FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
75
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 216

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 03 apr 2024, 16:03

mi jednostavno moramo, a kako cemo do struke je tj da ne pati igra ni rezultat, da afirmisemo ove mlade snage.
Naravno, ne grlom u jagode ali definitivno moramo imati vise ovih u-15,16,17 u prvom timu.

Ebote nasa akademija ako ne mogu bara bara biti sa prvotimcima goska, posusja, tuzle city igmana i ostalih ekipa.
kako to Vinko gurnu u vatru onog malog i odmah mu vrati.

Cestitke juniorima, to je taj Dnk Sarajeva.

taj bek i treba igrati, prije nego ode u manchester, a ne otpaci seljkanovi :kafa: - ispravite me ako grijesim to su braca Popovic u paketu sto su stigla?
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 03 apr 2024, 16:17

Citam malo za ovog Matthias Leterme. pise da je bio nakon Belgije u Valenciennes.od juna do augusta bio tamo na probi. ali je on odlucio da napusti klub.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 03 apr 2024, 16:21

IsmirMirvic je napisao/la:
03 apr 2024, 14:49
slika

slika

Ako treba još litar krvi pride👈💪
❤️🤍❤️
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 03 apr 2024, 16:32

Ovaj Pramenkovic je strasan igrac,davno zasluzio priliku.
Volio bi da on i jos dvojica trojica dobiju neke minute do kraja sezone,mozda i protiv Igmana vec
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 03 apr 2024, 16:34

Ovo Alajmović mali pogodi Ploču u obrvu za 2:1?

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 03 apr 2024, 16:48

to je problem. Sto ce rijetki dobiti priliku. Ko da ce debitovati u ebenom el klasiku a ne protiv Zvijezde 09. Djeca po evropi od 15, 16, uce ove starohane igrati.
Ne kazem da svaki moze takav biti, ali ne vidim da se nesto pretrgramo da ih guramo. Komplet juniore trebas podijeliti po premijer ligi, ako se ne mogu izboriti kod nas za minutazu.
Pa dogodine, presjek stanja. Ko je kakav bio, sta nama fali u datom trenutku - vracaj itd. Mozda neki eksplodira a neki flopuje.
Medjutim bez igre u seniorima a pri tome puni 19,20, 21 godinu niti vise vrijedi posebno niti mozes od njeg ocekivati cuda.
Celika ocekujem protiv Igmana npr
- 1 9 4 6 -

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 apr 2024, 16:51

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
03 apr 2024, 16:03
mi jednostavno moramo, a kako cemo do struke je tj da ne pati igra ni rezultat, da afirmisemo ove mlade snage.
Naravno, ne grlom u jagode ali definitivno moramo imati vise ovih u-15,16,17 u prvom timu.

Ebote nasa akademija ako ne mogu bara bara biti sa prvotimcima goska, posusja, tuzle city igmana i ostalih ekipa.

taj bek i treba igrati, prije nego ode u manchester, a ne otpaci seljkanovi :kafa: - ispravite me ako grijesim to su braca Popovic u paketu sto su stigla?
Braca Popovic su u Akademiju dosli iz Banjaluckog Zeljeznicara, koliko znam s njima nemamo dodirnih tacaka pa da ih zovemo Seljkanima

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 03 apr 2024, 16:55

Vanja8 je napisao/la:
03 apr 2024, 16:51

Braca Popovic su u Akademiju dosli iz Banjaluckog Zeljeznicara, koliko znam s njima nemamo dodirnih tacaka pa da ih zovemo Seljkanima
nisam mislio na njih. U pravo govorim da taj Bek treba igrati prije nego u manchester ode i prije negoli zaigraju neki zeljkanovi :D
- 1 9 4 6 -

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 apr 2024, 17:00

03 apr 2024, 16:55
Vanja8 je napisao/la:
03 apr 2024, 16:51

nisam mislio na njih. U pravo govorim da taj Bek treba igrati prije nego u manchester ode i prije negoli zaigraju neki zeljkanovi :D
Ma ok, vidim da si konstataciju stavio pod upitnik i povezao sa "seljkanom", zato sam ti replicirao

