Ako treba još litar krvi pride
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Braca Popovic su u Akademiju dosli iz Banjaluckog Zeljeznicara, koliko znam s njima nemamo dodirnih tacaka pa da ih zovemo SeljkanimaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 apr 2024, 16:03mi jednostavno moramo, a kako cemo do struke je tj da ne pati igra ni rezultat, da afirmisemo ove mlade snage.
Naravno, ne grlom u jagode ali definitivno moramo imati vise ovih u-15,16,17 u prvom timu.
Ebote nasa akademija ako ne mogu bara bara biti sa prvotimcima goska, posusja, tuzle city igmana i ostalih ekipa.
kako to Vinko gurnu u vatru onog malog i odmah mu vrati.
Cestitke juniorima, to je taj Dnk Sarajeva.
taj bek i treba igrati, prije nego ode u manchester, a ne otpaci seljkanovi- ispravite me ako grijesim to su braca Popovic u paketu sto su stigla?
nisam mislio na njih. U pravo govorim da taj Bek treba igrati prije nego u manchester ode i prije negoli zaigraju neki zeljkanoviVanja8 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 16:51Braca Popovic su u Akademiju dosli iz Banjaluckog Zeljeznicara, koliko znam s njima nemamo dodirnih tacaka pa da ih zovemo SeljkanimaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 apr 2024, 16:03mi jednostavno moramo, a kako cemo do struke je tj da ne pati igra ni rezultat, da afirmisemo ove mlade snage.
Naravno, ne grlom u jagode ali definitivno moramo imati vise ovih u-15,16,17 u prvom timu.
Ebote nasa akademija ako ne mogu bara bara biti sa prvotimcima goska, posusja, tuzle city igmana i ostalih ekipa.
taj bek i treba igrati, prije nego ode u manchester, a ne otpaci seljkanovi- ispravite me ako grijesim to su braca Popovic u paketu sto su stigla?
Ma ok, vidim da si konstataciju stavio pod upitnik i povezao sa "seljkanom", zato sam ti repliciraoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 apr 2024, 16:55nisam mislio na njih. U pravo govorim da taj Bek treba igrati prije nego u manchester ode i prije negoli zaigraju neki zeljkanoviVanja8 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 16:51Braca Popovic su u Akademiju dosli iz Banjaluckog Zeljeznicara, koliko znam s njima nemamo dodirnih tacaka pa da ih zovemo SeljkanimaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 apr 2024, 16:03mi jednostavno moramo, a kako cemo do struke je tj da ne pati igra ni rezultat, da afirmisemo ove mlade snage.
![]()
Malo su se neki previse digli,jel mislis da cemo vazda da ubodemo? Mi dajemo vise nego ostali nasim akademcima priliku,jedan ili 2 igraca je svake sezone je i previse za Barsu,AjaxPeppermintSA je napisao/la: ↑03 apr 2024, 17:04kad pomislim kako su neki naši vrli stručnjaci odbili ovog malog Vukovića, tačno mi pozlije
Sve ono sto trenutno fali prvoj ekipi. Valjda nadodju i oni. ovo u Tuzli djeluje obecavajuce, pa cemo vidjeti.Vanja8 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 17:36Lijepo je ono gledati, koliko samo djeca igraju na prvu...
Nema nekog peljanja lopte, nema forsiranja igre na krila, ide se tu i okomito kroz sredinu, ne ustrucavaju su ni opaliti je sa 20-30 m...
Vidi se na tim malcima pobjednicki mentalitet...
Eto gubili smo, oni igraju kao da vodimo, izjednacimo ,oni jos vise pritisnu Borca, povedemo, nema nazad , nema bunkera...
Ma uzitak za gledati...
