Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

numanumaye22
Kontakt:

Re: Re: Chat

Post Postao/la numanumaye22 » 05 apr 2024, 15:33

Pa citav Bayern i Austrija se tako pozdravljaju uz Servus. A cak i vise koriste Grüß di(ch), tako da ne vidim problem.

Nijemci recimo tesko da imaju koBogda u svom rjecniku dok je kod nas to u svakoj drugoj recenici, a pogotovo kod SDAovaca il kad te zavali za nake pare pa kaze bit ce akobogda a nikad nista hahahaha, ni njega ni para.

Tako je kod nas od 96e vazda akobogda, zemlja zasnovana na kobogda jer koliko to govore trebalo je sve zlatno da bude a ono nista :rol:

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 05 apr 2024, 15:52

Vala sam se ja naslušao i varalica sa "Gott bewahre" jednako kao i naših ubleha sa aBd.

Nisu Švabe marsovci, imaju i oni itekako svojih kvazi vjernika.
The saddest thing in life is wasted talent.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 05 apr 2024, 16:45

slika

Nositelji europskih vrijednosti :yawn:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 05 apr 2024, 16:53

numanumaye22 je napisao/la:
05 apr 2024, 15:33
Pa citav Bayern i Austrija se tako pozdravljaju uz Servus. A cak i vise koriste Grüß di(ch), tako da ne vidim problem.

Nijemci recimo tesko da imaju koBogda u svom rjecniku dok je kod nas to u svakoj drugoj recenici, a pogotovo kod SDAovaca il kad te zavali za nake pare pa kaze bit ce akobogda a nikad nista hahahaha, ni njega ni para.

Tako je kod nas od 96e vazda akobogda, zemlja zasnovana na kobogda jer koliko to govore trebalo je sve zlatno da bude a ono nista :rol:
Za ovo par mjeseci sto sam u Austriji primjetio sam da nikog ne interesuje religija
Niko o religiji ne prica cak i crkve su im poluprazne
Ljude interesuje da li znas ili ne znas raditi to sto radis
Interesuje ih biznis i napredak drzave
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 05 apr 2024, 16:56

NoDi80 je napisao/la:
05 apr 2024, 16:53
numanumaye22 je napisao/la:
05 apr 2024, 15:33

Za ovo par mjeseci sto sam bio u Austriji primjetio sam da nikog ne interesuje religija, niko o tome ne prica cak i crkve su im poluprazne
Ljude interesuje da li znas ili ne znas raditi to sto radis
Interesuje ih biznis i napredak drzave
nezna to numanuye aka leorey
on samo zivi na skeli u Baustelskoj
tako da nemoze ni znati sta ljude interesuje a sta ne

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 apr 2024, 17:13

baboedindzeko09 je napisao/la:
05 apr 2024, 16:45
slika

Nositelji europskih vrijednosti :yawn:
Svaka cast na plakatu. Pocinitelj vandalizma sudjelovao kao clan HVO. Ni crkva te nemoze oprati gorit ces na sudnjem danu, a do tad pati i prati bilborde.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 apr 2024, 17:18

VivaLaStella je napisao/la:
05 apr 2024, 08:22
nerkolfc je napisao/la:
05 apr 2024, 01:56
Ma ja to je odavno poznato samo te muslimani mogu zaebat, ostali su ciste postenjacine
Jbg nije nikakav hejt, al dzaba je kad vecina ljudi nazalost ima takva iskustva.
Primjera radi, ja prvo auto kupio kod nekog vehabije iz visokog, drugo od hrvata, trece od srbina iz dervente. Pogodi ko me najvise zajebao :mrgreen:
Mene je zaebo svabo iz Aachena, sta ces to je zivot

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 05 apr 2024, 17:23

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Marsal
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Marsal » 05 apr 2024, 17:26

Zajebat će te skoro svako kome to dopustiš ali činjenica je da postoji jedan fin broj ljudi u BiH koji se kriju iza vjere, nebitno koje, a koji samo gledaju da te preveslaju ko mladog majmuna.

Najčešće što ja čujem jest selam alejk i nažalost sumnjičav sam prema nekim licima kad me tako pozdrave. :mrgreen:

Mislim da je isto među katolicima i pravoslavcima, ja sam makar čuo od nekih ljudi da se i njima to gadi. Jedan od mojih boljih drugova je katolik i kako kaže gade mu se ljudi koji idu u crkvu, kaže sve probisvjet :mrgreen:

A opet ima tako finih i dobrih vjernika da čovjek poželi sa njima na namaz iako nije religiozan.

Mene je prošle godine jedan kolega odveo na džumu, to je tako fin insan i dobro stvorenje da ga nisam mogao odbit :mrgreen: mada hodžina hutba me je podsjetila zašto ne idem i zašto mi se to sve gadi ali to je drugi par cipela.

Zanimljivo taj kolega mi nikad nije nazvao selam nit mi je palamudio o vjeri :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 05 apr 2024, 17:29

Mioković je izvalio nebulozu. Ne znam zbog čega niti me zanima, samo znam da je nebuloza.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 05 apr 2024, 18:01

Marsal je napisao/la:
05 apr 2024, 17:26
Zajebat će te skoro svako kome to dopustiš ali činjenica je da postoji jedan fin broj ljudi u BiH koji se kriju iza vjere, nebitno koje, a koji samo gledaju da te preveslaju ko mladog majmuna.