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 03 apr 2024, 17:02

i ja sam pri drugom citanju pomislio da mogu biti pogresno shvacen i da moze biti pitanja ovog tipa.
do mene je :salut:
- 1 9 4 6 -

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 03 apr 2024, 17:04

kad pomislim kako su neki naši vrli stručnjaci odbili ovog malog Vukovića, tačno mi pozlije

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 03 apr 2024, 17:14

PeppermintSA je napisao/la:
03 apr 2024, 17:04
kad pomislim kako su neki naši vrli stručnjaci odbili ovog malog Vukovića, tačno mi pozlije
Malo su se neki previse digli,jel mislis da cemo vazda da ubodemo? Mi dajemo vise nego ostali nasim akademcima priliku,jedan ili 2 igraca je svake sezone je i previse za Barsu,Ajax

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 03 apr 2024, 17:26

I drugi klubovi imaju škole fudbala. Nerealno je očekivati da svaki U19 talenat u državi igra u Sarajevu. Mislim da imamo dovoljno perspektivne djece da se imamo čemu nadati.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 apr 2024, 17:36

Lijepo je ono gledati, koliko samo djeca igraju na prvu...
Nema nekog peljanja lopte, nema forsiranja igre na krila, ide se tu i okomito kroz sredinu, ne ustrucavaju su ni opaliti je sa 20-30 m...
Vidi se na tim malcima pobjednicki mentalitet...
Eto gubili smo, oni igraju kao da vodimo, izjednacimo ,oni jos vise pritisnu Borca, povedemo, nema nazad , nema bunkera...
Ma uzitak za gledati...

Jos jednom, BRAVO MOMCI, BRAVO i za ljude koji vode Akademiju, vidan je napredak u svim segmentima :bow:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 03 apr 2024, 17:43

Vanja8 je napisao/la:
03 apr 2024, 17:36
Lijepo je ono gledati, koliko samo djeca igraju na prvu...
Nema nekog peljanja lopte, nema forsiranja igre na krila, ide se tu i okomito kroz sredinu, ne ustrucavaju su ni opaliti je sa 20-30 m...
Vidi se na tim malcima pobjednicki mentalitet...
Eto gubili smo, oni igraju kao da vodimo, izjednacimo ,oni jos vise pritisnu Borca, povedemo, nema nazad , nema bunkera...
Ma uzitak za gledati...

Jos jednom, BRAVO MOMCI, BRAVO i za ljude koji vode Akademiju, vidan je napredak u svim segmentima :bow:
Sve ono sto trenutno fali prvoj ekipi. Valjda nadodju i oni. ovo u Tuzli djeluje obecavajuce, pa cemo vidjeti.
- FKS -

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 03 apr 2024, 18:43

Riki10HZ je napisao/la:
03 apr 2024, 10:20
nokee je napisao/la:
03 apr 2024, 10:10
jurisicduska je napisao/la:
02 apr 2024, 22:43
Ja sam čuo da se na ljeto kesa planira odriješiti i da je u opticaju
Mire Pjanic
Amar Rahmanović
Muhamed Besic
Renato Gojkovic
Samir Memisevic
Andres Vonbergar
Igor Miladinovic
Matija Nastasic
Gojko Cimirot
Giannis Kotsiras
Kenan Piric

Idu Renan , Buljubasic , Viverosa oni otkupljuju za 2 miliona eura.
Renato Gojkovic
Amar Rahmanovic
Gojko Cimirot i
Andres Vonbergar

I izvolte se braniti mi smo Sarajevo :opaopa:
Uh, strah me i pomisliti..
Joj jel moguce da raja pise opet iste price o kupovini nekih zvucnih pojacanja nekih istrosenih igraca ccc shvatite da od toga nema nista. Nece se vide dovoditi i praviti bombe od transfera i najave nego se ide skromno uz par normalnih pojacanja i nase onladince jos prikljuciti i pokusati biti u vrhu abd... Dosta vas je vise sa ovim glupim pricama koje samo nanose stetu nasem klubu.. Ako volite FKS onda batalite ove gluposti
Normalne, tipa Matanovica :kafa:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 apr 2024, 19:07

Mi bi trebali kupit neki klub kao sto je igman olovo gosk jedinstvo ili nesto tako dovuc taj klub u federalku ili u pl bh davat im tipove ko gulasviki mulalic celik mozda cak i nekog starca u vidu zeljkovica serbedzica

Nesto sto Dinamo ima sa lokomotivom..

