Premijer liga BiH - aktuelno

fks74
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la fks74 » 05 apr 2024, 19:28

scholsey je napisao/la:
05 apr 2024, 19:05
mnon46 je napisao/la:
05 apr 2024, 19:00
FKSDoGroba je napisao/la:
05 apr 2024, 18:58
Koliko glup moras biti da povjerujes u ovo. :tokralju:
Pa u to vjeruju samo ovi što govore "bre". Zemunci iz glavnog grada i gicina prčija.
Al fakat moraš biti ozbiljan degenerik da popušiš ovakvu priču.

Čuj u 16h došao da mu prijeti.. mogli su komotno navesti i da mu se noć prije javljao sa lažnih profila i lajkao ženi slike.
Ne vjeruju ni oni u ovu priču ( mislim na ove željkanove) ali moraju podržavati savez, oni su im zadnja šansa. Vidiš da ih više i ne kažnjavaju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 apr 2024, 19:32

Apsurdno je uopšte i diskutovati je li ovo istina ili ne, obzirom na atmosferu koju su napravili prije, tokom, i poslije utakmice.

Odgovor se sam nameće. :kafa:

Umjesto da osude ponašanje sportskog direktora, oni mu traže opravdanja. Nije da nismo očekivali, tako tipično za divove sa Kromolja. Nikad ne iznenade.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 05 apr 2024, 19:42

RedBlue je napisao/la:
05 apr 2024, 19:26
BigZlatan je napisao/la:
05 apr 2024, 18:21
Tu je Zukanovic :kafa: samo nemam vise vremena za ove gluposti ovde.

Milan Tegeltija ima pravo da pise sta hoce. svako ima svoje misljene. samo sto on ne zna kako transfermarkt radi. i misli samo se gleda tabela. Dinamo 70 i Rijeka 35. jest treba dobiti Rijeka + 30 ako bude sampion ili Dinamo - 30 ? Chelsea - Vila blizu 300 Mio ali je 16p razlika. ovde nije ni bilo 2 Mio dok nije dosao Duljevic.

prvo cijene su od prosle godine. znaci sve sta je bilo do sada nije ukljuceno u vrijednost. treba i gledati da Borac ima dosta stari igraca. ne mozes ti ici ovde gore. za mlade ne moram ni pricati. ja uvijek guram mlade igrace. tako ce i sada biti. na kraju je Borac zadne 2 godine 0 KM dobio za igrace.

sto Tegeltija prica Sarajevo tako i nako. samo jedno pitanje. kako Sarajevo bez titula, evrope, lose igre i sve toga. prodaje bolje igraca od ekipa koji imaju titulu, kokj igraju grupe, koji imaju jaku podrsku iza sebe. jesam i ja kriv ?

ja znam sto se to desilo. sto sam odbio staviti golove u kupu ( Sarajevo-Borac) sto prema TM ne mogu staviti ako je savez odlucio na 0-3.
Jesam ti rekao da si neobjektivan, da godinama nerealno povecavas cijene polu igracima iz Sarajeva.Pa u sezonoma kad je Zrinjski prepisavao ligu, igraci Sarajeva vrijede isto ili vise. Sad ce tom doci kraj. Kazes Borac ima stare igrace a, u zadnjih par utakmica pocinjemo sa 4 u21 igraca od kojih se ne zna koji je bolji. Cekam sa nestprljenjem sljedeci update.
Ne znam sto lazes. svako ko ima internet moze viditi sta je istina. cuj "doci kraj" :D nisam ti ja Rascic ili Colpa. mislio sam na Grahovaca, Kvrzica, Milosevica i tako dalje.

vidit cemo sta da bude. da ja slusam navijace klubova svaki klub bi imao 20 mio. kakve veze ima sta pise na jednoj internet stranici? prodajte te super mlade igrace i uzmite pare. ja sam prvi koji ce reciti svaka cast.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 05 apr 2024, 19:43

feniksptica je napisao/la:
05 apr 2024, 19:24
Virto pisao...sad bi nekad trebao i njegov portparol kontras se javit
Kontras je portparol grupe TM88. A ovom papku je guzni haver

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 apr 2024, 19:44

Oproštena kazna i odmah ih ne možeš izvuc iz dupeta saveza
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 05 apr 2024, 19:50

Nirton je napisao/la:
05 apr 2024, 18:53
Ibricic je navodno prijetio Musi da ce ga baciti lavovima u Pionirskoj dolini.
:bow: :bow: :rol: :rol: :rol:

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 05 apr 2024, 19:51

Tako je bre.
🇵🇸

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 05 apr 2024, 19:52

Sta se ovi pitari provaljuju? Da je neko napisao da je Zula prijetio Bruni i spominjao mu zenu i djecu, u to bi shizopitari prvi povjerovali, pa makar to i onaj levat hulahopka napisao
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 05 apr 2024, 20:00

19vendetta87 je napisao/la:
05 apr 2024, 19:52
Sta se ovi pitari provaljuju? Da je neko napisao da je Zula prijetio Bruni i spominjao mu zenu i djecu, u to bi shizopitari prvi povjerovali, pa makar to i onaj levat hulahopka napisao
Ma ne. Povjerovat da je jedan bivsi igrac sa solidnom karijerom za nase uslove psovao i prijetio nekom je lahko. Ocekivano. A da diler prijeti nekom ne bi niko pomislio. Sanse nema
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 05 apr 2024, 20:05

"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno" mutavi 1921, snsd prcija, gicko i ostali debili

Vjerovatno mu je rekao da ce mu baciti dijete lavovima u pionirskoj 🤭🤣🤣🤣
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 apr 2024, 20:07

Ma neće Ibričić, nema on dug jezik, nije sad da su ga šamarali po Sloveniji, Hrvatskoj, po Taverni i gdje god je radio.

Izmislili mediji. :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 apr 2024, 20:08

Lijepa tema za diskusiju, ne ovaj slucaj, nego generalno. Malo sam se preko svojih kanala raspitao, prije pisanja. Dakle, praksa je da se vjeruje sluzbenim licima, jos ukoliko postoje svjedoci, onda je to amin. Ne znam kako je u ovom slucaju, ali je cinjenica da je na osnovu izjave sluzbenog lica, donesena odluka. Znamo svi da se crveni kartoni cesto daju radi prigovora sudiji. On ima mogucnost u obrazlozenju da navede mnogo toga, vjerovatno i vise od onoga sto mu je igrac u naletu bijesa i rekao. Naravno, i druga strana daje izjavu pa se onda vaga, ali uglavnom nadlezna tijela na osnovu izjava sluzbenih lica donose odluku. Ovdje je meni problematično to što se ne navodi da je Musa prije utakmice prijavio navodna desavanja iz svlacionice. Pitanje je, da li postoji nacin kako da se smanji moc sluzbenih lica, odnosno njihovih izjava i obrazlozenja.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 05 apr 2024, 20:10

admin je napisao/la:
05 apr 2024, 20:08
Lijepa tema za diskusiju, ne ovaj slucaj, nego generalno. Malo sam se preko svojih kanala raspitao, prije pisanja. Dakle, praksa je da se vjeruje sluzbenim licima, jos ukoliko postoje svjedoci, onda je to amin. Ne znam kako je u ovom slucaju, ali je cinjenica da je na osnovu izjave sluzbenog lica, donesena odluka. Znamo svi da se crveni kartoni cesto daju radi prigovora sudiji. On ima mogucnost u obrazlozenju da navede mnogo toga, vjerovatno i vise od onoga sto mu je igrac u naletu bijesa i rekao. Naravno, i druga strana daje izjavu pa se onda vaga, ali uglavnom nadlezna tijela na osnovu izjava sluzbenih lica donose odluku. Ovdje je meni problematično to što se ne navodi da je Musa prije utakmice prijavio navodna desavanja iz svlacionice. Pitanje je, da li postoji nacin kako da se smanji moc sluzbenih lica, odnosno njihovih izjava i obrazlozenja.
Ima da budu ozvuceni od dolaska na stadion, very simple
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 05 apr 2024, 20:19

19vendetta87 je napisao/la:
05 apr 2024, 19:52
E cuj poredi ibricica koji se koliko toliko najeo od svoje profesije, sa ulicnim dilerom i narkomanom koji truje djecu po tribini i bije se po ulici. Mitomanija level pro :bow:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 apr 2024, 20:22

admin je napisao/la:
05 apr 2024, 20:08
Upravo ovo i jeste problematicno...
Po Pravilniku sudija je duzan odmah da prijavi bilo kakav oblik pritiska, prijetnji, fizickog kontakta...