Jos jednom, BRAVO MOMCI, BRAVO i za ljude koji vode Akademiju, vidan je napredak u svim segmentima![]()
Normalne, tipa MatanovicaRiki10HZ je napisao/la: ↑03 apr 2024, 10:20Joj jel moguce da raja pise opet iste price o kupovini nekih zvucnih pojacanja nekih istrosenih igraca ccc shvatite da od toga nema nista. Nece se vide dovoditi i praviti bombe od transfera i najave nego se ide skromno uz par normalnih pojacanja i nase onladince jos prikljuciti i pokusati biti u vrhu abd... Dosta vas je vise sa ovim glupim pricama koje samo nanose stetu nasem klubu.. Ako volite FKS onda batalite ove glupostinokee je napisao/la: ↑03 apr 2024, 10:10Renato Gojkovicjurisicduska je napisao/la: ↑02 apr 2024, 22:43Ja sam čuo da se na ljeto kesa planira odriješiti i da je u opticaju
Mire Pjanic
Amar Rahmanović
Muhamed Besic
Renato Gojkovic
Samir Memisevic
Andres Vonbergar
Igor Miladinovic
Matija Nastasic
Gojko Cimirot
Giannis Kotsiras
Kenan Piric
Idu Renan , Buljubasic , Viverosa oni otkupljuju za 2 miliona eura.
Amar Rahmanovic
Gojko Cimirot i
Andres Vonbergar
I izvolte se braniti mi smo Sarajevo
Uh, strah me i pomisliti..
Kakva ba druga ekipa mi evo 3 godine stvarmo prvi tim, ne možemo se pronaći, zaostajemo po 20+ bodova za prvim mjestom igra nam se svela za borbu za izlazak u Europu. Trebamo još pure pojesti da bi razmišljali o nekoj razvojnoj ekipi.Pitar6785 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 19:07Mi bi trebali kupit neki klub kao sto je igman olovo gosk jedinstvo ili nesto tako dovuc taj klub u federalku ili u pl bh davat im tipove ko gulasviki mulalic celik mozda cak i nekog starca u vidu zeljkovica serbedzica
Nesto sto Dinamo ima sa lokomotivom..
Nemoguce je da imas skolu ko u Ajaxsa da ti se boris za duplu krunu i da pritom imamo 4-5 igraca iz akademije svake godine
Pa spremno je to valjda svakako za iducu sezonu kad Famos udje u FederalnuAVNOJ je napisao/la: ↑03 apr 2024, 20:04Kakva ba druga ekipa mi evo 3 godine stvarmo prvi tim, ne možemo se pronaći, zaostajemo po 20+ bodova za prvim mjestom igra nam se svela za borbu za izlazak u Europu. Trebamo još pure pojesti da bi razmišljali o nekoj razvojnoj ekipi.Pitar6785 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 19:07Mi bi trebali kupit neki klub kao sto je igman olovo gosk jedinstvo ili nesto tako dovuc taj klub u federalku ili u pl bh davat im tipove ko gulasviki mulalic celik mozda cak i nekog starca u vidu zeljkovica serbedzica
Nesto sto Dinamo ima sa lokomotivom..
Nemoguce je da imas skolu ko u Ajaxsa da ti se boris za duplu krunu i da pritom imamo 4-5 igraca iz akademije svake godine
Imaš akademiju koja je broj 1 u Državi i želja svakog mladog igrača, klub je dovoljno veliki da i ako se pojavi višak u ekipi a pokazuje neki potencijal možeš ga poslati u neki manji klub gdje bi takođe igrao elitni rang takmičenja.
Kad uspostaviš sistem i napraviš ekipu koja če svojim rezultatima i izlaznim transferima finansirati sama sebe onda možeš da razmišljašno ulaganju u neke razvojne timove u kojima češ pokušati stvarati igrače.
Taj put je jako dug i zahtjeva 7-8 godina apsolutne dominacije domaćim nogometom i igranje dosta utakmica na Europskom nivou.
Uspostavljena je suradnja između FK Sarajevo i FK Famos iz Hrasnice.
“Općina Ilidža i FK Sarajevo nastavljaju uspješnu suradnju koju ćemo nadograditi suradnjom između FK Famos i FK Sarajevo”, objavio je načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur.
Kako saznaju Sportske, plan je da Sarajevo, u okviru saradnje, od naredne sezone šalje svoje fudbalere na posudbe u Famos.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, bordobijeli, Google [Bot], johntravolta123, PingoFTW i 98 gostiju.