrinjski, pitari i Velež) si u dobroj mjeri pokazao da se možeš s njima nosit ali ubiše nas ti padovi koncentracije.Pablo11 je napisao/la: ↑02 apr 2024, 22:29Zna se koje su tekme nasa sansa, smijesno je pomisliti da cemo bas protiv Sloge osvojiti neki bod. Sljedece dvije mozda bod na Grbavici.braco je napisao/la: ↑02 apr 2024, 21:43Naša odbrana mora odigrati savršenu utakmicu ukoliko želi bod protiv bilo kojeg protivnika, a kamoli 3 boda. Primjer su nedavni 3:0 derbi i 0:0 sa Zrinjskim na Grbavici gdje odbrana odigrala bez greške. Ove sezone je svaka naša greška u odbrani kažnjena, a mi kad primimo gol onda je utakmica za nas gotova jer naši igrači su mentalno u qrcu da okrenu rezultat, a i svakako smo ekipa sa najmanje postignutih golova u ligi.
Možda protiv Sloge ne bi bilo loše vidjeti Mahmića s obzirom da je visok preko 1,90, lijevak je pa može igrati lijevog štopera sa 3 nazad, a i valjda je mobilniji od Cocalića npr.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma realno satrat će nas Sloga do poluvremena.
Fakat to nije gostovanje gdje bi mogli uzeti historijski prvi bod.
Fakat to nije gostovanje gdje bi mogli uzeti historijski prvi bod.
Tuga na sta spade veliki Zeljeznicar
Od prvaka republike BiH, prvaka Jugoslavije, cetvrtfinale kup uefa, finale kup Jugoslavije, dva puta polufinale Mitropa Kupa, polufinale kup Uefa, sest titula lige BiH, sest kupova BiH , tri superkupa BiH, osmina finala omladinske lige prvaka do borbe za bod u Doboju
Svi koji sute su saucesnici i svi ce odgovarati kad tad
Od prvaka republike BiH, prvaka Jugoslavije, cetvrtfinale kup uefa, finale kup Jugoslavije, dva puta polufinale Mitropa Kupa, polufinale kup Uefa, sest titula lige BiH, sest kupova BiH , tri superkupa BiH, osmina finala omladinske lige prvaka do borbe za bod u Doboju
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Prati degene na lobotmiji. Malo tamo malo vamo pišu...NoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:31Tuga na sta spade veliki Zeljeznicar
To ti je kad imamo viska izdajnika i lako se inflitriratBIZMARK66 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:42Prati degene na lobotmiji. Malo tamo malo vamo pišu...NoDi80 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 15:31Tuga na sta spade veliki Zeljeznicar
Ne znam ni u nasem klubu vise ko je nas , a ko nije moj bizmark
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup