FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sto su Babaluk i Sabic skonjeni u stranu
Krpic osim presinga i fajta nista ne donosi u napadu
Haracic jedino sto moze spustiti loptu nekom
Babaluk mora pod dobiti sansu u ligaskoj utakmici
Krpic osim presinga i fajta nista ne donosi u napadu
Haracic jedino sto moze spustiti loptu nekom
Babaluk mora pod dobiti sansu u ligaskoj utakmici
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- invincible1921
- Kontakt:
Jedina nasa sansa je da sloga dozivi raspad kakav su dozivljavali uglavnom na gostovanjima...kad izadju bez ikakve volje
Cak i u tom slucaju mislim da nam je bod u vrh glave
Cak i u tom slucaju mislim da nam je bod u vrh glave
=\_1921_/=
- mamonelafo
- Kontakt:
Realno, ne može nas više niko ložit, znamo sve te insajderske kako su završile u zadnjih nekoliko godina, a naročito u zadnjih pola godine do godinu.
Teško se može sada izganjati nešto, ovo je do kraja agonija, patnja i što bi Edis rekao "rak za oči".
Ne znam, teška je situacija...
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Mahmić i Crnogorac trebaju biti štoperski par. Nema šanse da Drina starta.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Iskreno to je zabluda po meni... zvijezdu nisam neto gledo al od ostatka lige ubjedljivo smo najslabije igrali...pa zvijetda dala samo 25 golova a mi citavih 20..svak ima svako par kola neku tekmu dje briljira mi nemamo nijednu. Nama najbolja tekma u zadnje vrijeme 0:0 sa zrinskim...ponavljam nula:nulagodrina je napisao/la: ↑03 apr 2024, 20:08Ova godina je nakaradna za nas, najcrnja od rata definitivno. Nijedan trener nije nista uradio osim Basica prva 2 mjeseca sezone. I on se pogubio, imao je moju podrsku ali nista nije uigrao, napravio. Ostali dalje pogotovo.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 19:25Druže, ti izgleda zaboravio da je Bašić imao 7 poraza u zadnjih 9 utakmica koje nas je vodio.let3 je napisao/la: ↑03 apr 2024, 19:16
Bruno je dosao na samom pocetku januara. Vec puna cetiri puna mjeseca je tu. Za cetiri mjeseca bi i retard uigrao par nekih akcija sa ekipom, ali Bruno jok.
To je jedan ublehas koji pati ovaj klub svojim ogromnim neznanjem. 6 utakmica vodio, 4 poraza, 1 pobjeda i 1 remi u ovakvo slaboj ligima otjerati ga u tri qrca. Mi cemo ispasti sa budalom.
Ogromna greska je bila tjeranje Basica, ne kazem da je neka trenercina, ali sa njim se sigurno ne bi borili za opstanak. Ovo kasnije (Arap i Bruno) nas je zakovalo za dno![]()
Tu spada poraz od Slobode i debakl protiv Sarajeva 0:3.
Ako su nas Arap i Bruno zakovali za dno, onda nas je Nermin spustio na dno
Opet mislim da novi trener sad ne moze nista uradit, premalo je vremena. Jedino da dodje neko bas bas predobar i da se igracima istrese dobra cifra pa da pokusaju proigrat. Ja ne mogu da vjerujem da ovi igraci toliko ne znaju pa da ovako izgledaju.
@let3 puno raje ovdje priziva Amara. Ne mrzim ja njega, daleko bilo. Covjek nas je x puta obradovao, nebrojano puta. Moje je misljenje da je bas steta sto nije iskoristio sav potencijal koji je imao. A imao je, realno. Napravio je sjajne stvari, odlicne rezultate. Ali isto tako je i on imao uzasan period kod nas, nedavno. Niz od 5 poraza, pa koliko bez pobjede... I Velez ga cuhno niz vodu, nigdje ne radi. Plus sva fama oko njega. Po meni je sa njim problem sto on ne zeli i ne moze kod nas bit samo trener. Eno u podkastu kaze on pravio ugovore igracima itd itd znaju svi na sta mislim. Ko garantuje da bi sa njim zaredali 3 4 pobjede.
Imamo mi sad grozne rezultate, ne igramo bajno ali ne igramo ni tako lose da bas zasluzujemo ovu poziciju. Imali smo i dosta pehova, more propustenih sansi i to dobrih. Uzasnih reakcija nekih igraca, pa Velez nas 2 puta dobi sa po jednim udarcem po golu.