Vjerodostojnost njegove izjave bas ova cinjenica opovrgava...

Pravo pitanje je zasto u 16.01 h, Musa nije prijavio delegatu prijetnju od strane sportskog direktora Fk Sarajevo... :crazy: :crazy:

Drugo, ne postoji ni u policiji prijava protiv Ibricica za ovaj postupak sto bi onda potkrijepilo ove tvrdnje...

Znaci Musa nije prijavio delagatu, nije se obratio ni policiji poslije mece vec je samo dao izjavu Disciplinskoj komisiji...Koje gluposti ,majko mila

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 apr 2024, 20:23

ibricicu doktore, tako isto i sutra :salut:
NEMA NAZAD

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 05 apr 2024, 20:25

Virtu4l je napisao/la:
05 apr 2024, 19:32
Apsurdno je uopšte i diskutovati je li ovo istina ili ne, obzirom na atmosferu koju su napravili prije, tokom, i poslije utakmice.

Odgovor se sam nameće. :kafa:

Umjesto da osude ponašanje sportskog direktora, oni mu traže opravdanja. Nije da nismo očekivali, tako tipično za divove sa Kromolja. Nikad ne iznenade.
gledaj ovo tumora, ziv je bre!
NEMA NAZAD

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 05 apr 2024, 20:29

Gledaj borac se žali na cijene na TM. :urnebes:

Pa kako postoje nisu ukupno uzeli 2 marke za igrača.

Aaa jesu jesu....sad se sjeti uzeli su milion eura za ziljkića :crazy:

Static
Kontakt:

Post Postao/la Static » 05 apr 2024, 20:30

Moze li se nas Zeljkan ove godine domoci evrope, mislim da neka nada jos u njima tinja :)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 apr 2024, 20:31

RedBlue je napisao/la:
05 apr 2024, 19:26
BigZlatan je napisao/la:
05 apr 2024, 18:21
Tu je Zukanovic :kafa: samo nemam vise vremena za ove gluposti ovde.

Milan Tegeltija ima pravo da pise sta hoce. svako ima svoje misljene. samo sto on ne zna kako transfermarkt radi. i misli samo se gleda tabela. Dinamo 70 i Rijeka 35. jest treba dobiti Rijeka + 30 ako bude sampion ili Dinamo - 30 ? Chelsea - Vila blizu 300 Mio ali je 16p razlika. ovde nije ni bilo 2 Mio dok nije dosao Duljevic.

prvo cijene su od prosle godine. znaci sve sta je bilo do sada nije ukljuceno u vrijednost. treba i gledati da Borac ima dosta stari igraca. ne mozes ti ici ovde gore. za mlade ne moram ni pricati. ja uvijek guram mlade igrace. tako ce i sada biti. na kraju je Borac zadne 2 godine 0 KM dobio za igrace.

sto Tegeltija prica Sarajevo tako i nako. samo jedno pitanje. kako Sarajevo bez titula, evrope, lose igre i sve toga. prodaje bolje igraca od ekipa koji imaju titulu, kokj igraju grupe, koji imaju jaku podrsku iza sebe. jesam i ja kriv ?

ja znam sto se to desilo. sto sam odbio staviti golove u kupu ( Sarajevo-Borac) sto prema TM ne mogu staviti ako je savez odlucio na 0-3.
Jesam ti rekao da si neobjektivan, da godinama nerealno povecavas cijene polu igracima iz Sarajeva.Pa u sezonoma kad je Zrinjski prepisavao ligu, igraci Sarajeva vrijede isto ili vise. Sad ce tom doci kraj. Kazes Borac ima stare igrace a, u zadnjih par utakmica pocinjemo sa 4 u21 igraca od kojih se ne zna koji je bolji. Cekam sa nestprljenjem sljedeci update.
Stavice vam 1 km cijenu sta je problem? Nema tu Vice da vam namjesti da vam neko kupi igraca na silu hahah pa niste vi Sarajevo. Poluigrace mi prodamo a igrace tipa Dala,Mujakica,Kovacevica,Cimirota i mnogih drugih debelo unovcimo

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, held9, Hrasno15, MostarReds22, Paromlinac, StevieG8, VolimBiH96 i 28 gostiju.