Nemoguce je da imas skolu ko u Ajaxsa da ti se boris za duplu krunu i da pritom imamo 4-5 igraca iz akademije svake godine

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 03 apr 2024, 19:43

Boga mi, ova Sloga nimalo naivna ekipa.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 03 apr 2024, 20:04

Pitar6785 je napisao/la:
03 apr 2024, 19:07
Mi bi trebali kupit neki klub kao sto je igman olovo gosk jedinstvo ili nesto tako dovuc taj klub u federalku ili u pl bh davat im tipove ko gulasviki mulalic celik mozda cak i nekog starca u vidu zeljkovica serbedzica

Nemoguce je da imas skolu ko u Ajaxsa da ti se boris za duplu krunu i da pritom imamo 4-5 igraca iz akademije svake godine
Kakva ba druga ekipa mi evo 3 godine stvarmo prvi tim, ne možemo se pronaći, zaostajemo po 20+ bodova za prvim mjestom igra nam se svela za borbu za izlazak u Europu. Trebamo još pure pojesti da bi razmišljali o nekoj razvojnoj ekipi.
Imaš akademiju koja je broj 1 u Državi i želja svakog mladog igrača, klub je dovoljno veliki da i ako se pojavi višak u ekipi a pokazuje neki potencijal možeš ga poslati u neki manji klub gdje bi takođe igrao elitni rang takmičenja.
Kad uspostaviš sistem i napraviš ekipu koja če svojim rezultatima i izlaznim transferima finansirati sama sebe onda možeš da razmišljašno ulaganju u neke razvojne timove u kojima češ pokušati stvarati igrače.
Taj put je jako dug i zahtjeva 7-8 godina apsolutne dominacije domaćim nogometom i igranje dosta utakmica na Europskom nivou.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 apr 2024, 20:11

AVNOJ je napisao/la:
03 apr 2024, 20:04
Pitar6785 je napisao/la:
03 apr 2024, 19:07

Kakva ba druga ekipa mi evo 3 godine stvarmo prvi tim, ne možemo se pronaći, zaostajemo po 20+ bodova za prvim mjestom igra nam se svela za borbu za izlazak u Europu. Trebamo još pure pojesti da bi razmišljali o nekoj razvojnoj ekipi.
Imaš akademiju koja je broj 1 u Državi i želja svakog mladog igrača, klub je dovoljno veliki da i ako se pojavi višak u ekipi a pokazuje neki potencijal možeš ga poslati u neki manji klub gdje bi takođe igrao elitni rang takmičenja.
Kad uspostaviš sistem i napraviš ekipu koja če svojim rezultatima i izlaznim transferima finansirati sama sebe onda možeš da razmišljašno ulaganju u neke razvojne timove u kojima češ pokušati stvarati igrače.
Taj put je jako dug i zahtjeva 7-8 godina apsolutne dominacije domaćim nogometom i igranje dosta utakmica na Europskom nivou.
Pa spremno je to valjda svakako za iducu sezonu kad Famos udje u Federalnu
Uspostavljena je suradnja između FK Sarajevo i FK Famos iz Hrasnice.

“Općina Ilidža i FK Sarajevo nastavljaju uspješnu suradnju koju ćemo nadograditi suradnjom između FK Famos i FK Sarajevo”, objavio je načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur.

Kako saznaju Sportske, plan je da Sarajevo, u okviru saradnje, od naredne sezone šalje svoje fudbalere na posudbe u Famos.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hajdeee, MaroonBjelave, N3R3D, riki46, rimljanin90, skoJaa i 64 gosta.