Nemam ja potrebe branit Brunu daleko od toga. Samo nisam pametan ni sam sta je najbolje sad. Sa zivcima smo nikakvi, ne zasluzujemo ovo. Ali po meni ako necemo dovest nekog perfektnog, iznad ove lige sa nekim nasim uz njega po meni bolje ne dirat i dovit da ne ispadnemo.
Bilo je utakmica nekih da kazes pa hajd eto igrali smo, al generalno najmanje smo pokazali u ligi, i ovo govorim ima par mjeseci... i jos gore iz kola u kolo to dokazujemo
Koliko smo losi govori i to da od 20 golova tri smo dali pitarima...i cak i u toj utakmici da sml nesto igrali vala i nismo...izuzev vece borbenosti neg inace, doslovno preslilana igra iz svake tekme koju smo izgubili
=\_1921_/=
Drina katastrofalno brani centaršuteve, po meni ne bi trebao igrati ni slučajno protiv Sloge. Ne kažem ni da drugi štoperi briljiraju ali konkretno u ovoj utakmici gdje igraš protiv protivnika sa visokom igračima koji se oslanja na te centaršuteve onda Drina uopšte nije profil štopera za ovu utakmicu.godrina je napisao/la: ↑03 apr 2024, 18:17Meni 3 5 2 izgleda okbraco je napisao/la: ↑03 apr 2024, 17:21Ako je tačno da bi mogli promjeniti formaciju, meni ovo dobro izgleda:
---------------Krpić-----------------
Hiroš-------Al Jaber-----Boljević
----------Karić---Radovac---------
Pavić-----X----------X-------Galić
--------------Muftić-----------------
Amoaha nema zbog kartona, a štopere ko zna koje će izvesti. Ne bih se iznenadio da Štilić ili Mekić krenu umjesto Al Jabera s obzirom da on minute nema ali eto stavio sam njega.
Galic Karic Radovac Pavic
Hiros
Boljevic. Krpic
Ili je ovo 343 nebitno ali po meni je najbolje sto imamo.
Nazad se trojka zna iako me Cavnic najmanje nervira od svih. Cocalic umjesto da bude najpouzdaniji ima bas bruku gresaka, Selimovic mi ide na qrac sa nabijanjem i postotak tacnih dodavanja mu nije preko 35%. Mozda umjesto brade Drinu ubacit al sve nam je kocka ovi su koliko toliko uigrani. Sam se sebi smijem na rijec uigrani.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Mojne tako.Guto nam sredio bod.Dakle 0-0 i prvi bod sa strane.Guto je legenda kakav Mesa i njegove suplje.
-
- Kontakt:
Citam sada onaj intervju Tanovica,opet ista prica,mi vratili,mi spustili dig,mi ovo mi ono.
Halo hajvanu nisi masao sponora u te 2 godine rokni se,**** vam dug mater svima.
Eto niko drugi nije duzan samo ste vi bili. Mrs u picku materinu vise s tom pricom.
Sloga se mora dobiti,i bilo ko da istrci MORA poginuti.
Zadnja tekma Sloge protiv Igmana,pita Ahmetovic njhovog kapitena,sta ste zakazali ovako,lakse od ocekivanog smo vas dobili,kaze mu lik,ma pusti to,eto nama Zelje njih cemo razvaliti.
Halo hajvanu nisi masao sponora u te 2 godine rokni se,**** vam dug mater svima.
Eto niko drugi nije duzan samo ste vi bili. Mrs u picku materinu vise s tom pricom.
Sloga se mora dobiti,i bilo ko da istrci MORA poginuti.
Zadnja tekma Sloge protiv Igmana,pita Ahmetovic njhovog kapitena,sta ste zakazali ovako,lakse od ocekivanog smo vas dobili,kaze mu lik,ma pusti to,eto nama Zelje njih cemo razvaliti.
15. izgubljenih utakmica u sezoni do sada, oboren poslijeratni Hotićev rekord od 14. izgubljenih utakmica.
Sramotno...
Sramotno...
Here we go...
Gigovic na centru
Gigovic na centru
-
- Kontakt:
Sreca na ovoj temi nema ih puno da se sekiraju. Eskobar i društvo boli njih. Sad će nam opet pisati o Amaru duše naše drage.
Gazite Igmana k’o plitak potok 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sta kaze celavi, vjeruje da ce ekipa ispuniti cilj. Yebem vam pleme gdje ste nas doveli, ne docekali Bajrama niko od vas
Dok se stoka ne otjera iz kluba mi smo propali.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bojamora, Laudrup, nedimmmm1337, samoFKS i 26 gostiju.