Najčešće što ja čujem jest selam alejk i nažalost sumnjičav sam prema nekim licima kad me tako pozdrave. :mrgreen:

Mislim da je isto među katolicima i pravoslavcima, ja sam makar čuo od nekih ljudi da se i njima to gadi. Jedan od mojih boljih drugova je katolik i kako kaže gade mu se ljudi koji idu u crkvu, kaže sve probisvjet :mrgreen:

A opet ima tako finih i dobrih vjernika da čovjek poželi sa njima na namaz iako nije religiozan.

Mene je prošle godine jedan kolega odveo na džumu, to je tako fin insan i dobro stvorenje da ga nisam mogao odbit :mrgreen: mada hodžina hutba me je podsjetila zašto ne idem i zašto mi se to sve gadi ali to je drugi par cipela.

Zanimljivo taj kolega mi nikad nije nazvao selam nit mi je palamudio o vjeri :mrgreen:
Kad si se dotakao dzume i cipela, zasigurno nisi otisao sa novim parom jer si se vratio u svojim sa dzume :mrgreen: :mrgreen: :rol: nije ti ih niko mazno

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 apr 2024, 18:02

RollMan je napisao/la:
05 apr 2024, 17:23
Greska u prevodu. Nije u pitanju molitva, vec cekaju da im padnu pare u ruke sa budzeta. Ova prva desno ocekuje sitno.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 05 apr 2024, 18:17

Ha moj druže on da je čist ne bi se svaki dan Bogu molio niti bi ga spominjao

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 05 apr 2024, 18:22

:rol:
Zadnja izmjena: Baboon, dana/u 05 apr 2024, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
it's football day

GefufnaII

Post Postao/la GefufnaII » 05 apr 2024, 18:24

Marsal je napisao/la:
05 apr 2024, 17:26

Ja sam se sa institucionalnoscu vjere, tj. religijom susreo kao veoma mlad, krajem osnovne. :D

Zavrsili hatmu, sehadetnama legla, slijedeca nedjelja u mektebu kaze efendija - od danas svake sedmice neko uci ezan u podne live, krecemo po redu u dnevniku... ja prvi. Rekoh, efendija, nisam danas spreman, moram vjezbat malo, a i trema jbg puca, podne samo sto nije... kaze slijedece sedmice moras. Ovaj drugi iz dnevnika, spucala ga trema, ezan ko ona bugarska verzija Maraje Keri ken lee tolibu dibu douchoo. Slijedece sedmice, kaze hajde, ti si danas... rekoh vjezbam, treba mi jos vremena, cim budem spreman, javljam se, a dolazim i na mevlude, mogu nekad i aksam/jacija (dzamijski mis bio, 90% mevluda karamele Amela, volio ih :mrgreen: ). On ljut ko Munkir i Nekir... kaze slijedeca nedjelja ako ne budes spreman, nemoj ni dolazit. Rekoh jel tako... kaze jest. Dobro, efendija. :arrow:

Cetiri godine nakon toga mu nikada nisam usao u dzamiju.

Treci srednje. Dolazi nama lik u razred, u prvim danima se sazna da je istjeran iz medrese. Bludnicenje i kasnonocne hidzre po zenskom paviljonu. Unosenje ruzice i mostarskog. Ponavljajuci prijestupnik. Najinteresantnije - unuk mog presvijetlog efendije. :mrgreen:

Prvi petak nakon saznanja odem mu na dzumu. Ostanem poslije tespiha i odem da se poselamim. Pa gdje si ti, sto te nema, pitam djeda stalno kako si, bla bla. Rekoh odlican, tvoj .... sa mnom u razredu, pa te se sjetio. Samo da ti kazem da se zblizavamo, momak je legenda, natjeran prerano gdje mu nije bilo mjesto, ali veceras prva zajednicka pijanka, pa ce mi detaljno pricati.... rekoh ne brini, pazit cu ga, nece biti belaja, uklopit ce se u drustvo. ;)

Nista nije rekao, samo klimnu glavom i ode. :mrgreen:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 05 apr 2024, 18:29

'ladno neka bagra vec bila razvalila vrata na novom tramvaju, na Stupu, ali serviseri brzo odradili posao i popravili, tramvaj opet u prometu
Don't believe the hype.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 05 apr 2024, 18:34

Realno, zar si očekivao drugačije ? :roll:
it's football day

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 05 apr 2024, 18:46

Baboon je napisao/la:
05 apr 2024, 18:34
Realno, zar si očekivao drugačije ? :roll:
naravno da nisam ali kontam nove trole se dobro drze pa valjda ce i tramvaji

vozio sam se 2-3 puta i skroz druga dimenzija, cak malo previse dobro i moderno za ovakav grad i mentalitet koji vlada u njemu
Don't believe the hype.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 05 apr 2024, 18:51

TefalTava je napisao/la:
05 apr 2024, 18:01
Kad si se dotakao dzume i cipela, zasigurno nisi otisao sa novim parom jer si se vratio u svojim sa dzume :mrgreen: :mrgreen: :rol: nije ti ih niko mazno
Koja glupost napisana. Nevjerovatno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 05 apr 2024, 19:07

akisarajevo92 je napisao/la:
05 apr 2024, 18:29
'ladno neka bagra vec bila razvalila vrata na novom tramvaju, na Stupu, ali serviseri brzo odradili posao i popravili, tramvaj opet u prometu
Najverovatnije razvalili srednjoskolci. Nove generacije koje dolaze su sve debilnije.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW, jasmin10 i 27 gostiju.